Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Leonardo10

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Blackgr4 έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε: Θα καλυφθεί επάξια το κενό; Θα κοστίσει η απώλεια Μεϊτέ; Θα σαλτάρει ο Ράζβαν που ζήτησε τρεις παραμονές και με το ζόρι φαίνεται να μένει ο ένας;
Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε τις απαντήσεις σε όλα αυτά. Μην επιμένετε να αλλάξουν γνώμη οι άλλοι. Δεν θα συμβεί.
Νομίζω δεν θα έπρεπε να αναρωτιόμασταν καν αν θα “σαλταρει” ο Ραζβαν. Αλλά για να τα λέμε όλα όπως είναι τι να σαλτάρει επειδή δεν θα μείνει ο Μειτε; Του έφεραν το χαφ που ΑΥΤΟΣ ζήτησε και ήταν προσωπική του επιλογή, του ανανέωσε τον αντρίγια, τον ταισον και τον σβαμπ όπως ζήτησε, του ανανέωσε μέχρι και τον Μουργκ που δεν ξέρω αν κάποιος άλλος από την ομάδα επιθυμούσε την παραμονή του. Το πιο σημαντικό κράτησε τον Ντέλια και με μεγάλες πιθανότητες να παραμείνει και ο κεντζιορα. Θα έχει κατά 90% το ίδιο ροστερ και θα ενισχυθεί με 4-5 μεταγραφές. Και μετά από όλα αυτά θα έπρεπε να αναρωτιόμαστε αν θα σαλτάρει;
Ναι και με 15 παίκτες σου πήρε πρωτάθλημα. Έχοντας το 4ο μπάτζετ. Χώρια η Ευρωπαϊκή πορεία.

Ε ναι για αυτόν τον προπονητή, κάνεις ότι ζητήσει. Και δεν τα κάνεις για αυτόν, αλλά για την ομάδα σου.
Και όταν δεν τα κάνεις, έχει κάθε δικαίωμα να σαλτάρει. Νέτα σκέτα.

Τη στιγμή λοιπόν που σήμερα μετράμε ήδη 2 απώλειες από τη βασική μας ενδεκάδα, εγώ λέω πως δεν έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ να καλύψει πλήρως τα θέλω του προπονητή. Εσύ πες το αντίθετο. Δικαίωμα σου είναι άλλωστε.

Ο Καμαρά δεν ήρθε για αντί-Μεϊτέ, αλλά για αντί-Μαρκαντώνης.
Αυτό με το 4ο μπατζετ είναι ένα κακόγουστο αφήγημα. Οι άλλες ομάδες για να έχουν Ντελια και Κουλιε έπρεπε να δώσουν καμία 30ρια μυρια συνολικά για αγορά και αλλά 2-3 μυρια στον καθένα για συμβόλαιο, το ότι ο ΠΑΟΚ το καταφερνει αυτό έχοντας επενδύσει σε αυτούς τους παικτες σαν μονάδες 20-30 χιλιάρικα και δεν δαπανήσει δεξιά και αριστερά μπας και βρει τέτοιους παικτες σημαίνει ότι κάτι κάνει καλύτερα. Μόνο στον πλανήτη ΠΑΟΚ τα ακούω αυτά περί 4α μπατζετ, η Αεκ το πήρε με το 3ο μπατζετ και δεν άκουσα κουβέντα.
Και εγω μπορώ να σου πω ότι εντάξει το πήρε η ομάδα με την 2η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο πρωτάθλημα, αλλα πραγματικά είναι αστείο μέτρο σύγκρισης από την στιγμή που οι διάφορες είναι τόσο μικρές.
Α και η ομάδα με το 4ο μπατζετ έχει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή.
Παρόλα αυτά
1ον δεν απάντησες στην ερώτηση μου,ξανά ρωτάω λοιπόν, πρέπει να αναρωτιόμαστε αν θα σαλτάρει ο ραζβαν μετά από όλα αυτά (που προανέφερα) που έκανε η διοίκηση;
2ον Ποιες 2 απώλειες; Χαιρέτησε ο κεντζιορα και δεν το ξέρω;
3ον Σημασία δεν έχει αν ο Καμαρά ήρθε ως αντί-Μειτε η ως αντί Μάρκος αντονιο. Σημασία έφεραν αυτόν που διάλεξε ο ραζβαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 19 Ιουν 2024, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Blackgr4 έγραψε:
navigator11 έγραψε:Δηλαδή, με βάση πάντα τα ρεπορτάζ (γέλια κοινού), ΑΝ όντως οι Ουκρανοί και χρωστάνε στον Κεντζιόρα και αξιώνουν και μισό ψωροεκατομμυριάκι σε γιούροζ, αν περάσουμε στο league stage, ενώ σε 6 μήνες θα χάσουν τον παίχτη τσαμπαντάν, είναι κάτι που για χατίρι ακόμα και του Λουτσέσκου πρέπει ο ΠΑΟΚ να ενδώσει κι ίσως να να κάνει και έξτρα κανένα μπουκιτσι στους Ντιναμέζους; Διότι, όπως λένε οι ΑΡΔ, με τον Πολωνό έχει επιτευχθεί απόλυτη συμφωνία και προτίθεται η ομάδα (κακώς κατά τη γνώμη μου) να δώσει και 200 χιλιάρικα από τα συνολικά οφειλόμενα από τους Ουκρανούς στον παίχτη. Μην τα γράφουμε έτσι ελαφρά τη καρδία αυτά περί εν δυνάμει απελπισμένου Λουτσέσκου.
Εντάξει ας τον πούμε τρισχαρούμενο για να τελειώνουμε. Μη πάμε γύρω γύρω 10 σελίδες για το πως αισθάνεται.
Στη τελική είπε και ο ίδιος πως θα ήθελε να παραμείνει ο Μεϊτέ. Να το είπε ενώ χαίρεται; Μπορεί.
Εγώ λέω πως δεν γουστάρει καθόλου τέτοιου είδους απώλειες και το δείχνει εδώ και χρόνια.

Όσο για τα οικονομικά που αναφέρεστε ορισμένοι, είναι επιλογή της ΠΑΕ να παίρνει δανεικούς παίκτες. Όχι δικιά μας.
Ε λοιπόν όταν παίρνεις δανεικούς, μετά έχει διαπραγμάτευση. Τίποτα δεν σου χαρίζεται επειδή είσαι όμορφος.
Δεν ψήνεσαι να σκάσεις όσα σου ζητάνε για τον Κεντζιόρα; Μη τα σκας. Επιλογή σου είναι.
Τράβα τώρα να ψάξεις για άλλο στόπερ και όσο ψάχνεις μείνε μόνο με τον Έκονγκ.
Άρα ο ΠΑΟΚ οδηγεί τον Λουτσέσκου στην αποκαρδίωση, επειδή φέρεται να μην προτίθεται να δώσει, υπό αίρεση, 800 χιλιάρικα σε μια ομάδα, που καθαρά για δικούς του λόγους ο Σαββίδης δε θέλει να της κάνει ένα σεμνό και ταπεινό πλιάτσικο. Οκ.
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Δημοσίευση από sourdos4 »

astral έγραψε:
sourdos4 έγραψε:Έχει ανέβει ένα βιντεάκι στο YouTube από του false 9 show σχετικά με την μεταγραφή του Καμαρά και στο πόσο κολλάει με τον Μειτέ και πόσο θα βοηθήσει την δεξιά μας πλευρά.

Είναι πραγματική ονείρωξη αυτό το δίδυμο.
Ξεκινάει βέβαια λέγοντας ότι δεν είναι και το τέλος του κόσμου αν δεν μείνει ο Μειτε γιατί το σημαντικό είναι ότι ο ραζβαν ξέρει τι θέλει από τη θέση και τον παίκτη που θα παίξει εκεί.Λενε και ενδιαφέροντα πράγματα και για τον φορ που ψάχνουμε .

Το ποσταρα στο θρεντ του Ραζβαν γιατί εδώ θα χαθεί.
Θεωρώ με Καμαρά θα έχουμε ένα 20% καλύτερο Μειτέ.
Είμαι σίγουρος ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας και με Γιονι Όττο. Οπότε επιθετικά θα έχουμε ένα τρίγωνο δεξιά με Γιονι-Ζιβκοβιτς-Καμαρά και το γνωστό τρίγωνο αριστερά.
Μην κραξετε αλλά έναν επιθετικό στο στυλ του Νέλσον Ολιβέιρα θα ήθελα στο κουτί και έδεσε το γλυκό.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Άσε navi.... Εκεί να δημιουργήσουμε εσωστρέφεια από το πούθενα όταν η κακια ΠΑΕ και με εμμονές πολλές Ρασβαν μας αποστομωσανε.... Εμείς ενα μπορούσαμε να κάνουμε σολντ ουτ δεν κάναμε ποτέ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΡΕΣΠΕΚΤ ΘΑ ΤΟ ΛΈΩ ΣΥΝΕΧΕΊΑ ΣΤΙΣ 22.000 ΤΗΣ ΤΟΎΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 4.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τετ 19 Ιουν 2024, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Leonardo10 έγραψε: Να το εξηγήσω άλλη μια αυτό μπας και τελειώσει αυτό το αφήγημα για το 4ο μπατζετ. Οι άλλες ομάδες για να έχουν Ντελια και Κουλιε έπρεπε να δώσουν καμία 30ρια μυρια συνολικά για αγορά και αλλά 2-3 μυρια στον καθένα για συμβόλαιο, το ότι ο ΠΑΟΚ το καταφερνει αυτό έχοντας επενδύσει σε αυτούς τους παικτες σαν μονάδες 20-30 χιλιάρικα και δεν δαπανήσει δεξιά και αριστερά μπας και βρει τέτοιους παικτες σημαίνει ότι κάτι κάνει καλύτερα. Μόνο στον πλανήτη ΠΑΟΚ τα ακούω αυτά περί 4α μπατζετ, η Αεκ το πήρε με το 3ο μπατζετ και δεν άκουσα κουβέντα.
Και εγω μπορώ να σου πω ότι εντάξει το πήρε η ομάδα με την 2η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο πρωτάθλημα, αλλα πραγματικά είναι αστείο μέτρο σύγκρισης από την στιγμή που οι διάφορες είναι τόσο μικρές.
Α και η ομάδα με το 4ο μπατζετ έχει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή.
Παρόλα αυτά
1ον δεν απάντησες στην ερώτηση μου,ξανά ρωτάω λοιπόν, πρέπει να αναρωτιόμαστε αν θα σαλτάρει ο ραζβαν μετά από όλα αυτά (που προανέφερα) που έκανε η διοίκηση;
2ον Ποιες 2 απώλειες; Χαιρέτησε ο κεντζιορα και δεν το ξέρω;
3ον Σημασία δεν έχει αν ο Καμαρά ήρθε ως αντί-Μειτε η ως αντί Μάρκος αντονιο. Σημασία έφεραν αυτόν που διάλεξε ο ραζβαν.
1) Ναι και μέχρι να καλυφθούν τα κενά, θα έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει.
2) Προφανώς χαιρέτησε. Εκτός αν είναι αύριο στη πρώτη προπόνηση και δεν το γνωρίζω, οπότε διόρθωσε με.
3) Δεν είπα το αντίθετο. Ήρθε ένα χαφ που διάλεξε ο προπονητής. Λογικό μου ακούγεται, το αντίθετο θα ήταν παράλογο.
Εκτός από αυτόν όμως, διάλεξε να έχει και έναν άλλο για βασικό και αυτός απ' ότι μάθαμε δεν θα μείνει.

Κανένα αφήγημα. Γεγονότα αναφέρω. Πήρε πρωτάθλημα έχοντας 15 παίκτες, το μικρότερο μισθολογικό μπάτζετ και δίνοντας, σε σχέση με τους άλλους τρεις, τα λιγότερα λεφτά για μεταγραφές

Για όλα τα παραπάνω δίνεις το ακριβότερο συμβόλαιο προπονητή + σταφ.

Εσύ πες πως ο Αλμέιδα θα έπαιρνε πρωτάθλημα με το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Εγώ λέω ούτε καν.

Υ.Γ. Δεν ξέρω τι λέει το transfermarkt σήμερα, πάντως αν δεν κάνω κάποιο λάθος, τον Αύγουστο του 2023 δεν είχες το 2ο ακριβότερο (χρηματιστηριακά μιλώντας) ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

navigator11 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
navigator11 έγραψε:Δηλαδή, με βάση πάντα τα ρεπορτάζ (γέλια κοινού), ΑΝ όντως οι Ουκρανοί και χρωστάνε στον Κεντζιόρα και αξιώνουν και μισό ψωροεκατομμυριάκι σε γιούροζ, αν περάσουμε στο league stage, ενώ σε 6 μήνες θα χάσουν τον παίχτη τσαμπαντάν, είναι κάτι που για χατίρι ακόμα και του Λουτσέσκου πρέπει ο ΠΑΟΚ να ενδώσει κι ίσως να να κάνει και έξτρα κανένα μπουκιτσι στους Ντιναμέζους; Διότι, όπως λένε οι ΑΡΔ, με τον Πολωνό έχει επιτευχθεί απόλυτη συμφωνία και προτίθεται η ομάδα (κακώς κατά τη γνώμη μου) να δώσει και 200 χιλιάρικα από τα συνολικά οφειλόμενα από τους Ουκρανούς στον παίχτη. Μην τα γράφουμε έτσι ελαφρά τη καρδία αυτά περί εν δυνάμει απελπισμένου Λουτσέσκου.
Εντάξει ας τον πούμε τρισχαρούμενο για να τελειώνουμε. Μη πάμε γύρω γύρω 10 σελίδες για το πως αισθάνεται.
Στη τελική είπε και ο ίδιος πως θα ήθελε να παραμείνει ο Μεϊτέ. Να το είπε ενώ χαίρεται; Μπορεί.
Εγώ λέω πως δεν γουστάρει καθόλου τέτοιου είδους απώλειες και το δείχνει εδώ και χρόνια.

Όσο για τα οικονομικά που αναφέρεστε ορισμένοι, είναι επιλογή της ΠΑΕ να παίρνει δανεικούς παίκτες. Όχι δικιά μας.
Ε λοιπόν όταν παίρνεις δανεικούς, μετά έχει διαπραγμάτευση. Τίποτα δεν σου χαρίζεται επειδή είσαι όμορφος.
Δεν ψήνεσαι να σκάσεις όσα σου ζητάνε για τον Κεντζιόρα; Μη τα σκας. Επιλογή σου είναι.
Τράβα τώρα να ψάξεις για άλλο στόπερ και όσο ψάχνεις μείνε μόνο με τον Έκονγκ.
Άρα ο ΠΑΟΚ οδηγεί τον Λουτσέσκου στην αποκαρδίωση, επειδή φέρεται να μην προτίθεται να δώσει, υπό αίρεση, 800 χιλιάρικα σε μια ομάδα, που καθαρά για δικούς του λόγους ο Σαββίδης δε θέλει να της κάνει ένα σεμνό και ταπεινό πλιάτσικο. Οκ.
Κοντός ψαλμός ρε αδερφούλη. Λίγες μέρες έμειναν. Σύντομα θα μάθουμε.
Όσο για τα λεφτά μη το κάνεις, κουράζεις. Δεν αναφέρθηκα σε νούμερα, δεν είμαι στη τσέπη κανενός, ούτε έχω τελειώσει λογιστικά και οικονομικό όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα.
Έχεις τρεις παίκτες, που από το πρώτο meeting που έγινε, ο προπονητής έθεσε ως βασική προτεραιότητα τη παραμονή τους. Ναι; Ναι. Τελειώσαμε.
Μπορεί να καλυφθεί το κενό τους; Φυσικά.
Θα γίνει εγκαίρως; Δεν ξέρω.
Θα γίνει επαρκώς; Ούτε αυτό μπορώ να το ξέρω.
Εσύ πες αυτά που ξέρεις, εγώ θα λέω αυτά που ξέρω και η ζωή συνεχίζεται.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ο κεντζιορα πότε ακριβώς τελείωσε; Έχασα επεισόδια; Διαπραγματεύσεις κάνει η ΠΑΕ όπως το ίδιο γίνεται και με μειτε, για αυτό διαρρέει ότι απέσυρε τη πρόταση αλλά δεν βγάζει ευχαριστήρια ανακοίνωση όπως έβγαλε με ζιφκο και για αυτό λέει ότι το πάμε σιγά σιγά για χάφ. Το θέμα είναι αυτοί να είναι Ολλανδία, όχι αύριο στα εργομετρικα
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Οχι παιδια, η διοίκηση δεν επραξε τα δέοντα. Αντιθέτως προτεινε συμβολαιο, σε παιχτη που συνέβαλε τα μεγιστα στην κατακτηση του 4ου πρωταθλήματος της ομαδας, κατα 400.000€/χρονο μειωμενο σε σχεση με τον τωρινο μισθο του.

Για να δουμε τι χαφ θα βρουνε τωρα με 1,3 εκ.€ και μπόλικες συμμετοχές σε ομαδες οπως η Μιλαν και η Μπενφικα.

Τρομερό ξενερωμα.

Κι ενα υστερόγραφο: ωραια θαβεται η παταγωδης αποτυχια της ΠΑΕ απο τα μεσα. Σε καθε site θα βρεις ενα σχετικο αρθρο ολο κι ολο κι αυτο τριων-τεσσαρων παραγραφων. Αξιο το μεροκάματο.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Αν υποθεσουμε πως ισχυουν τα νουμερα που ακουμε απο περσι η διοικηση που δεν εκανε τιποτα να τον κρατησει του εδωσε αυξηση στα λεφτα που επαιρνε απο την τσεπη του ΠΑΟΚ αρα μια χαρα..αν θελει καλως να ερθει αν παλι οχι καλη συνεχεια..ο Λουτσε θελει να μεινει αλλα δεν ειναι τρελος καταλαβαινει πως εχουν τα πραγματα..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Άρχισε πάλι ο άλλος με τα ρόστερ κ τα 4α μπάτζετ
george188

Δημοσίευση από george188 »

Daskalos_4 έγραψε:Οχι παιδια, η διοίκηση δεν επραξε τα δέοντα. Αντιθέτως προτεινε συμβολαιο, σε παιχτη που συνέβαλε τα μεγιστα στην κατακτηση του 4ου πρωταθλήματος της ομαδας, κατα 400.000€/χρονο μειωμενο σε σχεση με τον τωρινο μισθο του.

Για να δουμε τι χαφ θα βρουνε τωρα με 1,3 εκ.€ και μπόλικες συμμετοχές σε ομαδες οπως η Μιλαν και η Μπενφικα.

Τρομερό ξενερωμα.

Κι ενα υστερόγραφο: ωραια θαβεται η παταγωδης αποτυχια της ΠΑΕ απο τα μεσα. Σε καθε site θα βρεις ενα σχετικο αρθρο ολο κι ολο κι αυτο τριων-τεσσαρων παραγραφων. Αξιο το μεροκάματο.
20 Ιουνιου εχεις και η ομαδα δεν εφυγε καν για Ολλανδια, ποια αποτυχια. εδω απο πορτογαλια βγαινει οτι ο μειτε περιμενει σαουδικη αραβια, κ αυτοι μεροκαματο?
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Παταγωδης αποτυχια στο θέμα του Μειτε. Δεν εκανα γενικευσεις. Αφου δεν παιρνουν μεροκάματο για εξηγησε μου φιλε τον... τρομερό συντονισμό ολων των αρδ να ανεβασουν ΕΝΑ άρθρο, ολα τους 3-4 παραγραφων και να σχολιάζουν την ειδηση παντελως αδιαφορα; 1 μηνα μας τα εκαναν καμπανες για να κλεισει το θεμα τόσο αθόρυβα; Δες κάτι πράγματα που γίνονται...

Και ναι, αν η προταση του ΠΑΟΚ ηταν 1,3 λογικο να ψάχνει καλύτερο συμβόλαιο οπουδήποτε αλλου ο παιχτης.
dev

Δημοσίευση από dev »

τον κεντζιορα δεν μπορουμε να τον παρουμε δωρεαν λογω πολεμου
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

κανονικά έπρεπε να γίνει ανταλλαγή με τον filipe soares..
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

η μοναδική παταγώδης αποτυχία της τωρινής ΠΑΕ
είναι ότι δεν κατάφερε να φέρει πολλούς απ τους οπαδούς της ομάδος στο ίδιο τρόπο σκέψης/φιλοσοφίας
για την πορεία της τα χρόνια που έρχονται
κι έτσι έχουμε φαινόμενα τυτου ¨επιθεση αγάπης" σε σελίδες ποδοσφαιριστών
μιας ΠΑΕ που φέρεται με το γάντι στα στελέχη της επι τω πλείστων κι όλοι λένε τα καλύτερα

και καθόμαστε εδψ να διαβάζουμε παραλληρήματα επαναλαμβανόμενα πασπαλισμένα με σάλτσα σε
κάθε σελίδα
τα ε'ίπατε μια τα είπατε 2 ,πήγαίνετε τώρα στα ανάλογα θρέντ παικτων/διοίκησης και ξεσαλώστε

εμείς τι φταίμε να διαβάζουμε τις εμμονές σας ;

νισάφι ρε π@στη μου , τόση " στήριξη¨ πια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”