Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
ελα ρε μπανε, αναπληρωματικος του αναπληρωματικου του Σαρανοφ (της Λαμιας) ηταν στην Παρτιζαν ο Ζιφκο, μη τρελαθουμε
λες και χαθηκαν οι κιπερ κανουμε..

Νομίζω είναι στα πλαίσια της καλής σχέσης με τη Ξάνθη πλέον.
- Mauricio-8-
Ρε παλικάρια δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν μπορούμε να έχουμε τερματοφυλακα στον Πάγκο όπως είναι ο Ρευ και να παίρνει 600.000 χιλιάρικα αλλά 300. 000 νομίζω παίρνει ο Γλυκός Πρεπει να συμμαζευτεί λίγο το ροστερ.
jibbie έγραψε:ελα ρε μπανε, αναπληρωματικος του αναπληρωματικου του Σαρανοφ (της Λαμιας) ηταν στην Παρτιζαν ο Ζιφκο, μη τρελαθουμελες και χαθηκαν οι κιπερ κανουμε..
Ρέ σύ έγραψα ότι φέτος ήταν πεσμένος, αν μου έλεγαν ότι ερχόταν για βασικός θα είχα τις επιφυλάξεις μου.
Το θέμα μου εμένα είναι ο Ρει ο οποίος δεν έχει δείξει ότι αξίζει ούτε για δεύτερος.
Την περίοδο που του πήρε τη θέση ο Πασχαλακης,ότι πήγαινε μέσα έγραφε.
Επίσης στα ελάχιστα ματς που αγωνίστηκε μετά από εκείνο το 2-2 με τον Πανιώνιο ήταν κακός.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ελέυθερος έρχεται.giapas έγραψε:Νομίζω είναι στα πλαίσια της καλής σχέσης με τη Ξάνθη πλέον.
συμφωνουμε για Ρευ. ας παρουμε καποιον καλυτερο του ζιφκοobanebane έγραψε:jibbie έγραψε:ελα ρε μπανε, αναπληρωματικος του αναπληρωματικου του Σαρανοφ (της Λαμιας) ηταν στην Παρτιζαν ο Ζιφκο, μη τρελαθουμελες και χαθηκαν οι κιπερ κανουμε..
Ρέ σύ έγραψα ότι φέτος ήταν πεσμένος, αν μου έλεγαν ότι ερχόταν για βασικός θα είχα τις επιφυλάξεις μου.
Το θέμα μου εμένα είναι ο Ρει ο οποίος δεν έχει δείξει ότι αξίζει ούτε για δεύτερος.
Την περίοδο που του πήρε τη θέση ο Πασχαλακης,ότι πήγαινε μέσα έγραφε.
Επίσης στα ελάχιστα ματς που αγωνίστηκε μετά από εκείνο το 2-2 με τον Πανιώνιο ήταν κακός.

αδερφια μου, τα πραγματακια ειναι απλα:
θες αριστερο μπακ:
οριστεεεεε...
https://www.transfermarkt.com/konstanti ... ler/148967
καμια 800αρα το χρονο
θες χαφ:
οριστεεεεε...
https://www.transfermarkt.com/andreas-s ... ler/140032
κανα 1-1,3 μυρια το χρονο
θες εξτρεμ:
οριστεεεεε...
https://www.transfermarkt.com/luciano-n ... eler/72462
ελευθεροι ολοι, χωρις να δωσεις φραγκο στις ομαδες τους.
ολα αυτα εξοικονομωντας τα εξης (τα ποσα που θα αναφερω ειναι καθαρα χωρις εφορια και αυτα που ακουω αριστερα και δεξια σχετικα με τους ετησιους μισθους των παιχτων):
1. γλυκος 400 χιλιαρικα
2. ρευ 500 χιλιαρικα
3. κασεριδη ~1 μυριο
4. τοσκα 500 χιλιαρικα
5. κανιας 600 χιλιαρικα
6. σαχοφ 500 χιλιαρικα
7. ενρικε 800 χιλιαρικα
8. καντουρι ~1 μυριο
9. καρελης 500 χιλιαρικα
10. ουαρντα 400 χιλιαρικα
11. μουλεν 600 χιλιαρικα
συνολο 6,8 μυρια καθαρα.
οσον αφορα τωρα στους δανεικους, απ οτι καταλαβαινω αρχικα θα δωσουν ευκαιρια σε χ''ισαια. κουλουρης: θελει προσοχη, για 2-3ος ομως δε νομιζω να καθησει οποτε αναμενουν προταση για πωληση, οπως και για ενρικε(απο βραζιλια) και καντουρι απο ιταλια.
απο την αλλη, για να θεωρησουμε το ροστερ οκ για τα τσουλου πρεπει να παρουμε(εφοσον παιρνουμε τους ελευθερους που προανεφερα ισαπαν):
1. δεξι μπακ παιχταρα στυλ ματος στα 26-29
2. αριστερο εξτρεμ παιχταρα στυλ βιειρινια στην πρωτη του θητεια
3. φορ παιχταρα ανω των 30 (μπεργκ ή κεσερου) μπαρουτοκαπνησμενο δλδ..
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟΠ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΟΛΙΒΕΙΡΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!!

θες αριστερο μπακ:
οριστεεεεε...
https://www.transfermarkt.com/konstanti ... ler/148967
καμια 800αρα το χρονο
θες χαφ:
οριστεεεεε...
https://www.transfermarkt.com/andreas-s ... ler/140032
θες εξτρεμ:
οριστεεεεε...
https://www.transfermarkt.com/luciano-n ... eler/72462
ελευθεροι ολοι, χωρις να δωσεις φραγκο στις ομαδες τους.
ολα αυτα εξοικονομωντας τα εξης (τα ποσα που θα αναφερω ειναι καθαρα χωρις εφορια και αυτα που ακουω αριστερα και δεξια σχετικα με τους ετησιους μισθους των παιχτων):
1. γλυκος 400 χιλιαρικα
2. ρευ 500 χιλιαρικα
3. κασεριδη ~1 μυριο
4. τοσκα 500 χιλιαρικα
5. κανιας 600 χιλιαρικα
6. σαχοφ 500 χιλιαρικα
7. ενρικε 800 χιλιαρικα
8. καντουρι ~1 μυριο
9. καρελης 500 χιλιαρικα
10. ουαρντα 400 χιλιαρικα
11. μουλεν 600 χιλιαρικα
συνολο 6,8 μυρια καθαρα.
οσον αφορα τωρα στους δανεικους, απ οτι καταλαβαινω αρχικα θα δωσουν ευκαιρια σε χ''ισαια. κουλουρης: θελει προσοχη, για 2-3ος ομως δε νομιζω να καθησει οποτε αναμενουν προταση για πωληση, οπως και για ενρικε(απο βραζιλια) και καντουρι απο ιταλια.
απο την αλλη, για να θεωρησουμε το ροστερ οκ για τα τσουλου πρεπει να παρουμε(εφοσον παιρνουμε τους ελευθερους που προανεφερα ισαπαν):
1. δεξι μπακ παιχταρα στυλ ματος στα 26-29
2. αριστερο εξτρεμ παιχταρα στυλ βιειρινια στην πρωτη του θητεια
3. φορ παιχταρα ανω των 30 (μπεργκ ή κεσερου) μπαρουτοκαπνησμενο δλδ..
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟΠ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΟΛΙΒΕΙΡΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!!

@prax έτσι πως το βλέπω εγώ ο Σάμαρης δεν έρχεται ούτε 1 στο εκ. Γαύρος είναι δήλωσε και παλαιότερα πως μόνο για τον gayRo θα επέστρεφε άρα βγάλτον από την λίστα 'αν' και Έλληνας με εμπειρία στη Benfica.
Όσο αφορά φίλος για τον Σταφυλίδη πιστεύω πως θα έρθει για αντί Vieirinha όπως 'έκλεισε και ο Zivkovic.
Ο Ολλανδός της Swansea επειδή Αγγλικό Ποδόσφαιρο βλέπω χρόνια τώρα αν και επέστρεψα από Αγγλία το 2010' λόγο Πανεπ. σπουδών είναι καλός παίχτης δηλαδή από αυτό που μπορούσε στα 28 για να προσφέρει που θέλουμε όπως καλή περίπτωση είναι και του ΑΠΟΕΛ o Al-Taamari.
Επιθετικό θα συμφωνήσω μαζίσου θες ένα ηλικίας 29-31 γκολτζή και έμπειρο + και να επιστρέψει ο Κουλούρης δεν νομίζω θα κρατηθεί εκεί θές αφού πήραμε Πρωτάθλημα βαρβάτο ηλικίας 29-30 και έχεις τον Akpom με τον Swiderski γιατί θα έχουμε πολλά ματς Ευρώπη/Πρωτάθλημα+Κύπελλο.
Υ.Γ Εγώ πρόβλημα βλέπω όμως θα ήθελα να πωληθεί ο Πέλκας γιατί εκεί πολύ καλός ο Biseswar αλλά θές ένα επιπέδου cl.
Όσο αφορά φίλος για τον Σταφυλίδη πιστεύω πως θα έρθει για αντί Vieirinha όπως 'έκλεισε και ο Zivkovic.
Ο Ολλανδός της Swansea επειδή Αγγλικό Ποδόσφαιρο βλέπω χρόνια τώρα αν και επέστρεψα από Αγγλία το 2010' λόγο Πανεπ. σπουδών είναι καλός παίχτης δηλαδή από αυτό που μπορούσε στα 28 για να προσφέρει που θέλουμε όπως καλή περίπτωση είναι και του ΑΠΟΕΛ o Al-Taamari.
Επιθετικό θα συμφωνήσω μαζίσου θες ένα ηλικίας 29-31 γκολτζή και έμπειρο + και να επιστρέψει ο Κουλούρης δεν νομίζω θα κρατηθεί εκεί θές αφού πήραμε Πρωτάθλημα βαρβάτο ηλικίας 29-30 και έχεις τον Akpom με τον Swiderski γιατί θα έχουμε πολλά ματς Ευρώπη/Πρωτάθλημα+Κύπελλο.
Υ.Γ Εγώ πρόβλημα βλέπω όμως θα ήθελα να πωληθεί ο Πέλκας γιατί εκεί πολύ καλός ο Biseswar αλλά θές ένα επιπέδου cl.
Sorry φίλος αλλά νομίζω ότι το βλέπεις λίγο λάθος το θέμα.jibbie έγραψε:ελα ρε μπανε, αναπληρωματικος του αναπληρωματικου του Σαρανοφ (της Λαμιας) ηταν στην Παρτιζαν ο Ζιφκο, μη τρελαθουμελες και χαθηκαν οι κιπερ κανουμε..
Με το ίδιο σκεπτικό ο πασχαλακης στα 26 του ήταν αναπληρωματικός του Αθανασιάδη στον Πανθρακικό.
Επίσης το γεγονός ότι ο λουτσεσκου είχε τον ζιφκοβιτς παίκτη στην Ξάνθη με κάνει να νιώθω δύο φορές πιο σιγουρος
Για σταφ: μακάρι να έρθει γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν τις αφήνειςShadowM4N έγραψε:@prax έτσι πως το βλέπω εγώ ο Σάμαρης δεν έρχεται ούτε 1 στο εκ. Γαύρος είναι δήλωσε και παλαιότερα πως μόνο για τον gayRo θα επέστρεφε άρα βγάλτον από την λίστα 'αν' και Έλληνας με εμπειρία στη Benfica.
Για Σάμαρη : αν του σκάσεις 1.5 χαρτί δε νομίζω να πει όχι άσχετα τι ομάδα είναι ήταν θα είναι κτλ.. μπαιδεγουει έτυχε να δω κάποια ματσάκια της ΜΠΕνφικα τώρα τελευταία.. τι παιχταράς είναι ρε φίλε, με Ολιβέιρα μαζί απλά δεν θα πιανομαστε..
Για φορ τα είπαμε τα συμφωνήσαμε
Για πελκα που λες αν έρθει πρόταση ικανοποιητική ναι, δεν το συζητώ, κ για αντικαταστάτη τον μπουζούκη του βαζελου όπου τον θεωρώ μεγάλη και τούτα και έχοντας τον αφάνα μπροστά του μπορεί να εξελιχθεί μέσω ανταγωνισμού
Τέλος για αριστερό εξτρέμ ο μπαμπελ της Φούλαμ στα 32. Τελειώνει το συμβόλαιο του και είναι κ βασικός στην εθνική ολλανδιας, με 1.5 χαρτί κ αυτός μπορεί να έρθει
Συγχωρέστε με παιδιά που ονειρεύομαι και τα όνειρα μ τα γράφω στο φορουμ
Κι εγω θεωρω πως αυτα περι "γαυρου" ισχυουν σε λιγες μονο περιπτωσεις τυπου κλαους κλπ. Ανετα ερχεται ο Σαμαρης εαν τον δελεασεις οικονομικα αλλα και δει προοπτικη διακρισης. Τωρα ο ΠΑΟΚ ειναι πιο ελκυστικος απο ποτε οποτε πιστευω πως με ενα διδυμο σαμαρη ολιβειρα, εχουμε ενα φανταστικο διδυμο χαφ
Να μου γ@μησω... δεν το πάω καθόλου το καλοπαιδο...μου βγάζει κάτι σε πολύ Έλληνα ποδοσφαιριστή μαγκιά κλανιά και Μύκονος.
Αλλά όσο βλέπεις τις προτιμήσεις του λουτσεσκου στα χαφ και το τι παίκτες του αρέσουν, θεωρώ αδύνατο το να μην κάνουμε έστω μια προταση να τον φέρουμε.
Προβλέπω ο καημός για χαφ σκύλο που να καταπίνει χιλιόμετρο και αντιπάλους,θα φτάσει στα όρια του θρύλου που είχε φτάσει κάποτε για το λεγόμενο δεκααααρ
Αλλά όσο βλέπεις τις προτιμήσεις του λουτσεσκου στα χαφ και το τι παίκτες του αρέσουν, θεωρώ αδύνατο το να μην κάνουμε έστω μια προταση να τον φέρουμε.
Προβλέπω ο καημός για χαφ σκύλο που να καταπίνει χιλιόμετρο και αντιπάλους,θα φτάσει στα όρια του θρύλου που είχε φτάσει κάποτε για το λεγόμενο δεκααααρ
το βλεπω διαφορετικα, το αν ειναι λαθος η οχι ειναι αλλη κουβενταrenegade έγραψε:Sorry φίλος αλλά νομίζω ότι το βλέπεις λίγο λάθος το θέμα.jibbie έγραψε:ελα ρε μπανε, αναπληρωματικος του αναπληρωματικου του Σαρανοφ (της Λαμιας) ηταν στην Παρτιζαν ο Ζιφκο, μη τρελαθουμελες και χαθηκαν οι κιπερ κανουμε..
Με το ίδιο σκεπτικό ο πασχαλακης στα 26 του ήταν αναπληρωματικός του Αθανασιάδη στον Πανθρακικό.
Επίσης το γεγονός ότι ο λουτσεσκου είχε τον ζιφκοβιτς παίκτη στην Ξάνθη με κάνει να νιώθω δύο φορές πιο σιγουρος

το σκεπτικο που περιγραφεις σε καμια περιπτωση δεν ειναι το ιδιο. η κεφαλαιωδης διαφορα ειναι οτι ο Πασχαλακης μπορει καποια στιγμη να ηταν αναπληρωματικος ομως με το που μπηκε κι επαιξε, δεν υπηρχε γυρισμος. ο Ζιφκο εγινε τριτος του Σαρανοφ μετα απο μιαμιση σεζον που εδειξε τι μπορει και τι οχι. καταλαβαινεις τη διαφορα ελπιζω

- navigator11
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο Πασχαλάκης στον ΠΑΟΚ κάτι σαν μπάλωμα είχε έρθει. Ουδείς περίμενε ότι θα εκτόπιζε τον Ρει. Οπότε ας έχουμε χαμηλά τον πήχη του "ποιός τάδε, τι πιθανότητες υπάρχουν να ...".