Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Στο site της Σουπαλινγκ, έχει το λαγό με 19 βαθμούς 

- john4serres
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018
Απλά μια υπέροχη ημέρα.

Απλά μια υπέροχη ημέρα.
wickerman, σωστόςwickerman έγραψε:Είχα πει ότι από την ώρα που άρχισε να βάζει βασικό τον Mihojevic ο προπονητής τους, άρχισαν να δέχονται πολύ λιγότερα γκολ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Ο Δεληγιαννίδης μάλλον είναι στην κοσμάρα του ακόμη. Μπράβο ρε Κρητικοί. Τους πιτσιλίξατε τους γαύρους.
Υ.Γ. Natcho πόσο μου άρεσε η απογοητευμένη μουτσούνα σου δεν φαντάζεσαι.

Πάντως θα στηρίξω την ομάδα της γειτονιάς που μεγάλωσα στα επόμενα δύο παιχνίδια της και νομίζω ότι αξίζει καλύτερης τύχης από σήμερα, απλά έπεσε σε έναν τύπο που έβαλε γκολ με μια επαφή ο κολοφαρδος.
Ξέρει κανείς πως τον λένε;
Αυτός νομίζω έβαλε και το πέναλτυ
Υγ θέλω διαιτησίες όπως αυτή του...κιλκισιωτη σήμερα στο Ηράκλειο για τον gay...
SM-G965F
Ξέρει κανείς πως τον λένε;
Αυτός νομίζω έβαλε και το πέναλτυ
Υγ θέλω διαιτησίες όπως αυτή του...κιλκισιωτη σήμερα στο Ηράκλειο για τον gay...
SM-G965F
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Όντως!episimos73 έγραψε:Τέλειο απόγευμα...
Και η Ferrari μετά από πολύ καιρό χάρηκε σήμερα απέναντι στην Mercedes.
-
ένα ξεκώλιασμα στο σίχαμα την άλλη βδομάδα ,το τελευταίο προπύργιο που τους έμεινε

- Παλαιολόγος
πλεον δεν υπαρχεικαι δυσκολη εδρα εκτος
του ΟΑΚΑ δεν μπορει να θεωρηθει καμια εδρα της προκοπης(και ολη η παραφιλολογια οτι λεει για ανεξηγητους λογους(μια χαρα εξηγησιμους τις περισσοτερες φορες δεν ειχαμε καλυτερη ομαδα) δεν μπορουμε να κερδισουμε κατερρευσε με παταγο περσι)
λεωφορο ναι μεν,αλλα με αδιαφορο παναθηναικο τοτε,που ολα θα εχουν τελειωσει
βεβαια δεν θελει επαναπαυση
ειναι μεγαλη ευκαιρια τα δυο επομενα ματς,με δυο στα δυο και με πολυ πιθανη γκελα απο τους αλλους πρεπει να μας κοψουν καμια 50 αρια βαθμους στα δικαστηρια φετος για να το αρπαξουν
με ξενους και τα δυο να υποθεσω; το ενα ειναι ματς με ομαδα του ΠΟΚ,το αλλο με ομαδα που μεχρι στιγμης κανει πρωταθλητισμο
δεν νοειται να μην βαλουν ξενους αφου φετος το κανουν
του ΟΑΚΑ δεν μπορει να θεωρηθει καμια εδρα της προκοπης(και ολη η παραφιλολογια οτι λεει για ανεξηγητους λογους(μια χαρα εξηγησιμους τις περισσοτερες φορες δεν ειχαμε καλυτερη ομαδα) δεν μπορουμε να κερδισουμε κατερρευσε με παταγο περσι)
λεωφορο ναι μεν,αλλα με αδιαφορο παναθηναικο τοτε,που ολα θα εχουν τελειωσει
βεβαια δεν θελει επαναπαυση
ειναι μεγαλη ευκαιρια τα δυο επομενα ματς,με δυο στα δυο και με πολυ πιθανη γκελα απο τους αλλους πρεπει να μας κοψουν καμια 50 αρια βαθμους στα δικαστηρια φετος για να το αρπαξουν

με ξενους και τα δυο να υποθεσω; το ενα ειναι ματς με ομαδα του ΠΟΚ,το αλλο με ομαδα που μεχρι στιγμης κανει πρωταθλητισμο
δεν νοειται να μην βαλουν ξενους αφου φετος το κανουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 21 Οκτ 2018, 22:09, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- hasio_john
Ξέρουμε αν ο Λεμονής θα έρθει πριν ή μετά την παρέλαση ?? :ugeek:
- paok re niamou
Ετοιμαστειτε για τιμωρια μετα το ματς με βαζελο. Θα κατηγορηθουμε για παιδοφιλια και θα μας ριξουν οτι τιμωρια υπαρχει στον καπ.
τα μικρα, βγαζει υγεια, οι πιτσιρικαδες,........ και πουτσες μπλε με ροζ καποτες.
τα μικρα, βγαζει υγεια, οι πιτσιρικαδες,........ και πουτσες μπλε με ροζ καποτες.
και τον ΠΑΟΚ με 19 αντι για 21. Χαχαχα,οτι να ναι οι τυποιkaltirim έγραψε:Στο site της Σουπαλινγκ, έχει το λαγό με 19 βαθμούς
Παλαιολόγος έγραψε: λεωφορο ναι μεν,αλλα με αδιαφορο παναθηναικο τοτε,που ολα θα εχουν τελειωσει
και ο βαζελος στο ΟΑΚΑ παιζει
- Παλαιολόγος
σωστα!
τι θα ελεγα ,αυτα πο ακουω εδω και εκει δεν μου αρεσουν και δεν πρεπει να μπουνε και στα αποδυτηρια
τελειωσε λεει το πρωταθλημα,κλειδωσε κ.λπ!
με μια γκελα παιδια ξαναρχιζει,δεν τελειωσε τιποτα απο την 7 αγωνιστικη!
πολυ κρισιμα τα επομενα δυο ματς
τι θα ελεγα ,αυτα πο ακουω εδω και εκει δεν μου αρεσουν και δεν πρεπει να μπουνε και στα αποδυτηρια
τελειωσε λεει το πρωταθλημα,κλειδωσε κ.λπ!
με μια γκελα παιδια ξαναρχιζει,δεν τελειωσε τιποτα απο την 7 αγωνιστικη!
πολυ κρισιμα τα επομενα δυο ματς
«ο Ολυμπιακός σήμερα δεν ήταν Ολυμπιακός. Αντίθετα, πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην συμμορία που διοικεί το ποδόσφαιρο, γι' αυτό που βλέπουμε από τους μεσαίους, τους πλάγιους και τις πλάγιες. Επίσης, πρέπει συγχαρητήρια σε όσους πήγαν το ποδόσφαιρο 30 χρόνια πίσω, εξαφανίζοντας τις μπάλες και πετώντας άλλες μέσα, όταν παιζόταν το παιχνίδι».
Ο Σιμιτζογλου ακούει;
Ο Σιμιτζογλου ακούει;
- Vet_eranos
Ας μου εξηγησει καποιος τι διαφορα εχει το πεναλτυ του Μανταλου(εκεινο με το χερι απλωμενο), με το πεναλτυ του Ουαρντα, με τη φαση στο 43' στο ΟΦΗ-γαυρος του Πλατελλα..
Προσωπικα μου φαινονται ιδιες και προσωπικα καμια δεν επρεπε να δωθει..τα 2 πρωτα σφυριχτηκαν..
Προσωπικα μου φαινονται ιδιες και προσωπικα καμια δεν επρεπε να δωθει..τα 2 πρωτα σφυριχτηκαν..
H Bayern έρχεται καυλωμένη.
Αυτό λέω μόνο
Αχ Μπάρκα, Μπάρκα....
Αυτό λέω μόνο

Αχ Μπάρκα, Μπάρκα....