Gospi έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:02
ε ναι, παιζει ως ο πιο χαμηλομισθος της ενδεκαδας και των αναπληρωματικων, με μισθο οριακα ισο με του Γκομεζ και μικροτερο του Μουργκ και του Πενια. Αλλα οκ δεν παιζει τζαμπα το παιδι. Τελικα μερικοι ειστε Σαββιδης και οχι ΠΑΟΚ.
Βρε πουλα τους ολους να χαρουν εδω μεσα τα παιδια.
1. ΕΔΩ ΜΕΣΑ τι σημαίνει; Είναι κάτι διαφορετικό που συμβαίνει εδώ μέσα σε σχέση με οπουδήποτε άλλου σε καφενεία δρόμους διαδίκτυο και γήπεδο; Μιλάει ο κόσμος, απόψεις λέει. Δεν είπαμε σε κανέναν τι να πιστεύει. Αν θεωρείς οτι το κλίμα δεν σε εκφράζει δεν είναι θέμα του "εδώ μέσα". Ίσως η χολή των σοσιαλ μίντια σου φαίνεται πιο υγιής, που μόλις πεις μια άποψη ή ανέβει μια είδηση διαβάζεις κατάρες.
2. Η αδικία στο μισθολογικό είναι αναγνωρισμένη από όλους. Αυτό δεν σημαίνει οτι θα έρθει μια οποιαδήποτε ομάδα να μας δώσει π.χ. 20 εκατομμύρια για να "βγει ο Σαββίδης απ τη δύσκολη θέση". Για να τα δώσει σημαίνει οτι θέλει να τα δώσει.
3. Για να είμαι ξεκάθαρος, ξανα-μανα-ξαναλέω οτι εγώ με 25 εκατομμύρια θεωρώ οτι μια πώληση Κωσταντέλια θα ήταν δίκαιη, τίμια και αποδεκτή. ΑΝ γίνει και ΑΝ ερθει τέτοια πρόταση. Δεν θέλω να παρακαλάει ο ΠΑΟΚ να τον πουλήσει, ούτε όμως κρεμάω τα όνειρά μου από πάνω του. Οι αναφερόμενες προτάσεις περί 14 εκατομμυρίων είναι αστείες (αλλά και ενδεικτικές του οτι η αγορά δεν βλέπει τον Κωσταντέλια με τα ίδια γυαλιά που τον βλέπουμε εμείς ε! )