Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Επομένως πιστεύεις ότι ο Αγγελος είναι στημένος, ότι δεν είπες τίποτα κακό, χέστηκες για την παρατήρηση και μεις είμαστε Αγγελομάνια!

Ε, και γω πιστεύω ότι ένας μήνας και λίγος είναι σε όσους κωφεύουν επιδεικτικά, σαν του λόγου σου!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Ο Ναζλιδης επιθετικός δεν είναι; Ή μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ; Τον χρειαζόταν τον παίκτη ο ΠΑΟΚ;

Γνώμη μου οχι άλλες μετριότητες ...ειδικα σε θεςη που εχεις και τα χαραξτηριστικα που λείπουν ειναι της δημιουργίας

Δεν υπερασπίζομαι τον προπονητή σε αυτο... Απλα οτι ο καθένας δυστυχως μεσα απο τον ΠΑΟΚ πιστευω κανει διαρροές για να πλήξει τον αλλο
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καθομαι και σκεφτομαι πάντως ποσο καταραμενοι ειμαστε σαν ομάδα και πάντα στα ιδια καταλήγουμε.
Φερνεις ισοπαλία στο αμστερνταμ και στην Τουμπα ενω κερδίζεις, ερχονται τα πανω κατω σε 10' .Μεχρι και πέναλτι χανουμε για να ολοκληρωθει ο εφιάλτης.Αποτελεσμα Δερμι αμπαλε ,τον μπ@υλο .Ερχεται ο Λαζλο, φυσαει τ αγέρι το τρωει ο Γλύκος,Λαζλο αμπαλε το μπ@υλο.Ερχεται ο Χουμπ φερνεις ισοπαλια με τη Σαλκε εκεί κι εδω παιζεις σε άδεια Τούμπα.5 ποντους απ το δοκάρι εξω ο Στοχ η κατάληξη γνωστη, αμπαλε τουριστα το μπ@υλο (νομιζω και κατι για στημένο Χουμπ ειχε ακουστει τοτε).Μια απ τα ιδια φετος, φτανεις +5 απ το γαυρο σε ξεσκίζει η διαιτησία με πέναλτι στο 10' και αποβολές ,ΑΑ αμπαλε στημένε κλπ.Για να μη ξαναρχιζουμε τα ιδια δε λεω οτι φταιει μονο η διατησία και οχι ο Αγγελος.Λαθη αρκετά .Αλλα κι ο Χουμπ κι ο Λαζλο οπως και καθε προπονητής λαθη θα κάνουν.Μπορεί αυτός να εκανε περισσότερα λογο ξεροκεφαλιάς δεκτό.Ομως πιστευω οτι οπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις λιγο τυχη να χαμε θα ταν αλλιώς.5χρονια τωρα βλεπω τη χαρα να μου γλιστράει απ τα χερια.Νισάφι.

Μακακια τα φορουμ.Αμα καθόμασταν γυρω απο ενα φαγκρι και 3 μαλαματινες τωρα θα τα βρίσκαμε καπου στη μέση.Με κάποιους ειμαστε χρονια εδω μεσα ...Αμαρτια να σφαζόμαστε ετσι.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

kataramenos5 έγραψε:Καθομαι και σκεφτομαι πάντως ποσο καταραμενοι ειμαστε σαν ομάδα και πάντα στα ιδια καταλήγουμε.
Φερνεις ισοπαλία στο αμστερνταμ και στην Τουμπα ενω κερδίζεις, ερχονται τα πανω κατω σε 10' .Μεχρι και πέναλτι χανουμε για να ολοκληρωθει ο εφιάλτης.Αποτελεσμα Δερμι αμπαλε ,τον μπ@υλο .Ερχεται ο Λαζλο, φυσαει τ αγέρι το τρωει ο Γλύκος,Λαζλο αμπαλε το μπ@υλο.Ερχεται ο Χουμπ φερνεις ισοπαλια με τη Σαλκε εκεί κι εδω παιζεις σε άδεια Τούμπα.5 ποντους απ το δοκάρι εξω ο Στοχ η κατάληξη γνωστη, αμπαλε τουριστα το μπ@υλο (νομιζω και κατι για στημένο Χουμπ ειχε ακουστει τοτε).Μια απ τα ιδια φετος, φτανεις +5 απ το γαυρο σε ξεσκίζει η διαιτησία με πέναλτι στο 10' και αποβολές ,ΑΑ αμπαλε στημένε κλπ.Για να μη ξαναρχιζουμε τα ιδια δε λεω οτι φταιει μονο η διατησία και οχι ο Αγγελος.Λαθη αρκετά .Αλλα κι ο Χουμπ κι ο Λαζλο οπως και καθε προπονητής λαθη θα κάνουν.Μπορεί αυτός να εκανε περισσότερα λογο ξεροκεφαλιάς δεκτό.Ομως πιστευω οτι οπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις λιγο τυχη να χαμε θα ταν αλλιώς.5χρονια τωρα βλεπω τη χαρα να μου γλιστράει απ τα χερια.Νισάφι.

Μακακια τα φορουμ.Αμα καθόμασταν γυρω απο ενα φαγκρι και 3 μαλαματινες τωρα θα τα βρίσκαμε καπου στη μέση.Με κάποιους ειμαστε χρονια εδω μεσα ...Αμαρτια να σφαζόμαστε ετσι.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Εσυ μη λες τετοια Αγγελοσκυλο θα βγεις παλι. :lol:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι οι άπειροι "περήφανοι" αποκλεισμοί και η υπομονή που έχει μηδενίσει.

ΥΓ: Πιστεύει κανείς από εμάς πως όλα είναι ατυχία 100%. Επειδή αποκλείω το στήσιμο (sic) θα τολμήσω να κλέψω την ατάκα του πορτιέρο μας "το θέλανε περισσότερο από μας", μόνο που διαχρονικά κανείς από αυτούς τους τιτάνες δεν ρώτησε το μέσο οπαδό που είναι με μια χαρά και χίλιες απογοητεύσεις αν αντέχουμε να τα θέλουν οι άλλοι περισσότερο από μας.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Asimos έγραψε: ΥΓ: Πιστεύει κανείς από εμάς πως όλα είναι ατυχία 100%.
Οχι αλλα με λιγη τυχη ,που εμεις δεν εχουμε καθόλου, μπορεις να ισοφαρίσεις τα λαθη.Φετος βασικα ηταν θεμα ξεροκεφαλιας και ροστερ.Αν δε καιγόταν ο Τζιόλης και ο Ρατς,αν υπήρχαν ακομα ενας Τζιολης κι ενας Μακ,αν,αν,αν...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Καταραμένε έχω απάντηση σε όσα έγραψες, από την δική μου οπτική πάντα, που θεωρώ πως είναι απλά λογική.

Στο μόνο που θα σταθώ, επειδή νυστάζω, είναι ο αέρας του γλύκου. Πες μου σε παρακαλώ ποιος τερματάς έφαγε τέτοιο γκολ σε τόσο κρίσιμο αγώνα και έπαιζε Α Εθνική.

Έναν πες μου.

Θα σου πω εγώ. Κανείς.

Όσες εκλάμψεις κι αν είχε μέχρι σήμερα δεν μπορώ να τον θεωρήσω πρώτο γιατί κοντεύει τα τριάντα κι ακόμη κάνει αμπεμπαμπλομ για να αποφασισει αν θα κάνει έξοδο ή όχι.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Παντως οποιος διαφωνει με το "ρευμα" των ημερων ειναι και κατι..
Εγω απο την μερα που αρχισα να γραφω εδω ημουν υπερ με τους προπονητες της ομαδας καθως θεωρουσα (και θεωρω εννοειται) οτι ο προπονητης κρινεται σε βαθος χρονου..οσο καταστροφικη και να ειναι η 1η χρονια. Το ιδιο πιστευα και για τον Αγγελο. Και λεω πιστευα γιατι οταν φερνεις εναν προπονητη και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν τον θες ρε παιδι μου στην ομαδα τι να κανουμε τωρα με το ζορι? Ο ΑΑ και ο ΖΒ δεν αντεχαν ο ενας τον αλλο.. που να δουλεψει ο φετινος ΠΑΟΚ και τι να προγραμματισει. Για αυτο τον λογο ελεγα να φυγει ο ΑΑ μαζι με τον ΖΒ το καλοκαιρι να ησυχασουμε.
Οτι ο ΑΑ ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ δεν αμφισβητειται οσο και να γραφετε εδω περα καθως ειναι προπονητης που εχει αφησει το στιγμα του στον ΠΑΟΚ αλλα και στο ποδοσφαιρο γενικοτερα. Η συνηθης αναφορα του στην Παναγια και στα θεια γενικοτερα τον καταντανε γραφικο αλλα πρεπει να αποδεχτουμε οτι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
Ο Χουμπ περυσι μας ειχε ταραξει στα "even so , even so , even so " τα ξεχασατε? Αν ελεγε jesus , jesus , omg omg omg τι θα λεγατε? ο παναγιτσας? Υπαρχει μια προκαταληψη οπως και να το κανουμε.
Φετος με εχουν πει σε μεσες ακρες οτι ειμαι αγγελοσκυλο , περυσι ημουν χουμποφυλακας.
Ρε μαγκες οταν διαφωνει καποιος μαζι σας δεν σημαινει οτι ειναι προσωπολατρης , το οτι μπορει εγω να σκεφτομαι διαφορετικα απο εσας δεν με κανει "εξωγηινο"..εχουμε αλλη οπτικη και πρεπει να σεβεστε και την δικη μου οπτικη οπως σεβομαι εγω την δικη σας (δεν μιλαω συγκεκριμενα , ισχυει για ολους μας ομως εδω) .
Οταν εγω μπαινω ολες αυτες τις μερες για να διαβασω ετσι καμια ωραια αποψη η καμια λαλακια για να περασουμε ολοι καλα ή να συζητησουμε πιανεται η ψυχη μου. Δεν εχω διαθεση να γραφω καθε μερα γιατι λεω οτι ετσι οπως μιλανε για τον προπονητη του ΠΑΟΚ (ασχετο αν ειναι ο ΑΑ και στον επομενο το ιδιο θα κανω) θα πρεπει να βριζει ο ενας και να απανταει ο αλλος.
Εν κατακλειδι , και συγνωμη για το σεντονι λιγο ηρεμια , ο καθενας να εχει την δικη του σεβαστη αποψη αλλα να την ΕΚΦΡΑΖΕΙ και λιγο κοσμια. Οπως ειπε ο despe οτι ο αα ειναι στημενος το οποιο για μενα ειναι λογος ΧΟΝΤΡΗΣ αντιπαραθεσης ασχετα αν ειναι πολυ παλιο μελος με εξαιρετικες θεσεις και αποψεις , το ιδιο ιντριγκαδορικο ειναι στο τοπικ του σαλπι αυτο που ειχε γραψει ο Ντινος νομιζω για εναν απο τους πιο σημαντικους/ιστορικους παιχτες η κατι τετοιο..οπως και να το κανουμε ειναι προκλησεις που δεν χρειαζονται.
Κοσμια και με ηρεμια αδερφια , ωραιες συζητησεις να κανουμε , να κανουμε τον χαβαλε μας και να μην χαλιομαστε τωρα μεταξυ μας για βλακειες..

υγ. Αντι να κανουμε καμια πορεια που θα μας ριξουν 2 αγωνιστικες ΤΖΑΜΠΑ για τα "επεισοδια" με τον γαυρο ασχολουμαστε με τον αα αν αφησε τον κατσε και τον καθε κατσε.
υγ2. με βαση την τιμωρια μας περιμενω -10 απο βαζελο και 6 αγωνιστικες κεκλεισμενων αν πηγαινουν αναλογικα τα επεισοδια ....χαχαχα λεμε και καμια λακαμια να περναει η ωρα! :mrgreen: 8-)
Καλο βραδυ αδερφια! Ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε μην το ξεχνατε και ας εχουμε διαφορετικες αποψεις.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Asimos έγραψε:Καταραμένε έχω απάντηση σε όσα έγραψες, από την δική μου οπτική πάντα, που θεωρώ πως είναι απλά λογική.

Στο μόνο που θα σταθώ, επειδή νυστάζω, είναι ο αέρας του γλύκου. Πες μου σε παρακαλώ ποιος τερματάς έφαγε τέτοιο γκολ σε τόσο κρίσιμο αγώνα και έπαιζε Α Εθνική.

Έναν πες μου.

Θα σου πω εγώ. Κανείς.

Όσες εκλάμψεις κι αν είχε μέχρι σήμερα δεν μπορώ να τον θεωρήσω πρώτο γιατί κοντεύει τα τριάντα κι ακόμη κάνει αμπεμπαμπλομ για να αποφασισει αν θα κάνει έξοδο ή όχι.
καρνεζης κυπελο με την αεκ. και αν θυμαμαι καλα ηταν και την ιδια χρονια
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Asimos έγραψε: Στο μόνο που θα σταθώ, επειδή νυστάζω, είναι ο αέρας του γλύκου. Πες μου σε παρακαλώ ποιος τερματάς έφαγε τέτοιο γκολ σε τόσο κρίσιμο αγώνα και έπαιζε Α Εθνική.
Παντα καποιος θα ναι .Με αγιαξ λεγαμε τον τσιριλο ,τον Ιβιτσ που εχασε το πεναλτι.Παντα καποιος θα βρεθει να κάνει το λαθος που θα κοστίσει.Αν ηταν αλάνθαστοι θα κερδίζαμε παντα.Το θεμα ειναι οτι δεν ανεχόμαστε το λάθος πλέον,κουραστήκαμε τοσα χρονια να την πληρώνουμε παντα εμείς.Και κατα ενα παραξενο τροπο, σ εμάς στοιχίζουν παντα πιο πολύ.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

zoran έγραψε: Αγγελε μας πως δε σε διωξαμε μετά από ζιμπρου κ καλλονή. Γιατί μόνο σε ένα άνθρωπο που αγαπάει τόσο πολύ τον ΠΑΟΚ μπορουμε να φερθουμε με τόση σκληρότητα.

Συνέχισε να διδασκεις ΠΑΟΚ (κιμπαριλικι- τιμιότητα - αγώνα - δικαιοσύνη )

Ακόμη κι αν σε διώξουν πάλι οι σαλιαρηδες μιζαδοροι εκσυγχρονιστες έχεις κερδίσει και με το παραπάνω μια θέση στο πάνθεον, στην Ιστορία μας χέρι χέρι με τον Λοραντ
Βιβή εσυ...? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Dinos_Liverpool έγραψε:Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο κόουτς είναι "στημένος"; Μπορεί να μας το πει στα ίσα χωρίς υπαινιγμούς;

Δεν αναφέρομαι στα τελευταία σχόλια, γενικά μιλώ.
Στημένος σίγουρα όχι... *** Οριακά είσαι! Συγκρατήσου - Ντίνος *** σίγουρα ναι...

Ειλικρινά θα έκοβα και το χέρι μου για την εντιμότητα του Αγγελου πάνω σε αυτο το θέμα... Όχι σαν σχήμα λόγου, πραγματικά το λέω... Όμως σαν προπονητής εχει τελειώσει, ειναι πίσω απο τα βόδια, το αποδεικνύει κάθε μέρα με τις ενέργειες του, αυτα που κανει ειναι κωμικά... Αλλα όχι να τον πούμε και στημένο, ειναι ντροπή αυτο...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Και ομως μετα απο αυτην την χρονια αποτυχια κ ακομη εχουμε πιο κατω υπαρχουν ατομα να κλαιγονται για την κριτικη στον προπονητη.. το καταλαβαινω μονο κ μονο γιατι η ειστε τελειως αμπαλοι η απλα ειστε βαλτοι για να λετε τετοιες χαζομαρες... ΑΓΓΕΛΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ.. ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

kataramenos5 έγραψε:
Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως! Τι να σε κάνουν ένα φαγκρί και τρεις ρετσινες; Βαλε εκεί ρε φίλε καμιά αθερίνα, κάνα θραψαλο, καμια γυαλιστερή, λιγο μπαρμπούνι καμιά αλοιφή ψητή πατάτα και πεντέξι κασες και όλο και κάτι θα μείνει! Στα υπόλοιπα συμφωνώ μέχρι κεραίας!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”