9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

DC έγραψε:
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
ΥΓ Κι εγώ πικράθηκα που έφυγε,που χειρονόμησε αλλα για μένα μετράει περισσότερο ο ποδοσφαιριστής Σάλπι (όχι ο άνθρωπος) και η προσφορά του στην ομάδα μου
To δέχομαι φίλε αυτό.
Με μερικούς όμως συμβαίνει και το αντίθετο. Αδιαφορούν για τον ποδοσφαιριστή Σαλπιγγίδη αφού γι' αυτούς μετράει περισσότερο ο άνθρωπος(καλές ή κακές πτυχές που επιδεικνύει με τον καιρό) και οι αξίες του.
Δεν σημαίνει απαραίτητα το ότι αυτοί που σκέφτονται σαν κι εσένα είναι λάθος ή οι άλλοι σωστοί και τανάπαλιν..

Από ότι καταλαβαίνω, μετά από τόσο καιρό ,υπάρχουν 5 φάρες οπαδών/φιλάθλων για το θέμα Δ.Σ.

1.Οι αμιγώς ποδοσφαιρικοί.
2.Οι αντιρρησίες συνείδησης slash περήφανοι.
3.Οι ποδοσφαιρικά τυφλοί.
4.Οι παραδοσιακά ρομαντικοί.
5.Οι άβουλοι χειροκροτητές και κλακαδόροι.

Aν δεν το έχει κάνει ήδη ,διαλέγει κανείς και παίρνει. 8-)
Μετά την κομματική ταξινόμηση των χρηστών, έβαλες σε εφαρμογή και την οπαδική.
Έχεις τελικά μια τάση προς το φακέλωμα. :lol:
Σε άλλες εποχές θα είχες εξασφαλισμένη καριέρα. :D
Εσύ είσαι ήδη καταχωρημένος ,το γνωρίζεις άριστα.

ΥΓ. Άσχετο , στα 3-5 πηγάδια έχεις πάει ?
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τις λακούβες στην μαύρη εγώ τις άνοιξα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

υπάρχει μια περίπτωση να αποδεχθεί φανατικά ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον Σάλπι και να τον κάνει ίνδαλμά του. Αρκεί ο Σάλπι να απαιτήσει και να κερδίσει ένα νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sick Bastard έγραψε:Τουλάχιστον δεν έχω γράσο στα μάτια και σάλια στο στόμα.
μην παιρνεις και ορκο, ουτε εγω ομως εχω λακουβα στον εγκεφαλο και βλεπω φαντασματα γυρω μου. Για παικτη μας και εναν απο τους καλυτερους σκορερ ολων των εποχων ....................... συνεχιζουν τις βλακειες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Πέμ 24 Μάιος 2012, 11:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Ήρεμα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

rou έγραψε:Εσυ λοιπον που δεν εχεις γρασο στα ματια μπορεις να μας πεις ποιους θεωρεις ικανους απο αυτο το ροστερ της ομαδας? και να μας εξηγησεις κιωλλας γιατι για αυτους που θεωρεις αναξιους για την ομαδα μας , δεν τηρεις την ιδια σταση και το κανεις μονο για τον Σαλπιγγιδη?? μηπως εισαι κομπλεξικος?? (λεω εγω τωρα..) μηπως σου κανε τπτ την γκομενα σου η την αδερφη σου και του το κρατας μανιατικο? (εντελως φιλικα το λεω αυτο) Δεν μπορω να σας καταλαβω με τπτ ομως.. Και πες μας κιωλλας αν φυγει ο Σαλπι με ποιον παικτη θεωρεις εσυ οτι θα τον αναπληρωσεις? Γιατι αμα φυγει θα πρεπει να παρουμε καποιον.. αντε να ακουσω εγω τωρα προτασεις να γελαω μεχρι αυριο..
Αστο, χανεις το χρονο σου. Ο γιατρος ειπε να λεμε ναι
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

teod1980 έγραψε:
rou έγραψε: Και πες μας κιωλλας αν φυγει ο Σαλπι με ποιον παικτη θεωρεις εσυ οτι θα τον αναπληρωσεις? Γιατι αμα φυγει θα πρεπει να παρουμε καποιον.. αντε να ακουσω εγω τωρα προτασεις να γελαω μεχρι αυριο..
Δηλαδή είναι δύσκολο να βρούμε έναν που:
α) δε σεντράρει, γιατί όταν σεντράρει η μπάλα πάει αλλού κι αλλού - Δες ποσες σεντρες ακριβειας εγιναν και κοιμοταν ο Κλαους ειδικα στα πλει οφ
β) δε σπριντάρει, γιατί πλέον δεν έχει ταχύτητα - ξερει να σκοραρει οσο κανεις αλλος, φορ ειναι οχι εξτρεμ
γ) δε τριπλάρει, ποτέ δε μπορούσε απλά τώρα ούτε εκρηκτικός είναι - ποτε δεν ηταν ζογκλερ, αλλα ειναι εκτελεστης οταν βρεθει στη θεση που παιζει
δ) δε κοντράρει, γιατί σε κάθε φάση κάτω είναι ζητώντας φάουλ - χαχαχα δηλαδη να μην ζηταει τα φαουλ που του κανουν??? καλοοο και καινουριο
ε) δε σουτάρει, γιατί τα σουτ του είναι απειλιτικά μόνο σε τετ α τετ να σκοτώσει τον τερματοφύλακα - εχεις δικιο, ειδικα στα 100 τετ α τετ που βρεθηκε φετος ως δεξι εξτρεμ...
στ) δε παίρνει κεφαλιά, γιατί το ύψος δε διορθώνεται - .......
ζ) δε πασάρει, γιατί όσες πάσες κάνει το 90% βγαίνουν άουτ. - ειναι μαζι με τον Γκαρσια ο ποιος ευστοχος παικτης μας σε μοιρασμα μπαλιων

Είχα τέτοιο παίκτη και τον έδιωξα:

Μίροσλαβ Σνάουτσνερ λεγότανε, μόνο που ένοιωθε από άμυνα.

:lol: :lol: :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

kataramenos5 έγραψε:Απαξίωση,διαστρέβλωση της πραγματικότητας, ειρωνεία απ το πληκτρολόγιο, και unlike στο facebook.Σα κακιασμένες γκόμενες που τις έφτυσε ο δικός τους κάνετε ώρες ώρες.Η μαγκιά ενός ανώτερου λαού και κλάιν μάιν.
++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Θεωρόντας δεδομένο ότι όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και ότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις-παραστάσεις-γνώσεις, ή θα κόψετε τους χαρακτηρισμούς μεταξύ σας ή θα κλειδώσω πάλι το τόπικ ή θα μετακομίσετε.
Η πρώτη οψιόν είναι η δυσκολότερη αλλά η πιο σωστή.
Οι άλλες είναι πανεύκολες αλλά "όχι και τόσο σωστές"
ΚΟΨΤΕ ΤΟ. 8-)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kataramenos5 έγραψε:Απαξίωση,διαστρέβλωση της πραγματικότητας, ειρωνεία απ το πληκτρολόγιο, και unlike στο facebook.Σα κακιασμένες γκόμενες που τις έφτυσε ο δικός τους κάνετε ώρες ώρες.Η μαγκιά ενός ανώτερου λαού και κλάιν μάιν.
Παρεκτράπηκα κι εγώ και ζητάω συγνώμη.Μήπως να συζητούσαμε ΟΛΟΙ λίγο ποιο ψύχραιμα ,και χωρίς ειρωνικά σχόλια για όσους διαφωνούν μαζί μας?Ειρωνεία ,όξυνση,προσ. αντιπαράθεση και η κουβέντα παει περίπατο.Δε σας κούρασε αυτή η κατάσταση?Δεν μιλάτε με αντίπαλο, με συνοπαδό μιλάτε που στο γήπεδο μπορεί να χοροπηδάτε αγκαλιά στα γκόλ.

ΥΓ Με προλαβες DC
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μα ολοι το ιδιο ζηταμε, ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ετσι απλα!!! Σε ΠΑΟΚτσηδικο φορουμ πρεπει να εξηγουμε γιατι δε θελουμε να ειρωνευονται και να μπινελικωνουν παικτες μας???? Ανα ναι, τοτε παιρνω την επιλογη "μετακομιζετε".
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κι οι παίκτες πρέπει να σέβονται την ομάδα, όμως.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

είδες εύκολος που είναι ο λαικισμός?

Θα έμπανα στο πειρασμό να ρωτήσω, ποιος δε σέβεται την ομάδα και κυρίως γιατί, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί πάλι ένα πειστικό επιχείρημα και κανένα σεντόνι από αναλύσεις.

Οπότε, οκ συμφωνώ απο πριν
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ωχ ο Γκίκα μπήκε και στου Σαλπι;Τη γαμησαμε σύντροφοι!:)
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Dimg4 έγραψε: Ανα ναι, τοτε παιρνω την επιλογη "μετακομιζετε".
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

:lol: :lol:
:lol: :lol:
Argonaut4 έγραψε:Ωχ ο Γκίκα μπήκε και στου Σαλπι;Τη γαμησαμε σύντροφοι!:)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”