Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από shark4 »

Ασχετως αποτελεσματος , τα οσα εχει κανει το καθεστως γαυρου τοσα χρονια δεν διαγραφονται... Επειδη δεν εχω τεραστια ψυχικα αποθεματα και τοσο ευρεις πνευματικους οριζοντες με τους συγκεκριμενους , αντι συγχαρητηριων θα τους δωσω τα @ρχιδια μου...

Καμμια νικη και καμμια εμφανιση δεν ακυρωνει τη σηψη και τις μεταστασεις που εχει διασπειρει τιο ερυθρολευκο εκτρωμα τοσα χρονια ....

Υ.Γ. Προσδοκω ανασταση νεκρων στον επαναληπτικο ...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Υπάρχουν δύο αναγνώσεις που μπορούν να γίνουν γι αυτό το ματς.

Η μία είναι να την χλευάσουμε, να προσπαθήσουμε να την μειώσουμε όσο δεν πάει, μιλώντας για τύχη, ατυχία, ντόπες (που πριν το ματς δεν λεγόταν τίποτα γι αυτό), τον κακό τους τον καιρό, την γυναίκα του Θεωδορίδη και κάθε τι άλλο που μπορεί να σκεφτεί ο καθένας.
Η δεύτερη είναι, να δούμε τι μαθήματα μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ προς όφελός του.
Αυτά τεχνοκρατικά και μόνο.

Τα άλλα είναι συναισθηματική φύσης κι εντελώς προσωπικά για τον καθένα. Καλό αγωνιστικό ψόφο εύχομαι στην Αγγλία αν και δεν το βλέπω.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Θα δωσω και μια αλλη διασταση ..Ειτε το δει καποιος τεχνοκρατικα ειτε συναισθηματικα , το να σταθεις στην - οποιαδηποτε - νικη του γαυρου ειναι σαν να εκθειαζεις το σπιτι του Τζοχατζοπουλου στην Διονυσιου Αρεοπαγιτου...

Το μονο τεχνοκρατικο κομματι που πρεπει να δω - κατα τη γνωμη μου- ειναι να πως θα στησω την ΕΠΟ , την ΚΕΔ , πως θα εξασφαλιζω απευθειας συμμετοχη στους ομιλους και -εσχατως- πως θα ασκω επιρροη σε ποσοστο πανω απο 70% των ομαδων του πρωταθληματος.... Οταν εξασφαλισω την ηρεμια μου στο "εσωτερικο" , θα μπορω να δω με μεγαλυτερη ανεση και το θεμα των "διακοπων μου" στο εξωτερικο ....

Απο εκει και περα τα ωραια καποια στιγμη θα ερθουν...
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Σαν απήχηση, μία νίκη εναντίον της United είναι πάντα κάτι σημαντικό.
Δεν ξεχνάω όμως ότι για να φτάσουμε σε αυτή το σημαντικό, ο γαύρος επί 20 χρόνια ξεφτέλισε και ξερίζωσε κάθε έννοια δικαίου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και γι' αυτό δεν μπορώ ποτέ να τους συγχαρώ. Μοιραία μετά από τόσα χρόνια με τεράστια έσοδα και χωρίς να ιδρώνεις στην Ελλάδα θα ερχόταν και μία τέτοια νίκη κάποια στιγμή, καθώς και κάποιες καλές εμφανίσεις.

Ο γαύρος όμως δεν τα έφτιαξε αυτά σε μία νύχτα. Σε πρώτη φάση σάρωσε ότι καλύτερο υπήρχε στην Ελλάδα και σταδιακά αποκαθήλωσε το καθεστώς του "καπετάνιου" και έφτιαξε το δικό του. Όσοι είμαστε κοντά σε ηλικία (σσσσσ 42 είμαι) θυμόμαστε και κορνέδες και δικαστήρια στου ρέντη και άλλα όμορφα. Και υπήρχε και ο σωκράτης που τους είχε κάνει όλους και στεκόταν προσοχή.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι πως όποτε συζητάω με γαύρους, αυτός που φοβούνται είναι ο ¨τίγρης" και όχι ο ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, θα πρέπει να παλέψουμε και βρώμικα (σε επίπεδο ΠΑΕ μιλάω). Με το σταυρό στο χέρι δε νομίζω να καταφέρουμε και πολλά.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Για ολους εσας που γουσταρατε με την χθεσινη νικη του διορισμενου.. απλα φερτε στο μυαλο σας ολες τις σφαγες στην τουμπα την τελευταια 15ετια.. τις δηλωσεις του πρακτορα της σταζι οταν ηρθε στον Ολυμπιακο.. που τα εξωγαμα του λιμανιου το πρωτο που του ζητησαν ηταν το σπασιμο της παραδοσης στην ΤΟΥΜΠΑ.

Ολα αυτα και αλλα πολλα.. που ερχεται το πληρωμα του χρονου και θα τα πληρωσουν .

Και το νου σας αυτο το πληρωμα μπορει να μην ειναι και τοσο μακρινο.......
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ αυτό που'χω να πω είναι πως ο επαναληπτικός θα'χει ενδιαφέρον.Αν αυτή είναι η εικόνα της Μάντσεστερ στην έδρα της,θα ζοριστεί πολύ.

Κατά τα λοιπά,ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ δεν μπορούμε σαν ΠΑΟΚ να πάρουμε απ'τη φετινή πορεία του γκέϊ στο τσουλού.Είναι φαιδρότητα να τα λέμε αυτά.Για τους πασίγνωστους σε όλους μας,ΜΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ,λόγους.Επιβραβεύονται οι πολύχρονοι ... κόποι της χούντας.Πάρτε παράδειγμα.Καλά να τις προπαγανδίζει αυτές τις Μ@Λ@ΚΙΕΣ ο Π@υτανί αλλά όχι κι εμείς.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Spiros_S έγραψε:Σαν απήχηση, μία νίκη εναντίον της United είναι πάντα κάτι σημαντικό.

Εικόνα

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Οι γαυροι ειναι ικανοι να φτασουν τελικο κ να κατσουν να χασουν για να μη βγει δευτερη ομαδα απευθειας στους ομιλους.κ οχι η νικη απεναντι στο κουφαρι την μαντσεστερ(της ομαδας που καποτε ο σερ ελεγε ειτε παιζεις με μπαρτσελονα ειτε με γαυρο πρεπει να εισαι το ιδιο σοβαρος) δεν ειναι τοσο μεγαλο επιτευγμα.
Στον επαναλληπτικο ευχομαι ολοψυχα τα χειροτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 26 Φεβ 2014, 10:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

barlow4 έγραψε:ανεκαθεν ο καλυτερος τροπος να περιγραψεις την κατασταση της χωρας ηταν να δεις τη βιτρινα του.
ο γαυρος απο τη μεταπολιτευση ειναι η βιτρινα του κρατους.

To ποστ του αιώνα.

Απλό αλλά τόσο δηκτικό...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

aisiodoksos έγραψε:Εγω θα πω μερικα πραγματα που ισως δεν αρεσουν...

1) οπως ειχα διαπιστωσει απο την αρχη της χρονιας ο γαυρος ειναι ξεκαθαρα 2 (τουλαχιστον) κλασεις απο εμας.
2)δεν καταννοω την φραση οτι δεν υστερουμε σε ροστερ απεναντι σε αυτους. Εμενα ολους αυτους που απαξιωνουμε καθημερινα (μανωλας -που επρεπε να περνει κοκκινη σε καθε ματς- , σαλινο , χολεμπας (που ο λιναρος ειναι καλυτερος) , μανιατης κ.α) δεν νομιζω να εχουμε ιδιους στην ομαδα μας.
3) ο gay δυστυχως ειναι υπολογισιμη δυναμη ΚΑΙ στην ευρωπη , εδω εχει ξεφυγει αλλα και εκει βλεπουμε οτι πλεον δεν ξεφτιλιζεται οπως παλαιοτερα ( ελπιζω σε bayern αν με το κακο πανε στους 8).
4)αντι να κοιταμε την διαιτησια και να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να δινουμε αλοθι στους παικτες , προπονητες , παραγοντες να κοιταξουμε να κανουμε ΣΟΒΑΡΗ ομαδα , βασικα ΟΜΑΔΑΡΑ , και να τους χτυπησουμε στα ισια.
5) σημερα που ειδα το ματς ο γαυρος επαιξε την MU σαν την γατα με το ποντικι.
6) τραγικη γιουναιτεντ συμφωνω με ολους σας! θελω ολοι εσεις να μου πειτε με το χερι στη καρδια.. Ο ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΑ? ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ? Η ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ 'ΚΛΕΨΟΥΜΕ" ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΑΜΕ? ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑΖΩ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ. ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ...
7) αυτο προσπαθει να κανει ο Χουμπ να μας αλλαξει τη νοοτροπια.

δεν ξερω ποσο χαλια ειναι η manchester αλλα δυστυχως αυτη η διαφορα που εχει ο gay με εμας και τους υπολοιπους ειναι τρομακτικα χαοδης. ΝΑΙ δεν την αφηνουν να χασει βαθμους εδω περα, αλλα στην ευρωπη? πως γινεται αυτη η "κακη" ομαδα (παικτικα εννοω) να κανει τετοιες παιχνιδαρες ρε γαμωτο απορω. Παντως με 2-0 την γιουναιτεντ και οι γαυροι ουτε καν φωναζαν ρε πουστη μου...α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ θελω και εγω να νικας καμια γιουναιτεντ καποια στιγμη και θα σου πω εγω αν η ΤΟΥΜΠΑ βγαλει ποδια και χοροπηδαει μαζι μας....
τελος παντων και κλεινω εδω και συγνωμη για το μεγεθος του ποστ , ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ και μεγαλυτερες ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ απο την ομαδα μας...και δεν εννοω να φυγει ο προπονητης , ολοι οι παικτες και τετοια.. απλα να διωξουμε τη βλαχικη νοοτροπια του ηττημενου και του κακομοιρου που του φταιει μονο η αθηνα και οι διαιτητες.

υγ. οχι παλι Σαντος.
υγ2. αν νομιζετε οτι ειμαι υποπτος επειδη γραφω σημερα ΑΛΗΘΕΙΕΣ , οκ.. ειμαστε πισω απο τον κοσμο. δειτε ΟΛΑ μα ΟΛΑ μου τα ποστ και θα καταλαβετε.
Ωραιες οι διαπιστωσεις σου και οι προβληματισμοι σου.Ειπες αν επαιζε ο ΠΑΟΚ χθες με γιουναιτεντ τι θα εκανε???

Και γω σου θετω το απλο ερωτημα.Ο γαυρος επαιξε με μπενφικα.Θυμησου λιγο το ματς και πες μου πως εχει μαθει να κοιταει ο γαυρος τις μεγαλες ομαδες.Οπως επισης θυμησου οτι για να παρει την αντερλεχτ μεσα στο καραιταβλι επρεπε να βγουνε 3 κοκκινες.

Ε ναι αυτο ειναι αλλο επιπεδο.

Δε θελω να υποβαθμισω την αξια της νικης του γαυρου,αλλα μην τα λεμε ολα απο τη μια μερια.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ρε παλικαρια γιατι τα μπερδευουμε τα πραγματα!κανεις πιστευω δεν εδωσε συγχαρητηρια και ολοι ξερουμε ποιος ειναι ο γαβρος..σιγα πια το υλικο που εχει ,που λετε οτι οτι εφτασε εδω εκμεταλλευομενος κτλ...σιγα το υλικο..εγω στεκομαι απλα στη νοοτροπια..μια ομαδα πολυ χαμηλοτερου μπατζετ και ασημη σε συγκριση με την μαν γιου μπηκε με αγνοια κινδυνου και τη πατησε..κατι που παλαιοτερα ειχαμε εμεις..αρκετα παλαιοτερα..αν εξαιρεσεις μερικες εκλαμψεις..το κλιμα που δημιουργουμε εμεις οι ιδιοι πριν απο καποιο μεγαλο αγωνα με σημαντικο αντιπαλο ειναι ενδεικτικο..τι να θυμηθω το πως εκθειαζαν τα βλαχομεσα εδω τη μεταλιστ?τη σαλκε?την ουντινεζε?την τσσκα?την μπενφικα?επαρχιωτικη νοοτροπια..φοβισμενοι και μ εναν γελοιας εντασης σεβασμο..τελευταια τι δεν ακουσαμε γι αυτη τη μπενφικα..ελεος..μπηκαμε και περιμεναμε μια ομαδα με παικτες να πετανε με υπερανθρωπες δυνατοτητες..ε τι περιμενεις ετσι??να νικησεις??την νοοτροπια πρεπει ν αλλαξουμε..χασαμε την αγνοια κινδυνου..εχει αλλοιωθει το dna και αυτο ωφειλεται αποκλειστικα στα μμε που αποτελουνται απο ανθρωπους που μορει να δηλωνουν ΠΑΟΚ αλλα δεν εχουν την αυθεντικη ΠΑΟΚτσηδικη τρελα..ποσες φορες το ιδιο εργο..η ομαδαρα η ετσι η αλλιως η αχτυπητη ..για ολες απο μεταλιστ σαλκε μεχρι μπενφικα..ελεος
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

barlow4 έγραψε:κ οχι η νικη απεναντι στο κουφαρι την μαντσεστερ(της ομαδας που καποτε ο σερ ελεγε ειτε παιζεις με μπαρτσελονα ειτε με γαυρο πρεπει να εισαι το ιδιο σοβαρος) δεν ειναι τοσο μεγαλο επιτευγμα.
Μαζί σου 100%. Εγώ μιλάω σαν ονόματα. Άσχετα αν αυτό το πράγμα από την Αγγλία χθες (και όλη τη σεζόν για να λέμε και την αλήθεια) δεν υπάρχει σαν ομάδα. Άσε όμως να νομίζουν ότι ξαφνικά γίνανε υπερομάδα κι εδώ είμαστε...
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ενω η μπενφικα μας τρομαξε..ηταν απιαστη..πιστευετε δηλαδη οτι αν παιζαμε εμεις με την μαν γιου οπως ειναι τωρα και το κλιμα υπερ σεβασμου που θα ειχαμε μονοι μας δημιουργησει, θα ειχαμε την αντιστοιχη αποδοση και θα κερδιζαμε 2-0..χαχα ουτε μια στο εκατομμυριο..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

TI διαβάζω πρωινιάτικα ρπμ .... σε ΠΑΟΚσίδικο φόρουμ και ενάμισι εικοσιτετράωρο πριν την Μπενφίκα .... :(
black death

Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από black death »

Αν ο γαύρος περάσει, θα έχει ξεπεράσει τον ΑΠΟΕΛ σε προκρίσεις στους 8 του τσάμπιονς λιγκ, μετά από μια 20ετία συμμετοχών στη διοργάνωση. Αν μη τι άλλο, σημαντικό επίτευγμα.
Εγώ πάντως θα καραγουστάρω ένα μούφα πέναλτι και κόκκινη νωρίς νωρίς στο ολντ τραφορντ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”