Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
w.s
Επικοινωνία:

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από w.s »

ισα ισα στην αρχη που ηρθε τον γουσταρα και πολυ μαλιστα... σιγα σιγα αρχισε να χαλαει. οσο για το ποιος θα ερθει, η ιστορια εχει δειξει οτι ουδεις ειναι αναντικαταστατος
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

εξαρτατε ποιος τον αντικαθιστα και αν ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ....παρατηρω οτι οσοι ειναι εναντιον του ζαγορακη στεναχωρεθηκαν για την επιλογη μπανε
ειδικα στο paokworld οι "καθαροαιμοι" στεναχωρεθηκαν παρα πολυ .....ΓΙΑΤΙ ? το καλο του ΠΑΟΚ δεν θελουμε ολοι ?
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Για να το κλεισω εδω, εγω το θεωρω σαν διαφημιστικο τρυκ... Τωρα το τι θα γινει θα το δειξει η ιστορια.
Και ειμαστε ΠΑΟΚ γιατι εχουμε διαφορετικες αποψεις. Αλλιως θα ημασταν σουπερ3
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Λέτε όταν γυρίσει ο Πέτζα να φουντάρουμε στον Θερμαϊκο από την απελπισία μας?
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Δεν είναι μόνο επικοινωνιακό το τρικ. Είναι ένδειξη συσπείρωσης, δείχνει οτι ο πρόεδρος βλέπει και θεωρεί τον ΠΑΟΚ ενιαίο, όχι ποδοσφαιρικό και μπασκετικό. είναι μήνυμα πανστρατιάς και οτι όποιος πραγματικά αγαπάει τον ΠΑΟΚ, η θέση του είναι στις επάλξεις αυτή τη στιγμή.
yiannisPAOKitalia

Βάλε και στα συν ότι τα αρδοsite και λοιποί το μάθανε μερικές ώρες πριν την ανακοίνωση, και όχι κανα μήνα πριν. Σιγά-σιγά, θα επιστρέψουμε στις παλιές καλές εποχές, όπου οι αρδ θα τα μαθαίνουν από το site της παε.

Καλή διάθεση θέλει, και να μη κυριευόμαστε από προκατάληψη.

ΥΓ: Τώρα που το είπε ο εορπτολ.. αν θέλω να γίνω από μπάσταρδος καθαρόαιμος, πως το κάνω? Με μετάγγιση ή με αιμοκάθαρση?
ΥΓ2: Δίνουν αίμα οι καθαρόαιμοι σ'εμάς τους κοινούς θνητούς, ή είναι όπως οι μάρτυρες του Ιαχωβά?
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ότι λειτουργεί ενωτικά καλοδεχούμενο :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ότι λειτουργεί διχαστικά μακριά :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Δεν κάνει ''άνοιγμα'', Ζαγοράκη ανοίξου.
Κάνει ''άνοιγμα'', μαμουσουτου και πάλι, γιατί τους έφερες, κίνηση απελπισίας κτλ....

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΡΛΑ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

w.s έγραψε:Για να το κλεισω εδω, εγω το θεωρω σαν διαφημιστικο τρυκ... Τωρα το τι θα γινει θα το δειξει η ιστορια.
φυσικα αλλα οχι απαξιωση και τα γνωστα "θοδωρακη" "θα μας βρεις μπροστα σου " κλπ. αυτην δεν ειναι κριτικη
ειναι ισοπεδωση.....
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

w.s έγραψε:Νομιζω οτι το εχω εκφρασει και δημοσιως οτι δε γουσταρω τη διοικηση ζαγορακη πλεον

και η διοικηση ζαγορακη δεν σε γουσταρει ρε wc...εεεεε....w.s..ηθελα να πω.... αλλα δεν βγένει να το πει δημοσιως καθε 3+5........τελος παντων
αν πω τωρα καμια παπαρι@ για τον w.s θα ερθει το φιλαρακι μου ο gash me to 04 και θα με κοψει για καμια εβδομαδα στο ονομα της δημοκρατιας και κλαιν μαιν και δεν ειμαστε παπαναστασιακοι και οτι πρεπει να ακουγονται ολοι
ρρεεεεεεεεεε παρτετο χαμπαρι
πρωτα ο χομεϊνη και μετα ο σταλιν και μετα αν βαλουμε μιαλο τοτε θα ακουγομαστε ολοι και θα λεμε οτι μας κατεβει
ρε συ w.s τους λογους ποτε θα τους εκφρασεις για να σε καταλαβουμε τι λες

εγω π.χ γουσταρω την ...Σαρα Βαρονε ...αλλα αν δεν πας στο google να πατησεις αυτο το ονομα να δεις τι θα σε εμφανιστει δεν θα καταλαβεις τι σου λεω
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το οτι ο μπανε μπηκε επειδη νομιζει οτι ειναι χρησιμος εμενα αυτο μου αρκει, δεν υπαρχει περιπτωση να μπει και να κανει τη μαριονετα.
Οσοι χαλαστηκαν.
[youtube]BqqRGxn8IC4[/youtube]
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μολις γυρισα απο το τριημερο και βλεπω τον μεγαλο τον τεραστιο και τρελο ΠΑΟΚΤΣΗ Μπανε στην Παε!

Και μπαινω εδω μεσα να δω σχολια ενθουσιασμου που βλεπουμε ενα κομματι της ιστοριας μας να μπαινει στην Παε σε διοικητικο ποστο και τι διαβαζω???? Ο αλλος λεει διαφημιστικο τρικ και δε γουσταρει τη διοικηση Ζαγορακη!

Δηλαδη ρε φιλε, φευγουν παραγοντες μας φταιει ο Ζαγορακης. Φερνει παραγοντες (και οχι τυχαιους) και παλι μας φταιει ο Ζαγορακης. Μηπως φταιει καποιος αλλος??
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

w.s έγραψε:Για να το κλεισω εδω, εγω το θεωρω σαν διαφημιστικο τρυκ... Τωρα το τι θα γινει θα το δειξει η ιστορια.
Γαμιεται του σουπερ3 και ολων που ειναι μελη
Johann4

Δημοσίευση από Johann4 »

w.s έγραψε:Sorry κιολας ρε παιδια αλλα εγω το βλεπω σαν κινηση απελπισιας. Οχι προς το ονομα και τη σημασια του Μπανε αλλα δεν ωλεπω πως μπορει να βοηθησει, εκτος των "διαφημιστικων" λογων
ρε φιλε για τον ραπτοπουλο που ακουγεται οτι θα μπει και αυτος που ειναι συγγραφεας γιατι δεν λες τιποτα πως θα βοηθησει αυτος θα γραφει μυθιστορηματα για τους ποδοσφαιριστες?Ο ποικιλιδης που ηταν παλεστης γιατι δεν λες τιποτα τοσο καιρο τι δουλεια εχει με το ποδοσφαιρο ενας παλεστης?χαλαρωστε λιγο να ακουσουμε πρωτα τι θα μας πει ο μπανε και ο ζαγορ και μετα ας κρινουμε
yiannisPAOKitalia

abg12d34 έγραψε:εγω π.χ γουσταρω την ...Σαρα Βαρονε ...
+ ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”