Μπορεί να φταίει ο Μιχελ και για αυτό...K_geo έγραψε:αφου ο κολκας σε λεει αλλα αφου.pilotos έγραψε:Πάντως πρώην παίκτης gay απορρίφθηκε από ομάδα γιατί συμμετείχε σε στημένα.
Και δεν κουνιέται φύλλο...
SM-G935F
Μπορεί να φταίει ο Μιχελ και για αυτό...K_geo έγραψε:αφου ο κολκας σε λεει αλλα αφου.pilotos έγραψε:Πάντως πρώην παίκτης gay απορρίφθηκε από ομάδα γιατί συμμετείχε σε στημένα.
Επος, αδερφε,μιλησες στην καρδια και στην ψυχη μου,σε ευχαριστω.Asimos έγραψε:Ωωωωω Μπανεμπανε αφού φαίνεται πως δεν μπορούν να μας διαλύσουν αυτή τη φορά θα προσπαθήσουν να μας αυτοδιαλυσουν, αφού ξέρουν καλά την ψυχολογία και την ψυχοσύνθεση μας...
Όσο και να μην γουστάρω ότι γίνεται δεν θα κάνω τη χάρη στους νότιους να παίξω το παιχνίδι τους
Γιατί χωρίς στημένες κληρώσεις στην Ευρώπη πάω καλύτερα από αυτούς
Γιατί πλέον πουλάω καλύτερα από αυτούς
Γιατί αυτοί θα παίξουν με κάτι μογγολα και θα αποκλειστούν αμαχητί ενώ εγώ θα γράψω πάλι ιστορια
Γιατί δεν έχω μία δικογραφία στο όνομα μου απλώς αυτοί
Γιατί τους τραγουδάω μέσα στη μάπα πως τα έχουνε στημένα
Γιατί η υγεία είναι άγνωστη λέξη για αυτούς
Γιατί ενω τα γιατί είναι χιλιάδες, ξέρουν πως ενώ αντέξαμε τα πάντα μία σπίθα είναι ικανή να μας ανατινάξει γιατί δεν μάθαμε ποτέ από τα λάθη μας να προστατεύουμε αυτόν που αποφάσισε να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ.
Μπιζιμ ΠΑΟΚ
στανταρακι, μυρωδιας σε λεω. αφου ο χοντρος το ειπε, τσαμπιονς λιγκ παλια, πρωταθλημα τωρα, αρκει να ηταν αυτος (ή κανας "δικος του") τδ. η τεχνογνωσία υπάρχει λαιμαι.pilotos έγραψε:Μπορεί να φταίει ο Μιχελ και για αυτό...K_geo έγραψε:αφου ο κολκας σε λεει αλλα αφου.pilotos έγραψε:Πάντως πρώην παίκτης gay απορρίφθηκε από ομάδα γιατί συμμετείχε σε στημένα.
SM-G935F
kataramenos5 έγραψε:Αμα το δει ο Snoufel τη βαψατε.Kostas_Peraia4 έγραψε: Τετοια off-topic ειναι παντα ευπροσδεκτα
Ρε φίλε, δεν ξέρει να οδηγάει αυτοκίνητο ο τύπος τί να λέμε τώρα...K_geo έγραψε: στανταρακι, μυρωδιας σε λεω. αφου ο χοντρος το ειπε, τσαμπιονς λιγκ παλια, πρωταθλημα τωρα, αρκει να ηταν αυτος (ή κανας "δικος του") τδ. η τεχνογνωσία υπάρχει λαιμαι.
Respect Asimos,paokovios1974 έγραψε:Επος, αδερφε,μιλησες στην καρδια και στην ψυχη μου,σε ευχαριστω.Asimos έγραψε:Ωωωωω Μπανεμπανε αφού φαίνεται πως δεν μπορούν να μας διαλύσουν αυτή τη φορά θα προσπαθήσουν να μας αυτοδιαλυσουν, αφού ξέρουν καλά την ψυχολογία και την ψυχοσύνθεση μας...
Όσο και να μην γουστάρω ότι γίνεται δεν θα κάνω τη χάρη στους νότιους να παίξω το παιχνίδι τους
Γιατί χωρίς στημένες κληρώσεις στην Ευρώπη πάω καλύτερα από αυτούς
Γιατί πλέον πουλάω καλύτερα από αυτούς
Γιατί αυτοί θα παίξουν με κάτι μογγολα και θα αποκλειστούν αμαχητί ενώ εγώ θα γράψω πάλι ιστορια
Γιατί δεν έχω μία δικογραφία στο όνομα μου απλώς αυτοί
Γιατί τους τραγουδάω μέσα στη μάπα πως τα έχουνε στημένα
Γιατί η υγεία είναι άγνωστη λέξη για αυτούς
Γιατί ενω τα γιατί είναι χιλιάδες, ξέρουν πως ενώ αντέξαμε τα πάντα μία σπίθα είναι ικανή να μας ανατινάξει γιατί δεν μάθαμε ποτέ από τα λάθη μας να προστατεύουμε αυτόν που αποφάσισε να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ.
Μπιζιμ ΠΑΟΚ
Και η γυναίκα μου το ίδιο, τώρα δα που της τον έδειξα........πήραμε και τον Λάμπρου...εμείς δεν κάνουμε μεταγραφές......κάστινγκ για τον Αρμάνι κάνουμε, spring-summer season 2017.......Kostas_Peraia4 έγραψε:Πω επαθα ζημια με τον Oliveira.Πως θα γινει να τον φερουμε?