Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Γκρίνια,μίρλα,απαισιοδοξία,μηδενισμός των πάντων.
Χαιβάνια που άγονται και φέρονται σύμφωνα με το πως του γκαβλώνει του κάθε δημοσιογραφίσκου.
Ο καβούριας πόντιος που δεν έχει δεύτερο σακάκι,ο γιός του ο σαββιδάκος,ο άχρηστος δανός που αφού εγκλημάτισε εις βάρος του ΠΑΟΚ πήγε για να ξεκουραστεί.
Όσοι από εσάς δηλώνατε τα παραπάνω και νοιώθετε ΠΑΟΚ (πιστεύω φυσικά ότι η συντριπτική πλειοψηφία είσαστε ΠΑΟΚτσάκια τρελαμένα) παρακαλώ πολύ να βγαίνετε ένας-ένας και να δηλώνετε μία συγνώμη κι ότι αυτομπανιαρίζεστε για μία βδομάδα.
Ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς όλους τους υπόλοιπους που παρα λίγο να πάθουμε εγκεφαλικό με αυτά που κατά περιόδους γράφατε.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.
Ο ΠΑΟΚ μας επιτέλους είναι σε σωστά χέρια και στελεχωμένος από τους κατάλληλους ανθρώπους.
Ανθρώπους που ξέρουν τη δουλειά τους καλύτερα από τον κάθε τυχάρπαστο astnord.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.
Χαιβάνια που άγονται και φέρονται σύμφωνα με το πως του γκαβλώνει του κάθε δημοσιογραφίσκου.
Ο καβούριας πόντιος που δεν έχει δεύτερο σακάκι,ο γιός του ο σαββιδάκος,ο άχρηστος δανός που αφού εγκλημάτισε εις βάρος του ΠΑΟΚ πήγε για να ξεκουραστεί.
Όσοι από εσάς δηλώνατε τα παραπάνω και νοιώθετε ΠΑΟΚ (πιστεύω φυσικά ότι η συντριπτική πλειοψηφία είσαστε ΠΑΟΚτσάκια τρελαμένα) παρακαλώ πολύ να βγαίνετε ένας-ένας και να δηλώνετε μία συγνώμη κι ότι αυτομπανιαρίζεστε για μία βδομάδα.
Ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς όλους τους υπόλοιπους που παρα λίγο να πάθουμε εγκεφαλικό με αυτά που κατά περιόδους γράφατε.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.
Ο ΠΑΟΚ μας επιτέλους είναι σε σωστά χέρια και στελεχωμένος από τους κατάλληλους ανθρώπους.
Ανθρώπους που ξέρουν τη δουλειά τους καλύτερα από τον κάθε τυχάρπαστο astnord.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.
- thanos-xanthi
Φοβερη κινηση απο Ιβαν
μακαρι να αποδωσει τα μεγιστα στο γηπεδο
ειναι κριμα παντως για τη λιστα της Uefa
μακαρι να αποδωσει τα μεγιστα στο γηπεδο
ειναι κριμα παντως για τη λιστα της Uefa
- PaokPatraG4
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΑΔΕΡΦΕ...ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!GiorgosAtha έγραψε:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΧΩ ΧΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!! ΕΧΩ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ!!!!!! ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΣ. Μαυροθάνατε κατάλαβες τι εννοούσα με το ότι δεν παίρνεις τον Berbatov μόνο για την μπάλα?

- Panos Fanfaras
Δώστε ώρα άφιξης να πάμε να κατεδαφίσουμε το αεροδρόμιο. 
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- GiorgosAtha
Ξέχασα να πω πριν το εξής...
Ένα μεγάλο μπράβο στον Macho που μοιράστηκε τόσο ωραία τις πληροφορίες του μαζί μας. Ελπίζω από εδώ και πέρα να γράφει πιο συχνά και όχι μόνο όταν έχει πληροφορίες.
Τιμής ένεκεν θα πρέπει να ανοίξει αυτός το topic του Βούλγαρου Φονιά.
Πάμε για τον αμυντικό τώρα!
Συσπείρωση και πάμε να τους γ@μήσουμε όλους!!!!
ΥΣ. Τελικά παίζει η δεν παίζει ομίλους Europa? Στη Βεστφαλία ρωτάνε και ανησυχούν... και οι ντόπιοι ΑΡΔ γράφουν ο καθένας το δικό του.
Όχι ότι προσωπικά με καίει... ο Κλάους θα μας περάσει από τους ομίλους και ο Δημήτριος θα μας στείλει τελικό!
Ένα μεγάλο μπράβο στον Macho που μοιράστηκε τόσο ωραία τις πληροφορίες του μαζί μας. Ελπίζω από εδώ και πέρα να γράφει πιο συχνά και όχι μόνο όταν έχει πληροφορίες.
Τιμής ένεκεν θα πρέπει να ανοίξει αυτός το topic του Βούλγαρου Φονιά.
Πάμε για τον αμυντικό τώρα!
Συσπείρωση και πάμε να τους γ@μήσουμε όλους!!!!

ΥΣ. Τελικά παίζει η δεν παίζει ομίλους Europa? Στη Βεστφαλία ρωτάνε και ανησυχούν... και οι ντόπιοι ΑΡΔ γράφουν ο καθένας το δικό του.
Όχι ότι προσωπικά με καίει... ο Κλάους θα μας περάσει από τους ομίλους και ο Δημήτριος θα μας στείλει τελικό!

- abc_o_ karpouzas
τωρα ξυπνησα και διαβαζω τα νεα......................
κοψτε ρε τις μαλακιες πρωι πρωι......
ρε κουφαλες επιδη προχθες την ψιλοειπα στον ...........σιμπα.......... με την εχετε στιμενη ε???
το μυαλο μου
μεχρι και εγω θα κατευω οπου και να ερθει
ποιο καλα ομως στο μακεδονια
εχω χαζεψει και γραφω μαλακιες................

κοψτε ρε τις μαλακιες πρωι πρωι......
ρε κουφαλες επιδη προχθες την ψιλοειπα στον ...........σιμπα.......... με την εχετε στιμενη ε???

το μυαλο μου
μεχρι και εγω θα κατευω οπου και να ερθει
ποιο καλα ομως στο μακεδονια
εχω χαζεψει και γραφω μαλακιες................

Πείτε στην Macron να ανοίξει καινούρια γραμμή παραγωγής.
Εσείς στην ΠΑΕ ανοίξτε και την παλιά μπουτίκ στην Λαμπράκη γιατί μέχρι εκεί θα έχει ουρά...........
Η μεγαλύτερη μεταγραφή ever!!!
Δεν ξέρω τί θα κάνει πως θα παίξει κλπ κλπ, αυτό που ξέρω είναι ότι μερικοί 19-22 που έχουμε στην ομάδα, θα λένε ότι ήταν συμπαίκτες με τον Δημήτρη, όχι τον 14!!!
Υγ σε ρυθμούς ελληνικού ποδοσφαίρου, βγάζει 3 ημίχρονα και με τσιγάρο στο στόμα λαιμαι
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Εσείς στην ΠΑΕ ανοίξτε και την παλιά μπουτίκ στην Λαμπράκη γιατί μέχρι εκεί θα έχει ουρά...........
Η μεγαλύτερη μεταγραφή ever!!!
Δεν ξέρω τί θα κάνει πως θα παίξει κλπ κλπ, αυτό που ξέρω είναι ότι μερικοί 19-22 που έχουμε στην ομάδα, θα λένε ότι ήταν συμπαίκτες με τον Δημήτρη, όχι τον 14!!!
Υγ σε ρυθμούς ελληνικού ποδοσφαίρου, βγάζει 3 ημίχρονα και με τσιγάρο στο στόμα λαιμαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 02 Σεπ 2015, 09:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντάξει. 50 σελίδες σε ένα βράδυ.
ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΡΕ.
ΚΛΑΙΩ!!!
ΤΙ ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!
ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ!!!
ΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.....
Μ Π Ε Ρ Μ Π Α Τ Ο Φ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Πρώτα απο όλα στον che που το έλεγε απο την αρχή του καλοκαιριού και δεύτερον στο μαύρο χιόνι που πρώτο στον ξερόλλα το είχε πει (και η μλκια ειναι οτι του ειχα απαντήσει οτι θα του παω μπλουζα με τα ποδια αν τυχον...δεν θελετε να ξερετε που μενει...
)
ΚΑΥΛΑ!!!!
Άντε να πούμε.
Τώρα, έχουμε και δυο σέντερ φορ...
Άντε.
και Ηγέτης και Αλάνι. άντε να πουμε, άντε.

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΡΕ.
ΚΛΑΙΩ!!!
ΤΙ ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!
ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ!!!
ΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.....
Μ Π Ε Ρ Μ Π Α Τ Ο Φ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Πρώτα απο όλα στον che που το έλεγε απο την αρχή του καλοκαιριού και δεύτερον στο μαύρο χιόνι που πρώτο στον ξερόλλα το είχε πει (και η μλκια ειναι οτι του ειχα απαντήσει οτι θα του παω μπλουζα με τα ποδια αν τυχον...δεν θελετε να ξερετε που μενει...

ΚΑΥΛΑ!!!!
Άντε να πούμε.
Τώρα, έχουμε και δυο σέντερ φορ...
Άντε.
και Ηγέτης και Αλάνι. άντε να πουμε, άντε.

- GiorgosAtha
http://www.transfermarkt.co.uk/dimitar- ... spieler/65

ΥΣ. Μόλις παρατήρησα το εξής... το γραφείο manager που εκπροσωπεί τον Berba είναι της CSKA Sofia!
Δηλαδή ότι ταλέντο βγάζει η ομάδα εκπροσωπείτε από την ίδια την ομάδα. Μήπως να παίρναμε παράδειγμα και να κόβαμε τον βήχα σε κάτι λαμόγια τύπου Κουτσουλιάκου?

ΥΣ. Μόλις παρατήρησα το εξής... το γραφείο manager που εκπροσωπεί τον Berba είναι της CSKA Sofia!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τετ 02 Σεπ 2015, 09:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ !!!!!!!
ΑΝΟΙΞΤΕ ΡΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΡΘΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΘΑ ΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ
ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ !!!!

ΑΝΟΙΞΤΕ ΡΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΡΘΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΘΑ ΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ

ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ !!!!

εαν θυμαμαι καλα , απο αλλες συμμετοχες μας στους ομιλους , ειχαμε το δικαιωμα να αντικαταστησουμε απο τη λιστα 1 η 2 παικτες
- Dimitris_L4
- hasio_john

Μετά από τόσα σεντόνια που γράψαμε και οι περισσότεροι βλέπαμε την μεταγραφή σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ΉΡΘΕ ΤΟ ΜΠΑΜ ΛΑΙΜΕ !

Μέχρι και γω που είμαι Χανιά θα πάρω διαρκείας!

Ευχαριστούμε Ιβάν!
Έπιασε το βουντού!!!!che4 έγραψε:Jeremy4 έγραψε:Παμε για 400 σελίδες!![]()
![]()
εισαι θεος
τρελο αβαταρ
καντε ολοι βουντου με το αβαταρ του ιερεμια

Τί έγινε τελικά ρε μέ τον υιό Σαββιδακο που έλεγε μια ψυχή χτες;; εμφανίστηκε να μας πει;