Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Φανταζομαι πως αν πω τιποτα τωρα για Μαντουρο,Μαρτενς τις 2 προφανεις επιλογες του προπονητη μας θα γινω κακος,οποτε δεν λεω.
το ταιμιγκ εχει σημασια....τωρα οντως δεν πρεπει 

Το να στηριξεις την ομαδα παρα τις αναποδιες τις λαθος επιλογες τις κατραπακιες τα κακως κειμενα να δωσεις κ καμια πιστωση χρονου σε προπονητη παικτες διοικηση ιβαν σου εχει περασει ποτε απο το μυαλο;γενικα μιλωντας παντα δεν παει μονο σε σενα το ποστ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μα το παγόβουνο είναι στα 100 μέτρα πλέον και το καράβι συνεχίζει όλο ευθεία. Μιλάμε για σεντόνι (με δύο προκριματικούς), πρω(κ)τάθλημα και συνεχίζουμε με μεσοβέζικες λύσεις, παίχτες ερωτηματικά, δανεικούς αμφιβόλου αξίας, αλλάζοντας το μισό ρόστερ κάθε λίγο και λιγάκι, χωρίς να επιλέγουμε έναν απ' τους δύο δρόμους, δηλαδή ή το μακροχρόνιο χτίσιμο ομάδας ή τη μεγάλη εισροή ρευστού και το απότομο ανέβασμα.
Για μένα πρέπει να βγει η διοίκηση και να ρίξει τον πήχη απότομα, να πει ότι η αγορά δεν προσφέρεται για ανοίγματα, οπότε η ομάδα θα επιπλέει μέχρι να λυθούν τα υπόλοιπα θέματα και να βρεθεί κάποια ευκαιρία για το βήμα παραπάνω, γιατί μέχρι τώρα έχουμε πλήρη αναντιστοιχία κινήσεων και στόχων (τουλάχιστον έτσι όπως τους φαντάζεται το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου).
Για μένα πρέπει να βγει η διοίκηση και να ρίξει τον πήχη απότομα, να πει ότι η αγορά δεν προσφέρεται για ανοίγματα, οπότε η ομάδα θα επιπλέει μέχρι να λυθούν τα υπόλοιπα θέματα και να βρεθεί κάποια ευκαιρία για το βήμα παραπάνω, γιατί μέχρι τώρα έχουμε πλήρη αναντιστοιχία κινήσεων και στόχων (τουλάχιστον έτσι όπως τους φαντάζεται το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου).
Αν μπεί χειρουργείο τον Ιούνη θα χάσει την προετοιμασία και δεν θα τον έχουμε έτοιμο μέσα με τέλη Ιουλίου για το πρώτο μάτς ΤΣΛ. Ποιός ο λόγος να έχεις παίκτη που θα παίζει συντηρητικά και φοβισμένα και δε του λύνεις μόνιμα το πρόβλημα. Με 1-2 μήνες ίσως προλαβαίνει τα πλαυοφ αλλά και να μην τα προλάβει τον έχεις έτοιμο στην προετοιμασία.
Πολλοί γκρινίαζουν για έλλειμμα μαχητικότητας αλλά το έλλειμμα όσο πλησιάζει η σεζόν στο τέλος και στα κρίσιμα μάτς των πλειοφ θα εντείνεται. Θα έχεις παίκτες που έχουν στο τσεπάκι την κλήση τους στο μουντιάλ και θα τρέμει το φυλοκάρδι τους μην τυχόν και γρατσανιστούν και χάσουν τη μεγάλη γιορτή, θα έχεις παίκτες που θα λήγουν οι δανεισμοί και μπορεί το μυαλό τους να είναι φευγάτο, ποιός ο λόγος να προσθέσεις και έναν παίκτη που θα φοβάται τον αχίλλειο του;
Πολλοί γκρινίαζουν για έλλειμμα μαχητικότητας αλλά το έλλειμμα όσο πλησιάζει η σεζόν στο τέλος και στα κρίσιμα μάτς των πλειοφ θα εντείνεται. Θα έχεις παίκτες που έχουν στο τσεπάκι την κλήση τους στο μουντιάλ και θα τρέμει το φυλοκάρδι τους μην τυχόν και γρατσανιστούν και χάσουν τη μεγάλη γιορτή, θα έχεις παίκτες που θα λήγουν οι δανεισμοί και μπορεί το μυαλό τους να είναι φευγάτο, ποιός ο λόγος να προσθέσεις και έναν παίκτη που θα φοβάται τον αχίλλειο του;
- efthimis_paok
Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Δύσκολος και μυςτηριος ο τραυματισμός στον Αχίλλειο. Παθοντας εδώ. Για χειρουργείο θα σας θυμίσω Kobe Bryant. Με αγωγή και ξεκούραση το ξεπέρασα εγω παντως. Μετα απο δυο χρονια σε ζόρικη φαση και δυνατό πάτημα ξανα εμφανίστηκε, και πάλι ξεκούραση.Πλεον αραιά και που μικροενοχλησεις
δύσκολο πραγμα ο αχίλλειος. άλλωστε, μόνο απο το όνομα δείχνει το πόσο σημαντικός είναι. ελπίζω να μην υπάρχει τόσο θέμα γιατί τότε θα νιώσω υπαίτιος για το μάτιασμα του παίχτη....
τώρα, περι Μιλιέφσκι ο λόγος....
αγωνιστικά ο τύπος δεν υπάρχει. 1,90 με μοναδική τεχνική για το ύψος του, αλλά καθόλου κεφάλι.....
όχι γρήγορος, όχι αλτικός, όχι ιδιαίτερα μεγάλες αντοχές, άλλα δύναμη, τεχνική πολύ πάνω απο το μ.ο και εξαιρετική ικανότητα στο κράτημα της μπάλας.....
βέβαια έχει μεγάλο διάστημα που δεν είχε αγώνες στα πόδια του οπότε είναι ενα ερωτηματικό αυτό.....
επίσης ο χαρακτήρας του δεν πρέπει να είναι και παιδί για παντρειά......
εγώ πάντως θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ.
τώρα, περι Μιλιέφσκι ο λόγος....
αγωνιστικά ο τύπος δεν υπάρχει. 1,90 με μοναδική τεχνική για το ύψος του, αλλά καθόλου κεφάλι.....
όχι γρήγορος, όχι αλτικός, όχι ιδιαίτερα μεγάλες αντοχές, άλλα δύναμη, τεχνική πολύ πάνω απο το μ.ο και εξαιρετική ικανότητα στο κράτημα της μπάλας.....
βέβαια έχει μεγάλο διάστημα που δεν είχε αγώνες στα πόδια του οπότε είναι ενα ερωτηματικό αυτό.....
επίσης ο χαρακτήρας του δεν πρέπει να είναι και παιδί για παντρειά......
εγώ πάντως θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ.
Εγω παντως δεν νομιζω οτι τρεχει τιποτα με Μιλιεφσκι.Τσαμπα το συζηταμε.
- efthimis_paok
Αναρτήθηκε στις: 2014-02-17 17:45:13 | Συντάκτης: Μάνος Τσαλγατίδης
Από χθες Κυριακή 17/2 κυκλοφορεί δημοσιεύματα κυρίως σε Ρωσία και Ουκρανία περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ, για τον έμπειρο επιθετικό Αρτέμ Μιλέφσκι.
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γκαζιάντεπσπορ και πλέον περνάει τις διακοπές του στο Μαϊάμι, σύμφωνα με Ουκρανική ιστοσελίδα απάντησε για το αν ισχύει ή όχι η πιθανότητα να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων».
Όταν κάποιοι οπαδοί ρώτησαν τον Μιλέφσκι στο instagram αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον ή είναι κάτι ψεύτικο, ο Ουκρανός απάντησε: Να πάω στον ΠΑΟΚ; Δεν είμαι σίγουρος»
Από χθες Κυριακή 17/2 κυκλοφορεί δημοσιεύματα κυρίως σε Ρωσία και Ουκρανία περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ, για τον έμπειρο επιθετικό Αρτέμ Μιλέφσκι.
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γκαζιάντεπσπορ και πλέον περνάει τις διακοπές του στο Μαϊάμι, σύμφωνα με Ουκρανική ιστοσελίδα απάντησε για το αν ισχύει ή όχι η πιθανότητα να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων».
Όταν κάποιοι οπαδοί ρώτησαν τον Μιλέφσκι στο instagram αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον ή είναι κάτι ψεύτικο, ο Ουκρανός απάντησε: Να πάω στον ΠΑΟΚ; Δεν είμαι σίγουρος»
Μπήκα στο Instagram του κ πραγματικά απορεις αν ειναι παικτης η κανένας νύχτας μαφιόζος η dj...εχει φότο απο Miami ,New York ,LA .. Πρέπει να κάθησε εκεί κανα 2-3 βδομάδες..κ μόνο γκόμενες κ ποτά.. Χαχαχα κρίμα κ τον γούσταρα...
Χόρχε, πέρα από το ότι οι δηλώσεις του δεν άρεσαν τίποτα νεότερο από την Παρασκευή και έπειτα. Αν ήταν ασφαλώς πιο σοβαρός και αντί να κάνει διακοπές Φλεβάρη μήνα επαγγελματίας αθλητής και να μαδάει τη μαργαρίτα για το τι να κάνει θα προπονείτο μόνος του και θα ερχόταν να κάνει προσωπικά τις επαφές ή εδώ ή αλλού όπου έχει προταθεί γιατί χάνει πολύτιμο χρόνο ετοιμότητας αλλά δυστυχώς για τα προσόντα του η φαιά ουσία του χύνεται έξω απ'το κεφάλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος olivares την Τετ 19 Φεβ 2014, 01:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Percy, συγνώμη κιόλας αλλά αν ήταν "πιο σοβαρός" θα είχε πάει στη Λίβερπουλ εδώ και χρόνια.
Διαφοροδιαγνωστικά δεν είναι καθόλου δύσκολη περίπτωση. Την αρρώστια του την βρίσκει και γιατρός νεόπας. Λέγεται "έχω_πολλά_λεφτά_και_στ' _@@_μου"-ίτιδα.
Άλλοι για να καταφέρουν να ζήσουν έστω και μια ώρα αυτής της κατάστασης, σπρώχνουν κυριολεκτικά ότι νάναι στις φλέβες τους. Είναι δε τόσο δυνατό το συναίσθημα, αν ποτέ το νιώσεις, που τους κάνει να μην ενδιαφέρονται καν για τις συνέπειες που (πάντα) έχει μακροπρόθεσμα.
Αυτός μια τέτοια κατάσταση τη ζει μόνιμα. Είναι δλδ πάντα "high" εκτός όταν κοιμάται. Φυσικά οι συνέπειες και εώ είναι οι ίδιες.
Και οι δικοί μας περιμένουν από τέτοιο άτομο να έρθει να παίξει μπάλα. Όπως αγαπάει βέβαια ο καθένας. Εγώ θα τους χαλάσω τη ζαχαρένια ;
ΥΓ : απ' ότι κατάλαβα έχεις γενέθλια ή ονομαστική εορτή. Να ευχηθώ υγεία (πρωτίστως) και κατόπιν (και Ιβαν θέλοντος) να ζήσεις χρόνια ΚΑΛΑ, και σε προσωπικό αλλά και σε "οπαδικό" επίπεδο.
Διαφοροδιαγνωστικά δεν είναι καθόλου δύσκολη περίπτωση. Την αρρώστια του την βρίσκει και γιατρός νεόπας. Λέγεται "έχω_πολλά_λεφτά_και_στ' _@@_μου"-ίτιδα.
Άλλοι για να καταφέρουν να ζήσουν έστω και μια ώρα αυτής της κατάστασης, σπρώχνουν κυριολεκτικά ότι νάναι στις φλέβες τους. Είναι δε τόσο δυνατό το συναίσθημα, αν ποτέ το νιώσεις, που τους κάνει να μην ενδιαφέρονται καν για τις συνέπειες που (πάντα) έχει μακροπρόθεσμα.
Αυτός μια τέτοια κατάσταση τη ζει μόνιμα. Είναι δλδ πάντα "high" εκτός όταν κοιμάται. Φυσικά οι συνέπειες και εώ είναι οι ίδιες.
Και οι δικοί μας περιμένουν από τέτοιο άτομο να έρθει να παίξει μπάλα. Όπως αγαπάει βέβαια ο καθένας. Εγώ θα τους χαλάσω τη ζαχαρένια ;
ΥΓ : απ' ότι κατάλαβα έχεις γενέθλια ή ονομαστική εορτή. Να ευχηθώ υγεία (πρωτίστως) και κατόπιν (και Ιβαν θέλοντος) να ζήσεις χρόνια ΚΑΛΑ, και σε προσωπικό αλλά και σε "οπαδικό" επίπεδο.
-
Αφού την ξέρουμε την κατάληξη, γιατί να ασχοληθούμε; Αρκετούς περίεργους έχουμε νομίζω, Σορλέν θα λέμε και θα κλαίμε στο τέλος...
Χρόνια πολλά κι από εμένα, έστω και καθυστερημένα.

Χρόνια πολλά κι από εμένα, έστω και καθυστερημένα.
Αγγελόκαρδε και Μαύρε, ευχαριστώ για τις ευχές και συμφωνώ απόλυτα μιας που αυτού του τύπου η νοοτροπία του απέτρεψε τη Liverpool από το να τον αγοράσει, τον έφερε στα χέρια με το Μπλαχίν και τον κατέληξε στα βάθη της Ασίας στο Γκαζιάντεπ στην μετριότατη τοπική ομάδα μόνο για τα φράγκα. Τέτοιες περιπτώσεις είναι μαθηματικά απίθανο να κολλήσουν με το Χουμπ και μοναδική μου ένσταση ένεκα της αξίας του θα ήταν αν αποφάσιζε επιτέλους να αλλάξει μυαλά έστω στα 29 του που θα έπρεπε να είναι στο peak του αλλά χωριό που φαίνεται δεν χρειάζεται οδηγό για να σε πάει σε αντίθεση με τον ίδιο που θα χρειαστεί οδηγό για να φτάσει να ανταμώσει με τον παλιό του προπονητή στο Αζερμπαϊτζάν.