Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Αν ειναι ελευθερος 01/09 πως θα τον παρουμε ;
Ελπιζω η ΠΑΕ σε περιπτωση αποκτησης να εχει παρει διαβεβαιωσεις οτι εμεινε ελευθερος μεχρι 31/08.. μην γινουμε παλι ρομπες.
Ελπιζω η ΠΑΕ σε περιπτωση αποκτησης να εχει παρει διαβεβαιωσεις οτι εμεινε ελευθερος μεχρι 31/08.. μην γινουμε παλι ρομπες.
-
μα καλα απο την αλλη με ποιο σκεπτικο να τον αφησε ελευθερο η σεβιλλη μετα τη ληξη της προθεσμιας...τον καταστρεφει ετσι και δεν μου φαινεται λογικο...
-
1/9 τελειωσε η μεταγραφικη περιοδος φετος. Και ο Κολμαν 1/9 εμεινε ελευθερος.
Το θεμα ειναι τι θα κανει ο Τροχοφσκι. Γιατι στη Σεβιλλη τερματισαν μονομερως το συμβολαιο του την 1/9. Αυτος αν αποδεχθει τον τερματισμο τοτε ειναι ελευθερος αλλα χανει τα φετινα λεφτα απο τη Σεβιλλη, αν δεν αποδεχθει μπορει να παει στην Ουεφα και να τους γ...σει, αλλα θα μεινει χωρις ομαδα για ενα χρονο.
Μεγαλοι αλητες οι Σεβιγιανοι παντως το ιδιο εκαναν και με τον Μαντουρο.
Το θεμα ειναι τι θα κανει ο Τροχοφσκι. Γιατι στη Σεβιλλη τερματισαν μονομερως το συμβολαιο του την 1/9. Αυτος αν αποδεχθει τον τερματισμο τοτε ειναι ελευθερος αλλα χανει τα φετινα λεφτα απο τη Σεβιλλη, αν δεν αποδεχθει μπορει να παει στην Ουεφα και να τους γ...σει, αλλα θα μεινει χωρις ομαδα για ενα χρονο.
Μεγαλοι αλητες οι Σεβιγιανοι παντως το ιδιο εκαναν και με τον Μαντουρο.
Θέλω να παει Μόναχο ο αγγελιδης και ο ζησης και να μην βρεθεί με κλαους...τι πρωτοσέλιδο θα εχει η αρενα...χαχά
- Περιπτερος
Συμφωνω με τον ron-swanson στον χαρακτηρισμό.
Επειδή εμένα μου αρέσει η μούρη του Μπυρόνι, είναι ποδοσφαιρόφατσα, κανένας που παρακολουθεί πιο πολύ μπορεί να μας διαφωτίσει εάν τελικά είναι 6άρι ή 8άρι.
Επίσης παρατηρώ ότι τα άλλα δύο κενά (ειδικά του αρ. εξτρέμ που κάνει μπαμ, αλλά και του σέντερ μπακ ) δεν συζητούνται καν.
Το είχα εκφράσει και κάποιος μου πάγωσε τον λογαριασμό: τα πράγματα δεν είναι σωστά. Ακόμα και να γινόταν προσπάθεια ανανέωσης - δημιουργίας νέας ομάδας, οι οπαδοί θα έπρεπε να είναι μέτοχοι αυτής της απόφασης της διοίκησης. Να τους ανακοινωθεί.
Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση δεν αφήνεις τέτοια κενά. Παίρνεις π.χ. αριστερό εξτρέμ, έχεις δυο κανονικά σέντερ μπακ ... .
Ελπίζω η τεράστια δουλειά που γίνεται από τον Αναστασιάδη και το υπόλοιπο τεχνικό τημ, το ταλέντο των παιδιών
που βλέπω ότι ο προπονητής αγωνίζεται να τα κάνει ακόμα καλύτερα, αλλά και η τύχη να σταθούν με το μέρος της ομάδας μας.
Πραγματικά δεν έχω τίποτα να περιμένω πια από την διοίκηση εκτός από το να πληρώνονται οι μισθοί στην ώρα τους, γιατί αν ακούσουμε για τίποτα δυσκολίες κλπ. ... τότε θα πρέπει να πέσει πολύ κυνηγητό.
Ελπίζω να αποδειχθεί στο άμεσο μέλλον οτι κάνω λάθος για την διοίκηση.
Προς το παρόν όμως νοιώθω δικαιωμένος σε όλες τις αρνητικές μου τοποθετήσεις.
Επειδή εμένα μου αρέσει η μούρη του Μπυρόνι, είναι ποδοσφαιρόφατσα, κανένας που παρακολουθεί πιο πολύ μπορεί να μας διαφωτίσει εάν τελικά είναι 6άρι ή 8άρι.
Επίσης παρατηρώ ότι τα άλλα δύο κενά (ειδικά του αρ. εξτρέμ που κάνει μπαμ, αλλά και του σέντερ μπακ ) δεν συζητούνται καν.
Το είχα εκφράσει και κάποιος μου πάγωσε τον λογαριασμό: τα πράγματα δεν είναι σωστά. Ακόμα και να γινόταν προσπάθεια ανανέωσης - δημιουργίας νέας ομάδας, οι οπαδοί θα έπρεπε να είναι μέτοχοι αυτής της απόφασης της διοίκησης. Να τους ανακοινωθεί.
Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση δεν αφήνεις τέτοια κενά. Παίρνεις π.χ. αριστερό εξτρέμ, έχεις δυο κανονικά σέντερ μπακ ... .
Ελπίζω η τεράστια δουλειά που γίνεται από τον Αναστασιάδη και το υπόλοιπο τεχνικό τημ, το ταλέντο των παιδιών
που βλέπω ότι ο προπονητής αγωνίζεται να τα κάνει ακόμα καλύτερα, αλλά και η τύχη να σταθούν με το μέρος της ομάδας μας.
Πραγματικά δεν έχω τίποτα να περιμένω πια από την διοίκηση εκτός από το να πληρώνονται οι μισθοί στην ώρα τους, γιατί αν ακούσουμε για τίποτα δυσκολίες κλπ. ... τότε θα πρέπει να πέσει πολύ κυνηγητό.
Ελπίζω να αποδειχθεί στο άμεσο μέλλον οτι κάνω λάθος για την διοίκηση.
Προς το παρόν όμως νοιώθω δικαιωμένος σε όλες τις αρνητικές μου τοποθετήσεις.
Μεχρι τα Χριστούγεννα αριστερό χάφ ο γκολάσα,Μαρτενς,μακ,ποζογλου,ρατ και φακούντο παίζει και το κοντό ...
Μακάρι να πάρουμε κάποιον τα Χριστούγεννα εκεί.τύπου μακ...
Μακάρι να πάρουμε κάποιον τα Χριστούγεννα εκεί.τύπου μακ...
4-3-3 με Baroni
Γλύκος
Σκονδρας(Κιτσιου) Βιτορ Τζαβελλας Ρατς
Κατσε Mantouro
Baroni
Μακ Περειρα
Κλαους
4-4-2 με Τrochowski
Κατσε Mantouro
Μακ Τrochowski
Κλαους Περειρα
Ξεχασα Γκολασα
Γλύκος
Σκονδρας(Κιτσιου) Βιτορ Τζαβελλας Ρατς
Κατσε Mantouro
Baroni
Μακ Περειρα
Κλαους
4-4-2 με Τrochowski
Κατσε Mantouro
Μακ Τrochowski
Κλαους Περειρα
Ξεχασα Γκολασα
- PaokPatraG4
Αληθεια περιμενει κανεις απο εμας οτι η παε θα προχωρησει σε μεταγραφη/ες;;;;;
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Το χεις πει 13 φορες. Γιατι τη σπας στους μεταγραφολαγνους τελευταιες ωρες;;PaokPatraG4 έγραψε:Αληθεια περιμενει κανεις απο εμας οτι η παε θα προχωρησει σε μεταγραφη/ες;;;;;
Αφου καταβαθως και συ βραζεις στο ζουμακι σου...
- PaokPatraG4
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Γιατι να σπαζομαι μονο εγω αδερφε;;;;Asimos έγραψε:Το χεις πει 13 φορες. Γιατι τη σπας στους μεταγραφολαγνους τελευταιες ωρες;;PaokPatraG4 έγραψε:Αληθεια περιμενει κανεις απο εμας οτι η παε θα προχωρησει σε μεταγραφη/ες;;;;;
Αφου καταβαθως και συ βραζεις στο ζουμακι σου...

Βλεπω το τοπικ ακομα ανοιχτο και μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα με την οργανωση της ΠΑΕ.....ηταν ευκαιρια φετος με τα 3 τουλαχιστον κενα που αφησαμε να παρουσιασουμε ενα αξιολογο συνολο και να βγει πιο ομαλα η χρονια....
Τι σου φταιει η ΠΑΕ; Τοσα ειχε διαθέσιμα τοσα χαλασε. Μη χτυπάς το σαμάρι για να ακούσει ο γάιδαρος!

Εγω εκει που το πηρα αποφαση οτι δεν θα κανουμαι αλλη μεταγραφη βγηκαν τα γεφυρες Μπαρονι και ξανα μπιζωθηκα 

επειδη μαλλον το τοπικ αυριο στις τρεις κλεινει δε μας βλεπω να φτανουμε τις 500 σελιδες κριμα και ηταν τοσο γεματη μεταγραφικη περιοδο

- ΑποστόληςΑ
Το να ζητάς ραντεβού την τελευταία ημέρα των μεταγραφών από παίκτη είναι κατάντια. Οι μεταγραφές έπρεπε να είχαν κλείσει την εποχή Golasa. Καταλαβαίνω ότι οι managers κάποιων παικτών τραινάρουν τις διαπραγματεύσεις γιατί περιμένουν και από αλλού προσφορές προκειμένου να ανεβάσουν το κασέ των πελατών τους (και τη δική τους αμοιβή), αλλά εάν είσαι χρόνια στο κουρμπέτι δεν τα τρως αυτά. Περιμένεις ένα μικρό, εύλογο διάστημα και μετά πας παρά δίπλα. Στον επόμενο.
Από τον Μάιο είναι γνωστό ότι πάσχαμε σοβαρά στις θέσεις Ινσα, Νατχο και Στοχ, αλλά ουδεμία κίνηση έγινε. Φτάσαμε στις 11 Σεπτέμβρη και ακόμη διαπραγματευόμαστε;
ΞΕΦΤΙΛΑ!
Για να μην αναφέρω τις γελοιότητες στα θέματα Vukic, Lino, Pablo κλπ.
Το έχω ξαναγράψει πως αν ήμουν στη θέση του Προέδρου θα απέλυα κάποια άτομα.
Από τον Μάιο είναι γνωστό ότι πάσχαμε σοβαρά στις θέσεις Ινσα, Νατχο και Στοχ, αλλά ουδεμία κίνηση έγινε. Φτάσαμε στις 11 Σεπτέμβρη και ακόμη διαπραγματευόμαστε;
ΞΕΦΤΙΛΑ!
Για να μην αναφέρω τις γελοιότητες στα θέματα Vukic, Lino, Pablo κλπ.
Το έχω ξαναγράψει πως αν ήμουν στη θέση του Προέδρου θα απέλυα κάποια άτομα.