Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- efthimis_paok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Fernando Belluschidesperando έγραψε:δεν μπορώ αλλά βαριά δεκαρια κάτι σε πιο αερινο δεν παίζει?

Αλήθεια αυτός πώς περνάει στη Μπούρσα; :ugeek:
Έλα μωρέ τώρα ποιος Ibricic... Τα έχουμε ξαναδεί αυτά στον ΠΑΟΚABALAEA2 έγραψε:Έμεινε σήμερα ελεύθερος...
http://www.transfermarkt.co.uk/en/senij ... 27861.html
[youtube]KHp1fIrnetk[/youtube]
0:17 τέτοια γκολ βάζει κι ο Σαλπιγγίδης
0:30 σαν κι αυτό δεν έβαλε κι ο Γεωργιάδης με την Κούλα;
0:45 σε τέτοιες βολίδες μας είχε συνηθίσει ο Φωτάκης
1:14 Ντιέγκο Αρμάντο Σπάσιτς... το αξέχαστο γκολ μέσα στην Παναχαϊκή

αστειεύομαι φυσικά...
και γω την ίδια επιθυμία έχωdesperando έγραψε:δεν μπορώ αλλά βαριά δεκαρια κάτι σε πιο αερινο δεν παίζει?
φορμίκα στυλ
http://www.thenational.ae/sport/footbal ... deal-failsdanirifle έγραψε:και γω την ίδια επιθυμία έχωdesperando έγραψε:δεν μπορώ αλλά βαριά δεκαρια κάτι σε πιο αερινο δεν παίζει?
φορμίκα στυλ
μμμ μάλιστα
καλά ρε στη μπανίγιας?
στο αμού ντάμπι?
είναι δυνατόν? τόσο μεγάλες φιλοδοξίες?
και μιλάνε και για έναν παλιό τραυματισμό γι'αυτό και τον "έκοψαν"
υγ. στις 3 ιούλη το άρθρο
καλά ρε στη μπανίγιας?
στο αμού ντάμπι?
είναι δυνατόν? τόσο μεγάλες φιλοδοξίες?
και μιλάνε και για έναν παλιό τραυματισμό γι'αυτό και τον "έκοψαν"
υγ. στις 3 ιούλη το άρθρο
είναι ότι πιο πρόσφατο σε νέο παίζει και για αυτό το έβαλα. μου έκανε και εμένα εντύπωση αυτό με τον τραυματισμό που αναφέρει, αλλά ποιος ξέρει...
ο τζιμπούρ πχ είχε χονδροπάθεια για τη Νότιγχαμ, αλλά μάλλον όχι για τη χάλ

ο τζιμπούρ πχ είχε χονδροπάθεια για τη Νότιγχαμ, αλλά μάλλον όχι για τη χάλ

μισιμοβιτς ειμαι υπερ...κρανιτσαρ...το θεωρω κουφο να ρθει...και ο πρωτος ειναι δυσκολος θα θελει κανα 2μυριο η ομαδα μονο....επισης τον μπεναγιουν ομπανεμπανε παροντος
και ντ αλεσαντρο αλλα εχω να τον δω καιρο...
επισης Ελια για εξτρεμ
αλλα δεν πισυτευω οτι μεχρι το πρωτο παιχνιδι ισως και το 2ο να υπαρξει οτιδηποτε

και ντ αλεσαντρο αλλα εχω να τον δω καιρο...
επισης Ελια για εξτρεμ
αλλα δεν πισυτευω οτι μεχρι το πρωτο παιχνιδι ισως και το 2ο να υπαρξει οτιδηποτε
Εγω ως γνωστον ειμαι φαν Μισιμοβιτς, δεν θα με χαλουσε καθολου βεβαια και ο Κρανιτσαρ,ισα ισα, ο οποιος μπορει να ακουγεται απιθανος ως υποψηφιος αλλα προερχεται απο 3 σερι ασχημες χρονιες με πολυ λιγες συμμετοχες οποτε οι μετοχες του εχουν πεσει κατακορυφα αρα ειναι και πιο προσιτος απο ποτε.
Φατε και εναν ακομα παπα για βραδινο,πριν πατε για υπνο
Σεναρια για ροζίτσκι
Σεναρια για ροζίτσκι
Δεν ξερω αν υπαρχει πιθανοτητα να αποκτηθει ο ροζιτσκι αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα παμε σε κινηση εντυπωσιασμου και οχι ουσιας,κατι που θα συνδιαζε και τα 2 θα κοστιζε πολυ.
Δεν ξερω αν υπονοεις τον ροζιτσκι σαν κινηση μονο εντυπωσιασμου,αν ναι θα σου πω οτι κατι κρανιτσαρ μισιμοβιτς και λοιπους που ακουγονται τους εχει για πρωινο χωρις καμια υπερβολη.
Δεν υπαρχει περιπτωση παντως να ερθει ελλαδα αυτος ο παιχτης,αν τον αφησει η αρσεναλ τουλαχιστον 12 απο τις 20 ομαδες της πρεμιερλιγκ θα πεσουν επανω του.
Δεν υπαρχει περιπτωση παντως να ερθει ελλαδα αυτος ο παιχτης,αν τον αφησει η αρσεναλ τουλαχιστον 12 απο τις 20 ομαδες της πρεμιερλιγκ θα πεσουν επανω του.
Ο Ροζίτσκι θα ήταν απλά κίνηση εντυπωσιασμου;
Τι άλλο θα διαβάσουμε τελικά!? Η παιχτούρα αυτή έχει τουλάχιστον άλλα 3 χρόνια σε high class-επίπεδο (και όχι σούπερλίγκα) μπροστά της!
Και όπως έγραψε και το άλλο το παλικάρι από πάνω.... φυσικά και δεν πρόκειτε να έρθει ποτέ στον ΠΑΟΚ, εκτός και αν όντως ο Ιβάν στάξει φράγκα... ΠΟΛΛΑ (που δεν τα στάζει), διαφορετικά η ποιότητα αυτού του ποδοσφαιριστή κάνει απλά από Πρέμιερ Λιγκ και πάνω. Και όταν θα ακουμπήσει τα 35, ίσως θα κάνει και για τον γκέι, απλά επειδή μπορεί να εγκυήτε Τσ-Λου σε τέτοιους ποδοσφαιριστές (+1-2 εκατομμυριάκια) και τίποτα παραπάνω ....
Τι άλλο θα διαβάσουμε τελικά!? Η παιχτούρα αυτή έχει τουλάχιστον άλλα 3 χρόνια σε high class-επίπεδο (και όχι σούπερλίγκα) μπροστά της!
Και όπως έγραψε και το άλλο το παλικάρι από πάνω.... φυσικά και δεν πρόκειτε να έρθει ποτέ στον ΠΑΟΚ, εκτός και αν όντως ο Ιβάν στάξει φράγκα... ΠΟΛΛΑ (που δεν τα στάζει), διαφορετικά η ποιότητα αυτού του ποδοσφαιριστή κάνει απλά από Πρέμιερ Λιγκ και πάνω. Και όταν θα ακουμπήσει τα 35, ίσως θα κάνει και για τον γκέι, απλά επειδή μπορεί να εγκυήτε Τσ-Λου σε τέτοιους ποδοσφαιριστές (+1-2 εκατομμυριάκια) και τίποτα παραπάνω ....
- desperando
- Επικοινωνία:
παικτουραο ροζιτσκι αλλα εγω προσωπικα δεν θα εδεινα τοσα λεφτα σε εναν ποδοσφαιριστη που ειναι τοσο επιρεπης στους τραυματισμους.
για τον κουινση που ακουστηκε τι λετε
για τον κουινση που ακουστηκε τι λετε