Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
kos

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από kos »

GINOLA έγραψε:Ρε παίδες πείτε ότι θέλετε για τον Λουτσε, μην του φορτώνεται τον τειλορ,για τον Θεό.
Ξέρεις μόνο ότι δεν τον διάλεξε ο λουτσεσκου ή ξέρεις και ποιός τον διάλεξε. Και αν ξέρεις γιατί είναι προς κοινοποίηση το πρώτο και δεν είναι το δεύτερο.
Το ίδιο ισχύει και για άλλους παίκτες όπως για τον συμπατριώτη του μιτριτσα τον τευλορ κτλ.

Επίσης προχθές έγραψες ότι τα κλειδιά για πρώτη φορά έφυγαν από την οικογένεια. Νομίζω ότι κάθε Μάιο φεύγουν. Ιούλιο Αύγουστο γυρνάνε.
Θέλω να πω ας κρατάμε μια επιφύλαξη για το πώς θα εξελιχθεί το πράγμα.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Εννοείται,αυτός που τον διάλεξε έχει αναφερθεί 100 φορές,δεν έχει καμία δουλειά να διαλέγει παίκτες και δόξα το θεό δεν το ξανακάνει. Όπως και το υπόλοιπο σκ.τ. είναι μάλλον άνθρωποι που έπρεπε να είναι συμπληρώματα και όχι πρωταγωνιστές ειδικά από την στιγμή που έφυγε ο ακκας

Λογικές οι επιφυλαξεις σου ,αλλά κλειδιά σε τέτοιο βαθμό που πήρε ο μποτο ,δεν έχει πάρει άλλος. Μπάτζετ συγκεκριμένο δεν έχει δοθεί ποτέ σε κανέναν,ούτε στον αρνεσεν

Αν αλλάξει η ιστορία θα φανεί,μέχρι τώρα αυτό ισχυει, το να έχεις επιφυλάξεις μόνο λογικό είναι.
george89

Δημοσίευση από george89 »

kos έγραψε:
GINOLA έγραψε:Ρε παίδες πείτε ότι θέλετε για τον Λουτσε, μην του φορτώνεται τον τειλορ,για τον Θεό.
Ξέρεις μόνο ότι δεν τον διάλεξε ο λουτσεσκου ή ξέρεις και ποιός τον διάλεξε. Και αν ξέρεις γιατί είναι προς κοινοποίηση το πρώτο και δεν είναι το δεύτερο.
Το ίδιο ισχύει και για άλλους παίκτες όπως για τον συμπατριώτη του μιτριτσα τον τευλορ κτλ.

Επίσης προχθές έγραψες ότι τα κλειδιά για πρώτη φορά έφυγαν από την οικογένεια. Νομίζω ότι κάθε Μάιο φεύγουν. Ιούλιο Αύγουστο γυρνάνε.
Θέλω να πω ας κρατάμε μια επιφύλαξη για το πώς θα εξελιχθεί το πράγμα.

Λογικα ενα ρακουν πηγε στα γραφεια της παε και τον υπεγραψε τον τειλορ
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Σου απάντησε αλλά συνεχίζεις και ειρωνευεσαι σαλτιμπαγκε
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Τζινολα, σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Αν καταφέρναμε αρκετοί από εδώ μέσα να αντιμετωπίζαμε τον συνοπαδο μας όπως εσύ.....
Τα σέβη μου!!!
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

προσεχως η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Φεύγεις μαζί με το Μήτσο από τη ξηροκρηνη
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ποιος φεύγει και από που.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ο Ντίσελντορφ για μια βδομάδα
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

kataramenos5 έγραψε:Διατηρω το δικαιωμα να εκφραζω το θαυμασμο μου σε οτι
με συγκινει αφανταστα. Οπως ολοι μας αλλωστε
ασχολησου τοτε με τον θαυμασμο του εαυτου σου και μην πουλας τρελα σε συνοπαδους σου που εχουν πανω απο μια δεκαετια στο φορουμ και δεν σχολιαζουν ειρωνικα τα ποστ των αλλων :D :D
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ο Λουτσέσκου είναι ένας επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου που σε γενικές γραμμές είναι αρκετά επιτυχημένος όπου και να εργάστηκε. Δεν είναι ο μοναδικός τέτοιος που πέρασε από τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι ο μοναδικός τα τελευταία 30+ χρόνια που πήρε πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ και αήττητο κιόλας, κάτι που βάσει λογικής ΔΕΝ θα επαναληφθεί (το αήττητο). Το να φύγει ο Λουτσέσκου και να έρθει ένας καλύτερος προπονητής είναι το εύκολο. Η επιτυχία του είναι ότι ταιριάζει με αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Το ότι έχει εμμονές δεν είναι λόγος να καρατομηθεί. Ο Σάντος (πολύ καλύτερος προπονητής από τον Λουτσέσκου) είχε πολύ μεγαλύτερες εμμονές. Και το ποδόσφαιρο που έπαιζε ήταν ακόμα πιο αργό και βασανιστικό. Το αν θα πετύχει ένας προπονητής σε μια ομάδα είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων. Σε αυτό ο Λουτσέσκου φαίνεται να είναι ο πιο κατάλληλος.
Εκ των πραγμάτων ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει ένα ρόστερ με τον Μπαπέ, τον Χάλαντ και τον Βλάχοβιτς μπροστά. Δεν είναι θέμα πόσα θα πάρουν, αλλά ποιούς μπορεί να πείσει ότι το καλό για την καριέρα τους είναι να έρθουν στον ΠΑΟΚ. Και όλα να λειτουργήσουν στο 200%, το ρόστερ από ποιότητα δεν θα πλησιάζει αυτά των ευρωπαϊκών ομάδων των δυνατών πρωταθλημάτων. Στην Ελλάδα με την τωρινή πολιτική συγκυρία ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει πρωτάθλημα ούτε με νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Θα βρεθεί τρόπος να του το κλέψουν.
Σχεδόν το σύνολο των προπονητών που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ επί Σαββίδη, κάνουν αξιοπρεπή καριέρα, όπου και να βρίσκονται. Ακόμα και ο Τούντορ που εδώ αντιμετωπίστηκε σαν κλόουν, θεωρείται ένας καλός προπονητής για μια μικρομεσαία ομάδα του καμπιονάτο. Ένας ολόκληρος οργανισμός δεν μπορεί να κάνει άλματα από την μια μέρα στην άλλη, όποιος και να αναλάβει προπονητής, όποιος και να παίζει σέντερ φορ ή τερματοφύλακας. Αυτό θα φανεί και με τον βάζελο, όπου ο Γιοβάνοβιτς (πολύ καλός προπονητής) θα αποδειχθεί σύντομα ότι δεν αρκεί για να επαναφέρει τα κουνέλια σε πορεία πρωταθλητισμού. Πρέπει να διαμορφωθούν όλες οι συνθήκες για να χτιστεί κάτι που θα αντέξει και πάλι μπορεί να μην πετύχει τον στόχο, εξαιτίας μιας στραβοκλωτσιάς. Φέτος η Λίβερπουλ δεν πήρε πρωτάθλημα ενώ το διεκδικούσε μέχρι το 70' της τελευταίας αγωνιστικής, ούτε τσάμπιονς λιγκ παρόλο που έκανε τις 10πλάσιες τελικές από την Ρεάλ. Το ποδοσφαιρικό πλάνο του Γκουαρντιόλα νίκησε αυτό του Κλοπ σε μια σειρά 38 αγώνων και η μπαγαμποντιά (και η κωλοφαρδία) του Αντσελότι υπερίσχυσε στον τελικό.
Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ από τότε που τα σορτσάκια φτάνανε μέχρι τον καβάλο. Μόνο ο Λουτσέσκου μπορεί και κρατάει την ομάδα ανεπηρέαστη από τον άρρωστο περίγυρο της Θεσσαλονίκης. Αν τον έχει ξεπεράσει το ποδόσφαιρο δεν ξέρω. Και ο Αντσελότι ξεπερασμένος θεωρείται και ο Μουρίνιο το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Athens έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Διατηρω το δικαιωμα να εκφραζω το θαυμασμο μου σε οτι
με συγκινει αφανταστα. Οπως ολοι μας αλλωστε
ασχολησου τοτε με τον θαυμασμο του εαυτου σου και μην πουλας τρελα σε συνοπαδους σου που εχουν πανω απο μια δεκαετια στο φορουμ και δεν σχολιαζουν ειρωνικα τα ποστ των αλλων :D :D
Εχεις μια εξαιρετικη ικανοτητα ν ανακαλυπτεις τις κρυφες δυνατοτητες των αλλων. Και μιας και μιλαμε ως συνοπαδοι ακομα περιμενω (παρα τις 5-6 ερωτησεις που σου κανα πριν κατι χρονια) για το τι χρωμα ειναι βαμμενη απο μεσα η θ7 που λες οτι πηγαίνεις .
gpap

Δημοσίευση από gpap »

τι εννοείς ''τι χρώμα είναι βαμμένη η θ7'';;;
εγώ πάω χρόνια και μια ζωή άσπρη την θυμάμαι
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Από SDNA
Σε αποκαλύψεις αναφορικά με το περσινό μπάτζετ του ΠΑΟΚ προχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ειδικότερα, ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» βρέθηκε στην εκπομπή «Fotbal Club» και γνωστοποίησε ότι ο προϋπολογισμός της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε κυμάνθηκε μεταξύ 20 και 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Σημειώνεται πως ο 53χρονος προπονητής των «ασπρόμαυρων» διαφώνησε σε συζήτηση με τον ομόλογό του στην Κλουζ, Νταν Πετρέσκου σχετικά με το πώς μπορεί μία ομάδα να διακριθεί στα κύπελλα Ευρώπης με μικρό μπάτζετ αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αιτήθηκε ένα ποσό που αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ ώστε η ομάδα του να μπει στους ομίλους του Europa League.

Ο κ. Λουτσέσκου υπογράμμισε πως τα ευρωπαϊκά έσοδα των Θεσσαλονικέων που έφτασαν έως και τα προημιτελικά του Europa Conference League άγγιξαν τα 10 εκατομμύρια ευρώ και πρόσθεσε πως πρέπει όλες οι ελληνικές ομάδες να μπουν στους ομίλους, σημειώνοντας με νόημα πως τη χρονιά που τελείωσε κάτι τέτοιο το πέτυχαν μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Κοουτς σε αγαπάμε και σε εκτιμάμε απεριόριστα ... εγώ προσωπικά σε έχω εκεί επάνω ...πάνω από όλους ...

αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχεις πάθει τελευταία με τις δηλώσεις ...

θεωρώ τις αναφορές σου πάλι σε μπάτζετ της ομάδας και τι έσοδα βγάλαμε από την Ευρώπη εντελώς απαράδεκτες ... χρησιμοποιώ την λέξη απαράδεκτες γιατί έτσι ακριβώς τις εξέλαβα. τι σε αφορά το θέμα δεν μπορώ να καταλάβω ...

εγώ στην θέση του Σαββίδη θα σε έβαζα χέρι ... δεν έχεις καμία δουλειά να ανακατεύεσε και να αναφέρεις δημοσίως πόσο ήταν το μπάτζετ της ομάδας και τι έσοδα είχε από οπουδήποτε ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”