Αυτό με το 4ο μπατζετ είναι ένα κακόγουστο αφήγημα. Οι άλλες ομάδες για να έχουν Ντελια και Κουλιε έπρεπε να δώσουν καμία 30ρια μυρια συνολικά για αγορά και αλλά 2-3 μυρια στον καθένα για συμβόλαιο, το ότι ο ΠΑΟΚ το καταφερνει αυτό έχοντας επενδύσει σε αυτούς τους παικτες σαν μονάδες 20-30 χιλιάρικα και δεν δαπανήσει δεξιά και αριστερά μπας και βρει τέτοιους παικτες σημαίνει ότι κάτι κάνει καλύτερα. Μόνο στον πλανήτη ΠΑΟΚ τα ακούω αυτά περί 4α μπατζετ, η Αεκ το πήρε με το 3ο μπατζετ και δεν άκουσα κουβέντα.Blackgr4 έγραψε:Ναι και με 15 παίκτες σου πήρε πρωτάθλημα. Έχοντας το 4ο μπάτζετ. Χώρια η Ευρωπαϊκή πορεία.Leonardo10 έγραψε:Νομίζω δεν θα έπρεπε να αναρωτιόμασταν καν αν θα “σαλταρει” ο Ραζβαν. Αλλά για να τα λέμε όλα όπως είναι τι να σαλτάρει επειδή δεν θα μείνει ο Μειτε; Του έφεραν το χαφ που ΑΥΤΟΣ ζήτησε και ήταν προσωπική του επιλογή, του ανανέωσε τον αντρίγια, τον ταισον και τον σβαμπ όπως ζήτησε, του ανανέωσε μέχρι και τον Μουργκ που δεν ξέρω αν κάποιος άλλος από την ομάδα επιθυμούσε την παραμονή του. Το πιο σημαντικό κράτησε τον Ντέλια και με μεγάλες πιθανότητες να παραμείνει και ο κεντζιορα. Θα έχει κατά 90% το ίδιο ροστερ και θα ενισχυθεί με 4-5 μεταγραφές. Και μετά από όλα αυτά θα έπρεπε να αναρωτιόμαστε αν θα σαλτάρει;Blackgr4 έγραψε: Θα καλυφθεί επάξια το κενό; Θα κοστίσει η απώλεια Μεϊτέ; Θα σαλτάρει ο Ράζβαν που ζήτησε τρεις παραμονές και με το ζόρι φαίνεται να μένει ο ένας;
Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε τις απαντήσεις σε όλα αυτά. Μην επιμένετε να αλλάξουν γνώμη οι άλλοι. Δεν θα συμβεί.
Ε ναι για αυτόν τον προπονητή, κάνεις ότι ζητήσει. Και δεν τα κάνεις για αυτόν, αλλά για την ομάδα σου.
Και όταν δεν τα κάνεις, έχει κάθε δικαίωμα να σαλτάρει. Νέτα σκέτα.
Τη στιγμή λοιπόν που σήμερα μετράμε ήδη 2 απώλειες από τη βασική μας ενδεκάδα, εγώ λέω πως δεν έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ να καλύψει πλήρως τα θέλω του προπονητή. Εσύ πες το αντίθετο. Δικαίωμα σου είναι άλλωστε.
Ο Καμαρά δεν ήρθε για αντί-Μεϊτέ, αλλά για αντί-Μαρκαντώνης.
Και εγω μπορώ να σου πω ότι εντάξει το πήρε η ομάδα με την 2η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο πρωτάθλημα, αλλα πραγματικά είναι αστείο μέτρο σύγκρισης από την στιγμή που οι διάφορες είναι τόσο μικρές.
Α και η ομάδα με το 4ο μπατζετ έχει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή.
Παρόλα αυτά
1ον δεν απάντησες στην ερώτηση μου,ξανά ρωτάω λοιπόν, πρέπει να αναρωτιόμαστε αν θα σαλτάρει ο ραζβαν μετά από όλα αυτά (που προανέφερα) που έκανε η διοίκηση;
2ον Ποιες 2 απώλειες; Χαιρέτησε ο κεντζιορα και δεν το ξέρω;
3ον Σημασία δεν έχει αν ο Καμαρά ήρθε ως αντί-Μειτε η ως αντί Μάρκος αντονιο. Σημασία έφεραν αυτόν που διάλεξε ο ραζβαν.