Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
-
papwolf
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
ΟΚ Λόρδε μου, από τα νεύρα παρανόησα. Ζητώ συγγνώμη.
Μ αυτά και μ αυτά, χρειαζόμαστε 4 βαθμούς σήμερα και την Τετάρτη για να μην στησει η ΕΟ επικοινωνιακο πάρτι σιχαμαρας στην Τούμπα...
- thomas Murg
Χωρίς να έχω καμία απολύτως πληροφορία θεωρώ από σήμερα τον Περέα δικό μας παίκτη. Εάν δεν τον έχουν κλείσει να τον κλείσουν πάραυτα!
Το σημερινό ήταν η απάντηση σε όλους εμάς που βαυκαλιζόμαστε λέγοντας ότι θα παίρναμε πρωτάθλημα εάν δεν κάναμε τις συνεχόμενες ήττες τον Νοέμβριο. Και για να μην ξεχνιόμαστε τα κρίσιμα ματς που χάσαμε τότε ήταν με Έλληνες διαιτητές!!
Το σημερινό ήταν η απάντηση σε όλους εμάς που βαυκαλιζόμαστε λέγοντας ότι θα παίρναμε πρωτάθλημα εάν δεν κάναμε τις συνεχόμενες ήττες τον Νοέμβριο. Και για να μην ξεχνιόμαστε τα κρίσιμα ματς που χάσαμε τότε ήταν με Έλληνες διαιτητές!!
Τι συγνώμη ρε συ,σιγά,ολα καλάpapwolf έγραψε:ΟΚ Λόρδε μου, από τα νεύρα παρανόησα. Ζητώ συγγνώμη.
Είναι το γνωστό after buzzer beater ! Απολαύσαμε πάντως ωραίο γιουχάισμα από τους ίδιους τους γαβρους , βλέποντας τραγικές προσπάθειες επιθεσεων απελπισίας ! Πραγματικά για κλάματα ο γαβρος , ρεζίλι να τον περιμένει ο διαιτητής μέχρι να σκοράρει
Επάρατη ποδοσφαιρική ασθένεια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- iremidynami 4+
Συμφωνω.papwolf έγραψε:Για να σταματήσουν ορισμένοι εδώ μέσα να μιλάνε για ομάδα, παιχταράδες και ποιότητα γαύρου και αδυναμία δική μας.
Τομάρια είναι και κλέφτες καί θέλουν την ανάλογη αντιμετώπιση.
Απολυτως fake η δηθεν διαφορα μας με τη ντροπη του αθλητισμου.
Μην τρελαινεστε, πιστέψτε στο πρωταθλημα. Ο φοβος τους φαινεται απο τις σφαγες.
Μετα τον πρωτο ημιτελικο εγραψα οτι θα παρουμε πρωταθλημα. Ολα πανε βασει σχεδιου
Γαυροι ετοιμαστειτε
Μετα τον πρωτο ημιτελικο εγραψα οτι θα παρουμε πρωταθλημα. Ολα πανε βασει σχεδιου
Γαυροι ετοιμαστειτε
-
paokpantou
Ας αφήσουμε τα Κυνηγια με τα νεροπίστολα που κρατάμε οι ανθρωποι είναι αδίστακτοι και όσο θα κυβερνάνε δεν μπορούμε να κανουμε τίποτα.
Γιαυτό αιλληναρες μου και στις επόμενες εκλογές δαγκωτό Μαρινακη πρωθυπουργό.
ΠΑΟΚ γαμα την αεχ την πουτανα..
Γιαυτό αιλληναρες μου και στις επόμενες εκλογές δαγκωτό Μαρινακη πρωθυπουργό.
ΠΑΟΚ γαμα την αεχ την πουτανα..
- invincible
Ρε μαγκες ας το χάσουμε το πρωτάθλημα και ας είναι με 2-3 βαθμούς, αφήστε τα κοράκια, ξέρετε πόσα παιχνίδια παίξαμε και δεν κατεβήκαμε καν και μας πείρε ο ύπνος όρθιους... δεν το κτύπησε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ σε καμία φάση του πρωταθλήματος. Με τον Μπεο να παίζαμε πάλι κανένα 4-4 ότι να ναι παιχνίδι θα βλέπαμε. Ποια ομάδα ήταν σοβαρη ? Κανείς. Όλοι λευκή πετσέτα από την αρχή . Ακόμα και οι παίχτες του γαύρου λευκή πετσέτα πέταξαν δεν τον θέλανε. Μονο ο χόντρος με το ζόρι τους πείρε από το αυτί παίχτες και κοράκια. Παίξε τώρα κέρδισέ τον κάντον μέχρι τελευταία αγωνιστική να θέλει νίκη μέσα στον τίγρη. Αφού κανείς δεν έχει όρεξη.
Όταν είδα 6' ήταν σίγουρο ότι θα το βάλει ο γαυρος
.
Μα με Σαλιάρηδες μα με πέναλτι το γκολ θα έμπαινε.
Το ζουμί παραμένει το ίδιο.
Αυτό το θίασο του χρόνου πρέπει να τον πατήσουμε.
.
Μα με Σαλιάρηδες μα με πέναλτι το γκολ θα έμπαινε.
Το ζουμί παραμένει το ίδιο.
Αυτό το θίασο του χρόνου πρέπει να τον πατήσουμε.
Περιμένω με ανυπομονησία να μας πουν οι φιλόσοφοι του ποδοσφαίρου τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να πάρει πρωτάθλημα...και δεν αναφέρομαι σε αλλόθρησκους
Του χρόνου ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς τις superleague και του κυπέλλου. ΤΕΛΟΣ.
Αν και του χρόνου το έκτρωμα θα παίζει φιλικά αφου ο χοντρός τάισε όλα τα χωριά με την shopflix και δεν μπορώ να καταλάβω πως πέρασε έτσι στα ψηλά αυτό το σκάνδαλο.
Αν και του χρόνου το έκτρωμα θα παίζει φιλικά αφου ο χοντρός τάισε όλα τα χωριά με την shopflix και δεν μπορώ να καταλάβω πως πέρασε έτσι στα ψηλά αυτό το σκάνδαλο.
Άσπρα πολο
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μεινει ο ταβερνιαρης και του χρονου. Μονο αυτο χρειαζεται.renegade έγραψε:Περιμένω με ανυπομονησία να μας πουν οι φιλόσοφοι του ποδοσφαίρου τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να πάρει πρωτάθλημα...και δεν αναφέρομαι σε αλλόθρησκους