ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- stravostomis
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Ο Σοάρες αν παίξει όπως έπαιζε στα πλέι οφ είναι ο καλύτερος μπακ του πρωταθλήματος. Όπως παίζει φέτος, είναι από τους χειρότερους.
για αυτο πηραν τον dost ;;stravostomis έγραψε:Άσχημη είδηση από Βέλγιο:
Μαθαίνω ότι ο Κρμέντσικ λογίζεται ως βασικός για την επόμενη χρονιά και γενικότερα ως σημαντική επένδυση και ότι μόνο με περισσότερα χρήματα από όσα τον αγόρασαν υπάρχει η περίπτωση να μας τον πουλήσουν.
Παιχταράς είναι αλλά δύσκολο να έρθει Ελλάδα.xrisitsapa έγραψε:Αυτός ο Λαλα που γράφηκε για την κούλα μου φάνηκε πολύ καλός
- stravostomis
Το deal με τον Dost είναι για 1 ή 1 μισό χρόνο.laska4 έγραψε:stravostomis έγραψε:
για αυτο πηραν τον dost ;;
- stravostomis
Το deal με τον Dost είναι για 1 ή 1 μισό χρόνο.laska4 έγραψε:stravostomis έγραψε:
- Mitsospaoki4
- Moderator
Είναι γνωστή ιστορία αυτή στην οποία πιθανότατα να φταίει η ποιότητα της λίγκας μας και η κακή ευρωπαϊκή μας απουσία..seaman έγραψε:Αν έρθει ο Φερράρι, καλώς να έρθει. Αυτό όμως δεν θα σημαίνει και ότι κάναμε "σοβαρή" διαπραγμάτευση με ακριβότερους στόχους και φάγαμε Χ. Έ δεν μπορεί να τρώμε πάντα Χ, θα φέρναμε και κάνα διπλό. Το πιθανότερο να μην ψαχνόμαστε, για του Χ λόγους, καν.
Δεν πιστεύω τόσο ότι είναι θέμα οικονομικά γιατί και το καλοκαίρι μετά το νταμπλ που σπρωχναμε χρήμα, πάλι σε εναλλακτικες πήγαμε (Στοχ, Εσιτι)
Μην με διαολιζετε τωρα με την ελλειψη ρητρας του Τσεχου.Ακομα και 6 μυρια να επεμεναν οι Βελγοι επρεπε να μπει να εχεις μια αφετηρια διαλογου.
Μαθαίνω ότι μεθαύριο υπάρχει ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Ρέι κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Πασχαλάκης να μένει στο εξής ως ο τρίτος μας γκολκίπερ...!!
Ο Αργεντινός τερματοφύλακας έχει παίξει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ 21 ματς σε 1890 λεπτά. Έχει φάει 15 γκολ, ενώ στα 8 εξ αυτών κράτησε το μηδέν πίσω. Δεν τα λες άσχημα στατιστικά αυτά! Στις 8 Μαρτίου κλείνει τα 30. Δεν νομίζω πως είναι αργά ώστε να αναθεωρησουμε! Ίσως να έχουμε ήδη τον σοβαρό γκολκίπερ που θέλουμε και να μην το παίρνουμε χαμπάρι..!! Χρειάζεται σαφώς μια άλλη προσέγγιση του παίκτη και έτσι ίσως να αποτελέσει μία πολύ καλή (εκ των έσω) μεταγραφή...!!
Ο Αργεντινός τερματοφύλακας έχει παίξει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ 21 ματς σε 1890 λεπτά. Έχει φάει 15 γκολ, ενώ στα 8 εξ αυτών κράτησε το μηδέν πίσω. Δεν τα λες άσχημα στατιστικά αυτά! Στις 8 Μαρτίου κλείνει τα 30. Δεν νομίζω πως είναι αργά ώστε να αναθεωρησουμε! Ίσως να έχουμε ήδη τον σοβαρό γκολκίπερ που θέλουμε και να μην το παίρνουμε χαμπάρι..!! Χρειάζεται σαφώς μια άλλη προσέγγιση του παίκτη και έτσι ίσως να αποτελέσει μία πολύ καλή (εκ των έσω) μεταγραφή...!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΟΡΚΥ-5 την Δευ 18 Ιαν 2021, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- stravostomis
Θυμάται κανείς, πόσοι έγραφαν για ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ, διθυράμβους για τον Εσίτι, μετά από ένα φιλικό με την Γάνδη, σε κάθε μεταγραφική περίοδο;
- stravostomis
ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΡΚΑΡΕΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Μαθαίνω ότι μεθαύριο υπάρχει ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Ρέι κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Πασχαλάκης να μένει στο εξής ως ο τρίτος μας γκολκίπερ...!!
Ο Αργεντινός τερματοφύλακας έχει παίξει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ 21 ματς σε 1890 λεπτά. Έχει φάει 15 γκολ, ενώ στα 8 εξ αυτών κράτησε το μηδέν πίσω. Δεν τα λες άσχημα στατιστικά αυτά! Στις 8 Μαρτίου κλείνει τα 30. Δεν νομίζω πως είναι αργά ώστε να αναθεωρησουμε! Ίσως να έχουμε ήδη τον σοβαρό γκολκίπερ που θέλουμε και να μην το παίρνουμε χαμπάρι..!! Οπότε θα αποτελέσει μία πολύ καλή (εκ των έσω) μεταγραφή...!!
Ρε συ Δημήτρη πόσο νομίζεις ότι θα κοστίσει η αγορά του? 5 μήνες συμβόλαιο έχει ακόμα και ο Βόλος έφερε ήδη άλλο αριστερό μπακ από την Αργεντινή.Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Φεραρι αν ήταν 5 χρόνια μικρότερος, είχε Ευρωπαϊκό διαβατήριο και ξεχωρίζε στον Βόλο, θα τον ήθελα..
Και φυσικά με max 100-200χιλ αγορά
Τώρα ποια ακριβώς η λογική απόκτησης του δεν έχω καταλάβει και ούτε θα καταλάβω μάλλον..
100Κ θα δώσουμε και πολλά θα είναι, για να σκεφτόμαστε ότι λόγω ηλικίας δεν θα τα πάρουμε πίσω από επόμενη πώληση. Ούτε και το συμβόλαιο θα είναι τέτοιο που να δημιουργήσει ανυπέρβλητο πρόβλημα αν διαπιστωθεί ότι το καλοκαίρι δεν μας κάνει. 'Ασε που παίζει και στις 2 πλευρές
Αυτή τη στιγμή, από πλευράς ξένων πλέον έχουμε μόνο Ροντρίγκο, Ουάρντα, Ντόουγκλας? και στο άγνωστο τον Ζαμπά. Και δεν βλέπω ότι ψαχνόμαστε μεταγραφικά (άντε) για πάνω από έναν ακόμα ξένο. Οπότε και η έλλειψη "κοινοτικού" διαβατηρίου προς στιγμή μάλλον δεν είναι θέμα.
Μπορεί να βοηθήσει και άμεσα? Μπαίνει εντεκάδα ο κοντός? αυτό είναι το ζητούμενο.
Και αν δεν μας "βγει" το πρόβλημα θα το έχει ο Πάμπλο, γιατί πολλές φορές τον έχω ακούσει να λέει ότι δεν θα πάρουμε παίχτες απλά για να κάθονται στον πάγκο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Δευ 18 Ιαν 2021, 12:16, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
''την ίδια στιγμή ίσως και μέσα στις επόμενες 24 ώρες, ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του Γιαννούλη είτε με τον στόχο από ομάδα του εξωτερικού είτε με τον Αργεντινό Φράνκο Φεράρι του Βόλου.''
τοσκιτσης
εγω γενικα για το αριστερο μπακ πιστευω περιμενουν να υπογραψει πρωτα ο γιαννουλης και μετα θα εχουμε εξελιξεις
τοσκιτσης
εγω γενικα για το αριστερο μπακ πιστευω περιμενουν να υπογραψει πρωτα ο γιαννουλης και μετα θα εχουμε εξελιξεις
Αν δεις στο ΓΕΜΗ τον ισολογισμό της προπροηγούμενης χρήσης της ΠΑΕ, μπορεί να διαπιστώσεις ότι ίσως να υπάρχει και άλλη μια έκπληξη με τον Βασιλιά, που ίσως δένει με αυτό που γράφειςΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Μαθαίνω ότι μεθαύριο υπάρχει ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Ρέι κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Πασχαλάκης να μένει στο εξής ως ο τρίτος μας γκολκίπερ...!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Δευ 18 Ιαν 2021, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://www.football365.fr/chan-2020-cl ... 46113.html
αυτο το γαλλικο λεει οτι ενδιαφερομαστε γι αυτον τον καμερουνεζο , βεβαια και αλλες ποσες ομαδες
αυτο το γαλλικο λεει οτι ενδιαφερομαστε γι αυτον τον καμερουνεζο , βεβαια και αλλες ποσες ομαδες
- GiorgosAtha
Τον Dost τον αγοράσανε πληρώνοντας 4 εκ.stravostomis έγραψε:quote="laska4"]Το deal με τον Dost είναι για 1 ή 1 μισό χρόνο.stravostomis έγραψε:
Το συμβόλαιο του είναι μέχρι το καλοκαίρι του '22.
Ενώ έχουν και Dennis (11 εκ.), Badji (5 εκ.) και Okereke (4 εκ.)... όλοι τους μικρότεροι ήλικιακα από τον Τσέχο.
Η Eintracht (πρώην ομάδα του Dost) κλείνει δανεικό τον Jovic για την θέση του φορ.