Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
ΡΕ χριστιανε, βαζεις Τοσκα αριστερα, ανεβασε Βιερινια και βαλε μπισε επιτελικο στην θεση πελκα. Μια φορα να το δω αυτο... μια! Ο πελκας τα φτυσε, ανακατεψε λιγο την τραπουλα αφου ειμαστε βραχυκυκλωμενοι
Αφεντικό, εκτός από ανυπαρξία κίνησης off ball, στα στημένα, ιδίως στα αμυντικά, είμαστε πολύ down, τον νου σου!
Υ.Γ. Ριχ' τους ρε σήμερα ένα "για μένα απόψε νίκησε ο ωλλοιμπει@κώς", να τους ξεράνεις όλους μαζωμένους εκεί...
Υ.Γ. Ριχ' τους ρε σήμερα ένα "για μένα απόψε νίκησε ο ωλλοιμπει@κώς", να τους ξεράνεις όλους μαζωμένους εκεί...
Αυτο με την ανυπαρξια κινησεων το παρατηρησα κι εγω. Σε καποιες φασεις λες και ηταν αγαλματα. Ωραιες οι νικες και το αλωβητο αλλα αν δεν προλαβουμε τη ζημια, θα την φαμε εκει που δεν περιμενουμε
Λουτσε τι κανεις εδω μου λες;
Αφου δν σε γουσταρουμε και σε περιμενουμε στην γωνια...και το ξερεις.
30 στα τελευταια 32.
5/5 νικες στην αρχη του πρωταθληματος(ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΟΚ ΑΥΤΟ)
Με 2 ντερμπυ σ αυτα τα 5 ματς(Διπλο στο τηγανι μετα απο 4 χρονια) και τσοντα τσελσυ και ρουλη ενδιαμεσα.
Ελαφρυντικο κανενα για σενα Λουτσε μου.
Η κλασσικη ελληνικη μαλακια.Λες στον αλλον ''ειχαμε προγραμμα φωτια...ειχα τσελσυ...2 ντερμπυ ειχα...ειχα...ειχα...'' και τι σου λεει;;;;
Ναι ΑΛΛΑ....αυτο το ''αλλα'' ρε μαγκες με γυριζει το μυαλο...μ αναβουν τα λαμπακια...μ ερχεται να παρω φορα και να ριχνω σφαλιαρες σ οποιον βρισκω μπροστα μου...Αυτο το ''αλλα'' δειχνει οτι ο αλλος δν καταλαβαινει τιποτα...δν νιωθει...στα παπαρια του σε γραφει...
Ντεμεκ μια γροθια απεναντι στο πολεμο τρεχει και σε χτυπαν απο παντου...@@....ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ...
Ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα....@@...ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ...ο εαυτουλης μας πανω απ ολα...
Γιατι Λουτσε αυτο;;; Γιατι εκεινο;;; Γιατι ετσι;;; Γιατι αλλιως;;; Σαν τα 10χρονα η εκτος κι αν θεωρουν οτι ο Λου θελει να μην παει η ομαδα καλα...δν βλεπει τι γινετε...και σου λεει ο αλλος κατσε να τον ξεμπροστιασω τωρα τον πουστη...
30 στα τελευταια 32.
5/5 νικες στην αρχη του πρωταθληματος(ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΟΚ ΑΥΤΟ)
Με 2 ντερμπυ σ αυτα τα 5 ματς(Διπλο στο τηγανι μετα απο 4 χρονια) και τσοντα τσελσυ και ρουλη ενδιαμεσα.
Η κλασσικη ελληνικη μαλακια.Λες στον αλλον ''ειχαμε προγραμμα φωτια...ειχα τσελσυ...2 ντερμπυ ειχα...ειχα...ειχα...'' και τι σου λεει;;;;
Ναι ΑΛΛΑ....αυτο το ''αλλα'' ρε μαγκες με γυριζει το μυαλο...μ αναβουν τα λαμπακια...μ ερχεται να παρω φορα και να ριχνω σφαλιαρες σ οποιον βρισκω μπροστα μου...Αυτο το ''αλλα'' δειχνει οτι ο αλλος δν καταλαβαινει τιποτα...δν νιωθει...στα παπαρια του σε γραφει...
Ντεμεκ μια γροθια απεναντι στο πολεμο τρεχει και σε χτυπαν απο παντου...@@....ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ...
Γιατι Λουτσε αυτο;;; Γιατι εκεινο;;; Γιατι ετσι;;; Γιατι αλλιως;;; Σαν τα 10χρονα η εκτος κι αν θεωρουν οτι ο Λου θελει να μην παει η ομαδα καλα...δν βλεπει τι γινετε...και σου λεει ο αλλος κατσε να τον ξεμπροστιασω τωρα τον πουστη...
Να προσθεσω και κατι αλλο που δεν μου αρεσει ιδιαιτερα.Τοσο με την Μπενφικα οσο και με Τριπολη,κουλα και γαυρο η ομαδα με το που προηγειται χανει συγκεντρωση, χανει ηρεμια, χανει σχεδιο.Τα χειροτερα μας διαστηματα σε αυτα τα παιχνιδια και αντε βγαλε την Μπενφικα εξω ηταν αφου προηγηθηκαμε κατι που σε κανει να απορεις.Η ομαδα χτες ξεκινησε ασχημα,οσο περνουσε η ωρα ανεβαινε,ισορροπουσε και πηρε την κατοχη και με το που μπηκε το γκολ κατερευσε.
Το καλυτερο σχολιο σε αυτες τις 500 σελιδεςpsykoman έγραψε:Λουτσε τι κανεις εδω μου λες;
30 στα τελευταια 32.
Κούραση λέγεται αυτό Τζος, βάλαμε γκολ, οκ στόχος επιτεύχθηκε, ας χαλαρώσουμε λίγο. Κούραση λέγεται, ντεφορμαρισμαjoshua έγραψε:Να προσθεσω και κατι αλλο που δεν μου αρεσει ιδιαιτερα.Τοσο με την Μπενφικα οσο και με Τριπολη,κουλα και γαυρο η ομαδα με το που προηγειται χανει συγκεντρωση, χανει ηρεμια, χανει σχεδιο.Τα χειροτερα μας διαστηματα σε αυτα τα παιχνιδια και αντε βγαλε την Μπενφικα εξω ηταν αφου προηγηθηκαμε κατι που σε κανει να απορεις.Η ομαδα χτες ξεκινησε ασχημα,οσο περνουσε η ωρα ανεβαινε,ισορροπουσε και πηρε την κατοχη και με το που μπηκε το γκολ κατερευσε.
Η ομαδα ειναι στα κοκκινα απο τον αυγουστο.εχε παιξει με μπενφικες σπαρτακ βασιλειες τσελσι αεκ αρη ολυμπιακο τριπολη κ νεα σμυρνη.οποια ομαδα απο ελλαδα ειχε τετοιο σερι αγωνων θα κατερρεε.εχει κανει αθλο.οι αλλοι παιζουν με βιντεο κλαμπ κ κοντεψαν να αποκλειστουν
Από την αρχή της σεζόν οι ομάδα έχει παίξει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια υψηλής έντασης. Αρκετοί παίχτες κυρίως μετά την Μπενφίκα φαίνονται σκασμένοι ή ντεφορμέ. Οι μεταγραφές άργησαν να γίνουν και δεν έχουν ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα, δεν έχουν βρει αγωνιστικό ρυθμό. Μετράμε αήττητοι 5 στα 5 στο πρωτάθλημα, πάμε για ένα θεωρητικά δύσκολο ματς στην Μπάτε, νίκη με Απόλλων Σμύρνης εντός και μετά διακοπή όπου πρέπει να πάρουν ανάσες οι παίχτες και να γίνει η προετοιμασία για την επόμενη σειρά παιχνιδιών.
Πάμε για Πρωτάθλημα, Κύπελλο και πορεία στην Ευρώπη . Ζούμε σε μία από τις λαμπρότερες εποχές της ιστορίας του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.
Πάμε για Πρωτάθλημα, Κύπελλο και πορεία στην Ευρώπη . Ζούμε σε μία από τις λαμπρότερες εποχές της ιστορίας του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.
Στο ελληνικο πρωταθλημα μεχρι τωρα τον εχει προδωσει κυριως η τριαδα πισω απο τον φορ τοσο στο επιθετικο οσο και στο αμυντικο τρανζισιον και πρεπει να δοκιμασει πραγματα εκει.
Δεν παίρνεις βοήθειες από τις μεταγραφές. Αυτές έπρεπε να κρατήσουν τώρα στο ντεφορμαρισμα.
Ελπίζω τουλάχιστον να κατάλαβες ότι με 3 κεντρικούς ΔΕΝ. Το ροστερ εινσι τέτοιο που μέχρι τις μεταγραφες μπορεί να ανταπεξέλθει. 3 δύσκολα παιχνίδια έμειναν.
Άρη, Ατρόμητο εκτός, Παο εντός.
Μετά δεν πρέπει να ξαναγίνουν τα ίδια λάθη. Δλδ μόνο ο Ζαμπα κ όχι πάντα ν προσφέρει.
Ελπίζω τουλάχιστον να κατάλαβες ότι με 3 κεντρικούς ΔΕΝ. Το ροστερ εινσι τέτοιο που μέχρι τις μεταγραφες μπορεί να ανταπεξέλθει. 3 δύσκολα παιχνίδια έμειναν.
Άρη, Ατρόμητο εκτός, Παο εντός.
Μετά δεν πρέπει να ξαναγίνουν τα ίδια λάθη. Δλδ μόνο ο Ζαμπα κ όχι πάντα ν προσφέρει.
- Sick Bastard
Λούτσε καλώς ο χουλιαμάς και η καζούρα στους γαμιόλες αλλά να πούμε και λίγο τα θεματάκια μας.
1ον Αν μου έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ, αρχές Οκτώβρη, θα είχε παίξει 12 ματς και τα μόνα δύο που είχε χάσει θα ήταν αυτά με Μπενφίκα και Τσέλσι θα το υπόγραφα με χέρια και με πόδια.
2ον Η ομάδα είναι σκασμένη. Και πρέπει να βρεθεί μία λύση. Κι άντε για Χατσερίδη δεν με νοιάζει μία, αλλά το μεγάλο μας πρόβλημα, είναι στα κεντρικά χαφ. Εγώ, να σε πω, την αλήθεια, αυτό το νεοεπιχείρημα κάποιων συνοπαδών μου ''του χρόνου θα δείτε τον πραγματικό τάδε'' δεν το συμμερίζομαι, για να μην πω, μου ανεβαινει το αίμα στο κεφάλι γιατί είμαι και λίγο οξύθυμος. Δεν ξέρω πως μπορεί να λυθεί, αλλά είναι μείζον, επείγον πρόβλημα. Δείξε μου τον άξονα να σου πω τι ομάδα έχεις που λέει κι ένα παλιό ρητό. Και φίλε Λούτσε, η αλήθεια είναι ότι όποιος έχει έναν, όχι δύο, έναν κεντρικό χαφ, με τρεξίματα και στοιχειώδες τσούλιμα της μπάλας, υποφέρουμε λίγο ως πολύ. Κατά χρονική σειρά, Μπενφίκα-Τσέλσι-χάρτινη-σκουλήκι-γαύρος. Δεν ξέρω πως θα λυθεί, αλλά πες στον Πόντους, που δεν κουνιέται, ν άρχισει να κουνιέται λίγο, γιατί οι Κάνιας-Μαου δεν την παλεύουν άλλο.
Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Όλα μας τα χαφ, φαίνονται παιγμένα, Κάνιας-Μαου-Πέλκας και οι Ευγένιος/Πόντους είναι τρελές μαούνες, (ακόμα), που μας κόβουν στα δύο. Ελπίζω να τη βγάλουμε αναίμακτα μέχρι τη διακοπή, αλλά αν ο Πόντους κυριώς δεν εμφανιστεί πάνω απ το 50-60%, την ψιλοκάτσαμε.
Αυτά, για την ώρα.
1ον Αν μου έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ, αρχές Οκτώβρη, θα είχε παίξει 12 ματς και τα μόνα δύο που είχε χάσει θα ήταν αυτά με Μπενφίκα και Τσέλσι θα το υπόγραφα με χέρια και με πόδια.
2ον Η ομάδα είναι σκασμένη. Και πρέπει να βρεθεί μία λύση. Κι άντε για Χατσερίδη δεν με νοιάζει μία, αλλά το μεγάλο μας πρόβλημα, είναι στα κεντρικά χαφ. Εγώ, να σε πω, την αλήθεια, αυτό το νεοεπιχείρημα κάποιων συνοπαδών μου ''του χρόνου θα δείτε τον πραγματικό τάδε'' δεν το συμμερίζομαι, για να μην πω, μου ανεβαινει το αίμα στο κεφάλι γιατί είμαι και λίγο οξύθυμος. Δεν ξέρω πως μπορεί να λυθεί, αλλά είναι μείζον, επείγον πρόβλημα. Δείξε μου τον άξονα να σου πω τι ομάδα έχεις που λέει κι ένα παλιό ρητό. Και φίλε Λούτσε, η αλήθεια είναι ότι όποιος έχει έναν, όχι δύο, έναν κεντρικό χαφ, με τρεξίματα και στοιχειώδες τσούλιμα της μπάλας, υποφέρουμε λίγο ως πολύ. Κατά χρονική σειρά, Μπενφίκα-Τσέλσι-χάρτινη-σκουλήκι-γαύρος. Δεν ξέρω πως θα λυθεί, αλλά πες στον Πόντους, που δεν κουνιέται, ν άρχισει να κουνιέται λίγο, γιατί οι Κάνιας-Μαου δεν την παλεύουν άλλο.
Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Όλα μας τα χαφ, φαίνονται παιγμένα, Κάνιας-Μαου-Πέλκας και οι Ευγένιος/Πόντους είναι τρελές μαούνες, (ακόμα), που μας κόβουν στα δύο. Ελπίζω να τη βγάλουμε αναίμακτα μέχρι τη διακοπή, αλλά αν ο Πόντους κυριώς δεν εμφανιστεί πάνω απ το 50-60%, την ψιλοκάτσαμε.
Αυτά, για την ώρα.