Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από john4serres »

:D
vs40 έγραψε:Για τον Βαρέλα έτσι λέγαμε και τη φάγαμε. Αν θέλει ο Πάσχα μεγάλες απολαβές, ας υπογράψει μονοετές. Όχι να μας βουλιάξει/δεσμεύσει το μπάτζετ των επόμενων ετών, αν πέσει αισθητά. Για τον Πέλκα, Μακ (των 20 γκολ), Γκάρυ (πριν μας φύγει), Αντρίγια (το μόνο που η ΠΑΕ έκανε), το είχα γράψει πολλές φορές: Ας το δώσουμε το εκατομύριο+. Ειδικά στους Έλληνες συμφωνώ ότι μας πιάνει μια τσιγγουνιά. Εγώ όμως διαχωρίζω τις ηλικίες. Αν ο μεγάλης ηλικίας παίκτης θέλει μεγάλο συμβόλαιο, μόνο για 1 έτος συμβόλαιο. Για τον Τέιλορ και Μουργκ που έγραψα, ήταν και λίγο τρολιά, αλλά το πόιντ μου ήταν ότι έχουμε παίκτες έμπειρους, αλλά και άλλους που πλέον δεν είναι όσο μικροί νομίζαμε. Ο Αντρίγια, πλέον είναι μπαρουτοκαπνισμένος. Μας παίρνει να εντάξουμε νέους ποδοσφαιριστές. Φυσικά θέλουμε ποιότητα. Όχι Τέυλορ, αλλά παίκτες που και 21 ετών να είναι, να μπορούν να μπουν άμεσα στο γκρουπ και να προσφέρουν.

Ένας Varela φεύγει, ένας Varela έρχεται.
Πόσο πιο Balance;
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

obanebane έγραψε:Πολύ καλός Μάρκο, έχεις δίκιο, γενικά στην Ιταλία έχει πολύ καλούς τερματοφύλακες.
Δεν είναι εύκολο να πάρεις βασικό τερματοφύλακα ομάδας serie A,δεν μιλάω για τον Σκορουπσκι,μιλάω γενικά.
Bane όπως έγραψα και εχθές σε έναν φίλο, στην θέση του τερματοφυλακα δεν κάνεις εκπτώσεις..
Πρέπει να τα σκάσεις..
Ο γαυρος βλακας είναι που πήρε τον Σα από την Πόρτο και τον Βατσλικ από την Ισπανία αν θυμάμαι καλά.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Άσε που τον βατσλικ και τον πλήρωσε καλά και τον πήρε και τραυματία. Στον πρώτο γύρο νομίζω έπαιξε ελάχιστα.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Για αριστερό εξτρεμ ένας Σέρβος που έχει κάποιο ενδιαφέρον είναι ο Ραντονιτς, 26 χρονών. Τον πήρε η Μαρσέιγ το 2018 12 εκατομμύρια από ερυθρό αστέρα,δεν έπαιξε σχεδόν ποτέ βασικός, και πέρυσι τον Ιανουάριο πήγε δανεικός στη Χερτα.
Εκεί έπαιξε βασικός στα τελευταία παιχνίδια και φέτος πήγε δανεικός στη μπενφίκα. Φέτος δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου και επιστρέφει Μασσαλία. Το συμβόλαιο με την Μαρσέιγ λήγει του χρόνου και οι Γάλλοι θα ήθελαν φέτος να τον δώσουν. Χωράει διαπραγμάτευση γιατί και για αυτούς είναι πρόβλημα, και δεν τον υπολογίζουν και θα τον πληρώνουν και το καλοκαίρι θα τον χάσουν ελεύθερο.
Totem_pk

Λοιπον πραγματικά θα καταλάβαινα να έλεγε κάποιος «ρε φίλε βαρέθηκα τους ίδιους παίκτες θέλω να δω άλλους παίκτες στην ομάδα».
Αυτό είναι λογικό. Έχει προκληθεί βέβαια κατά την γνώμη μου από τις αποτυχημένες τελευταίες 6 μεταγραφικές περιόδους.

Το και είναι ότι εδώ και τρία χρόνια οποίος έρχεται είναι χειρότερος από αυτόν που φεύγει.

Και τα βάζουμε με τον Κρεσπο και τον Πάσχα που και προσφέρανε και στα λεφτά δεν μας σκίσανε.
Εμένα δεν με χαλάει το τι λεφτά παίρνουν. Με χαλάει όταν δεν κερδίζει η ομάδα κάτι από αυτά.
Και επίσης με νοιαζει και έχω πάθει ψυχολογικό τραύμα όταν χάνω παίκτες και έρχονται κάτι περίεργοι στην θέση τους άνθρωποι. Άνθρωποι γιατί σαν παίκτες δυσκολεύεσαι να τους χαρακτηρίσεις. Τους οποίους και τους χρυσοπληρώνει η ομάδα.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Totem_pk έγραψε:Άσε που τον βατσλικ και τον πλήρωσε καλά και τον πήρε και τραυματία. Στον πρώτο γύρο νομίζω έπαιξε ελάχιστα.
Πρέπει να είχε πρόβλημα από το euro με την Τσεχία.
Totem_pk

Είχε θέμα και ο γαύρος το χρησιμοποίησε για να τον φέρει. Δηλαδή το αποδέχτηκε. Και ίσως το πλήρωσε με τον αποκλεισμό του περσυ το καλοκαίρι. Αλλά αν του βγει καθάρισε για 3 χρόνια. Αν μη τι άλλο αυτοί έχουν πρόγραμμα.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Τερματοφύλακα θέλουμε γύρω στα 26 χρόνια με αρκετες συμμετοχές, ύψος μεταξύ 191-195, καλα reflex, σταθερό και καλά στα μυαλά του.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

markos4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Πολύ καλός Μάρκο, έχεις δίκιο, γενικά στην Ιταλία έχει πολύ καλούς τερματοφύλακες.
Δεν είναι εύκολο να πάρεις βασικό τερματοφύλακα ομάδας serie A,δεν μιλάω για τον Σκορουπσκι,μιλάω γενικά.
Bane όπως έγραψα και εχθές σε έναν φίλο, στην θέση του τερματοφυλακα δεν κάνεις εκπτώσεις..
Πρέπει να τα σκάσεις..
Ο γαυρος βλακας είναι που πήρε τον Σα από την Πόρτο και τον Βατσλικ από την Ισπανία αν θυμάμαι καλά.

Εγώ το έχω πει εδώ και καιρό φίλε μου ότι είναι πολύ σημαντική θέση.
Για τον Βατσλικ φώναζα πολύ πριν ενδιαφερθεί ο γαύρος,τέτοιες ευκαιρίες τις κυνηγάς.
Δεν είναι εύκολο να βρεις ελεύθερο τερματοφύλακα στην αγορά, τέτοιας αξίας.
Οπότε αναγκαστικά πας σε ελπιδοφορους τύπου Ρει και του Σουηδού που είχαμε φέρει ο οποίος έχει γίνει επαγγελματίας δεύτερος.
Με το όποιο ρισκο,να μη σου βγει.
Τώρα ας ελπίσουμε να φέρει έναν τέτοιο ο Μποτο που θα είναι καλύτερος από τους προηγούμενους.
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

Εικόνα

Δε μας χέζεις ρε transfermarkt.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική των γραφομένων ορισμένων συνοπαδών. Δεν ξέρω ειλικρινά αν σκεφτόμαστε με τον ίδιο ορίζοντα. Εγώ π.χ. όσο στον ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης θα έχω στο μυαλό μου ότι η ομάδα πρέπει κάθε χρόνο να χτυπάει το πρωτάθλημα. Αν εξαιρέσω τη χρονιά της πολυιδιοκτησίας , τα δύο τελευταία χρόνια δεν κάναμε πρωταθλητισμό ούτε κατά φαντασία. Εγώ με βάση αυτή τη λογική κρίνω τις όποιες κινήσεις και τη διάθεση της οικογένειας Σαββίδη. Αν είναι να συναγωνιστούμε με ζέλα, κούλα και σκουλήκι ποιος την έχει πιο μεγάλη τότε ναι θα δεχτώ και Μουργκ και Τέιλορ να λογίζονται στον κορμό. Θα δεχτώ και βασικό τερματοφύλακα κάποιον απίθανο σαν τα ονόματα που ακούγονται. Όσο όμως ο στόχος διοικητικά παραμένει ο πρωταθλητισμός τότε θα θέλω παίκτες ικανούς για αυτόν. Και θα κρίνω ανάλογα. Ποιος Μουργκ και ποιος Τέιλορ λογίζονται παίκτες του ΠΑΟΚ? Αν είναι να φύγει ο ΠΑσχαλάκης ας δώσουν ένα εκατομμύριο σε κάποιον παικταρά.. Όχι να λέμε φύγε Πασχαλάκη και έλα στοίχημα να κάνουμε πρωταθλητισμό.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το εκατομμύριο μπορεί και να είναι διατεθειμένοι να το δώσουν,για βρες μου εσύ έναν ελεύθερο που δεν θα χρειαστεί κόστος αγοράς.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Roarrr έγραψε:Εικόνα

:lol: :lol:
τρελο διλημα!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Κι εγω θα ηθελα κατι καλυτερο απο Πασχαλακη για 1ο αλλα με ζωνουν τα φιδια με τα ονοματα που ακουγονται και γενικα με το ποσοστο επιτυχιας μας σε ΤΦ.
Ο Λοντιγκιν ειναι ιδανικη περιπτωση για δευτερος σε οποιοδηποτε σεναριο πρωτου: ειτε μεινει ο Πασχα, ειτε αποκτηθει σουπερ εμπειρος 1ος, ειτε αποκτηθει σουπερ ταλεντο 1-2ος.
Εμπειρος, με παραστασεις και το κυριοτερο δεν πιανει θεση ξενου-κοινοτικου. Και θεωρω οτι υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα, παιζοντας σε μεγαλη ομαδα να του βγει η σπιθα της εποχης της Ζενιτ.
Ο Ζιβκο ως 3ος ειναι ανεκδοτο. Παρε εμενα. Ή εναν απο την Κ15. Για ποιον λογο να δεσμευσεις θεση μη Ελληνα στον 3ο ΤΦ που δεν θα παιξει ποτε;

Τελος, σχετικα με τη συζητηση περι ηλικιας του Πασχαλακη και γενικα των ΤΦ, προσωπικα θεωρω οτι τα 33 στον ΤΦ ειναι περιπου σαν να λεμε 29 για παικτη αλλης θεσης. Ο ΤΦ σε καμια περιπτωση δεν χρειαζεται τις αντοχες και τα τρεξιματα των υπολοιπων παικτων και η κουραση που εχει σε καθε ματς ειναι ελαχιστη συγκριτικα. Ειδικα ΤΦ ομαδας σαν τον ΠΑΟΚ που σε πολλους αγωνες ειναι θεατης.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

sic-4 έγραψε:
Roarrr έγραψε:Εικόνα

:lol: :lol:
τρελο διλημα!
Κανένα δίλημμα!! :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”