Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Αυτοκριτική για το ότι ξαναδυαλισανε την ομάδα τους λόγο χρεών υπάρχει; πάντου φταίει ο Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ .... Σε δύο χρόνια θα ξαναδυαληθει έχοντας το ΑΦΜ του Ηρακλή αμπελοκήπων.... Και πάλι ο Ιβάν και ο ΠΑΟΚ θα τους φταίει
- navigator11
Όχι ρε Νάσο,εγώ '''δεν ξεχνώ...''
''Όταν ανοίγεις την καρδιά σου κράτα ρε και λίγο αβάντα
όλα τον κόπο δεν αξίζουν το ίδιο πάντα
μην ξεγελιέσαι και σε παίρνουν χαμπάρι με την πρώτη
μπορεί η τύχη να σου χρωστάει έναν προδότη.
Ή ακόμα ένα φίδι με την γλώσσα ποτισμένη
με φαρμάκι που αντέχει στον καιρό δεν ξεθυμαίνει
μην το χαϊδεύεις λοιπόν κι όταν άκακο σου μοιάζει
κάνε το πρώτος να τρομάζει
Τι έχεις να χάσεις το καλό ή το κακό?
έτσι κι αλλιώς θα σε δαγκώσει όταν σε βρει βολικό
θα τυλιχτεί απ’ το λαιμό σου
θ’ αλλάξει δέρμα να ξαλαφρώσει απ’ τον καημό σου
Σ’ αυτά τα μέρη από παλιά μας ζωνουν τα φίδια
δε βρήκα ούτε ένα ρε να κουβαλάει πάνω του αρχίδια
δε βρήκα ούτε ένα να τελειώνει μοναχό του
πάντα κάποιος θα υπήρχε που γελούσε στο χαμό του
Σύνδρομο της κατοχής ή μετάλλαξη εποχής
που οι ρουφιάνοι τώρα είναι άνευ ενοχής
έχουν κώδικα κοινό ίδιο λάκκο για φωλιά
κι από κει που δαγκωνόντουσαν ν’ αλλάζουν φιλιά
Ζευγαρώνουν με καμάρι και φωνάζουν δυνατά
είναι κάτι που γνωρίζουν καλά τα ερπετά
ρε δεν τα ξέρω εγώ αυτά? και πάρτε το χαμπάρι
όποιος προδώσει μια φορά θα μου χρωστάει και μια χάρη ....''
Γιατί όπως λέει κι ο σοφός
όταν του ήλιου βγει το φως
το φίδι άσε μονάχο να συρθεί
μη το βοηθάς να σηκωθεί......
''Όταν ανοίγεις την καρδιά σου κράτα ρε και λίγο αβάντα
όλα τον κόπο δεν αξίζουν το ίδιο πάντα
μην ξεγελιέσαι και σε παίρνουν χαμπάρι με την πρώτη
μπορεί η τύχη να σου χρωστάει έναν προδότη.
Ή ακόμα ένα φίδι με την γλώσσα ποτισμένη
με φαρμάκι που αντέχει στον καιρό δεν ξεθυμαίνει
μην το χαϊδεύεις λοιπόν κι όταν άκακο σου μοιάζει
κάνε το πρώτος να τρομάζει
Τι έχεις να χάσεις το καλό ή το κακό?
έτσι κι αλλιώς θα σε δαγκώσει όταν σε βρει βολικό
θα τυλιχτεί απ’ το λαιμό σου
θ’ αλλάξει δέρμα να ξαλαφρώσει απ’ τον καημό σου
Σ’ αυτά τα μέρη από παλιά μας ζωνουν τα φίδια
δε βρήκα ούτε ένα ρε να κουβαλάει πάνω του αρχίδια
δε βρήκα ούτε ένα να τελειώνει μοναχό του
πάντα κάποιος θα υπήρχε που γελούσε στο χαμό του
Σύνδρομο της κατοχής ή μετάλλαξη εποχής
που οι ρουφιάνοι τώρα είναι άνευ ενοχής
έχουν κώδικα κοινό ίδιο λάκκο για φωλιά
κι από κει που δαγκωνόντουσαν ν’ αλλάζουν φιλιά
Ζευγαρώνουν με καμάρι και φωνάζουν δυνατά
είναι κάτι που γνωρίζουν καλά τα ερπετά
ρε δεν τα ξέρω εγώ αυτά? και πάρτε το χαμπάρι
όποιος προδώσει μια φορά θα μου χρωστάει και μια χάρη ....''
Γιατί όπως λέει κι ο σοφός
όταν του ήλιου βγει το φως
το φίδι άσε μονάχο να συρθεί
μη το βοηθάς να σηκωθεί......
Το να συνδέετε το θάνατο ενός παιδιού επειδή θύτες ήταν οπαδοί της γριάς με όλα αυτά που ειπώθηκαν(;) από τον Σαββίδη, είναι άτοπο, άσκοπο και δεν βοηθάει στη συζήτηση. Εμείς που ψιλοειπαμε "ΟΚ ας τη βοηθήσει τη γριά, αν είναι κι αυτός ένας τρόπος που θα βοηθήσει στην αλλαγή νοοτροπίας", δε σημαίνει επ' ουδενί ότι βεβηλωνουμε τη μνήμη του ή ξεχνάμε το γεγονός. Αυτοί που οδήγησαν τον Νάσο στο θάνατο ήταν εγκληματίες, οχι Ηρακλειδείς. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
Σωστά και οι εγκληματίες πρέπει να τιμωρούνται
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ Η'Alastor έγραψε:καλα το οτι εχει νταλγκα ο Σαββιδης με την γρια,μονο σαν ανεκδοτο μπορω να καταλαβω οτι κυκλοφορησε. Το πολυ πολυ να τους αγορασει και να τους μετονομασει σε ΠΑΟΚ β να τελειωνει εκει το πανηγυρι.
θα εχει πλακα

ειπα να πω καλη κουβεντα για τις σκατογριες αλλα προλαβαν να μου θυμισουν οτι εχουν γινει τοσο σιχαμενοι που δεν εχουν γυρισμο.
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Με το νου τους ειναι αντιπαλός μας..2 φορές τη χρονιά ασχολούμαστε μαζί τους, όταν παιζουμε τα ματσακια..Ε τώρα απο το τοπικό μέχρι τη σουπερ λιγκα, καμια δεκαετία τους κόβω. Ούτε για θυγατρική δεν τους θέλω

Δεν φταίνε αυτοί οι κομπεξικοί αλλά ο Ιβάν που νόμιζε οτι έχει να κάνει με ανθρώπους. Αλλά δεν πειράζει μας θύμισαν το ποιόν τους και το φοβερό τους μίσος για τον ΠΑΟΚ για να μην τους λυπόμαστε καθόλου.
Μακάρι τελευταίο τοπικό. Να παίζουν αγώνες στο δρόμο και να σταματάν κάθε φορά που θα περνάει αμάξι. Θα πέσει πολύ γέλιο... Ήτανε που ήτανε μερικές εκατοντάδες ο "μεγάλος" τους λαός, θα λακίσουν τώρα όλοι.
Μακάρι τελευταίο τοπικό. Να παίζουν αγώνες στο δρόμο και να σταματάν κάθε φορά που θα περνάει αμάξι. Θα πέσει πολύ γέλιο... Ήτανε που ήτανε μερικές εκατοντάδες ο "μεγάλος" τους λαός, θα λακίσουν τώρα όλοι.
Δεν φταίνε αυτοί οι κομπλεξικοί αλλά ο Ιβάν που νόμιζε οτι έχει να κάνει με ανθρώπους. Αλλά δεν πειράζει, μας θύμισαν το ποιόν τους και το φοβερό τους μίσος για τον ΠΑΟΚ για να μην τους λυπόμαστε καθόλου.
- paoki_sweden
Ivan like this you should build new Toumba! With 35-40 000 thesis
Wanda Metropolitano Stadium

Wanda Metropolitano Stadium
- ΑποστόληςΑ
Ο Ιβάν απλά εξέφρασε την θλίψη του που διαλύεται ο Ηρακλής, τίποτε περισσότερο. Τα περί παραρτημάτων, οικονομικής βοήθειας κλπ δεν ισχύουν.
Το να διαλύονται δίπλα μας ΠΑΕ για οικονομικούς λόγους δεν είναι καλό. Το είδαμε και με τη Νίκη Βόλου παλαιότερα. Κι εμείς κάπως έτσι θα είμασταν αν δεν είχαμε τον Ιβάν, που κόντρα σε κάθε οικονομική λογική συνεχίζει να βάζει λεφτά στον ΠΑΟΚ και να τον κρατάει ζωντανό. Κανείς άλλος επιχειρηματίας δεν επρόκειτο να κάνει κάτι παρόμοιο, ιδιαίτερα μετά τις τρικλοποδιές που του έχουν βάλει. Γι' αυτό και έχει σπείρει τον φόβο ανάμεσα στους ανταγωνιστές του.
Το να διαλύονται δίπλα μας ΠΑΕ για οικονομικούς λόγους δεν είναι καλό. Το είδαμε και με τη Νίκη Βόλου παλαιότερα. Κι εμείς κάπως έτσι θα είμασταν αν δεν είχαμε τον Ιβάν, που κόντρα σε κάθε οικονομική λογική συνεχίζει να βάζει λεφτά στον ΠΑΟΚ και να τον κρατάει ζωντανό. Κανείς άλλος επιχειρηματίας δεν επρόκειτο να κάνει κάτι παρόμοιο, ιδιαίτερα μετά τις τρικλοποδιές που του έχουν βάλει. Γι' αυτό και έχει σπείρει τον φόβο ανάμεσα στους ανταγωνιστές του.
Κακώς ασχολήθηκε με πράγματα που δε μας αφορούν και δίνει πατήματα για προπαγάνδα.
Τόσο με τη γρια , όσο και με το Σαραιδάρη.
Τόσο με τη γρια , όσο και με το Σαραιδάρη.
- Dinos_Liverpool
Εγώ, πραγματικά, δεν έχω καταλάβει τι δουλειά έχει ο Σαββίδης και ασχολείται με τις χ(ήρες). Δηλαδή, τέτοιες ανακοινώσεις από μεριά τους δεν τις περιμέναμε; Αυτοί ζουν για δύο παιχνίδια το χρόνο, τα αναμεταξύ μας και μεις πάμε να τους βοηθήσουμε;
Λύσαμε όλα τα δικά μας θέματα και σχολούμαστε εμείς με τους ανύπαρκτους; Έχουμε και γήπεδο Ιβάν! Βοηθήστε και άλλα παιδάκια, ιδρύματα και ό,τι άλλο θέλετε, όπως ήδη κάνετε.
Είπαμε, δυσάρεστα αυτά που συμβαίνουν εκεί, αλλά είναι δικό τους ζήτημα και όχι δικό μας!
Πολύ σωστός ο Κιθαρίστας!
Λύσαμε όλα τα δικά μας θέματα και σχολούμαστε εμείς με τους ανύπαρκτους; Έχουμε και γήπεδο Ιβάν! Βοηθήστε και άλλα παιδάκια, ιδρύματα και ό,τι άλλο θέλετε, όπως ήδη κάνετε.
Είπαμε, δυσάρεστα αυτά που συμβαίνουν εκεί, αλλά είναι δικό τους ζήτημα και όχι δικό μας!
Πολύ σωστός ο Κιθαρίστας!