Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
tolis01

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από tolis01 »

Ορθα τα παραπάνω και αναμένω από το παιχνίδι με Μπάτε και μετά πιο φρέσκια εικόνα.
Βασικά να σταματήσει στην επιθετική ανάπτυξη, το σκότωμα της τελευταίας και προτελευταίας πάσας.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Μεχρι τωρα ο Ραζβαν προσπαθησε και πετυχε στο απολυτο σχεδον να ξεπερασει κατα πολυ λαθη προηγουμενων προπονητων, λαθη σχεδιασμου, αδυναμιες ομαδας και παικτων, ποιοτητα αντιπαλων. Ολα τα εκανε σχεδον τελεια χωρις να εξαρτονται ολα απο εκεινον, αλλα τα καταφερε.

Σε αυτο το σημειο που βρισκομαστε ομως, ολα ειναι στο χερι του παρα τις οποιες ελλειψεις στο ροστερ, και ηρθε η ωρα να ξεπερασει και τον ιδιο του τον εαυτο.Μονο αυτος μπορει να του στοιχισει πλεον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Δευ 01 Οκτ 2018, 10:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Με τη μονη αλλαγη που θα συμφωνουσα θα ηταν του τοσκα στο αρ.μπακ και του αντελινο εξτρεμ.

Ο μπισεσβαρ στο 10 δυσκολα σε τετοια ματς.χασαμε πολλα μετρα με το που πηγε στο 10,ασχετα αν επιθετικα ο πελκας ηταν χαλια.

Ο ουαρντα πηρε ευκαιριες και αν συνεβη το περιστατικο που περιγραφουν ορθα τιμωρηθηκε.

Να ανακατευτει η τραπουλα αλλα σωστα,οχι ν αλλαξουμε 5 στους 11.

Μια μετατοπιση του αντελινο στα εξτρεμ θα την ηθελα.ο μπισε στο 10 μπορει σε ολα τα ματς εκτος των ντερμπυ.

Να δουλευτουν τα στημενα,αμυντικα,ισχυει.περυσι δεν ειχαμε τετοιο θεμα.δεν ξερω τι παιζει φετος.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Φουλάρι και σκουφί 24/7
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και επειδή κραζουμε οι περισσότεροι τον μεταγραφικό σχεδιασμό.Με ποιού εισήγηση πάνε για ανανέωση παίκτες όπως ο Κανιας η ο Σαχοφ κάτι που θέτει εν αμφιβολω την απόκτηση επιτέλους ενός ταχυδυναμου χαφ;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ποιός το ξέρει ότι υπάρχει πρόθεση να ανανεωθούν οι συγκεκριμένοι;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γραφτηκε πριν καμια βδομαδα..τωρα ισχυει δεν ισχυει δεν ξερω.

Θα ανανεωνα τον κανιας για κανα χρονο.

Στη θεση σακχοφ ενα ταχυτατο χαφ θα ηθελα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Τον Κάνιας, ναι. Συμφωνώ. Για παγκίτη. Τον Ευγένιο τον εκτιμώ βαθύτατα, έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Νομίζω ότι είναι στιγμή για κάτι διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ξερει ότι δεν είμαστε καλα

Καλα κανει κ δεν το κεει

Τώρα εύχομαι να πάμε με ελάχιστες απώλειες όσο είμαστε κακοί

Γιατί η τύχη θα γυρίσει όπως πάντα ..

Το καλο είναι η ποιότητα παικτών παίρνουν παιχνίδια πχ πριγιο με αεξ

Πάσχα με γαβρο

Αν είναι αρκετό ;;;; Θα δείξει το μέλλον

Αλλά μην επαναπαυόμαστε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

psykoman έγραψε:Λουτσε τι κανεις εδω μου λες;
Αφου δν σε γουσταρουμε και σε περιμενουμε στην γωνια...και το ξερεις.
30 στα τελευταια 32.
5/5 νικες στην αρχη του πρωταθληματος(ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΟΚ ΑΥΤΟ)
Με 2 ντερμπυ σ αυτα τα 5 ματς(Διπλο στο τηγανι μετα απο 4 χρονια) και τσοντα τσελσυ και ρουλη ενδιαμεσα.
Ελαφρυντικο κανενα για σενα Λουτσε μου.
Η κλασσικη ελληνικη μαλακια.Λες στον αλλον ''ειχαμε προγραμμα φωτια...ειχα τσελσυ...2 ντερμπυ ειχα...ειχα...ειχα...'' και τι σου λεει;;;;
Ναι ΑΛΛΑ....αυτο το ''αλλα'' ρε μαγκες με γυριζει το μυαλο...μ αναβουν τα λαμπακια...μ ερχεται να παρω φορα και να ριχνω σφαλιαρες σ οποιον βρισκω μπροστα μου...Αυτο το ''αλλα'' δειχνει οτι ο αλλος δν καταλαβαινει τιποτα...δν νιωθει...στα παπαρια του σε γραφει...
Ντεμεκ μια γροθια απεναντι στο πολεμο τρεχει και σε χτυπαν απο παντου...@@....ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ...
Ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα....@@...ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ...ο εαυτουλης μας πανω απ ολα...
Γιατι Λουτσε αυτο;;; Γιατι εκεινο;;; Γιατι ετσι;;; Γιατι αλλιως;;; Σαν τα 10χρονα η εκτος κι αν θεωρουν οτι ο Λου θελει να μην παει η ομαδα καλα...δν βλεπει τι γινετε...και σου λεει ο αλλος κατσε να τον ξεμπροστιασω τωρα τον πουστη...
Λουτσε τι κανεις εδω μου λες;
εχει καταντησει ΓΡΑΦΙΚΟ να τρεχετε καποιοι να υπερασπιστειτε σαν θιγμενες γκομενες τον λουτσεσκου μολις καποιος ΤΟΛΜΗΣΕΙ να κανει μια κριτικη με επιχειρηματα. Φορουμ ειμαι, δε βλεπω να τον κραζει καποιος αλλα βλεπω μια χαρα αποψεις. Εσεις αν δε βλεπετε το οτι η ομαδα σερνεται καιστο δευτερο ημιχρονο φαινομασταν σαν ομαδα 3ης εθνικης, προβλημα σας. Εγω δεν θελω να ριξω το προβλημα κατω απο το χαλακι και να αγνοησω την αγωνιστικη ανυπαρξια του 2ου ημιχρονου λες και παιζαμε με την τσελσι.
Η ομαδα δειχνει βραχυκυκλωμενη και ασχετως αποτελεσματων δεν δειχνει βελτιωση. Μολις ερθει ενα (λογικο) στραβοπατημα τοτε να δεις που θα βγουν ολα στην επιφανεια.
Στις νικες πρεπει να βλεπεις τα προβληματα και να τα διορθωνεις, οχι μετα χριστον προφητης
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sourmenetes έγραψε:Γραφτηκε πριν καμια βδομαδα..τωρα ισχυει δεν ισχυει δεν ξερω.

Θα ανανεωνα τον κανιας για κανα χρονο.

Στη θεση σακχοφ ενα ταχυτατο χαφ θα ηθελα.
Συμφωνω, Κανιας για παγκο ειναι μια χαρα. Σαχοβ Καντουρι Χατσεριντι δεν εχουν θεση στην ομαδα κατα τη γνωμη μου. Μας λειπουν τα γρηγορα χαφ αλλα και ενας κοντρερας πισω. Μακαρι να γινουν πραγματα ιανουαριο
Άβαταρ μέλους
navigator11

Μπορεί το περίφημο στραβοπάτημα να αργήσει να έρθει. Δε θα περιμένουμε με το δάχτυλο στη σκανδάλη κιόλας. Ο κακός ΠΑΟΚ συνεχίζει με σπασμένα φρένα. Η διακοπή αναμένεται ως μάννα εξ ουρανού να πάρει ανάσες η ομάδα. Και, τώρα που θα πέσει κάπως η ένταση των παιχνιδιών, να αρχίσουν να χρησιμοποιούνται περισσότερο οι καινούργιοι.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αποκλειστικό του ψύχρα, βρήκε το χαρτάκι του λουτσεσκου[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181001/b1daaed0ffbd7e06a7caa32e1eb1979a.jpg[/img]

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

tzoker έγραψε:Μεχρι τωρα ο Ραζβαν προσπαθησε και πετυχε στο απολυτο σχεδον να ξεπερασει κατα πολυ λαθη προηγουμενων προπονητων, λαθη σχεδιασμου, αδυναμιες ομαδας και παικτων, ποιοτητα αντιπαλων. Ολα τα εκανε σχεδον τελεια χωρις να εξαρτονται ολα απο εκεινον, αλλα τα καταφερε.

Σε αυτο το σημειο που βρισκομαστε ομως, ολα ειναι στο χερι του παρα τις οποιες ελλειψεις στο ροστερ, και ηρθε η ωρα να ξεπερασει και τον ιδιο του τον εαυτο. Μονο αυτος μπορει να του στοιχισει πλεον.
Στον Π.Α.Ο.Κ. θα στοιχίσει φίλε, πρώτα απ όλα και όχι στον ίδιο, αν δεν καταφέρει "να ξεπεράσει τον εαυτό του"...
Αυτουνού τι να του στοιχίσει? Την αντικατάσταση του, στην χειρότερη? Ε και? Μήπως λες δεν θα βρει άλλη ομάδα?

Να δω όμως, αν καταφέρει και ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό, όπως λες, μέχρι τον Γενάρη και τον δικαιώσουν τα αποτελέσματα (αυτά θεωρώ εγώ ότι έχει πετύχει ως τώρα φέτος, στο 100%, τέλεια) ως τότε, θέλω να δω τι άλλο θα πρέπει να ξεπεράσει από τότε και μετά, αν τον φέρουν, για παράδειγμα, δύο παίχτες τύπου Μουλαίν-Μιχόιεβιτς..

Ο αποκλεισμός απ τους ομίλους του C.L., για μένα δεν ήταν αποτυχία...Μακάρι να ισχύει για όλους όσους αποτελούν τον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ., κάτι όμως που δεν είδα, από κάποια στοχευμένη προσθήκη, έστω της "τελευταίας ώρας"...

Εμείς (και δεν μιλάω μόνο για τους οπαδούς) τελικά, δεν ζητάμε προπονητή, αλλά μάγο, ισχυρότερο του Χουντίνι...

:pano: είσαι όμως...

Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι θα τον ήθελα αρκετά πιο απαιτητικό στα θέματα των μεταγραφών, κάτι που δεν δείχνει...
Υ.Γ. 2...Όσο το ΠρωΚτάθλημα παίζεται υπ αυτές τις συνθήκες, τον κριτικάρω μεν, αλλά δεν τον απορρίπτω δε...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Dimg4 έγραψε:
psykoman έγραψε:Λουτσε τι κανεις εδω μου λες;
Αφου δν σε γουσταρουμε και σε περιμενουμε στην γωνια...και το ξερεις.
30 στα τελευταια 32.
5/5 νικες στην αρχη του πρωταθληματος(ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΟΚ ΑΥΤΟ)
Με 2 ντερμπυ σ αυτα τα 5 ματς(Διπλο στο τηγανι μετα απο 4 χρονια) και τσοντα τσελσυ και ρουλη ενδιαμεσα.
Ελαφρυντικο κανενα για σενα Λουτσε μου.
Η κλασσικη ελληνικη μαλακια.Λες στον αλλον ''ειχαμε προγραμμα φωτια...ειχα τσελσυ...2 ντερμπυ ειχα...ειχα...ειχα...'' και τι σου λεει;;;;
Ναι ΑΛΛΑ....αυτο το ''αλλα'' ρε μαγκες με γυριζει το μυαλο...μ αναβουν τα λαμπακια...μ ερχεται να παρω φορα και να ριχνω σφαλιαρες σ οποιον βρισκω μπροστα μου...Αυτο το ''αλλα'' δειχνει οτι ο αλλος δν καταλαβαινει τιποτα...δν νιωθει...στα παπαρια του σε γραφει...
Ντεμεκ μια γροθια απεναντι στο πολεμο τρεχει και σε χτυπαν απο παντου...@@....ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ...
Ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα....@@...ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ...ο εαυτουλης μας πανω απ ολα...
Γιατι Λουτσε αυτο;;; Γιατι εκεινο;;; Γιατι ετσι;;; Γιατι αλλιως;;; Σαν τα 10χρονα η εκτος κι αν θεωρουν οτι ο Λου θελει να μην παει η ομαδα καλα...δν βλεπει τι γινετε...και σου λεει ο αλλος κατσε να τον ξεμπροστιασω τωρα τον πουστη...
Λουτσε τι κανεις εδω μου λες;
εχει καταντησει ΓΡΑΦΙΚΟ να τρεχετε καποιοι να υπερασπιστειτε σαν θιγμενες γκομενες τον λουτσεσκου μολις καποιος ΤΟΛΜΗΣΕΙ να κανει μια κριτικη με επιχειρηματα. Φορουμ ειμαι, δε βλεπω να τον κραζει καποιος αλλα βλεπω μια χαρα αποψεις. Εσεις αν δε βλεπετε το οτι η ομαδα σερνεται καιστο δευτερο ημιχρονο φαινομασταν σαν ομαδα 3ης εθνικης, προβλημα σας. Εγω δεν θελω να ριξω το προβλημα κατω απο το χαλακι και να αγνοησω την αγωνιστικη ανυπαρξια του 2ου ημιχρονου λες και παιζαμε με την τσελσι.
Η ομαδα δειχνει βραχυκυκλωμενη και ασχετως αποτελεσματων δεν δειχνει βελτιωση. Μολις ερθει ενα (λογικο) στραβοπατημα τοτε να δεις που θα βγουν ολα στην επιφανεια.
Στις νικες πρεπει να βλεπεις τα προβληματα και να τα διορθωνεις, οχι μετα χριστον προφητης
Κανα ελαφρυντικο για την κατασταση της ομαδας βλεπεις εσυ η μπα...''ΝΑΙ ΑΛΛΑ'' κτλ;
Λες εσυ να ειναι ευχαριστημενος με την αποδοση; Με το αποτελεσμα ναι...οπως ολοι μας...
Η ομαδα εβγαλε ενα παρα πολυ δυσκολο προγραμμα...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ...χωρις απωλειες...και με δημιουργεια νεων ρεκορ...
Σου λεει κατι αυτο;;;; η παλι ''ΝΑΙ ΑΛΛΑ'';
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Δευ 01 Οκτ 2018, 13:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”