Πολύ εύκολα ξεχνάμε τις γκολάρες με ΠΑΟ, Πανθρακικό, Ολυμπιακό κλπ.CCCP έγραψε:Ποιος Περειρα...
Igor Tudor
- ΑποστόληςΑ
Re: Igor Tudor
Βρε Μπιελσα με Γκαρσια βοηθο να μην υπαρχει και το αλοθι των αποδυτηριων με 2 τρελους στον παγκο.
Aλλα στα μεσα της χρονιας αμα τυχων δεν ειμαστε δευτεροι τον πουλο ετσι?joshua έγραψε:Βρε Μπιελσα με Γκαρσια βοηθο να μην υπαρχει και το αλοθι των αποδυτηριων με 2 τρελους στον παγκο.
- Περιπτερος
Αδελφέ έχεις δίκιο, αλλά αν γράψω ονόματα θα κλείσουν και θα μηνύσουν το site.DC έγραψε:....
Ομολογώ ότι τα χθεσινά σου τα ποστ τα διάβασα με πολύ ενδιαφέρον και με άρεσαν. Σήμερα όμως εξεπλάγην καθώς δεν βλέπω την σοβαρότητα που είχα δει εχθές.
Φίλε μου, αν έχεις κάτι να πεις, πες το στα ίσα και παλικαρίσια. Με ονόματα.
Σπόντες, υπονοούμενα, μπηχτές και χρησμοί, μόνο ΠΑΟΚ δεν είναι. Και αυτά που άφησες να αιωρούνται, δείχνουν πολύ σοβαρά.
Ποιοι παίκτες είχαν και έχουν μειωμένη απόδοση και γιατί;
Ποιοι παίκτες θεωρούν τον ΠΑΟΚ τσιφλίκι τους και από που προκύπτει αυτό;
Ποιοι είναι οι παρατρεχάμενοι που αρμέγουν τον ΠΑΟΚ;
Ποιος είναι ο αυτοκράτορας και γιατί δεν θα μας αφήσει να φάμε ξύλο;
Πραγματικά, θα ήθελα να τα απαντήσεις τα παραπάνω γιατί οι ερωτήσεις είναι πραγματικές και όχι ρητορικές αλλά και επειδή δεν έχω καμία διάθεση να περιμένω συνέντευξη του Σαλπιγγίδη.
Είχα γράψει από πέρσι για κάποιον παίκτη (έφυγε το καλοκαίρι) που μετά το μάτς με τον Ολυμπιακό σερνόταν και δεν επέστρεφε ποτέ στην θέση του στην άμυνα.
Είχα γράψει για κάποιον που ήλθε το χειμώνα, ότι πριν έλθει συναντήθηκε με παράγοντες άλλης ομάδας και ότι πολλές φορές άφηνε το αντίπαλο σέντερ φορ ελεύθερο.
Υπήρχαν επιθετικοί που δεν μπορούσαν να κάνουν κοντρόλ ή που σούταραν στα πουλιά.
Χαφ που πάσαραν με εξωτερικό δυνατά στα τρία μέτρα (δεν μπορούσε να γίνει κοντρόλ).
Σέντρες που πήγαιναν στο γάμο του καραγκιόζη. Παίκτες που έκαναν ότι έπεφταν για τάκλιν και έκαναν ότι μάρκαραν.
Αλλοι, μάλλον έκαναν τους τραυματίες.
Βάλτε δείτε το παιχνίδι με τον βάζελο στην Τούμπα και θα δείτε πως χάσαμε.
Το κακό είναι ότι σε όλο αυτό το χάλι μετείχαν και δικά μας παιδιά.
Εκεί που η ομάδα είχε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη χαφνικά σε μία μέρα κατέβαζε διακόπτη. Μπαλάρα παίζαμε και δεν υπήρχε άμυνα να μας σταματήσει.
Ο σκοπός ήταν να φύγει ο "μάρτυρας" και να μην πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα από τον γαύρο, αλλά και να πάει CL o βάζελος.
Θυμάται κανείς την διαιτησία πέρσι? τα άντερά μου ανακατεύονται ... .
Εκεί που παίρναμε όλες τις κόντρες, ξαφνικά δεν πλησιάζαμε αντίπαλο. Με τα μάτια μάρκαραν κάποιοι.
Φταίει και ο ΑΑ, εκεί με την εθνική, φούσκωσε παραπάνω από τους παίκτες, αλλά όταν είσαι παίκτης σωστός και παίζεις για την ομάδα σου και τον εαυτό σου, αυτά τα αφήνεις στην άκρη και συνεχίζεις. Δεν είναι κακό να θέλει ένας προπονητής να προπονήσει την εθνική ομάδα της χώρας του, θεμιτό είναι και θα μπορούσε να γίνει παράλληλα. Οταν έγραψα να πάρει τον Μαντζουράκη συνεργάτη στον ΠΑΟΚ ήξερα γιατί το έγραφα. Αλλά ήταν τρύπημα της ΕΠΟ, σιγά μην άφηναν τον ΠΑΟΚτσή να κανονίζει και να παίζουν φυντάνια του ΠΑΟΚ στην εθνική ... .
Φίλε έχω υπόνοιες γνωριζοντας πως γίνεται το πούλημα από παίκτες. Δεν έχω αποδείξεις και δεν μπορώ να γράψω τίποτα περισσότερο από τα "ανεξήγητα", τις "ολιγωρίες" κλπ.
Τα ίδια είδαμε από νωρίς και φέτος.
Η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος είμαστε. Δεν μπορεί να πετάς 20 λεπτά και μετά να κρύβεσαι πίσω από τους αντιπάλους.
Δεν μπορεί να αποφεύγεις να βάλεις γκολ σε αυτή την ΑΕΚ στο β' ημίχρονο.
Δεν μπορεί να μην πηγαίνει η μπάλα στα σέντερ φορ με τίποτα και πίσω να κάθεσαι να τρως αστεία γκολ. Ας δει κάποιος το παιχνίδι με την Καλλονή, έξω, στο κύπελο και θα καταλάβει.
Ζητώ συγγνώμη, μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί απλά να είναι παίκτες για το ερασιτεχνικό.
Το εχεις βρει το προβλημα, η βαθμολογικη θεση ειναι ετσι απλα...ολα τα αλλα λειτουργουν μια χαρα,η τατανα η τυχη τα φταιει ολα.Παρεπιπτοντως ο Αρνεσεν Αμβρουργο ειχε απολυσει προπονητη οχι στην μεση της χρονιας,τον Οκτωβριο.CCCP έγραψε:Aλλα στα μεσα της χρονιας αμα τυχων δεν ειμαστε δευτεροι τον πουλο ετσι?joshua έγραψε:Βρε Μπιελσα με Γκαρσια βοηθο να μην υπαρχει και το αλοθι των αποδυτηριων με 2 τρελους στον παγκο.
Μα δε διαφωνουμε, ας αφησουμε τον Αρνεσεν να κανει τη δουλεια του.
Το μεγαλο προβλημα του ΠΑΟΚ δεν ειναι ο προπονητης, οποιος και αν ειναι αυτος, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Εγω φωναζω να στηριχθει ο προπονητης απο τη στιγμη που ηρθε ο Δωνης. Η μαλλον, ουτε καν να στηριχθει ο προπονητης. Απλα να κοιταξουμε να φτιαξουμε τα αλλα μεγαλυτερα προβληματα μας και να μην ασχολουμαστε με τον προπονητη.
Το μεγαλο προβλημα του ΠΑΟΚ δεν ειναι ο προπονητης, οποιος και αν ειναι αυτος, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Εγω φωναζω να στηριχθει ο προπονητης απο τη στιγμη που ηρθε ο Δωνης. Η μαλλον, ουτε καν να στηριχθει ο προπονητης. Απλα να κοιταξουμε να φτιαξουμε τα αλλα μεγαλυτερα προβληματα μας και να μην ασχολουμαστε με τον προπονητη.
Τι λες βρε παλικαρε που θα αφησουμε τον προπονητη λες και μιλαμε για τον φροντιστη της ομαδας.Ναι μαζι σου υπαρχουν και πολλα αλλα προβληματα αλλα οχι και να αφησουμε τον προπονητη.
Εγώ δε συμφωνώ, ο Pereyra (από τους καλύτερους πέρυσι) υπήρξε πολύ εγωιστής και είχαμε προβλήματα επί ένα μήνα με τους εγωισμούς του. Στα αποδητήρια κάνει κουμάντο ο προπονητής, αυτός είναι ο θεσμός.che4 έγραψε:κοιτα αποστολε εχεις δικιο σε ολα αλλα δε φταιει αυτος θα σου πουν ...ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχει απαξιώσει παίκτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ: Pereyra (από τους καλύτερους πέρυσι), Μαλεζά, Kace, Sabo, Antonis.
Έδιωξε κακήν - κακώς τον Olsen για να φέρει τον Βελλίδη εξ αιτίας του οποίου χάνουμε συνέχεια βαθμούς.
Διέλυσε ψυχολογικά και αγωνιστικά τον Berbatov
Προπονεί μια ομάδα που μετά από 38 επίσημους αγώνες συνεχίζει να δέχεται συνεχώς γκολ από στημένες φάσεις.
Προπονεί μια ομάδα που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ θλάσεων.
εδω εγω χθες επεμενα για τις θλασεις και μου λεγαν οτι ο προπονητης δεν εχει ευθυνη γιαυτο
εχει και πολλα αλλα λαθη που νομιζω οτι αν δεν υπηρχε η κακη προιστορια με τις απολυσεις μες στη χρονια δε θα υπηρχε κανενανς μα κανενας να τα δικαιολογησει και να τα μαζεψει οσο αρρωστακι φανατικο και να ηταν...τον ιτ τον εχει σωσει η κακη προιστορια των τριων τελευταιων ετων αν και την πρωτη χρονια μια χαρα αποτελεσμα ειχε η απομακρυνση γδ αλλα δε γινοταν καθε χρονο να πετυχεις τα ιδια με γχ
Ο Κάτσε έπαιξε σε όλα τα ματς μέχρι αρχές Δεκέμβρη και αποτελεί έναν παίκτη που δεν παρουσιάζει τόση βελτίωση όση ο Χαρίσης (βάση αυτών που λέει ο προπονητής). Ο Κάτσε είναι ο πρώτος λαθέρ του ΠΑΟΚ βάση στατιστικής, χειρότερος πασέρ και έχει τρομακτικές ελλείψης στο να κρατάει και να προωθεί την μπάλα. Θα με συγχωρέσεις αλλά είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με Τσιμιρό, Χαρίση.
Ο Σάμπο πήρε πολλές ευκαιρίες και ειδικά εμείς οι ίδιοι οι οπαδοί τον ξεσκίσαμε. Ο προπονητής λέει ότι πρέπει να δουλέψει παραπάνω και περιμένει περισσότερα (δεν καταλαβαίνω το μεμπτό σε αυτό). Ο ίδιος ο παίκτης δεν ευθύνεται για το ότι στα 22 μάτς που έπαιξε δεν ανάγκασε τον Τούντορ να τον εμπιστευτεί.
Ο Αντόνις θα μπει σιγά σιγά. Μπορεί να μην είναι ακόμα στο επίπεδο. Νομίζω ότι και στην προετοιμασία είχε μεγάλο τραυματισμό το παιδί. Αλλά δυναμικά μπορεί να μπει πιο πολύ στην ομάδα.
Για τον Μαλεζά συμφωνώ ότι μπορεί να προσφέρει και νομίζω και εγώ ότι τον αδικεί, αλλά προς θεού τη δουλειά έχει αυτό με το να φτάσουμε στην πλήρη απαξίωση του θεσμού του προπονητή.
Ο Μπερμπέτοφ θέλει να παίζει, είναι παικταράς πολύ μεγάλο όνομα, αλλά όταν λέει ο Άρνεσεν ότι αν δεν τον χρησιμοποιήσουμε προσεκτικά θα τον κάψουμε και ο προπονητής έχει ένα πλάνο στη χρησιμοποίησή του με καλύπτει. Και Άρνεσεν και Τούντορ λένε ότι τον θέλουμε στα πλευ οφς και στα κρίσιμα ματς του κυπέλλου, αλλά δεν έχει φυσική κατάσταση. Επίσης ο Μπερμάτοφ είναι πολύ εγωιστής και βάζει υπεράνω όλων το εγώ του, με λογική πόσα χρήματα παίρνει και τί εμπειρία έχει. Ναι αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι, θα έχει αυτό το ρόλο στην ομάδα ο Μπερμπάτοφ και τέρμα πρέπει να προσαρμοστεί.
Τον Ολσεν όλη μέρα από την 2η αγωνιστική τον ξεσκίσαν. Το κλίμα δεν διορθώθηκε πήρε πάμπολες ευκαιρίες. Δεν τον διώξαν από την ομάδα τον δώσαν δανεικό. Μπορεί να βγει σε καλό το παραπάνω μπορεί και όχι, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι ήταν άδικος ο Τούντορ.
Όσο και να διαφωνούμε θεσμοί στον ΠΑΟΚ είναι ο Άρνεσεν και ο Τούντορ. Με συσχωρείτε αλλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην πλειονότητα είναι υπερόπτες και πολύ εγωιστές, βάζοντας πάντα το εγώ τους πάνω από την ομάδα. Ο Άρνεσεν και ο Τούντορ τέτοιους χαρακτήρες τους έχουν ξαναδεί να είστε σίγουροι. Έχουμε πλήρως ξεσκίσει τον θεσμό του προπονητή στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Άν φύγει κάποιος θα είναι παίκτες όχι προπονητής.
Eμενα προσωπικα η φιλοσοφια μου ειναι να ασχολουμε σε καθε χρονικη στιγμη με το μεγαλυτερο σε εκεινη τη στιγμη προβλημα. Δεν θεωρω οτι ειναι αλανθαστος ο προπονητης αλλα δεν θεωρω οτι ειναι προβλημα. Αποψη μου φυσικα.
Και οταν φυσικα λεω να μην ασχολουμαστε δεν λεω οτι δεν μπορει να γινεται κριτικη και κουβεντα εδω μεσα, γιαυτο υπαρχουν τα φορουμ αλλωστε. Αλλα σοβαρη κουβεντα οχι μιρλα
Και οταν φυσικα λεω να μην ασχολουμαστε δεν λεω οτι δεν μπορει να γινεται κριτικη και κουβεντα εδω μεσα, γιαυτο υπαρχουν τα φορουμ αλλωστε. Αλλα σοβαρη κουβεντα οχι μιρλα

- sourmenetes
- Moderator
Δε συγκρινα με καμια κουλα ρουλα σουλα...simba έγραψε:Καλα για το σκονδρα δε θα μιλησω γιατι εχω ραμματα για τη γουνα του παρομοια μ'αυτα που ειπε ο θανιξ, αλλα anyway. O πελκας παντως πρεπει να εκανε πανω απο 10χλμ.
Ποιοι δεν παθιαζονται, ποιοι δεν τρεχουν, μιλα με ονοματα, μν κανεις οπως ο ΑΑ![]()
Κατα τ'αλλα, σ'αυτο που λες για ματωμα κ λιωσιμο.. Ολοι αυτο θελουμε αλλα μιλαμε για πολυ βαρυ προγραμμα, τραυματισμους και μεγαλη επιβαρυνση απο αρχες ιουλη..Ενδεικτικα, σε 10 μερες τωρα παιξαμε 4 παιχνιδια.
Οποτε πρεπει να υπαρχει και ρεαλισμος, περα απ'τα θελω..
Το να μη τα λαμβανω αυτα υποψιν και να λεω οι δημοσιοι υπαλληλοι που δεν τρεχουν και δεν τιμανε τη φανελα, συγκρινοντας τους ξερωγω με αυτους της κουλας, δεν ειναι επιφανειακο?
πες μια μονομαχια που κερδισαμε στο δευτερο ημ.με τον ατρομητο μεσα στην Τουμπα και σε ποσες φασεις πηγαμε με το μαχαιρι στα δοντια...
Τσαμπουκα δεν βλεπουμε...θελληση,παθος...δεν μηδενιζω,προσπαθω να μην τα ριχνω ολα μονο σε αλλους,αλλα κυριως στους ακριβοπληρωμενους παιχτες μας...
Οι επιλογες της ομαδας κατα σειρα προσωπικης προτιμησης ειναι:
1.Αλλαγη προπονητη τωρα αλλα με ξενο οχι μεγαλο σε ηλικια
2.Παραμονη Τουντορ με επεκταση συμβολαιου και για τον επομενο χρονο
3.Κραταμε Τουντορ μονο ως το τελος της φετινης χρονιας (αυτο παει και παρακατω σαν επιλογη αναλογα το ποιος θα ερθει μετα)
4.Παιρνουμε ελληνα προπονητη η προπονητη μεγαλης ηλικιας
5.Παιρνουμε προπονητη που εχει ξαναπερασει απο την ομαδα.
6.Παιρνουμε προσωρινο προπονητη ως το τελος της χρονιας.
1.Αλλαγη προπονητη τωρα αλλα με ξενο οχι μεγαλο σε ηλικια
2.Παραμονη Τουντορ με επεκταση συμβολαιου και για τον επομενο χρονο
3.Κραταμε Τουντορ μονο ως το τελος της φετινης χρονιας (αυτο παει και παρακατω σαν επιλογη αναλογα το ποιος θα ερθει μετα)
4.Παιρνουμε ελληνα προπονητη η προπονητη μεγαλης ηλικιας
5.Παιρνουμε προπονητη που εχει ξαναπερασει απο την ομαδα.
6.Παιρνουμε προσωρινο προπονητη ως το τελος της χρονιας.
Δεν θα μπω στην διαδικασία να πω αν φταίει κι αν δεν φταίει ο Τουντορ. Ήμουν στο ίδιο ματς που τον χειροκροτούσε όλο το γήπεδο και στο ίδιο ματς που το έβριζαν.dimitris70 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχει απαξιώσει παίκτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ: Pereyra (από τους καλύτερους πέρυσι), Μαλεζά, Kace, Sabo, Antonis.
Έδιωξε κακήν - κακώς τον Olsen για να φέρει τον Βελλίδη εξ αιτίας του οποίου χάνουμε συνέχεια βαθμούς.
Προπονεί μια ομάδα που μετά από 38 επίσημους αγώνες συνεχίζει να δέχεται συνεχώς γκολ από στημένες φάσεις.
Aπειρα +++++++++
Αλλα οταν γράφονται τέτοια πράγματα θα πρεπει να είμαστε δίκαιοι. Οι ίδιοι ποδοσφαιριστές που τους αδικεί, οι ίδιοι πο συμπαίκτες τους ή και οι ίδιοι τον αγκαλιάζουν μεσα στην Μυτιλήνη, τότε που βγαίνετε και λέγατε οτι έχασε τα αποδυτήρια.
Ήσασταν οι ίδιοι που γράφατε σε αυτο το φορούν οτι η υπομονή σας τελείωσε με τον Ολσεν, το Σουηδικό παλτό, οταν αντικαταστάθηκε με παίκτη, που προτρέπατε να αποκτήσει η ομαδα " δηλαδή έναν τέτοιον δεν μπορούν να φέρουν" μετα απο το μεταξύ μας παιχνίδι.
Ακόμα και για τον περειρα, οταν εγινε το κρούσμα, εμείς ήμασταν που λέγαμε "ένας προπονητής που δεν σηκώνει τίποτα σε θέματα πειθαρχίας", και τωρα τον κραζουμε για τον ίδιο λόγο;
Είστε οι ίδιοι που κράζετε για την διαχείριση του Μπερμπάτοφ, και τα ρίχνετε ολα στον Τουντορ, που με τις μυθικές για τα δεδομένα απολαβές του, τον αφήνουμε στο απυρόβλητο. Μολονότι εχει στερήσει βαθμούς στην ομαδα, και θα τις στερήσει κι άλλους με την τιμωρία του, ειναι δυνατόν ένας παίκτης να μπαίνει πάνω απο το καλο της ομάδας, που αντιδρά με απαράδεκτο τροπο με στους συμπαίκτες του, σε κάθε πάσα ή κακή ενέργεια.
Ουτε φυσικά μας περνάει απο το μυαλό να υπαρχει οδηγία προς τον προπονητή για μη χρησιμοποίηση του Κάτσε λόγω συμβολαίου.
Καλα αυτο με τις θλάσεις ειναι για γέλια, μετα απο εποχές Δωνη, Μπόλονι κοκ να του το φορτώνουμε αποκλειστικά... Απορίας άξιο ειναι να γινονται η μια θλάση μετα την άλλη, και επι Μπόλονι και να υπαρχει μερίδα οπαδών που να ζητά την επιστροφή του, οταν στον υφιστάμενο προπονητή τον κατηγορούμε για τον ίδιο λόγο.
Πρπρωινά, είδα 5 λεπτα, ημίωρα, ημίχρονα συνολικά 90 λεπτα την καλύτερη μπαλα που εχω δει να παίζει η ομαδα, επι Τουντορ, και χωρίς Μπερμπάτοφ...
ΥΓ: θεωρώ τον Βούλγαρο τον κορυφαίο όλων που πάτησε το πόδι του στο γήπεδο μας και τον Μπόλονι κορυφαίο προπονητή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eliask την Δευ 01 Φεβ 2016, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχει απαξιώσει παίκτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ: Pereyra (από τους καλύτερους πέρυσι), Μαλεζά, Kace, Sabo, Antonis.
τρα λα λα δεν είμαστε καλά!!!! κανιβαλισμός και όποιον πάρει ο χάρος...
- Θλάσεις!!! Παγκοσμίως ευθύνη για το αν είναι ιατρικά διαθέσιμος ένας παίκτης έχει ΜΟΝΟ το ιατρικό επιτελείο...
Ο προπονητής ευθύνεται αν βάλει εναν παίκτη που προέρχεται από τραυματισμό κ δεν πιάσει καλή απόδοση γιατι π.χ. δεν έχει ρυθμό κ.λ.π. Αν βάλει τον παίκτη κι αυτός ξαναπάθει θλάση ΠΡΟΦΑΝΩΣ κ ΔΕΝ φέρει ευθύνη!!!
- Απαξίωσε ποιούς???
Τον Pereyra τον μεγάλο παικταρά που ουσιαστικά ελεύθερος ήταν όλο το καλοκαίρι λόγω πιθαρχικού παραπτώματος για επικαλαμίδες (επαγγελματίας!!!!!) και κατέληξε στο Αζερμπαιτζάν!
Τον (μια χαρά παίχτη) Μαλεζά για να παίζουν οι "τραγικοί" Τζαβέλλας (mvp), Ρικάρντο Κόστα, Vitor (σταθερότατος).
Τον καλό Kace αλλά με θέματα συμβολαίου για τους "κακούς" Τζιόλη, Χαρίση , Τσίμιροτ????
Τον Sabo???? αυτός κ αν πήρε ευκαιρίες...
Τον Antonis??? εννοείται πως έχεις καλύτερη άποψη για έναν παίκτη που τον είδες ΜΟΝΟ σε ένα παιχνίδι...
- Διέλυσε ψυχολογικά ποιόν????

- Κρίμα που δεν έγινε πριν κάνα 10ήμερο ένα γκάλοπ ποιον θέλετε για τερματοφύλακα τον Ολσεν ή το Βελλίδη έτσι για να υπάρχει ενθύμιο...
- Στο μόνο που δέχομαι ενα δίκιο είναι στα στημμένα αλλά αν ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα της ομάδας αυτό του χρόνου ΔΕΝ θα υπάρχει...