Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
ηθικα,ουσιαστικα και επικοινωνιακα η πρωτη μεγαλη νικη για φετος 

- bersekeros
Μ@μώ το κράτος τους ένθεν κακείθεν
Περηφάνια
Αντίσταση
Όνειρο
Κατάκτηση
ΠΑΟΚ

Περηφάνια
Αντίσταση
Όνειρο
Κατάκτηση
ΠΑΟΚ

- navigator11
obanebane έγραψε:Καταλαβαίνω τους νομικούς του φόρουμ,προσπαθούν να εξηγήσουν την σημερινή απόφαση με νομικούς όρους και δεν τους αδικώ καθόλου.
Το θέμα όμως είναι οτι σήμερα οι ξένοι δικαστές είπαν στους
Έλληνες συναδέλφους τους,να δικάσουν και αν δικάσουν θα πρέπει να αθωώσουν.
Ακούς μωρή αξύριστη και αγάμητη;
Δε σημαίνει ότι τους προτρέπουν να μας αθωώσουν, αδερφέ. Αν χρειαστεί, θα έρθει και η δικαίωση στο CAS σε χρόνο μέλλοντα. Το πλέον σημαντικό και παντελώς αναντίρρητο είναι ότι εξαναγκάζει το CAS τους τσάτσους της εφέσεων να βγούνε από τα φουστάνια του αυνανάκη και του τσίρκου του, όπου επέλεξαν να κρυφτούν. Αυτό και μόνο συνιστά τρομακτική ξεφτίλα για τους συγκεκριμένους τακτικούς "δικαστές", κηλιδάρα πώς το λένε, για το όποιο κύρος τους. (ούτε τους ξέρω τους συγκεκριμένους, ούτε και με νοιάζει να ασχοληθώ μαζί τους). Όπως και για την έπο. Είναι χαστουκάρα. Ας το διαχειριστούν λοιπόν από δω και πέρα πιο σοβαρά οι νέοι ... wannabe φιλοπουλοβρυώνηδες. Καθώς φαίνεται, πλακίτσα με το CAS δύσκολα θα παίξει. Οπότε τη φορά αυτή οι λουλούδες και θα δικάσουν και οφείλουν να εκδώσουν μια σοβαρή και πλήρως αιτιολογημένη νομικά απόφαση. Ειδεμή θα επαναρεζιλευτούν στο εγγύς μέλλον.
- painkiller4
Αν διαβάσει κανείς το τι γράφουν στα χαβουζεικα ΜΜΕ θα χάσει πασα ιδέα θα νομίζει ότι υπάρχει δικαίωση της ΕΟ. Ούτε ντροπή ούτε τίποτα πανε να βγουν και από πάνωGoMaRoS έγραψε:Μαρουπα πες αλεύρι, μια αγωγή σε γυρεύει
εδώ βγήκε ο φουκαρας λακης γαβαλας να δικαιολογήσει τ αδικαιολόγητα ....κυνήγι μέχρι τέλους ....
- Dimitris_L4
Φέτος στήθηκε με τον πιο επαίσχυντο τρόπο τ πρωταθλημα.. Εμείς βέβαια κάνουμε λαϊκά δικαστήρια στους περσινους ΑΗΤΤΗΤΟΥΣ πρωταθλητες γτ ΠΑΟΚ είσαι.. Βέβαια επίσης εμείς κρατάμε τν ΙΒΑΝ κ λέγαμε ότι έκανε μαλακια.. Γτ κραζουμε ότι τπτ δν αλλάζει στο μπουρδελο που ζουμε κ δεν αναρωτιόμαστε γιατί δν αλλάζουμε πρωτα εμείς???
navigator11 έγραψε:obanebane έγραψε:Καταλαβαίνω τους νομικούς του φόρουμ,προσπαθούν να εξηγήσουν την σημερινή απόφαση με νομικούς όρους και δεν τους αδικώ καθόλου.
Το θέμα όμως είναι οτι σήμερα οι ξένοι δικαστές είπαν στους
Έλληνες συναδέλφους τους,να δικάσουν και αν δικάσουν θα πρέπει να αθωώσουν.
Ακούς μωρή αξύριστη και αγάμητη;
Δε σημαίνει ότι τους προτρέπουν να μας αθωώσουν, αδερφέ. Αν χρειαστεί, θα έρθει και η δικαίωση στο CAS σε χρόνο μέλλοντα. Το πλέον σημαντικό και παντελώς αναντίρρητο είναι ότι εξαναγκάζει το CAS τους τσάτσους της εφέσεων να βγούνε από τα φουστάνια του αυνανάκη και του τσίρκου του, όπου επέλεξαν να κρυφτούν. Αυτό και μόνο συνιστά τρομακτική ξεφτίλα για τους συγκεκριμένους τακτικούς "δικαστές", κηλιδάρα πώς το λένε, για το όποιο κύρος τους. (ούτε τους ξέρω τους συγκεκριμένους, ούτε και με νοιάζει να ασχοληθώ μαζί τους). Όπως και για την έπο. Είναι χαστουκάρα. Ας το διαχειριστούν λοιπόν από δω και πέρα πιο σοβαρά οι νέοι ... wannabe φιλοπουλοβρυώνηδες. Καθώς φαίνεται, πλακίτσα με το CAS δύσκολα θα παίξει. Οπότε τη φορά αυτή οι λουλούδες και θα δικάσουν και οφείλουν να εκδώσουν μια σοβαρή και πλήρως αιτιολογημένη νομικά απόφαση. Ειδεμή θα επαναρεζιλευτούν στο εγγύς μέλλον.
Δεν έγραψα πουθενά οτι τους προτρέπουν να μας αθωώσουν, απλά τους έβαλαν να μας δικάσουν,ξεκάθαρος πιστεύω οτι είμαι.
Ήξεραν πολύ καλά ότι αν δικαζαν δε μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν καταδίκη και γι'αυτό δεν δίκασαν.
Τώρα τους λένε,δικάστε γαμιολες γιατί αλλιώς θα δικάσουμε εμείς και θα σας ξεφτιλίσουμε σε όλη την υφήλιο.
Τους δίνουν δικαίωμα να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα,ίσως από συναδελφική αλληλεγγύη.
Αν θέλουν ας μη το κάνουν,καλή η στήριξη του κράτους,όταν όμως απέναντι σου έχεις έναν μεγιστάνα που έχει στα χέρια του απόφαση ανωτάτου δικαστηρίου που τον δικαιώνει,μετά σφίγγει λίγο το πράγμα.
- Maximus
Κακώς το πολυαναλυουμε... Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει πλέον τιμωρία, η υπόθεση ξεκινάει από την αρχή και ΑΝ υπάρξει εκ νέου στήσιμο, το CAS θα έχει πάλι τον τελευταίο λόγο...
Η αληθεια ειναι πως μετα την σημερινη αποφαση τα πουστρακια της ΕΠΟ θα το σκεφτουν 1000 φορες πριν κανουν μαλακια στην επαναεκδικαση γτ θα ξαναβρουν το ΚΑΣ μπροστα τους...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαβαζοντας παντως την ανακοινωση της αποφασης σε μεταφραση, μου μενει μια πικρια...
Το ΚΑΣ μιλαει για υπεκφυγη των δικαστικων αρχων αλλα στο τελος υπεκφευγει και το ιδιο κι αντι να μπει και στην ρημαδα την ουσια και να το τελειωσει το ζητημα, το πετάει πισω για να μην στερηθούμε, λεει, του δικαιωματος μας να δικαστουμε με βαση το εθνικό μας δικαιο...
Το ΚΑΣ μιλαει για υπεκφυγη των δικαστικων αρχων αλλα στο τελος υπεκφευγει και το ιδιο κι αντι να μπει και στην ρημαδα την ουσια και να το τελειωσει το ζητημα, το πετάει πισω για να μην στερηθούμε, λεει, του δικαιωματος μας να δικαστουμε με βαση το εθνικό μας δικαιο...
Γι αυτό και θα μας γλεντανε πάντα οι από κάτωDimitris_L4 έγραψε:Φέτος στήθηκε με τον πιο επαίσχυντο τρόπο τ πρωταθλημα.. Εμείς βέβαια κάνουμε λαϊκά δικαστήρια στους περσινους ΑΗΤΤΗΤΟΥΣ πρωταθλητες γτ ΠΑΟΚ είσαι.. Βέβαια επίσης εμείς κρατάμε τν ΙΒΑΝ κ λέγαμε ότι έκανε μαλακια.. Γτ κραζουμε ότι τπτ δν αλλάζει στο μπουρδελο που ζουμε κ δεν αναρωτιόμαστε γιατί δν αλλάζουμε πρωτα εμείς???
- ΑποστόληςΑ
Re: Προπαγάνδα και
Αυτό.Gospi έγραψε:Η αληθεια ειναι πως μετα την σημερινη αποφαση τα πουστρακια της ΕΠΟ θα το σκεφτουν 1000 φορες πριν κανουν μαλακια στην επαναεκδικαση γτ θα ξαναβρουν το ΚΑΣ μπροστα τους...
Αυτό που συμβαίνει εδώ στο φορουμ είναι για να τρελαίνεσαι ...για να μη χρησιμοποιήσω αλλά λόγια ...απορώ πως γίνεται ανεκτό ...βρίσκουμε κάθε είδους λογική γυροβολιά για να πούμε τι ακριβώς δεν έχω καταλάβει ...σκετη απογοήτευση κ δε μπορώ να δεχτώ αυθεντική αγάπη στον ΠΑΟΚ ..
Μας λέγανε δεσμευτική μας λέγανε χίλια δυο ξεβρακώθηκαν οσο δε παει κ αντι να τους πάμε ένας προς ένας όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ μαμιωνταας έχουμε διάφορους σοφούς σε εισαγωγικά να παραδίδουν μαθήματα εξυπνάδας επειδή πιθανόν εκτέθηκαν ...
Αν ο ΠΑΟΚ ήταν ένοχος κ αν υπήρχε δικαστήριο να τον τιμωρήσει δε θα στήνανε όλη αυτή τη χυδαία δολοπλοκία με τις επιτροπές κ τις δεσμευτικές εισηγήσεις κ τους ντελάληδες που μας προετοίμαζαν με σιγουρια μηνες πριν για το το έρχεται με ακρίβεια μέχρι κ νόμου αφαίρεσης βαθμών όταν δεν υπήρχε ...
Αλλά τη σοφια σας κ την αμφισβήτηση την στρέφετε μόνο κατά της σάρκας σας γιατί για μένα αυτό είναι ο ΠΑΟΚ. Η σάρκα μου ..βρείτε χίλιους δυο λογικούς ακροβατισμούς να μας πείσετε να μη πανηγυρίζουμε κλπ κλπ εσείς ξέρετε ...
Μας λέγανε δεσμευτική μας λέγανε χίλια δυο ξεβρακώθηκαν οσο δε παει κ αντι να τους πάμε ένας προς ένας όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ μαμιωνταας έχουμε διάφορους σοφούς σε εισαγωγικά να παραδίδουν μαθήματα εξυπνάδας επειδή πιθανόν εκτέθηκαν ...
Αν ο ΠΑΟΚ ήταν ένοχος κ αν υπήρχε δικαστήριο να τον τιμωρήσει δε θα στήνανε όλη αυτή τη χυδαία δολοπλοκία με τις επιτροπές κ τις δεσμευτικές εισηγήσεις κ τους ντελάληδες που μας προετοίμαζαν με σιγουρια μηνες πριν για το το έρχεται με ακρίβεια μέχρι κ νόμου αφαίρεσης βαθμών όταν δεν υπήρχε ...
Αλλά τη σοφια σας κ την αμφισβήτηση την στρέφετε μόνο κατά της σάρκας σας γιατί για μένα αυτό είναι ο ΠΑΟΚ. Η σάρκα μου ..βρείτε χίλιους δυο λογικούς ακροβατισμούς να μας πείσετε να μη πανηγυρίζουμε κλπ κλπ εσείς ξέρετε ...
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ
ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ.
Ας αναλογιστουν ολοι εδω μεσα τι λεγατε καποιοι τοτε. Ας προσεχαμε, γιατι γιναμε σαν κι αυτους και αλλα τετοια.
Εγω πιστευω στο τελος θα μας καταδικασουν, αλλα ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ οτι και να γινει απο δω και περα..
ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ.
Ας αναλογιστουν ολοι εδω μεσα τι λεγατε καποιοι τοτε. Ας προσεχαμε, γιατι γιναμε σαν κι αυτους και αλλα τετοια.
Εγω πιστευω στο τελος θα μας καταδικασουν, αλλα ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ οτι και να γινει απο δω και περα..