Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από joshua »

Εν τ μεταξύ εγώ έχω πάθει έρωτα με το αγγλακι ,κατανοώντας φυσικά πως μάλλον κάποιο λάκο έχει η φάβα για να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται ενώ μοιάζει τόσο ταλαντούχος. Κάνω αμάν πάντως τόσα χρόνια να δω ένα χάφ να μην φοβάται να επιτεθεί κατά μέτωπο. Μόνο ο Μισιτς το έκανε αυτό,όλοι οι άλλοι μας τα ζάλιζαν με τις παράλληλες πάσες.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ που έβλεπα τον μπαρελα χθες.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Πρώτον μου μιλάς με μια απολυτοτητα λες και είσαι μέσα στις συζητήσεις που γίνονται στην παε. Αν είσαι πες το μας να ξέρουμε και πώς θα σου απαντάμε.

Δεύτερον ο ίδιος ο Λουτσεσκου είπε ότι χρειάζεται κάποιον να του κάνει την ζωή εύκολη με τις μεταγραφές καθώς δεν είναι δουλειά του να βρίσκει παίκτες πόσο μάλλον να τους κλείνει. Συμφωνώ μαζί σου στο ότι αν θέλει κάποιον παίκτη συγκεκριμένο ο Λουτσεσκου να του τον φέρουν αφού αυτός θα είναι υπεύθυνος ελλείψει ΤΔ.

Τρίτον έχεις μια στρεβλη άποψη για το ποιος είναι ο ρόλος του ΤΔ. Είναι διευθυντής του αγωνιστικού. Και ως διευθυντής είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις για την πολιτική του κλαμπ, πάνω στο αγωνιστικό πάντα. Λογοδοτεί φυσικά στην ιδιοκτησία και στον ceo δεν κάνει του κεφαλιού του.

Όμως το να λέμε ότι ο ιδιοκτήτης και τα μέλη του ΔΣ βλέπε Γιώργος και Μάκης Γκαγκατσης θα κάνουν την στελέχωση των ποδοσφαιριστων είναι σαν να μου λες ότι ο Ιβάν στο Πόρτο καρας για παράδειγμα υπογράφει τις καμαριέρες.
Grouchopoulos4

Δημοσίευση από Grouchopoulos4 »

Όση εμπιστοσύνη και να υπάρχει στον Λουτσέσκου προπονητής είναι ο άνθρωπος, δεν είναι μάγος. Μπορεί να βελτιώσει το σύνολο και την ατομική απόδοση των παικτών αλλά δεν μπορεί να κάνει τον Ροντρίγκο Μάτος ούτε να γυρίσει τον χρόνο πίσω για τον Βιειρίνια και τον Κρέσπο.

Για να κάνει δουλειά πρέπει να έχει τα εργαλεία. Καταλαβαίνω ότι χρόνος υπάρχει τόσο για την κρίση του ρόστερ όσο και για μεταγραφές, αλλά ΔΕΝ υπάρχει χρόνος για ΤΔ και αυτό δυστυχώς είναι ενδεικτικό για την οργάνωση του κλάμπ και την εξέλιξη της σεζόν...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Επίσης κάτι άλλο που παίζει πολύ από χθες και το διάβασα από 3 διαφορετικούς συνομιλητές. "Μην γκρινιάζετε ακόμα, γιατί ακόμα δεν έχουμε κάνει κάποια μεταγραφή." Λες και ο στόχος της μεταγραφικής περιόδου είναι να μην πάρουμε κάποιον.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Τι γκρινιαζεις κυριε
Μου μαθατε τους ceo κ τις εταιρικες διαδικασιες
Εδω μονο σουρεαλισμος κ ψυχεδελεια
Δεν το ηξερες?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

barlow4 έγραψε:Τι γκρινιαζεις κυριε
:lol:

Όχι ρε τι γκρίνια. Έτσι κουβέντα να γίνεται γιατί η ενασχόληση με τα του ΠΑΟΚ θα μας κάνει να ξεχάσουμε και τις βασικές αρχές διοίκησης επιχειρήσεων. Σκέψου ο ιδιοκτήτης της κόκα κόλα να προσλαμβάνει αυτούς που κάνουν προμο στο Μοναστηράκι.

Εσύ ετοιμάσου για αεροδρόμιο για ξύλο ανελέητο.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

joshua έγραψε:Εν τ μεταξύ εγώ έχω πάθει έρωτα με το αγγλακι ,κατανοώντας φυσικά πως μάλλον κάποιο λάκο έχει η φάβα για να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται ενώ μοιάζει τόσο ταλαντούχος. Κάνω αμάν πάντως τόσα χρόνια να δω ένα χάφ να μην φοβάται να επιτεθεί κατά μέτωπο. Μόνο ο Μισιτς το έκανε αυτό,όλοι οι άλλοι μας τα ζάλιζαν με τις παράλληλες πάσες.
Σε ένα άρθρο που ανέβασε ο Seaman έλεγε για ασυνεπεια στις εμφανίσεις του. Μια πολύ καλός, μια κακός. Κ ότι δεν ήταν τόσο καλός στα τελειώματα. Απ την άλλη έλεγε ότι ο παίκτης δεν ήταν ευχαριστημένος με το ρόλο που είχε στην ομάδα τους τελευταίους μήνες. Πιθανόν οχι σταθερά στην πρώτη ενδεκαδα. Επίσης απ το άρθρο κατάλαβα ότι είναι πιο πολύ 8 αρο δεκάρι πάρα 6αρο-8αρι
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Τελικά ο Πρίγιο έμεινε ελεύθερος απ᾽ότι φαίνεται. Και αυτό σημαίνει οτι μπορεί να διαπραγματευθεί ένα πολύ καλό συμβόλαιο με τους όρους που θέλει.

Δεν ξέρω τί παίζει και πώς κολλάει το ενδιαφέρον για Ολιβέιρα κλπ, αλλά πολλά γίνονται στο παρασκήνιο και όλα για να μήν πιαστεί ο ΠΑΟΚ κορόιδο και πάρει πάλι υπερτιμημένους παίκτες. Πιστεύω γι᾽αυτό και η καθυστέρηση στα μεταγραφικά, όταν ο κάθε πικραμένος που προσεγγίζουμε ζητάει συμβόλαιο άνω του εκατομμυρίου, κάπου πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο. Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχει το όνομα στην αγορά ομάδας που πληρώνει (που έχει να πληρώσει). Ο κάθε Γκαλντάμες θα βγεί και θα σου ζητήσει τρελλά ποσά για να έρθει (και μαζί του οι μάνατζερ και οι ομάδες). Ο Σαρδηνός θέλει 4 μύρια για να σου δώσει τόν ... Ντειόλα. Το οποίο τον πληρώνει 310χιλιαρικα.

Πραγματικά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δέν μπορούμε σαν ΠΑΟΚ να πέσουμε στην παγίδα των μάνατζερ. Από την άλλη δεν μπορείς να πάς να φέρεις Φεράρηδες, Κίτσιους και άλλους τίμιους παίχτες για τον ΠΑΟΚ της επόμενης τριετίας. Θα είναι μακριά η μεταγραφική περίοδος φέτος και ίσως πιό ανυπόφορη από πέρυσι, όπου έγιναν τραγικά λάθη.

Φέτος πιστεύω ότι θα κινηθούμε σωστά. Οπότε δεν θα διαμαρτυρηθώ μέχρι να δώ τί ακριβώς γίνεται στο μπάκγκραουντ.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

buffalobill4 έγραψε:Πρώτον μου μιλάς με μια απολυτοτητα λες και είσαι μέσα στις συζητήσεις που γίνονται στην παε. Αν είσαι πες το μας να ξέρουμε και πώς θα σου απαντάμε.

Δεύτερον ο ίδιος ο Λουτσεσκου είπε ότι χρειάζεται κάποιον να του κάνει την ζωή εύκολη με τις μεταγραφές καθώς δεν είναι δουλειά του να βρίσκει παίκτες πόσο μάλλον να τους κλείνει. Συμφωνώ μαζί σου στο ότι αν θέλει κάποιον παίκτη συγκεκριμένο ο Λουτσεσκου να του τον φέρουν αφού αυτός θα είναι υπεύθυνος ελλείψει ΤΔ.

Τρίτον έχεις μια στρεβλη άποψη για το ποιος είναι ο ρόλος του ΤΔ. Είναι διευθυντής του αγωνιστικού. Και ως διευθυντής είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις για την πολιτική του κλαμπ, πάνω στο αγωνιστικό πάντα. Λογοδοτεί φυσικά στην ιδιοκτησία και στον ceo δεν κάνει του κεφαλιού του.

Όμως το να λέμε ότι ο ιδιοκτήτης και τα μέλη του ΔΣ βλέπε Γιώργος και Μάκης Γκαγκατσης θα κάνουν την στελέχωση των ποδοσφαιριστων είναι σαν να μου λες ότι ο Ιβάν στο Πόρτο καρας για παράδειγμα υπογράφει τις καμαριέρες.
λοιπον...καταρχην δεν ειμαι σε καμια συζητηση στην ΠΑΕ προφανως....αυτα που γραφεις εξτρα για το ρολο του ΤΔ ειναι σωστα εγω εγραψα καποιους απο τους ρολους δεν τους εβαλα ολου εβαλα καποια παραδειγματα....απο εκει και περα με ολα αυτα που ειπαμε και εγω και εσυ οτι κανει ενας ΤΔ σου λεω οτι ειναι πολυ δυσκολο να ερθει για αυτο ακριβως τον λογο ενας καλος ΤΔ στον ΠΑΟΚ τωρα.... γτ δεν θα εχει αυτους τους ρολους...δεν θα παιρνει αποφασεις για την πολιτικη του κλαμπ ουτε τα υπολοιπα που γραψαμε...οτι εχει να κανει με το αγωνιστικο θα το διαχειρίζεται κατα βαση ο λουτσεσκου τουλαχιστον σε τελικο επιπεδο...ο ρολος του ΤΔ που θα ερθει τωρα θα ειναι περιορισμενος στο να λειτουργει κατω απο τα θελω του λουτσεσκου γτ κατω απο αυτες τις συνθηκες επεστρεψε ο λουτσεσκου...αρα συμφωνουμε οτι οι ρολοι θα ηταν αυτοι που ειπαμε αλλα δεν θα ειναι στην τωρινη περιπτωση γτ οπως σου ειπα ο λουτσεσκου ηρθε οχι απλα επειδη τον θεωρουν καλο προπονητη αλλα επειδη τον εμπιστεύονται να πετυχει κατι που διαφορετικα θα χρειαζοτανε να συνεργαστουν ολοι σωστα μεσα στην ΠΑΕ με τον καθε ενα να κανει πολυ καλα τη δουλεια του ωστε να επιτευχθει (και προφανως δεν υπαρχει η γνωμη οτι κατι τετοιο θα μπορουσε να γινει...εξου και το "ο οργανισμος ΠΑΟΚ δεν θεωρει πως μπορει να υποστηριξει ποδοσφαιρικο προτζεκτ" )...ο ιδιοκτητης της ομαδας και μαζι και ο γιος του δεν ειναι οτι θα κανουν την στελέχωση των ποδοσφαιριστων ...το τμημα σκαουτινγκ θα κανει τις προτασεις εφοσον δεν εχουμε ΤΔ που να κανει και αυτος τις δικες του προτασεις η τελος παντων σε συνεργασια με το τμημα σκαουτινγκ (γτ περσι με τον ρεμπε οι προτασεις του τμηματος σκαουτινγκ δεν παρθηκαν υποψη οπως ουτε η τελικη ανφορα τους στο θεμα του τσολακ) και ο προπονητης θα αποφασίσει πιοι ειναι οι στοχοι της ομαδας ιεραρχώντας τους...απο εκει και περα προφανως καποιοι υπαληλοι της ΠΑΕ θα κανουν την διαπραγματευση αφου δεν υπαρχει ΤΔ να την κανει αυτος....ο λουτσεσκου ειπε οτι θελει ΤΔ και σιγουρα θελει ...ο λογος που δεν εχουμε δεν ειναι οτι δεν θελει ο προπονητης η ο ιδιοκτητης ΤΔ αλλα οτι ενας ΤΔ καλου επιπεδου ειναι δυσκολο να δεχθει να δουλεψει κατω απο αυτους τους ορους....λογικα θα βρεθει θελω να πιστευω αλλα ειναι εως ενα σημειο αναμενομένη αυτη η καθυστερηση...μεχρι να βρεθει αναγκαστικα θα λειτουργήσει η κατασταση χωρις αυτον...αυτο σημενει μια Α εξτρα δυσκολία αλλα οχι οτι δεν μπορει να γινει σωστη δουλεια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Κυρ 27 Ιουν 2021, 10:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μέχρι τέλη Αυγούστου έχουμε καιρό για μεταγραφές. Είναι σίγουρο και προφανές πως πάμε με τον περσινό κορμό στα πρώτα παιχνίδια του Κόνφερενς και οι οποίες δυνατές προσθήκες θα γίνουν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Να δούμε επίσης και τι θα γίνει με τις περιπτώσεις Τζολη και Σφιντερσκι.
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

τσιριγωτης έγραψε:
joshua έγραψε:Ξαναρωταω…Έχει καταλάβει κανείς τι είδους χάφ ψάχνουμε αυτή τη στιγμή; Παίκτη μπροστά από τα στόπερ; Παίκτη μπροστά από τον Αγκουστο στο 8; Και τα 2;
Ααα... θες κ τον αουγκουστο βασικό; ; πας για το πρωτάθλημα δκδ
Αντί μαουρισιο ψαχνουμε ελέγχο κ να δινει ρυθμό
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Magpies4 έγραψε:
Φέτος πιστεύω ότι θα κινηθούμε σωστά. Οπότε δεν θα διαμαρτυρηθώ μέχρι να δώ τί ακριβώς γίνεται στο μπάκγκραουντ.
Τι σοι ΠΑΟΚ εισαι συ τωρα? Χωρις γκρινια γινεται?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τέτοιος δεν είναι ο Ντειολα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

O Μενσα είναι ο μόνος παίχτης που έχει ακουστεί και πιστεύω ότι θα μας ανεβάσει επίπεδο.
Γνώμη μου είναι ότι αυτό είναι το επίπεδο που πρέπει να χτυπάμε και όχι παίχτες που θα έρθουν σαν ρολιστες

Και ο Σποραρ πιστεύω θα μας ανέβαζε επίπεδο αλλά μάλλον δεν έχει παρθεί απόφαση για Ολιβειρα..

Είναι νωρίς για γκρίνια αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι όταν το κλίμα στραβωνει, δύσκολα να γυρίσει

Υγ: αυτό το περιμένουμε πωλήσεις για να κινηθούμε περισσότερο άγχος με δημιουργεί, ξέροντας τα αντανακλαστικα μας τόσα χρόνια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”