Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Athens »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ λέω να πάρουμε τον Metoches Mpasket που είναι τρομερό value for money, κοστίζει 10€!!
φιλε καποτε ολη μου η ζωη ηταν το μπασκετ και λατρεια μου η ομαδα αυτη, απαξιωθηκε ομως και χασαμε το καθε ενδιαφερον μας
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε: Στα δικά μας....χθες άφησε να εννοηθεί ότι αν ο Ζιβκο ήταν διαθέσιμος θα ήταν αυτός που θα έπαιζε πίσω από το φορ.
Οπότε μην το θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα πάμε για αριστερό εξτρέμ τελικά αντί 10αριου.
Αν ισχύει αυτό το θεωρώ τρομερό. Ανέκαθεν πίστευα πως ο Ζίφκο θα κάνει παπάδες πίσω από τον φορ.
Έχει ένταση, βλέπει γήπεδο, δεν έχει τόσο τα μεγάλα σπριντ αλλά έχει έκρηξη και φαρμακερό πόδι.
Σε ποιο σημείο της συνέντευξης το είπε αυτό ο Ράζβαν;
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Athens έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ λέω να πάρουμε τον Metoches Mpasket που είναι τρομερό value for money, κοστίζει 10€!!
φιλε καποτε ολη μου η ζωη ηταν το μπασκετ και λατρεια μου η ομαδα αυτη, απαξιωθηκε ομως και χασαμε το καθε ενδιαφερον μας
Άλλοι μεγαλώσαμε με το μπάσκετ (όπως και το ποδόσφαιρο) στη φάπα, αλλά παρʼόλα αυτά γουστάρουμε να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να παίζει και να κερδίζει. Ή να χάνει, αλλά να παλεύει. Αν αποθαρρύνεστε εσείς που ζήσατε τα μεγαλεία, τότε πώς θα πείσουμε τη νέα γενιά να μείνει κοντά;

Να ξέρεις, εγώ που δεν χάνω αγώνα Παλατάκι όταν είμαι Θεσσαλονίκη, έχει πολλούς κάτω των 30.

Όποιος έχει τη δυνατότητα να βάλει έστω 10€, πρέπει να τα βάλει και να πει και σε όσους ξέρει να βάλουν κι εκείνοι. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Διαρκείας είναι πιο ακριβό, οκ, αλλά δέκα ευρώ είναι το γαμημένο...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Blackgr4 έγραψε:
nunies4 έγραψε: Στα δικά μας....χθες άφησε να εννοηθεί ότι αν ο Ζιβκο ήταν διαθέσιμος θα ήταν αυτός που θα έπαιζε πίσω από το φορ.
Οπότε μην το θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα πάμε για αριστερό εξτρέμ τελικά αντί 10αριου.
Αν ισχύει αυτό το θεωρώ τρομερό. Ανέκαθεν πίστευα πως ο Ζίφκο θα κάνει παπάδες πίσω από τον φορ.
Έχει ένταση, βλέπει γήπεδο, δεν έχει τόσο τα μεγάλα σπριντ αλλά έχει έκρηξη και φαρμακερό πόδι.
Σε ποιο σημείο της συνέντευξης το είπε αυτό ο Ράζβαν;
Είμαστε στην αρχή μιας νέας προσπάθειας και είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να έχουμε αυτήν τη συνοχή και την επιθετικότητα. Χρησιμοποιήσαμε σήμερα τον Ντάντας λίγο πιο πίσω σε σχέση με τον Αουγκούστο. Ενδεχομένως να μπορούσαμε να κάνουμε και το αντίστροφο, ο Ντάντας να μπορούσε, με τον πιο ελαφρύ τρόπο που κινείται στο γήπεδο, να βρει το χώρο ανάμεσα από τις γραμμές, αλλά διαλέξαμε να έχουμε τον πρώτο τοίχο προστασίας, με τον Αουγκούστο σε αυτήν τη θέση. Δεν ξέρω αν είχαμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τον Ζίβκοβιτς σε αυτό το παιχνίδι, πως θα πήγαινε γιατί είναι σημαντικός παράγοντας”.
Αυτή ήταν η απάντηση του στην ερώτηση περί 10αριου. Δικαιολόγησε γιατί έπαιξε εκεί ο Ντάγκλας. Εμενελα μου έδωσε να καταλάβω ότι πιθανόν να σκέφτεται για εκεί και τον Ζιβκο
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Athens έγραψε:τον πριγιοβιτς τι σκαλωμα εφαγε ο Λουτσε και δεν τον θελει...?ο Ναρει θα τον εβγαζε ανετα πρωτο σκορερ
Γιατι τον θελει ο ΠΑΟΚ και δεν τον θελει ο Λου;
Ποιος Πριγιοβιτς ρε παιδια..αν ειναι δυνατον...εχεις δει που παιζει 2 χρονια τωρα;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Εξαιρετική περίπτωση παίκτη που ανήκει στην Πόρτο και όταν τον απέκτησε του έβαλε ρητρα 80 εκατομμύρια! Έχασε σχεδόν ένα 8μηνο λόγω κατάγματος στην περόνη αλλά απο τον Οκτώβρη του '21 έχει επανέλθει χωρίς άλλο τραυματισμό.Το συμβόλαιο του εκπνέει το 2024 και έχει υποβιβαστεί στην Porto Β' που σημαίνει ότι είναι για φευγιό.Αξίζει πιστεύω να το ψάξουμε https://www.transfermarkt.com/shoya-nak ... ler/188911 καθώς και γι'αυτόν από Sporting https://www.transfermarkt.com/pedro-men ... ler/498235
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Κυρ 21 Αύγ 2022, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

psykoman έγραψε:
Athens έγραψε:τον πριγιοβιτς τι σκαλωμα εφαγε ο Λουτσε και δεν τον θελει...?ο Ναρει θα τον εβγαζε ανετα πρωτο σκορερ
Ποιος Πριγιοβιτς ρε παιδια..αν ειναι δυνατον...εχεις δει που παιζει 2 χρονια τωρα;
Εσύ φίλε μου έχεις δει με ποιον παίζεις φορ τα 3 χρόνια τώρα?
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

boogeyman77 έγραψε:Εξαιρετική περίπτωση παίκτη που ανήκει στην Πόρτο και όταν τον απέκτησε του έβαλε ρητρα 80 εκατομμύρια! Έχασε σχεδόν ένα 8μηνο λόγω κατάγματος στην περόνη αλλά απο τον Οκτώβρη του '21 έχει επανέλθει χωρίς άλλο τραυματισμό.Το συμβόλαιο του εκπνέει το 2024 και έχει υποβιβαστεί στην Porto Β' που σημαίνει ότι είναι για φευγιό.Αξίζει πιστεύω να το ψάξουμε https://www.transfermarkt.com/shoya-nak ... ler/188911 καθώς και γι'αυτόν από Sporting https://www.transfermarkt.com/pedro-men ... ler/498235
Εγω θα ελεγα αυτον https://www.transfermarkt.com/matias-va ... ler/376211
Πολυ καλη χρονια περυσι στην Τουρκια.
Η εσπανιολ θελει να τον διωξει, ακουγεται εντονα για Κινα αλλα δεν εχει κλεισει.
Θελουν να τον πουλησουν αλλα πιστευω αν δεν τα καταφερουν θα τον δωσουν παλι δανεικο.
Θα μπορουσε να ειναι μια λυση...
Πολυ ποιοτικος παικτης
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

FreeWatcher έγραψε:
psykoman έγραψε:
Εσύ φίλε μου έχεις δει με ποιον παίζεις φορ τα 3 χρόνια τώρα?
Το ότι δεν έχουμε καλό φορ δε σημαίνει απαραίτητα ότι ο Πριγιο θα έρθει και θα είναι αυτό που ήταν.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Για τον Prijovic έχει πει ο Boto ξεκάθαρα ότι είναι παρελθόν και ανήκει στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

O Μπότο πάντως προς το παρόν φαίνεται να του έχουν βγεί δύο παίκτες: Νάραι και Νταντας.

Για τους υπόλοιπους θα δούμε.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Όλοι θα βγουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Magpies4 έγραψε:O Μπότο πάντως προς το παρόν φαίνεται να του έχουν βγεί δύο παίκτες: Νάραι και Νταντας.

Και κοταρσκι, αλλά ακόμα δεν είδαμε πολλά δείγματα.

Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Οπως ειπε ο αδελφος παραπανω. Ολοι θα βγουν. Καλους πηραμε.

Αναφορικα με Πριγιο, τους φορ που εχουμε τους εχει για πλακα ακομη απροπονητος αλλα και αμεσως μετα απο τσιπουρα με ενα σκεμπε νααα.

Και εαν δεν τον θελουν αυτον ας βρουνε να φερουν εναν τετοιον. Αλλον. Δεν ειμαστε προσωπολατρες.

Εγω θελω Πριγιο παντως. Με επιθέσεις απο ακρα και φορτωματα στο κουτι παλι θα γραφει ασταματητα.

Υ.Γ. Καλος ο Μπραντον θα βοηθησει.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

sourmenetes έγραψε:
Magpies4 έγραψε:O Μπότο πάντως προς το παρόν φαίνεται να του έχουν βγεί δύο παίκτες: Νάραι και Νταντας.

Και κοταρσκι, αλλά ακόμα δεν είδαμε πολλά δείγματα.

Ναρει, Νταντας, Κοταρσκι φαίνονται ήδη δυνατοί.
Μένει να δούμε Κουαλιατα, Ρικαρντο, Τομας, Ράφα, Νασμπεργκ, Καργα (δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι ήταν εισήγηση Μποτο).
Περιμένουμε να δούμε Σαστρε και Φελιπε (περισσότερο τον δεύτερο) σε αγωνιστικό ρυθμό για να τον κρίνουμε σωστά.

Σουρμε πέρσι τέτοια εποχή οτι έμπαινε μεσα έγραφε. Η δικαιολογία ήταν η αμυνα που δεν ήταν έτοιμη. Φέτος νομίζω στους 3 επισήμους αγώνες και σα όσα φιλικά είδα, μέτρησα μόνο ένα βολε που βγήκε αουτ. Να μη μιλήσω για τις φορές που δεν εγινε βολέ γιατί ήξερε να πασάρει ο κοταρσκι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”