Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Nikos 74

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Με μεροκάματο 5500 ευρώ εσύ περιμένεις να δηλώσει παραίτηση;
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ακόμα εδω;; Αν είναι δυνατον.

Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τον ΠΑΟΚ τόσο παρατημένο αλλά δεν μου έρχεται.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

παρόλο που πέρασαν οι ώρες και συνήθως ηρεμώ μετά από μπουλκουμέδες εξακολουθεί η μόνη σκέψη στο μυαλό μου να είναι τα κλωτσομπούνια από τον 1ο στην ΠΑΕ μέχρι τον τελευταίο στο αγωνιστικό τμήμα.
πατροπαράδοτο μαναβίσιο ταβερνόξυλο με ειδική περιποίηση σε εσένα αρχιτουρίστα ανύπαρκτε χαζοχαρούμενε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Μετα τα play offs οτι ειναι να γινει ας γινει.Τωρα τι νοημα εχει.Εντεκαδα κανονικη κατεβαζει.Δεν ειναι οτι κανει τρέλες.Απλα ειναι ολοι ψοφιμια.Κ υπηρεσιακος να κατσει παλι ψοφιμια θα ειναι.Ας κατσει ο αμπελ να λουστει κ ολη την επιτυχια.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Αυτο που μου τη δίνει πιο πολύ από όλα, είναι ότι η κατρακύλα μας προέρχεται από το περσινό ζενίθ.
Το σημείο που έπρεπε να στερεωθείς και να δυναμώσεις περισσότερο.
Οπότε όσο πιο ψηλά έχεις φτάσει, τόσο πιο οδυνηρή είναι η πτώση και πιο μεγάλο το μπαμ.
Σίγουρα δεν ήταν φωτοβολίδα το περσινό, γιατί άλλωστε υπάρχει το προπέρσινο και ο ΠΑΟΚ των τίτλων 3 χρόνια τώρα.
Ας δούμε τώρα τι είναι σωστό και συνετό κι ας προχωρήσουμε.

Σε στέρεες βάσεις (παίκτες από ακαδημίες, προπονητής με προοπτική, εξορθολογισμός μπάτζετ) αλλά και κατά τη γνώμη μου έναν άνθρωπο ΠΑΟΚΤΣΗ επικεφαλή της προσπάθειας. Παρά τω Γιώργη.
Να "κόβει το μάτι του" από προπονητές, από παίκτες, από σπατάλες, από ταλέντα, από ποιός κοροιδεύει και ποιός δουλεύει. Να έχει άποψη για όλα. Φυσικά ακόμη και για τον ΤΔ.
Κάποιον αντίστοιχα του μπαγεβιτς που είχε ο γατούλης ή των ιβιτς καρεμπε που έχει ο γάβρος, ακόμη κι ο χαριστέας κάτι έδειξε σε επιλογές (!!!!!!).
Εμάς επίτηδες το κάνουν ;;;

Αυτός που περιγράφω θα μπορούσε να είναι ο ρέμπε, όμως η θέση δεν είναι για κάποιον αναλώσιμο.

Ιδανικός για μένα Ζαγοράκης (με καθοδήγηση Σάντος/ ή τον ίδιο τον Σάντος αν είναι εφικτό), μια χαρά ομάδα έχτισαν με μεταγραφικές επιλογές που αντίστοιχες τους δεν ξανάδαμε, αναφορικά κόστος/αξία), ακόμη κι ο αρχηγός απο κει γεννήθηκε.
Τέτοιους θέλουμε τώρα.
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Λίγη τσίπα δεν έχεις να υποβάλλεις παραίτηση;

Μας τα έκανες τσουρέκια πριν τρεις μέρες για την νίκη με τους ανύπαρκτους και έβγαλες ένα τεράστιο εγώ στις δηλώσεις σου. Ότι κανεις απο τότε που ρθες. Λαϊκισμός και έγω εγώ εγώ...

Ε λοιπόν με πολλή αγάπη πάρε την εγωπάθεια σου,την "φιλοσοφία" σου, βάλτες στον πάτο σου και άδειασε μας την γωνια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η ομάδα χθες, κόντρα στην ΑΕΧ ήταν ασύνδετη, αγύμναστη, αργή (πιο αργή πεθαίνεις, η μπάλα για να περάσει το κέντρο ήθελε τριάντα δευτερόλεπτα), χωρίς αυτοματισμούς, ή έστω χωρίς ο ένας να γνωρίζει τις κινήσεις του άλλου.

Η ομάδα χθες ΔΕΝ ήταν όπως πριν 3 ημέρες κόντρα στον Άρη, όπου είχε θέληση να πάρει το παιχνίδι.

Η χθεσινή ΑΕΧ ήταν μια μετριότατη ομάδα και αν είχαμε την διάθεση να κερδίσουμε, όπως πριν από 3 μέρες, αυτό θα γινόταν σχετικά εύκολα.
Χθες ΔΕΝ θέλαμε να κερδίσουμε.
Εμένα αυτό μου έδειξαν οι παίκτες.

Το γιατί να βγουν να μας το πουν, μέσω του αρχηγού. Το να βλέπω όμως την χθεσινή ομάδα είναι ένα βασανιστήριο που δεν μπορώ να αντέξω.

Άρρωστη είναι η ομάδα και θα πρέπει η διοίκηση να την επαναφέρει στην υγεία.

Είτε φταίει ο προπονητής (που οπωσδήποτε φταίει)
είτε φταίνε οι παίκτες.
είτε φταίει ο ΤΔ

να βγουν και να το πουν στον κόσμο που είναι η πηγή χρηματοδότησης.
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η ομάδα χθες, κόντρα στην ΑΕΧ ήταν ασύνδετη, αγύμναστη, αργή (πιο αργή πεθαίνεις, η μπάλα για να περάσει το κέντρο ήθελε τριάντα δευτερόλεπτα), χωρίς αυτοματισμούς, ή έστω χωρίς ο ένας να γνωρίζει τις κινήσεις του άλλου.

Η ομάδα χθες ΔΕΝ ήταν όπως πριν 3 ημέρες κόντρα στον Άρη, όπου είχε θέληση να πάρει το παιχνίδι.

Η χθεσινή ΑΕΧ ήταν μια μετριότατη ομάδα και αν είχαμε την διάθεση να κερδίσουμε, όπως πριν από 3 μέρες, αυτό θα γινόταν σχετικά εύκολα.
Χθες ΔΕΝ θέλαμε να κερδίσουμε.
Εμένα αυτό μου έδειξαν οι παίκτες.

Το γιατί να βγουν να μας το πουν, μέσω του αρχηγού. Το να βλέπω όμως την χθεσινή ομάδα είναι ένα βασανιστήριο που δεν μπορώ να αντέξω.

Άρρωστη είναι η ομάδα και θα πρέπει η διοίκηση να την επαναφέρει στην υγεία.

Είτε φταίει ο προπονητής (που οπωσδήποτε φταίει)
είτε φταίνε οι παίκτες.
είτε φταίει ο ΤΔ

να βγουν και να το πουν στον κόσμο που είναι η πηγή χρηματοδότησης.
Αυτή είναι η αίσθησή μου επίσης. Δεν ήθελαν οι παίχτες να διεκδικήσουν το παιχνίδι. Κατά τρόπο προκλητικό κιόλας.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

βγηκες μετα απο τη νικη στο Χαριλαου με τους τελειωμενους, με μια επαρση στη συνεντευξη τυπου να δωσεις δημοσια ενα μηνυμα στους παικτες σου οτι εσυ κανεις κουμαντο. βγηκαν χτες οι παικτες και σου ειπαν να παρεις τ @@ τους. προφανως πατας γερα στο συμβολαιο σου, εχε υποψη σου ομως και το καρμα. google it.
Άβαταρ μέλους
Slayer

Δημοσίευση από Slayer »

δεν υπάρχει κανένα κάρμα
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

Προφανώς και θα κάτσεις στο συμβόλαιο
Απορώ όμως γιατί δεν σε σούταρανε
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Είναι κακός προπονητής ναι,

για χθες όμως ίδιου μεγέθους ευθύνη έχουν και κάποιοι παίκτες που εφανώς δεν τον γουστάρουν και θα μείνουν εκτός και των τριών στόχων έτσι γιατί τους τη κάπνισε
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Δεν ξέρω αν ΠΑΕ και Abel βρουν κοινό έδαφος για τη λύση της συνεργασίας του. Τα υπάρχοντα όμως βαριά συμβόλαια και με την κατάσταση που έχει διαμορφώσει ο κορονογιός στην αγορά, αποκλείεται να διευκολύνουν. Θα μείνουν και θα έχουν και απαιτήσεις. Οφίλει η Διοίκηση και ο όποιος προπονητής να τους βγάλει το λάδι στις προπονήσεις. Να καταλάβουν πως βγαίνει το "μεροκάματο", γιατί μέχρι τώρα απλά το εισπράττουν.
Johnsim

Δημοσίευση από Johnsim »

Οι παίχτες έδωσαν μήνυμα στον προπονητή να φύγει = Οι παίχτες αποφάσισαν ο ΠΑΟΚ να χάσει την δεύτερη
Θέση στο πρωτάθλημα = οι παίχτες αποφάσισαν να μην δώσουν μια εύκαιρια στον
Λαό του ΠΑΟΚ για μια μικρή εξιλέωση με την συμμετοχή στα προκριματικά του CL = οι παίχτες
Αποφάσισαν ότι τα 8€ που πληρώσαμε ήταν πεταμένα λεφτά

Πολλές αποφάσεις οι παίχτε μας .. το επόμενο στάδιο προφανώς είναι να αρχίσουν να
Ρυθμίζουν την μισθοδοσία να ετοιμάσουν το νέο ρόστερ της ομάδας αποδεσμεύσεις και νέες μεταγραφές
Εννοείται να επιλέξουν νέο προπονητή και τέλος να εμπλακούν με το νέο γήπεδο
Και τις εγκαταστάσεις

Πολλά μπράβο στους παίχτες για την δύναμη που έχουν
Ο κακός φερειρα έφταιγε τελικά για ολαα φέτος :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”