Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Οχι Correia ειπε, μπορει και να μπερδευτηκεjohn4serres έγραψε:O Correia ποιος ειναι παλι;
https://www.transfermarkt.us/joaquin-co ... ler/227081
Το τρολαρισμα δεν πήγαινε σε εσένα αλλά στους χοντρούς.
Βέβαια εσύ δεν έχασες ευκαιρία.
Υγ αυτοί εκεί κάτω αν πραγματικά ανέβαιναν κάθε χρόνο το επίπεδο που κάποιοι δικοί μας πιστεύουν ότι ανεβαίνουν,θα διεκδικούσαν Τσάμπιονς λιγκ.
Υγ2 αναμένω το γνωστό από τους γνωστούς " έχουν ξεφύγει οι κάτω"
Βέβαια εσύ δεν έχασες ευκαιρία.
Υγ αυτοί εκεί κάτω αν πραγματικά ανέβαιναν κάθε χρόνο το επίπεδο που κάποιοι δικοί μας πιστεύουν ότι ανεβαίνουν,θα διεκδικούσαν Τσάμπιονς λιγκ.
Υγ2 αναμένω το γνωστό από τους γνωστούς " έχουν ξεφύγει οι κάτω"
-
- Επικοινωνία:
Ειλικρινά συγγνώμη τότε αν παρεκτραπηκα.Δεν είναι ότι δεν έχασα ευκαιρία αλλά είμαι σε διαδικασία μετάθεσης και είμαι λίγο στην τσίτα
Δεν αποθεώνω το επίπεδο των μεταγραφών των Πόκεμον απλώς λέω ότι αν πραγματοποιηθούν όπως και του Στρακοσια θα είναι δυνατές κινήσεις που θα πρέπει να μας ταρακουνήσουν.Φυσικα θα ισχύει κάτι τέτοιο αν δεν απωλέσουν Πινέδα που προσωπικά τον θεωρώ μισή χάρτινη.Συγγνωμη και πάλι αν έθιξα κάποιους λόγω του παρορμητικου του χαρακτήρα μου

- Kabamaru11
Καλαμπουριζουμε χωρις προσβολες,αν θιχτηκες απο το δικο μου ποστ,ζητω συγνωμη,ελπιζω να πανε ολα καλα με την μεταθεση σου.
Προσωπικα,πιστευω πως η αεκ,οτι παικτες κ να παρει,με αυτη την νοοτροπια που εχει κ με αυτον τον προπονητη,ΚΥΡΙΩΣ ομως,χωρις την αβαντα των διαιτητων,δεν θα ειναι διεκδικητης του τιτλου.
Προσωπικα,πιστευω πως η αεκ,οτι παικτες κ να παρει,με αυτη την νοοτροπια που εχει κ με αυτον τον προπονητη,ΚΥΡΙΩΣ ομως,χωρις την αβαντα των διαιτητων,δεν θα ειναι διεκδικητης του τιτλου.
Πέρσι στον γαύρο έδειχνε 100+ και πήρε τα τρία.
Και ξερει ο Κολκας ποιον παιρνει η κουλα, την ωρα που δεν το ξερει ουτε η κουλα;
- john4serres
Έκανα μια βόλτα από τα σάιτ, δεν βρήκα κάτιaivas19 έγραψε:Οχι Correia ειπε, μπορει και να μπερδευτηκεjohn4serres έγραψε:O Correia ποιος ειναι παλι;
https://www.transfermarkt.us/joaquin-co ... ler/227081
Σωστά, εμείς είμασταν εκεί που είμαστε χρηματιστηριακά με μια λογική άνοδο και όλοι οι άλλοι ξεφούσκωσαν όπως θα γίνει και φέτος. Τα ίδια θα έχουμε και του χρόνου ίδια εποχή.
- pagotatzis
Φήμες ότι ο Σισέ κόπηκε στα εργομετρικά / ιατρικά !
Όσες μεταγραφές κάνουν όλοι οι άλλοι μαζί δε φτάνουν το αριστερό πόδι του Ντέλια
Αυτος ο Ρεμποτσο που θελει να παρει ο βαζελος, αριστερο μπακ Πορτογαλος, γιατι κατι μου θυμιζει; Τον θελαμε καποτε εμεις;
Ναι είχε απασχολήσει. Τώρα τι σχέση έχει αυτός με τον Γιαννουλη για τον οποίο έλεγαν ότι έχουν κάνει και τη μεγαλύτερη προσφορά δεν ξέρω...
Μισό κλικ πάνω από ραφα και αν. Καλά για μπαμπα δεν νομίζω καν ότι συγκρίνεται