33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Δημοσίευση από obanebane »

Οποιος μιλαει απαξιωτικα για τον κλαους ειναι αγνωμονας και αχαριστος.-
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Έτυχε να ποσταρω στο τοπικ του Κλάους. Για όλο το ροστερ στο σύνολο του αναφερόμουν. Ο Κλάους στο νέο ροστερ θα παλέψει για τη θέση του. Δεν θα είναι τόσο απλά τα πράγματα. Μπορεί όχι από φέτος όμως σίγουρα τα επόμενα χρόνια...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Την Πέμπτη κάποιο φορ θα παίζει την πρόκριση στους ομίλους και την Κυριακή, το άλλο φορ, μια καλή θέση στην βαθμολογία, μέσα στον ΠΑΣ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

lamosas αυτό που γράφεις είναι προσβλητικό περί διαστρεβλωμένης εικόνας που μας έχουν δημιουργήσει οι αρδ για το ροστερ της ομάδας.

Για το Κλάους έχω άποψη και τον έχω δει από τότε που έπαιζε δανεικός αριστερά και δεξιά. Δε περιμένω κανέναν αρδ ή κανέναν τσιριγωτοαρικατηφοροκλπ να μου πούνε για την αξία του ως παίκτη. Μπορεί να μην αρέσει το σελφοποζεραδικο στυλακι του ή το ότι κυκλοφορεί με τη γκόμενα στη Μύκονο ή οτιδήποτε. Η ποδοσφαιρική κριτική που του γίνεται είναι μηδαμινή και έχει μείνει στο " δε συμμετέχει στο παιχνίδι , δεν είναι γρήγορος, δεν έχει τεχνική". Δεν δεν δεν , λες και αναφερόμαστε στο τοπ-20 ευρωπαίων στραικερ .

Έχουν σκόπιμα παραβλεφθεί η θεαματική βελτίωσή του σε επίπεδο τεχνικής ( υποδοχή μπάλας , σπάσιμο , μακρυνή πάσα ) όσο και συμμετοχής στο παιχνίδι ( πχ μαρκάρισμα και κίνηση ). Δεν είμαι αρδ , δεν είναι ξάδερφος μου. Για μένα όποιος δε το βλέπει , κάτι παράξενο συμβαίνει

Και το επιχείρημά μου είναι απλό ... όταν οι υπόλοιπες 11 θέσεις του ροστερ φτάσουν στο επίπεδο του κλάους τότε θα πάρεις πρωτάθλημα εύκολα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλω ή δεν υπάρχουν καλύτερα φορ. Αλλά ο Κλάους με όλα όσα κουβαλάει ως πορεία στο σύλλογο είναι και συμβολίζει κάτι περισσότερο από ένα καλό φορ. Για αυτό και επιβραβεύθηκε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού και με αυτό το συμβόλαιο.

Αυτά
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Καταρχήν όπως έγραψα πιο πάνω αναφερόμουν στο σύνολο του ροστερ και όχι συγκεκριμένα για Κλάους. Επίσης δεν καταλαβαίνω για σε προσβαλα αφού αναφερόμουν σε μια κατάσταση γνωστή και πραγματική τα τελευταία 5 χρόνια για το σύνολο των ποδοσφαιριστων της ομάδας. Ειδικά δε για Κλάους ο παίχτης είναι πανω από τι μέσο όρο της ομάδας αλλά για φορ στερείται βασικών ικανοτήτων όπως κοντρολ τριπλα και γρήγορη πρώτη πάσα. Αυτά.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Ειλικρινά, ώρες ώρες δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο θέλετε από τον Κλάους.
Οι παίκτες που δημιουργούν μόνοι τους, τις φάσεις για γκολ είναι μετρημένοι στα δάκτυλα.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

giapas έγραψε: Για το Κλάους έχω άποψη και τον έχω δει από τότε που έπαιζε δανεικός αριστερά και δεξιά. Δε περιμένω κανέναν αρδ ή κανέναν τσιριγωτοαρικατηφοροκλπ να μου πούνε για την αξία του ως παίκτη. Μπορεί να μην αρέσει το σελφοποζεραδικο στυλακι του ή το ότι κυκλοφορεί με τη γκόμενα στη Μύκονο ή οτιδήποτε. Η ποδοσφαιρική κριτική που του γίνεται είναι μηδαμινή και έχει μείνει στο " δε συμμετέχει στο παιχνίδι , δεν είναι γρήγορος, δεν έχει τεχνική". Δεν δεν δεν , λες και αναφερόμαστε στο τοπ-20 ευρωπαίων στραικερ .

Έχουν σκόπιμα παραβλεφθεί η θεαματική βελτίωσή του σε επίπεδο τεχνικής ( υποδοχή μπάλας , σπάσιμο , μακρυνή πάσα ) όσο και συμμετοχής στο παιχνίδι ( πχ μαρκάρισμα και κίνηση ). Δεν είμαι αρδ , δεν είναι ξάδερφος μου. Για μένα όποιος δε το βλέπει , κάτι παράξενο συμβαίνει

Και το επιχείρημά μου είναι απλό ... όταν οι υπόλοιπες 11 θέσεις του ροστερ φτάσουν στο επίπεδο του κλάους τότε θα πάρεις πρωτάθλημα εύκολα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλω ή δεν υπάρχουν καλύτερα φορ. Αλλά ο Κλάους με όλα όσα κουβαλάει ως πορεία στο σύλλογο είναι και συμβολίζει κάτι περισσότερο από ένα καλό φορ. Για αυτό και επιβραβεύθηκε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού και με αυτό το συμβόλαιο.
Αυτά
Έτσι ακριβώς. Βάλε και την 100% ΠΑΟΚτσήδικη νοοτροπία που έχει ο τσάκαλος.
Εδώ ακόμα αποθεώνουν τον Μουσλίμοβιτς με 3 γκολ το χρόνο...
Αν είσαι κολλημένος δεν αλλάζεις.
Πάλι ο Στέφανος στο τέλος θα τους κάνει σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ο ΠΑΟΚ χρωστάει στον Κλάους καλές μεταγραφές φορ και δημιουργικών χαφ. Τόσα χρόνια αναλαμβάνει σχεδόν μόνος το σκοράρισμα. Αν η ομάδα δεν βάζει γκολ-> φταίει ο Κλάους, αν βάζει ο Κλάους δεν τρέχει τίποτα. ΠΡΕΠΕΙ να πάρουμε φορ, πρέπει να αναζητήσουμε περισσότερα γκολ. Σε ομάδα που θέλει τίτλο δεν γίνεται να έχεις μόνο έναν παίκτη των 15+ γκολ.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Αστο φίλε, δεν έχουμε γιατρεια. Ολοι παρακαλανε να παιζουν τα δικά μας τα παιδιά, και τώρα που ένας τέτοιος έγινε αρχηγός, κάνουμε τα παντα για να τον βγάλουμε άχρηστο και λίγο.
Πάρε όποιον θες. Κάτσε αψυχος. Κιτσιου ταβάνι. Πελκας λίγος. Κουλούρης δεν μπορεί το παλικάρι. Σαββίδης χαιτάς.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

fossa έγραψε:
giapas έγραψε: Για το Κλάους έχω άποψη και τον έχω δει από τότε που έπαιζε δανεικός αριστερά και δεξιά. Δε περιμένω κανέναν αρδ ή κανέναν τσιριγωτοαρικατηφοροκλπ να μου πούνε για την αξία του ως παίκτη. Μπορεί να μην αρέσει το σελφοποζεραδικο στυλακι του ή το ότι κυκλοφορεί με τη γκόμενα στη Μύκονο ή οτιδήποτε. Η ποδοσφαιρική κριτική που του γίνεται είναι μηδαμινή και έχει μείνει στο " δε συμμετέχει στο παιχνίδι , δεν είναι γρήγορος, δεν έχει τεχνική". Δεν δεν δεν , λες και αναφερόμαστε στο τοπ-20 ευρωπαίων στραικερ .

Αυτά
Έτσι ακριβώς. Βάλε και την 100% ΠΑΟΚτσήδικη νοοτροπία που έχει ο τσάκαλος.
Εδώ ακόμα αποθεώνουν τον Μουσλίμοβιτς με 3 γκολ το χρόνο...
Αν είσαι κολλημένος δεν αλλάζεις.
Πάλι ο Στέφανος στο τέλος θα τους κάνει σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
Αδερφέ αυτό που χάρισε ο Μουσλι μέσα στο Σουκρου Σαρατσογλου, μέχρι να πεθάνω δεν γίνεται να ξεχαστεί...

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Sorry φίλε προσωπικά δεν κάνω θεό τον Βρύζα επειδή έβαλε ένα γκολ μέσα στην Άρσεναλ ;)
Δεν είναι όμως εκεί το θέμα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Είπα ότι δεν ξεχνιέται

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

nothu έγραψε:Αστο φίλε, δεν έχουμε γιατρεια. Ολοι παρακαλανε να παιζουν τα δικά μας τα παιδιά, και τώρα που ένας τέτοιος έγινε αρχηγός, κάνουμε τα παντα για να τον βγάλουμε άχρηστο και λίγο.
Πάρε όποιον θες. Κάτσε αψυχος. Κιτσιου ταβάνι. Πελκας λίγος. Κουλούρης δεν μπορεί το παλικάρι. Σαββίδης χαιτάς.
Σορυ άσχετο με τον Κλάους αλλά ποτέ δεν το κατάλαβα. Ούτε που με νοιάζει να παίζουν τα "δικά μας παιδιά" με νοιάζει να παίζουν αυτοί που θα βγάλουν τον ΠΑΟΚ πρώτο. Μακάρι να είχα την 11αδα της Μπάρτσα κ τα δικά μας παιδιά ας παίζανε δανεικοι στον Αιγεινιακο.
Κ τι θα πει δικά μας παιδιά, όποιος έρθει από όπου έρθει με το που φοράει τη φανέλα στην πρώτη προπόνηση γίνεται αυτομάτως δικό μας παιδί και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

απαγορεύεται να πούμε ότι είναι για πάγκο. συγνώμη λοιπόν
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο καθένας πρέπει να εκφέρει ελεύθερα τη γνώμη του! Είναι ηλίου φαεινότερο ότι αυτή μπορεί να διαφέρει από τη δική μας και αρκετά μάλιστα. Αλλά αυτό επ' ουδενί δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να εκφέρεται. Αλίμονο!
Αρκεί να είμαστε κόσμιοι στις εκφράσεις μας τόσο προς τους παίκτες, όσο και προς τους αδελφούς μας και να μην ξεχνάμε ότι το δικαίωμα της διαφορετικής άποψης είναι αναφαίρετο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”