Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Μετά το «χτύπημα» με τον Φεντόρ Τσαλόφ, ο ΠΑΟΚ δρομολογεί εξελίξεις και με τον Ταρίκ Τισουντάλι. Προχωρημένες οι συζητήσεις με την Γάνδη, μικρή η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Η υπόθεση του Φεντόρ Τσαλόφ, όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, βρίσκεται στην τελική ευθεία καθώς απομένει η έγγραφη επικύρωση της προφορικής συμφωνίας. Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον Ρώσο επιθετικό πως θα προβεί άμεσα στην πληρωμή της ρήτρας ύψους 3 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον φέρει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου δούλευαν εντατικά και την υπόθεση του 31χρονου Ταρίκ Τισουντάλι που αγωνίζεται στην Γάνδη. Είναι επιθετικός που μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερό εξτρέμ όσο και ως σέντερ φορ, προσφέροντας «κάλυψη» σε δύο κομβικές θέσεις για τους Θεσσαλονικείς.
Ένας παίκτης που γνωρίζουν καλά οι πρωταθλητές Ελλάδος καθώς τη σεζόν 2021-2022 είχε βρεθεί και αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους 16 του Conference League, στην καλύτερη χρονιά του με τη Γάνδη με 27 γκολ και 9 ασίστ. Ακολούθησε την επόμενη σεζόν ένας τραυματισμός αλλά ο Τισουντάλι επανήλθε τη δυναμικά πέρσι με 21 γκολ και 12 ασίστ σε 21 αγώνες.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γάνδη και η διάφορα ανάμεσα στις δύο ομάδες στην παρούσα φάση είναι μικρή. Οι συζητήσεις είναι συνεχείς και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως η υπόθεση θα κλείσει θετικά για τον Δικέφαλο.
Στα παραπάνω θα πρέπει να προσμετρηθεί και το γεγονός πως ο Τισουντάλι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, παρά το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από την Αραβία. Μάλιστα, με τον Μαροκινό έχουν γίνει και οι σχετικές συζητήσεις για συμβόλαιο 3ετίας.
Σε κάθε περίπτωση είναι σαφές πως υπάρχει έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς αναμενόταν αυτές τις ημέρες, με τους Θεσσαλονικείς να δρομολογούν εξελίξεις για το διπλό «χτύπημα» που ετοιμάζουν!
σδνα
Η υπόθεση του Φεντόρ Τσαλόφ, όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, βρίσκεται στην τελική ευθεία καθώς απομένει η έγγραφη επικύρωση της προφορικής συμφωνίας. Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον Ρώσο επιθετικό πως θα προβεί άμεσα στην πληρωμή της ρήτρας ύψους 3 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον φέρει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου δούλευαν εντατικά και την υπόθεση του 31χρονου Ταρίκ Τισουντάλι που αγωνίζεται στην Γάνδη. Είναι επιθετικός που μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερό εξτρέμ όσο και ως σέντερ φορ, προσφέροντας «κάλυψη» σε δύο κομβικές θέσεις για τους Θεσσαλονικείς.
Ένας παίκτης που γνωρίζουν καλά οι πρωταθλητές Ελλάδος καθώς τη σεζόν 2021-2022 είχε βρεθεί και αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους 16 του Conference League, στην καλύτερη χρονιά του με τη Γάνδη με 27 γκολ και 9 ασίστ. Ακολούθησε την επόμενη σεζόν ένας τραυματισμός αλλά ο Τισουντάλι επανήλθε τη δυναμικά πέρσι με 21 γκολ και 12 ασίστ σε 21 αγώνες.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γάνδη και η διάφορα ανάμεσα στις δύο ομάδες στην παρούσα φάση είναι μικρή. Οι συζητήσεις είναι συνεχείς και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως η υπόθεση θα κλείσει θετικά για τον Δικέφαλο.
Στα παραπάνω θα πρέπει να προσμετρηθεί και το γεγονός πως ο Τισουντάλι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, παρά το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από την Αραβία. Μάλιστα, με τον Μαροκινό έχουν γίνει και οι σχετικές συζητήσεις για συμβόλαιο 3ετίας.
Σε κάθε περίπτωση είναι σαφές πως υπάρχει έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς αναμενόταν αυτές τις ημέρες, με τους Θεσσαλονικείς να δρομολογούν εξελίξεις για το διπλό «χτύπημα» που ετοιμάζουν!
σδνα
-
Fedor Chalov
Tarik Tissoudali!
Ονείρωξη ζω !!
Παικταράδες!! Πυρηνικά!!
Tarik Tissoudali!
Ονείρωξη ζω !!
Παικταράδες!! Πυρηνικά!!
Δεν έχω ιδέα αδερφέ! Δεν έχω δει ολόκληρο ματς του. Από τα βιντεάκια του το μόνο που καταλαβαίνεις είναι ότι έχει καλά στοιχεια.danirifle έγραψε:damon έπαιξες ποδόσφαιρο
με το χέρι στην καρδιά ρε αδερφέ
πιστεύεις ότι ο τσάλοφ μας ανεβάζει επίπεδο?
θα δεχτώ την άποψή σου, καθώς έχεις μυρίσει περισσότερο το τόπι από μένα
είμαστε μια πολύ Physical λίγκα. πώς θα σηκώσει το ξύλο των αμυντικών?
Αλλά αν βάλεις τις εμπειριες τσσκα,τσουλου,ακόμα και αυτό που είπατε για βασιλεια την ηλικία ακόμα και την αξία για μια πιθανή πώληση . Από μένα είναι ναι. Σε σχέση με αυτούς που ακουστηκαν.
Αν μου πεις δεν θα τους πάρουμε πακέτο άλλο να διαλέξω έναν από τους 2 εγώ προσωπικά θα διάλεγα τον μαροκινό γιατί είναι ψιλομαγος και αλητης ποδοσφαιρικά που μου αρέσουν αυτοί οι παίχτες . Αλλά αν μείνει ο Μπράντον και φύγει ο Σαματτα νομίζω πιο χρήσιμος θα είναι ο ρώσος.
Βέβαια το πακέτο είναι του Γκουντ του μπι τρου αλλά το παίρνω εύκολα
Από ότι φαίνεται μετά το 3Κ θα γίνει πραγματικότητα και το 3Τ. Τισσουνταλι Τσαλόφ Τειμέ.
- GeorgiosLeeds
Καλημεραxrisitsapa έγραψε:Δηλαδή θα κάνουμε το έγκλημα να πληρώνουμε 1εκ για τον τρίτο φορ;theo-drama έγραψε:Rexaris έγραψε:Κατά τη γνώμη μου ο Σαμάτα θα τελειώσει το συμβόλαιό του καιωθα αντικατασταθεί από τον Τζίμα στη συνέχεια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγει τώρα.
Δεν ξέρω γιατί μερικοί νομίζετε οτι χρειαζόμαστε «αναβάθμιση» σε καμμιά δεκαριά θέσεις αλλά το ρόστερ για να συμπληρωθεί χρειαζόμασταν βασικούς φορ και μέσο και εξτρέμ αναπληρωματικό τού Τάισον. Αν κλείσουν οι δύο μεταγραφές που συζητιούνται, μένει ο Μέιτε/αντι-Μέιτε και κλείσαμε για φέτος.
. Εννοείται ότι αυτό θα γίνει.
3 σέντερ φορ θα έχουμε τη φετινή σεζόν.
Αντί να τον δώσουμε και με τα μισά λεφτά να πάρουμε κάποιον ελεύθερο στυλ Μιριτελο ξέρω ‘γώ;
Θα τολμησω να προβλέψω πως αν ερθει και ο ΤΤ τοτε θα φυγει ο Σαματτα και δεν θα παρουμε αλλο επιθετικό. Θα κλείσει η τριάδα με Τσάλοφ, Μπράντον και ΤΤ. Ο παικτης καλυπτει και το αρ εξτρέμ οπότε δεν θα χρειαστουμε αλλη προσθήκη μεσοεπιθετικά. Μέσα στη χρονια οποτε χριεαστει θα μπορεί να καλυψει είτε ο Γκούμας είτε ο Αντρέ.
-
- Mr Ξερόλας 2019
danirifle έγραψε:damon έπαιξες ποδόσφαιρο
με το χέρι στην καρδιά ρε αδερφέ
πιστεύεις ότι ο τσάλοφ μας ανεβάζει επίπεδο?
θα δεχτώ την άποψή σου, καθώς έχεις μυρίσει περισσότερο το τόπι από μένα
είμαστε μια πολύ Physical λίγκα. πώς θα σηκώσει το ξύλο των αμυντικών?
Το ξύλο θα το τρώει ο Σαματα και την πίεση μπροστά ο Μπραντον.
Εμένα μου φέρνει πιο πολύ, προς Νετσιντ,βεβαια πιο κοντός από εκείνον.
- Dimitris_L4
Δε λετε παλι καλα που επεσε κραξιμο απο τον inside info και ξυπνησε η ΠΑΕ κανοντας αυτες τις 2 μεταγραφες (ελπιζω να κλεισουν)....
Στα σοβαρα τωρα βλεποντας βιντεακια αρκετων λεπτων για τον Τσαρο θα συμφωνησω με τν damon οτι φαινεται να σκοραρει με αρκετους τροπους..Δυο πραγματα μου κανουν εντυπωση..Οτι εχει βαλει αρκετα γκολ δυσκολα με το αριστερο αλλα ελαχιστα εως καθολου με το κεφαλι..
Για τον αλλον δε συζητω ..δε λεω τπτ..μακαρι να κλεισει να χυσουμε...
Στα σοβαρα τωρα βλεποντας βιντεακια αρκετων λεπτων για τον Τσαρο θα συμφωνησω με τν damon οτι φαινεται να σκοραρει με αρκετους τροπους..Δυο πραγματα μου κανουν εντυπωση..Οτι εχει βαλει αρκετα γκολ δυσκολα με το αριστερο αλλα ελαχιστα εως καθολου με το κεφαλι..
Για τον αλλον δε συζητω ..δε λεω τπτ..μακαρι να κλεισει να χυσουμε...
Τσαλοφ Σαραφης Ντελιας Κουδας
Φετος θα βλεπουμε απιστευτα πραγματα. Ο Ρωσσος ειναι πολυ καλος παικτης.
Εχει ηδη παει εξωτερικο αρα ξερει τι θα πει ευρωπη και προσαρμογη. Ερχεται πεινασμενος να δειξει πραματα.
Μακαρι να ερθει και ο Μειτε να ηρεμησει ο Λουτσε και να διατηρηθει η χημεια της ομαδας.
Πολυ ασχημο να στοχευετε και να μπαναρετε καποια μελη γιατι δεν τους γουσταρετε.
Φετος θα βλεπουμε απιστευτα πραγματα. Ο Ρωσσος ειναι πολυ καλος παικτης.
Εχει ηδη παει εξωτερικο αρα ξερει τι θα πει ευρωπη και προσαρμογη. Ερχεται πεινασμενος να δειξει πραματα.
Μακαρι να ερθει και ο Μειτε να ηρεμησει ο Λουτσε και να διατηρηθει η χημεια της ομαδας.
Πολυ ασχημο να στοχευετε και να μπαναρετε καποια μελη γιατι δεν τους γουσταρετε.
Εμένα μ έκανε εντύπωση ότι πλασάρει αλα μουργκ. Βγαίνει μπροστά στα τέρμα και παγώνει ο χρόνος.
Το αντίθετο με τον σβιντερσκι - Ακπομ
Το μεγαλύτερο συν του ρώσου αν κατάλαβα σωστά είναι ότι όχι μόνο έκανε προετοιμασία αλλά έχει παίξει και επίσημο ματς. Για τα προκριματικά μας αναφερομαι
Το μόνο αρνητικό είναι ότι ο ρενε που ξέρει πολυ περισσότερο ποδόσφαιρο απο μένα περυσι δεν τον ήθελε
Το μεγαλύτερο συν του ρώσου αν κατάλαβα σωστά είναι ότι όχι μόνο έκανε προετοιμασία αλλά έχει παίξει και επίσημο ματς. Για τα προκριματικά μας αναφερομαι
Το μόνο αρνητικό είναι ότι ο ρενε που ξέρει πολυ περισσότερο ποδόσφαιρο απο μένα περυσι δεν τον ήθελε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Κυρ 21 Ιούλ 2024, 09:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
A ρε Σαματα τι ψυχολογικα καταλοιπα μας εχεις αφησει..
Εχουμε καει στο χυλο που φυσαμε και το γιαουρτι και ψαχνουμε το παραμικρο κουσουρι σε ολους...
Εχουμε καει στο χυλο που φυσαμε και το γιαουρτι και ψαχνουμε το παραμικρο κουσουρι σε ολους...
Ναι αλλα φανταζομαι αρκει να τον θελει ο Ραζβαν.DamoN έγραψε:Εμένα μ έκανε εντύπωση ότι πλασάρει αλα μουργκ. Βγαίνει μπροστά στα τέρμα και παγώνει ο χρόνος.
Εγώ πάντως μετά από τόσα χρόνια, πιστεύω πως οι παίκτες κρίνονται από τα νούμερα και όχι από τα βίντεο.
Καλά νούμερα και ο Τσάλοφ και ο Μαροκινός.
Τώρα φέρτε τον Μεϊτέ ή τον Μίσιτς, έναν δεξί στόπερ , φέρτε τον Γιαννούλα αριστερό μπακ, στείλτε Έκονγκ και Ράφα και θα δούμε τον καλύτερο και πληρέστερο ΠΑΟΚ όλων των εποχών.
Καλά νούμερα και ο Τσάλοφ και ο Μαροκινός.
Τώρα φέρτε τον Μεϊτέ ή τον Μίσιτς, έναν δεξί στόπερ , φέρτε τον Γιαννούλα αριστερό μπακ, στείλτε Έκονγκ και Ράφα και θα δούμε τον καλύτερο και πληρέστερο ΠΑΟΚ όλων των εποχών.
Ο τζιμπι που είναι ο ειδικός ,η όαση του φόρουμ που χάθηκε ρε παιδιά.
Αυτός θα μας τα έλυνε όλα με ένα ποστ
Αυτός θα μας τα έλυνε όλα με ένα ποστ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Τι να πείτε κ για τον Τσολακ, σε σύγκριση με Σαματα, ο Αλί μια χαρά.
Ο Τσαλοφ είναι Παιχταρα
Το χει το γκολ.
Ο Τσαλοφ είναι Παιχταρα
Το χει το γκολ.
Μπορεί για αυτό να μην τον θέλει ο ρενεnunies4 έγραψε:Ναι αλλα φανταζομαι αρκει να τον θελει ο Ραζβαν.DamoN έγραψε:Εμένα μ έκανε εντύπωση ότι πλασάρει αλα μουργκ. Βγαίνει μπροστά στα τέρμα και παγώνει ο χρόνος.