Καλά, παραδέξου τον αν τον διώξει χωρίς να πληρώσουμε αποζημίωση.Dimpatra έγραψε:Άμα πουλήσει και το μελαχρινακη πάνω από ένα χαρτί θα τον παραδεχτώ.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν πάρουμε έστω και 10,000 κάνε πάρτυ

Καλά, παραδέξου τον αν τον διώξει χωρίς να πληρώσουμε αποζημίωση.Dimpatra έγραψε:Άμα πουλήσει και το μελαχρινακη πάνω από ένα χαρτί θα τον παραδεχτώ.
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]Anthimox έγραψε:Ο Χατζηησαϊας ποτέ δεν μου άρεσε. Τώρα που τον δώσαμε νομίζω κάναμε λάθος και δώσαμε τζάμπα τον παικταρά.
Παραπονιόμουν που δεν παίρναμε ένα ανθρωποφάγο όπως ο Εσίτι. Τώρα που πήραμε τον Εσίτι, απορώ γιατί θέλουμε καθαρό εξάρι όταν όλοι στην Ελλάδα παίζουν φουλ άμυνα.
Δεν ήθελα με τίποτα τον πρώην ποδοσφαιριστή Κοεντράο. Τώρα που χάλασε η δουλειά καταλαβαίνω πως ο παικταράς μας έπαιζε και οι άμπαλοι της διοίκησης είναι ανίκανοι να κλείσουν ένα παίκτη.
Είμαι καλά; Χρειάζομαι γιατρό;
Στην περίπτωση του δε χρειάζονται λεφτά...ας τον δώσει τζάμπα με συνιδιοκτησία (50% μεταπώληση). Μόνο αυτό φοβίζει, μη βάλει δηλαδή μυαλό κάποια στιγμή και μοσχοπωληθεί και εμείς κοιτάμε σαν χάνοι.Dimpatra έγραψε:Άμα πουλήσει και το μελαχρινακη πάνω από ένα χαρτί θα τον παραδεχτώ.
giapas έγραψε:Νομίζω ο Κάτσε θα ταίριαζε πάρα πολύ με τον Εσιτί και ο ένας θα συμπλήρωνε τον άλλον ποδοσφαιρικά. Θα δούμε ωραία πράγματα από τους 2 τους.
Το ξέχασα ήδη!Ζαντός έγραψε:Δεν ξεχνάμε σήμερα 18:30 να μπούμε http://www.paokmania.caster.fm για το ΠΑΟΚ - Anderlecht!