Παιχταράς δεν ήταν πουθενά. Όσο για τον τσαλοφ τα,βασικά να κάνει μεταγραφαρα θα τον ονομάσουμε σε σχέση με Σαματα τα τα τα....navigator11 έγραψε:Παιχταρας στο μιλητό ήταν κι ο Μαρκαντώνιος αλλά εδώ απογοήτευσε.AlxNeapoli1 έγραψε:Μην το σκαλιζετε πολυ, ειναι παιχταρας ο τυπος σε εξαιρετικη ηλικια. Παμε θετικη ενεργεια
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Εχω αρχισει να πιστευω πως αν οντως ισχυει του Τσαλωφ τοτε δεν υπήρχε ποτε σοβαρο ενδιαφερον για τον Δανο. Δεν μπορω να πιστεψω πως μπορουσαμε να φερουμε με κοστος 3 μυρια τον Τσαλωφ στα 26 του και θα διναμε 4 μυρια για δυο χρονια στον 33χρονο Μπρειθγουειτ. Και ναι οκ το συνολικο κοστος του Τσαλωφ θα βγει 8,2 για 4 χρονια αλλα εχει και μεταπωλητικη αξια.
Εκτος αν έπαιζε σαν σεναριο η αποκτηση και των δυο μιας και ο Μπρειθγουειτ παιζει και αριστερα
Εκτος αν έπαιζε σαν σεναριο η αποκτηση και των δυο μιας και ο Μπρειθγουειτ παιζει και αριστερα
-
- Mr Ξερόλας 2019
Rexaris έγραψε:Κατά τη γνώμη μου ο Σαμάτα θα τελειώσει το συμβόλαιό του καιωθα αντικατασταθεί από τον Τζίμα στη συνέχεια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγει τώρα.
Δεν ξέρω γιατί μερικοί νομίζετε οτι χρειαζόμαστε «αναβάθμιση» σε καμμιά δεκαριά θέσεις αλλά το ρόστερ για να συμπληρωθεί χρειαζόμασταν βασικούς φορ και μέσο και εξτρέμ αναπληρωματικό τού Τάισον. Αν κλείσουν οι δύο μεταγραφές που συζητιούνται, μένει ο Μέιτε/αντι-Μέιτε και κλείσαμε για φέτος.
. Εννοείται ότι αυτό θα γίνει.
3 σέντερ φορ θα έχουμε τη φετινή σεζόν.
- abc_o_ karpouzas
Εμένα πάλι πως με έχει κολλήσει ότι ασχοληθήκαμε με τον Δανό μόνο κια μόνο για να χωθεί ο γαυρος...ρεβανς δεσπότη....και τελικά γίνανε και ρόμπες
Η φαντασία μου....οργιάζει....ε;
- ilovegame27
Καλημέρα αν μπορέσουμε να τους κλείσουμε και τους 2 θα είναι μεγάλη επιτυχία , αν ισχύουν οι αγορες με 2-2.5 και 3 εκ € αντίστοιχα καθώς ο Μαροκινός θα βοηθήσει κυρίως στα πλάγια και μεσοεπιθετικά ενώ ο Τσάλοφ πιστε'υω θέλει στα 26 του μια ώθηση και να μπορέσει να παίξει εκτός Ρωσίας με επιτυχία!
Οσο για τον Πέτκοβιτς είναι πολύ παράξεν0 που δεν έχει παίξει ακόμα εκτός Κροατίας στα 29 του και δεν τον ήθελα ειδικά με τις μεγάλες απαιτήσεις που είχε οικονομικά!
Τώρα ένα χαφ ως αντιΜειτε και τον ΓΙαννούλη να προσδώσει ανταγωνισμό στον Μπαμπα και πάμε φουλ για το league stage toy CL
Οσο για τον Πέτκοβιτς είναι πολύ παράξεν0 που δεν έχει παίξει ακόμα εκτός Κροατίας στα 29 του και δεν τον ήθελα ειδικά με τις μεγάλες απαιτήσεις που είχε οικονομικά!
Τώρα ένα χαφ ως αντιΜειτε και τον ΓΙαννούλη να προσδώσει ανταγωνισμό στον Μπαμπα και πάμε φουλ για το league stage toy CL
-
Περι φαντασίας ο λόγος, να το παω λιγο παρακάτω, εγω φανταζομαι (ευσεβης πόθοι), να ειμαστε πίσω από την κινηση της Μοντερει για Πινεδα, να εχουμε συμφωνησει μαζι του και να παει τον στελνουμε και καλα στο Μεξικό για να ερθει εδω επειταabc_o_ karpouzas έγραψε:Εμένα πάλι πως με έχει κολλήσει ότι ασχοληθήκαμε με τον Δανό μόνο κια μόνο για να χωθεί ο γαυρος...ρεβανς δεσπότη....και τελικά γίνανε και ρόμπες

βλέπω τα βίντεο του τσάλοφ και μου θυμίζει πάρα πολύ σφιντέρσκι
από μένα είναι όχι
από μένα είναι όχι
Ωραία κίνηση ο Τσαλοφ, πολύ ωραία. Πρεπει όμως να παρουμε και τον Μαροκινο. Μην αφησουμε την δουλεια στην μεση, τα θελουμε τα χαρακτηριστικα του, δεν τα έχουμε, είναι παικταρας.
Υ.Γ. Παιδια ο Λουτσεσκου δουλευει με Σαματα απο την αρχη της προετοιμασίας. Υπολογιζεται πάρα πολυ για τους προκριματικους. Ξερει ακόμη και πως αναπνεει ο καθε συμπαικτης του. Εαν φυγει ο Τανζανός θα είναι πολύ αργοτερα.
Υ.Γ. Παιδια ο Λουτσεσκου δουλευει με Σαματα απο την αρχη της προετοιμασίας. Υπολογιζεται πάρα πολυ για τους προκριματικους. Ξερει ακόμη και πως αναπνεει ο καθε συμπαικτης του. Εαν φυγει ο Τανζανός θα είναι πολύ αργοτερα.
-
Αυτός ο Μαροκινός που ακούγεται ταιριάζει αρκετά στην υπόθεση λιβάγια από την άποψη ότι δίνει βάθος και στη θέση αριστερού εξτρέμ και στα φορ. Στην καριέρα του έχει παίξει πιο πολλές φορές αριστερό εξτρέμ αλλά γενικά είναι μοιρασμένες οι συμμετοχές του στις δύο θέσεις. Είναι ο λόγος που καλό έβλεπα τον λιβάγια και καλό βλέπω και αυτόν εφόσον κλείσουμε πρωτοκλασάτο ΦΟΡ
Την τεχνική στο τελείωμα που έχει ο ρώσος δύσκολα να την έχει ο Κάρολος.danirifle έγραψε:βλέπω τα βίντεο του τσάλοφ και μου θυμίζει πάρα πολύ σφιντέρσκι
από μένα είναι όχι
Στα βιντεάκια που είδες έχει σκάψει την μπάλα σε τετ α τετ αρκετές φορές με ευκολία και από πλαγιά θέση . Αυτό ο Κάρολ το κάνει στο φιφα.
Μια ερώτηση μόνο . ποιος ήταν ο άλλος επιθετικος που πήραμε που είχε σκοράρει εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης σε όμιλο Τσάμπιονς λιγκ ;;;
damon έπαιξες ποδόσφαιρο
με το χέρι στην καρδιά ρε αδερφέ
πιστεύεις ότι ο τσάλοφ μας ανεβάζει επίπεδο?
θα δεχτώ την άποψή σου, καθώς έχεις μυρίσει περισσότερο το τόπι από μένα
είμαστε μια πολύ Physical λίγκα. πώς θα σηκώσει το ξύλο των αμυντικών?
με το χέρι στην καρδιά ρε αδερφέ
πιστεύεις ότι ο τσάλοφ μας ανεβάζει επίπεδο?
θα δεχτώ την άποψή σου, καθώς έχεις μυρίσει περισσότερο το τόπι από μένα
είμαστε μια πολύ Physical λίγκα. πώς θα σηκώσει το ξύλο των αμυντικών?
-
Δηλαδή θα κάνουμε το έγκλημα να πληρώνουμε 1εκ για τον τρίτο φορ;theo-drama έγραψε:Rexaris έγραψε:Κατά τη γνώμη μου ο Σαμάτα θα τελειώσει το συμβόλαιό του καιωθα αντικατασταθεί από τον Τζίμα στη συνέχεια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγει τώρα.
Δεν ξέρω γιατί μερικοί νομίζετε οτι χρειαζόμαστε «αναβάθμιση» σε καμμιά δεκαριά θέσεις αλλά το ρόστερ για να συμπληρωθεί χρειαζόμασταν βασικούς φορ και μέσο και εξτρέμ αναπληρωματικό τού Τάισον. Αν κλείσουν οι δύο μεταγραφές που συζητιούνται, μένει ο Μέιτε/αντι-Μέιτε και κλείσαμε για φέτος.
. Εννοείται ότι αυτό θα γίνει.
3 σέντερ φορ θα έχουμε τη φετινή σεζόν.
Αντί να τον δώσουμε και με τα μισά λεφτά να πάρουμε κάποιον ελεύθερο στυλ Μιριτελο ξέρω ‘γώ;
- nikos_algio
Ο μεγάλος ΠρίγιοοοDamoN έγραψε:Την τεχνική στο τελείωμα που έχει ο ρώσος δύσκολα να την έχει ο Κάρολος.danirifle έγραψε:βλέπω τα βίντεο του τσάλοφ και μου θυμίζει πάρα πολύ σφιντέρσκι
από μένα είναι όχι
Στα βιντεάκια που είδες έχει σκάψει την μπάλα σε τετ α τετ αρκετές φορές με ευκολία και από πλαγιά θέση . Αυτό ο Κάρολ το κάνει στο φιφα.
Μια ερώτηση μόνο . ποιος ήταν ο άλλος επιθετικος που πήραμε που είχε σκοράρει εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης σε όμιλο Τσάμπιονς λιγκ ;;;
Αν θέλετε να πετύχει ο φορ, να το ανοίξει αυτός που είχε ανοίξει του Πριγιοβιτς
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk