Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
τσιριγωτης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

navigator11 έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:Μην το σκαλιζετε πολυ, ειναι παιχταρας ο τυπος σε εξαιρετικη ηλικια. Παμε θετικη ενεργεια
Παιχταρας στο μιλητό ήταν κι ο Μαρκαντώνιος αλλά εδώ απογοήτευσε.
Παιχταράς δεν ήταν πουθενά. Όσο για τον τσαλοφ τα,βασικά να κάνει μεταγραφαρα θα τον ονομάσουμε σε σχέση με Σαματα τα τα τα....
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εχω αρχισει να πιστευω πως αν οντως ισχυει του Τσαλωφ τοτε δεν υπήρχε ποτε σοβαρο ενδιαφερον για τον Δανο. Δεν μπορω να πιστεψω πως μπορουσαμε να φερουμε με κοστος 3 μυρια τον Τσαλωφ στα 26 του και θα διναμε 4 μυρια για δυο χρονια στον 33χρονο Μπρειθγουειτ. Και ναι οκ το συνολικο κοστος του Τσαλωφ θα βγει 8,2 για 4 χρονια αλλα εχει και μεταπωλητικη αξια.
Εκτος αν έπαιζε σαν σεναριο η αποκτηση και των δυο μιας και ο Μπρειθγουειτ παιζει και αριστερα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Rexaris έγραψε:Κατά τη γνώμη μου ο Σαμάτα θα τελειώσει το συμβόλαιό του καιωθα αντικατασταθεί από τον Τζίμα στη συνέχεια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγει τώρα.

Δεν ξέρω γιατί μερικοί νομίζετε οτι χρειαζόμαστε «αναβάθμιση» σε καμμιά δεκαριά θέσεις αλλά το ρόστερ για να συμπληρωθεί χρειαζόμασταν βασικούς φορ και μέσο και εξτρέμ αναπληρωματικό τού Τάισον. Αν κλείσουν οι δύο μεταγραφές που συζητιούνται, μένει ο Μέιτε/αντι-Μέιτε και κλείσαμε για φέτος.

. Εννοείται ότι αυτό θα γίνει.
3 σέντερ φορ θα έχουμε τη φετινή σεζόν.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Εμένα πάλι πως με έχει κολλήσει ότι ασχοληθήκαμε με τον Δανό μόνο κια μόνο για να χωθεί ο γαυρος...ρεβανς δεσπότη....και τελικά γίνανε και ρόμπες

Η φαντασία μου....οργιάζει....ε;
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Καλημέρα αν μπορέσουμε να τους κλείσουμε και τους 2 θα είναι μεγάλη επιτυχία , αν ισχύουν οι αγορες με 2-2.5 και 3 εκ € αντίστοιχα καθώς ο Μαροκινός θα βοηθήσει κυρίως στα πλάγια και μεσοεπιθετικά ενώ ο Τσάλοφ πιστε'υω θέλει στα 26 του μια ώθηση και να μπορέσει να παίξει εκτός Ρωσίας με επιτυχία!
Οσο για τον Πέτκοβιτς είναι πολύ παράξεν0 που δεν έχει παίξει ακόμα εκτός Κροατίας στα 29 του και δεν τον ήθελα ειδικά με τις μεγάλες απαιτήσεις που είχε οικονομικά!
Τώρα ένα χαφ ως αντιΜειτε και τον ΓΙαννούλη να προσδώσει ανταγωνισμό στον Μπαμπα και πάμε φουλ για το league stage toy CL
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

O Πετκοβιτς έχει περάσει απο Ιταλία χωρίς επιτυχία.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Εμένα πάλι πως με έχει κολλήσει ότι ασχοληθήκαμε με τον Δανό μόνο κια μόνο για να χωθεί ο γαυρος...ρεβανς δεσπότη....και τελικά γίνανε και ρόμπες

Η φαντασία μου....οργιάζει....ε;
Περι φαντασίας ο λόγος, να το παω λιγο παρακάτω, εγω φανταζομαι (ευσεβης πόθοι), να ειμαστε πίσω από την κινηση της Μοντερει για Πινεδα, να εχουμε συμφωνησει μαζι του και να παει τον στελνουμε και καλα στο Μεξικό για να ερθει εδω επειτα :D
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

βλέπω τα βίντεο του τσάλοφ και μου θυμίζει πάρα πολύ σφιντέρσκι

από μένα είναι όχι
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Ωραία κίνηση ο Τσαλοφ, πολύ ωραία. Πρεπει όμως να παρουμε και τον Μαροκινο. Μην αφησουμε την δουλεια στην μεση, τα θελουμε τα χαρακτηριστικα του, δεν τα έχουμε, είναι παικταρας.

Υ.Γ. Παιδια ο Λουτσεσκου δουλευει με Σαματα απο την αρχη της προετοιμασίας. Υπολογιζεται πάρα πολυ για τους προκριματικους. Ξερει ακόμη και πως αναπνεει ο καθε συμπαικτης του. Εαν φυγει ο Τανζανός θα είναι πολύ αργοτερα.
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Αυτός ο Μαροκινός που ακούγεται ταιριάζει αρκετά στην υπόθεση λιβάγια από την άποψη ότι δίνει βάθος και στη θέση αριστερού εξτρέμ και στα φορ. Στην καριέρα του έχει παίξει πιο πολλές φορές αριστερό εξτρέμ αλλά γενικά είναι μοιρασμένες οι συμμετοχές του στις δύο θέσεις. Είναι ο λόγος που καλό έβλεπα τον λιβάγια και καλό βλέπω και αυτόν εφόσον κλείσουμε πρωτοκλασάτο ΦΟΡ
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

danirifle έγραψε:βλέπω τα βίντεο του τσάλοφ και μου θυμίζει πάρα πολύ σφιντέρσκι

από μένα είναι όχι
Την τεχνική στο τελείωμα που έχει ο ρώσος δύσκολα να την έχει ο Κάρολος.
Στα βιντεάκια που είδες έχει σκάψει την μπάλα σε τετ α τετ αρκετές φορές με ευκολία και από πλαγιά θέση . Αυτό ο Κάρολ το κάνει στο φιφα.
Μια ερώτηση μόνο . ποιος ήταν ο άλλος επιθετικος που πήραμε που είχε σκοράρει εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης σε όμιλο Τσάμπιονς λιγκ ;;;
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

damon έπαιξες ποδόσφαιρο

με το χέρι στην καρδιά ρε αδερφέ

πιστεύεις ότι ο τσάλοφ μας ανεβάζει επίπεδο?
θα δεχτώ την άποψή σου, καθώς έχεις μυρίσει περισσότερο το τόπι από μένα

είμαστε μια πολύ Physical λίγκα. πώς θα σηκώσει το ξύλο των αμυντικών?
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

theo-drama έγραψε:
Rexaris έγραψε:Κατά τη γνώμη μου ο Σαμάτα θα τελειώσει το συμβόλαιό του καιωθα αντικατασταθεί από τον Τζίμα στη συνέχεια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγει τώρα.

Δεν ξέρω γιατί μερικοί νομίζετε οτι χρειαζόμαστε «αναβάθμιση» σε καμμιά δεκαριά θέσεις αλλά το ρόστερ για να συμπληρωθεί χρειαζόμασταν βασικούς φορ και μέσο και εξτρέμ αναπληρωματικό τού Τάισον. Αν κλείσουν οι δύο μεταγραφές που συζητιούνται, μένει ο Μέιτε/αντι-Μέιτε και κλείσαμε για φέτος.

. Εννοείται ότι αυτό θα γίνει.
3 σέντερ φορ θα έχουμε τη φετινή σεζόν.
Δηλαδή θα κάνουμε το έγκλημα να πληρώνουμε 1εκ για τον τρίτο φορ;
Αντί να τον δώσουμε και με τα μισά λεφτά να πάρουμε κάποιον ελεύθερο στυλ Μιριτελο ξέρω ‘γώ;
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

DamoN έγραψε:
danirifle έγραψε:βλέπω τα βίντεο του τσάλοφ και μου θυμίζει πάρα πολύ σφιντέρσκι

από μένα είναι όχι
Την τεχνική στο τελείωμα που έχει ο ρώσος δύσκολα να την έχει ο Κάρολος.
Στα βιντεάκια που είδες έχει σκάψει την μπάλα σε τετ α τετ αρκετές φορές με ευκολία και από πλαγιά θέση . Αυτό ο Κάρολ το κάνει στο φιφα.
Μια ερώτηση μόνο . ποιος ήταν ο άλλος επιθετικος που πήραμε που είχε σκοράρει εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης σε όμιλο Τσάμπιονς λιγκ ;;;
Ο μεγάλος Πρίγιοοο
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αν θέλετε να πετύχει ο φορ, να το ανοίξει αυτός που είχε ανοίξει του Πριγιοβιτς

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”