Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από K_geo »

Δεν πιστεύω ότι η φετινή Μαν.Γιουν θα είχε πάνω απο 30% πιθανότητες να αποκλείσει την φετινή Μπενφίκα.....
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Και μάλλον πολύ λες.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Στα παπακια μου και που κέρδισαν στα παπακια μου και το πως.
Εγώ απλά σκέφτομαι οτι τόσα χρόνια, είχαμε τα αίσχη εδώ, αλλά έπεφτε δούλεμα για Ευρώπη ως αδιάσειστο παράδειγμα οτι εκεί που δεν έχεις διαιτητές και παράρτημα, είσαι face down ass up 24/7.
Τώρα τα καθίκια έχουν βρει τον τρόπο (δίκαιο, άδικο, τυχερό ή όχι, στα παπάκια μου λαίμαι) να προχωράνε και στην Ευρώπη, κάτι που δυστυχώς μου λέει οτι ο χοντρός την βρήκε την άκρη προς τους σωστούς λογαριασμούς.

Ο παλίκαρος που είπε πιο πάνω οτι ο γαύρος δεν είναι απλά μία ποδοσφαιρική ομάδα αλλά ένα ευρύτερο σύμπλεγμα και δίκτυο και σύστημα, για αυτό και δεν ξέρω πως μπορεί να πέσει, τα είπε όλα. Δεν είναι θέμα παικτών μόνο, δεν είναι θέμα νοοοτροπίας, ούτε διαιτητών, ούτε παραρτημάτων, αυτά είναι στα ποδοσφαιρικά πλαίσια. ο γαύρος στηρίζεται και προστατεύεται σε μεγαλύτερα επίπεδα και πλαίσια με μπροστάρη το κοίτος του, που δυστυχώς φαίνεται οτι θέλει να κάνει τον κρόκους να φαίνεται παναγίτσα μπροστά του...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κανείς δεν εκθειάζει τον γαύρο, όποιος το κάνει δεν έχει θέση εδώ.
Αλλά, δεν είναι το μίσος μας για να τυφλώνει, πρέπει να γίνει κινητήριος δύναμη.
Παίρνει το χ με τη Μπενφίκα, τυχερός. Πετάει τρια γκολ ο Μήτρογλου εκτός έδρας, τυχαίο, παίρνει την προκριση, κωλόφαρδος, νικάει καθαρά την Man UTD (αν η ίδια ακριβώς Man UTD ερχόταν Τούμπα κι έτρωγε 2-0 απ τον ΠΑΟΚ, σήμερα θα είχαμε όλοι πριαπισμό και δεν θα θέλαμε να ακούσουμε για τύχη, ντόπες κτλ, μη λέμε μαλακίες μεταξύ μας), πάλι κωλόφαρδος, ε κάπου δεν είναι έτσι τι να κάνουμε. Μας χαλούσαν το 200 χιλιάρικα για Ολαϊτάν, οι ίδιοι γράφουμε (γράφετε) για 10 μύρια για τον Ολαϊτάν. Αυτό δεν είναι τύχη, εδώ υπάρχει ένα σχέδιο ανάπτυξης. Στηρίζεται σε πουστιές παρελθόντων ετών; Ναι;
Μας χαλάει να έχουμε κι εμείς ένα σχέδιο τέτοιο, χωρίς αυτές τις πουστιές; Όχι;
Έχει ο ΠΑΟΚ ένα τέτοιο σχέδιο; Όχι, όταν παίρνεις 18 παίχτες σε 2 μεταγραφικές περιόδους κι έχεις τελειώσει τον προπονητή που επέλεξες χωρίς να τον στηρίξεις, είσαι άξιος της (2ης) μοίρας σου.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Κι όσο για αυτό που ρώτησε ένας φίλος πριν, ναι πιστεύω ότι αυτήν την Μάντσεστερ την είχαμε στην Τούμπα άνετα. Απορώ πως κάποιοι είδατε ότι ο γαύρος την έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι. Ήταν δύο ομάδες που δε βλεπόντουσαν. Το ματς ήταν επιπέδου Λεβαδειακός-Βέροια, για τα δεδομένα του Τσ.Λ.. Κέρδισε ο πιο τυχερός απλά.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ολα τα περιμενα...αλλα να δω την Μαντσεστερ μεσα στο Καραϊσκακη να κανει μια ευκαιρια στο 80φευγα....αυτο δεν το περιμενα!...

Οσο χαλια και να ειναι...αυτη η ομαδα εριξε 5 μεσα στο Λεβερκουζεν και περασε πρωτη και αητητη απο τον ομιλο της...

Ψιλοϋποπτο μου φανηκε για να πω την αμαρτια μου....και ειμαι σιγουρος πως θα επαληθευτω στη ρεβανς!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sick Bastard έγραψε:Κανείς δεν εκθειάζει τον γαύρο, όποιος το κάνει δεν έχει θέση εδώ.
Αλλά, δεν είναι το μίσος μας για να τυφλώνει, πρέπει να γίνει κινητήριος δύναμη.
Παίρνει το χ με τη Μπενφίκα, τυχερός. Πετάει τρια γκολ ο Μήτρογλου εκτός έδρας, τυχαίο, παίρνει την προκριση, κωλόφαρδος, νικάει καθαρά την Man UTD (αν η ίδια ακριβώς Man UTD ερχόταν Τούμπα κι έτρωγε 2-0 απ τον ΠΑΟΚ, σήμερα θα είχαμε όλοι πριαπισμό και δεν θα θέλαμε να ακούσουμε για τύχη, ντόπες κτλ, μη λέμε μαλακίες μεταξύ μας), πάλι κωλόφαρδος, ε κάπου δεν είναι έτσι τι να κάνουμε. Μας χαλούσαν το 200 χιλιάρικα για Ολαϊτάν, οι ίδιοι γράφουμε (γράφετε) για 10 μύρια για τον Ολαϊτάν. Αυτό δεν είναι τύχη, εδώ υπάρχει ένα σχέδιο ανάπτυξης. Στηρίζεται σε πουστιές παρελθόντων ετών; Ναι;
Έχει ο ΠΑΟΚ ένα τέτοιο σχέδιο; Όχι, όταν παίρνεις 18 παίχτες σε 2 μεταγραφικές περιόδους κι έχεις τελειώσει τον προπονητή που επέλεξες χωρίς να τον στηρίξεις, είσαι άξιος της (2ης) μοίρας σου.
Ωραιος ο sick.Πρέπει να ξεκολλήσουμε απ το κυνηγητό του γαύρου.Στόχος πρεπει να ναι η δημιουργία ομάδας που θα περάσει ομίλους Τσ.Λ.Αν το καταφέρεις αυτό μετά μπορείς να ασχοληθείς και με το δυνάστη.
black death

Δημοσίευση από black death »

Sick Bastard έγραψε: Παίρνει το χ με τη Μπενφίκα, τυχερός. Πετάει τρια γκολ ο Μήτρογλου εκτός έδρας, τυχαίο, παίρνει την προκριση, κωλόφαρδος, νικάει καθαρά την Man UTD (αν η ίδια ακριβώς Man UTD ερχόταν Τούμπα κι έτρωγε 2-0 απ τον ΠΑΟΚ, σήμερα θα είχαμε όλοι πριαπισμό και δεν θα θέλαμε να ακούσουμε για τύχη, ντόπες κτλ, μη λέμε μαλακίες μεταξύ μας), πάλι κωλόφαρδος, ε κάπου δεν είναι έτσι τι να κάνουμε. Μας χαλούσαν το 200 χιλιάρικα για Ολαϊτάν, οι ίδιοι γράφουμε (γράφετε) για 10 μύρια για τον Ολαϊτάν. Αυτό δεν είναι τύχη, εδώ υπάρχει ένα σχέδιο ανάπτυξης. Στηρίζεται σε πουστιές παρελθόντων ετών; Ναι;
Το σχέδιο είναι ολόκληρο βασισμένο πάνω στις σχέσεις με μάνατζερ-μεγαλοκαρχαρίες και στις ομάδες θυγατρικές στην ίδια κατηγορία, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς θα κάνουμε τέτοιο σχέδιο χωρίς πουστιές. Εκτός αν εννοείς άλλο δικό μας σχέδιο.
Επίσης, γεγονός είναι αυτό που λες για τον πριαπισμό, αλλά γεγονός είναι και ότι έπεσε στον χειρότερο όμιλο της διοργάνωσης, στον χειρότερο ισχυρό της κλήρωσης των 16, και αυτή ήταν η δεύτερη καλή του εμφάνιση (μετά το εκτός με Μπενφίκα).
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Κατσε ρε Σικ πιστευεις οτι αυτη η εικονα της ΔΕΚΟ οφειλετει π.χ. στην ελευση του Ολαιαταν που εμεις δεν πηραμε ? Ή στην ελευση καποιου μεγαλου παικτη που μεις δεν πηραμε ?

Ή ειναι θεμα στηριξης στον προπονητη και μονο ?

Με το γαυρο το θεμα ειναι ξεκαθαρο και χωρις ιδιαιτερα συνωμοσιολογικα σεναρια..Εξασφαλιζει εδω και χρονια την ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ εισοδο του στους ομιλους του ΤΣ.Λ.... Παραγκες , διαιτητες , ΕΠΟ , ΚΕΔ, παραρτηματα ολα ειναι στη διαθεση του .... Δυο φορες τα τελευταια χρονια που επαιξε προκριματικα , απολαυσε ολων των ειδων τους καναπεδες ....

Εχοντας εξασφαλισει την "εσωτερικη γαληνη" και ακολουθως την εξασφαλιση ρευστου , απολαμβανει -αυτος και τα ορκ- την πορεια του χαρτινου θηριου εις τας Ευρωπας ... Μια φορα καθε 10 χρονια δημιουργει την αυταπατη οτι κανει καλες πορειες , οτι θα μπει στους 4 και τα λοιπα....

Δυστυχως αντι ολο αυτο το χρημα του ΤΣ.Λ. να οδηγησει σε αναπτυξη του ποδοσφαιρου και να το κανει πιο ανταγωνιστικο στο Ελλαδισταν , εχει οδηγησει σε μαφιοζικες καταστασεις ....

Το εχω γραψει και θα το γραφω συνεχεια ...Οι μαφιοζικες μεθοδοι που χρησιμοποιει το χαρτινο θηριο δεν παλευονται ουτε με μεταγραφαρες , ουτε με φαντεζι ονοματα ,ουτε με στηριξη στον προπονητη , ουτε με τιποτα....

Και εκανες και μεταγραφες και τα παντα ..Εσυ και εγω θα παιζουμε 4 παιχνιδια καλοκαιριατικα για τους ομιλους , θα σταυροκοπιωμαστε για τις κληρωσεις και θα παρακαλαμε να πανε ολα καλα και η ΔΕΚΟ το μοναδικο αγχος που θα εχει θα ειναι αν θα περασουμε εμεις ή οχι...

Λες και ο γαυρος τοσα χρονια παρεχει στηριξη στους προπονητες του .... Δυο κορακια να βρεθουν και δυο παραρτηματα σε εχουν τελειωσει.... Θα πρεπει να κερδιζει η ομαδα τους παντες μεσα -εξω... Και στο πρωταθλημα των Νησιων Φεροε να συμμετεχεις καποια στιγμη μπορει να κανεις μια γκελα....

Στην βρωμια και στη λασπη πρεπει να απαντησεις μονο με τον ιδιο τροπο.... Ισως γι' αυτο φοβουνται και υπολογιζουν περισσοτερο τον Μελισσανιδη... ;)

Οσο αυτος θα λειτουργει με βρωμικα μεσα και εμεις θα αναλωνομαστε στον αν ο Στεφενς διδαξε τακτικη και γιατι ο Κλαους δεν εκανε γκολ και αν ο Στοχ πρεπει να μεινει, το μονο που θα καταφερνουμε θα ειναι να εξοντωνομαστε οικονομικα και ηθικα .... Νομοτελειακα καποια στιγμη θα ερθει η κοπωση και η αποχωρηση....

Για ποιο λογο πιστευτε οτι βαλλεται ο Στεφενς ? Για να μην κατσει ιδιος ? Στην απογοητευση , στην γκρινια , στην μιζερια, στην απαξιωση του ονοματος του ΠΑΟΚ στην Ευρωπη που θα επικρατησει στοχευουν ...Και φυσικα στην "οικονομικη κοπωση" του Ιβαν....Με συνεχομενες μεταγραφες και αλλεπαλληλα πηγαινε-ελα και μπρος -πισω....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Τετ 26 Φεβ 2014, 11:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πενθώ γιατί οι δυνάμεις της ανομίας, της εγκληματικότητας, του φασισμού, της διαφθοράς, της χυδαιότητας, της βρώμας και της δυσωδίας νίκησαν για μία ακόμη φορά.
Προφανώς χρειάζεται να κάνουμε πολλή υπομονή ακόμη για να δούμε φως στο τούνελ (εκτός κι αν χρησιμοποιήσουμε τα παραμορφωτικά γυαλιά του Α.Σ.)
Καθαρά ανταγωνιστικά είδα έναν Ολυμπιακό όπως τον περίμενα, στα πρώτα 38 λεπτά, όταν η κατοχή μπάλας ήταν 60-40 υπέρ των Άγγλων, αλλά μια ManU που δεν μπορούσε να δημιουργήσει ΟΥΤΕ μία σωστή επιθετική ενέργεια. Από το - τυχερό είναι αλήθεια - γκολ στο 38΄ και μετά, δεν υπήρχε ομάδα με μπλε. Οι μεν κόκκινοι αύξησαν κι άλλο την κινητικότητά τους μέσα στο γήπεδο, οι δε μπλε ήταν να τους κλαιν κι οι ρέγγες. Ο φετινός Αστέρας Τρίπολης είναι λίγο καλύτερός τους. Ούτε να τρέξουν, ούτε να πιέσουν, ούτε να αλλάξουν πάνω από δύο πάσες, ενώ από την άλλη τα λάθη μέχρι ΚΑΙ στο κοντρόλ ήταν συνεχή. Επομένως, επί του χόρου και μόνον, η νίκη του Ολυμπιακξού ήταν δίκαιη 100%.
ΤΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

shark4 έγραψε:Για ποιο λογο πιστευτε οτι βαλλεται ο Στεφενς ? Για να μην κατσει ιδιος ? Στην απογοητευση , στην γκρινια , στην μιζερια, στην απαξιωση του ονοματος του ΠΑΟΚ στην Ευρωπη που θα επικρατησει στοχευουν ...Και φυσικα στην "οικονομικη κοπωση" του Ιβαν....Με συνεχομενες μεταγραφες και αλλεπαλληλα πηγαινε-ελα και μπρος -πισω....
επιβάλλεται η εβδομαδιαία επανάληψη αυτής της παραγράφου....
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Κανένα μίσος προς τον γάβρο. Ισά-ισά που τα χθεσινά ματς με γέμισαν ανησυχία για αύριο.
Είναι παρατηρημένο: Κάθε φορά που ο Θεός κοιμάται μια μέρα, μετά φτιάχνει ένα κουβά φραπέ και μένει ξάγρυπνος μια εβδομάδα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Sick Bastard έγραψε:Κανείς δεν εκθειάζει τον γαύρο, όποιος το κάνει δεν έχει θέση εδώ.
Παίρνει το χ με τη Μπενφίκα, τυχερός. Πετάει τρια γκολ ο Μήτρογλου εκτός έδρας, τυχαίο, παίρνει την προκριση, κωλόφαρδος, νικάει καθαρά την Man UTD (αν η ίδια ακριβώς Man UTD ερχόταν Τούμπα κι έτρωγε 2-0 απ τον ΠΑΟΚ, σήμερα θα είχαμε όλοι πριαπισμό και δεν θα θέλαμε να ακούσουμε για τύχη, ντόπες κτλ, μη λέμε μαλακίες μεταξύ μας), πάλι κωλόφαρδος, ε κάπου δεν είναι έτσι τι να κάνουμε.
ελα ρε εδω χ φεραμε εδω μεσα με τα δευτερα της ολλανδικης και συζητουσαμε για τη μεγαλη διαφορα παιδειας που υπαρχει και για το πως τα δευτερα της θα εκαναν περιπατο στην ελλαδα κλπ... :lol:

υγ και αυτο το μαντσεστερακι χαλια ρε παιδι μου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 26 Φεβ 2014, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καρχαρια κανείς δεν αντιλέγει για το πως εφτασε ο γαυρος εκει που έφτασε.Το θέμα ειναι οτι με βάση την υπάρχουσα κατάσταση σαπίλας(που δε βλεπω πως θα αλλάξει) είναι ανέφικτο να προσπαθήσεις να τον γκρεμίσεις.Πρέπει να τον βγαλεις απ την εξίσωση και να κοιτάξεις άλλα πράγματα.
shark4 έγραψε:..Και φυσικα στην "οικονομικη κοπωση" του Ιβαν....Με συνεχομενες μεταγραφες και αλλεπαλληλα πηγαινε-ελα και μπρος -πισω....
Εγω αυτό φοβάμαι πιο πολύ απ όλα.Μετα απ αυτά που έγιναν σε Ανζι και Μεταλιστ τρέμει το φιλοκάρδι μου

ΥΓ Που σε ρε Καρέλια να τους ...μπιπ όλους :D
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

bane1980 έγραψε:......
Τώρα τα καθίκια έχουν βρει τον τρόπο (δίκαιο, άδικο, τυχερό ή όχι, στα παπάκια μου λαίμαι) να προχωράνε και στην Ευρώπη, κάτι που δυστυχώς μου λέει οτι ο χοντρός την βρήκε την άκρη προς τους σωστούς λογαριασμούς.

Ο παλίκαρος που είπε πιο πάνω οτι ο γαύρος δεν είναι απλά μία ποδοσφαιρική ομάδα αλλά ένα ευρύτερο σύμπλεγμα και δίκτυο και σύστημα, για αυτό και δεν ξέρω πως μπορεί να πέσει, τα είπε όλα. Δεν είναι θέμα παικτών μόνο, δεν είναι θέμα νοοοτροπίας, ούτε διαιτητών, ούτε παραρτημάτων, αυτά είναι στα ποδοσφαιρικά πλαίσια. ο γαύρος στηρίζεται και προστατεύεται σε μεγαλύτερα επίπεδα και πλαίσια με μπροστάρη το κοίτος του, που δυστυχώς φαίνεται οτι θέλει να κάνει τον κρόκους να φαίνεται παναγίτσα μπροστά του...
Εκτός του ότι συμφωνώ κι εγώ με τον Αουρελιάνο, τα υπογραμμισμένα είναι μία πάρα πολύ σωστή και σημαντική παρατήρηση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”