Υπάρχει μια διαφορά, όλοι αυτοί έπαιρναν 500-600κ και ο μαουρισιο 1.2. Λεφτά που δίνει και σήμερα ο ΠΑΟΚ.cartman έγραψε:Εσιτι, Αουγκούστο, Φελίπε Σοάρες, Νταντάς. Η ομάδα στα χαφ μετά τον Μαουρίτσιο και την ατυχία με τον Μίσιτς δεν είχε χαφ επιπεδου
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Ενω αντιλαμβανομαι την ανησυχια για το αν θα μεινει ο Μειτε, ή για το αν θα αντικατασταθει απο καλυτερο και αμεσα, αν δεν μεινει, απο την αλλη δεν αντιλαμβανομαι την αντιπαραθεση για το αν ειναι ο Μειτε τοσο καλος ή οχι. Εδω μιλαμε για μεταγραφες και μαλωνουμε για τις μεταγραφες. Για την αξια του παιχτη υπαρχει το τοπικ του. Μπορει να συνεχιστεί εκεί η διαμαχη αυτη.
Παντως σε καθε περιπτωση τι σημασια εχει αν ειναι παιχταρας ή υπερεκτιμημενος? Αποτελεσε τον βασικο χαφ του πρωταθληματος και ξερει τον τροπο παιχνιδιου του Ραζβαν. Επισης τον θελει διακαως ο Ραζβαν. Θα πρεπε να μην υπαρχει καν συζητηση. Το μονο π θα πρεπε να μας ανησυχει ειναι αν θα μεινει και αν οχι ποιος σκατα μπορει να καλυψει το κενο του ή και να προσφέρει περισσοτερα.
Εγω προσωπικα θεωρώ πως μονο με αγορα θα αντικατασταθεί επιτυχως και φυσικα οχι με.αγορα Μισιτς. Ελεος με τους γνωστους μας. Καλως ή κακως ο Μειτε ειναι μια κλαση πανω απο Μισιτς. Αν δεν μεινει επιβάλλεται να ερθει καλυτερος του!
Παντως σε καθε περιπτωση τι σημασια εχει αν ειναι παιχταρας ή υπερεκτιμημενος? Αποτελεσε τον βασικο χαφ του πρωταθληματος και ξερει τον τροπο παιχνιδιου του Ραζβαν. Επισης τον θελει διακαως ο Ραζβαν. Θα πρεπε να μην υπαρχει καν συζητηση. Το μονο π θα πρεπε να μας ανησυχει ειναι αν θα μεινει και αν οχι ποιος σκατα μπορει να καλυψει το κενο του ή και να προσφέρει περισσοτερα.
Εγω προσωπικα θεωρώ πως μονο με αγορα θα αντικατασταθεί επιτυχως και φυσικα οχι με.αγορα Μισιτς. Ελεος με τους γνωστους μας. Καλως ή κακως ο Μειτε ειναι μια κλαση πανω απο Μισιτς. Αν δεν μεινει επιβάλλεται να ερθει καλυτερος του!
Ο Καμαρά δηλαδή δεν είναι χαφ επιπέδου? Ξέρω δεν είναι ιδιοι, αλλά μιας και μιλάμε για επίπεδο γενικά.
Μακάρι να μείνει ο Μειτε αλλιώς πάμε παρακάτω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τετ 19 Ιουν 2024, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε μονο αυτη εχει και οι αλλοι ηταν ανοιχτοι σαν τριανταφυλλοcartman έγραψε:Το γκολ μέσα στο βαζελο ξεκινά με τριπλά του Μειτε , διασχίζει το μισό γήπεδο και βγάζει φοβερή κάθετη.
Κρίνουμε ένα παίχτη που το δεύτερο μισό έπαιζε μόνος του
Αυτό μένει να αποδειχθεί. Του Μεϊτέ αποδείχθηκε. Κόλλησε με την ομάδα, τον προπονητή, τον τρόπο παιχνιδιού κλπ.astral έγραψε:Ο Καμαρά δηλαδή δεν είναι χαφ επιπέδου? Ξέρω δεν είναι ιδιοι, αλλά μιας και μιλάμε για επίπεδο γενικά.
Ο Καμαρά μπορεί να βγει και καλύτερος. Δεν μπορούμε όμως να το ξέρουμε. Γιατί νομίζεις χτυπιέται ο άλλος για τη γ@μιόλα την ομοιογένεια; Όχι επειδή έτσι του κάπνισε. Ξέρει τι σημαίνει.
Έχουμε Ράφα Σοάρες εμείς, δε μασάμε.Ζοραν έγραψε:Απο τον γνωστό πλεον Kyri του twitter:
"ΘΕΛΕΙ RAFA SILVA Ο ΠΑΟΚ.Ο Πορτογάλος συζητούσε αρχές του μήνα με Αραβία αλλά το θέμα έχει παγώσει.
Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον απο Ευρώπη επίσης διότι ο παίχτης είχε πολύ καλή απόδοση την τελευταία σεζόν με 14 γκόλ και 12 ασσίστ σε 30 εμφανίσεις.
Ο Λουτσέσκου τον θέλει. Ο ΠΑΟΚ θα το κυνηγήσει!!"
- nikos_algio
Ο Μειτε είναι το πουλεν μου και είχα πολλά χρόνια να αποκαλέσω κάποιον έτσι.
Ειλικρινά χαλιεμαι πολύ που φαίνεται να στραβωνει η δουλειά αλλά δεν μπορώ να προσαψω τίποτα στη διοίκηση αφού θεωρώ πως έπραξε τα δέοντα και η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον παίκτη (τουλάχιστον σύμφωνα με τα "ρεπορτάζ")
@equalizer ο τύπος έχει το βιζιον του Νταντας, το αγκρεσιβιτι του Ντάγκλας Αγκουστο, με το σώμα του Εσιτι. Μαρκάρει αντίπαλο αλλά και χώρο καταπληκτικά (δεν μπορώ να τον παρομοιάσω με κάποιον πρώην μας γιατί δεν έχω δει αυτό το επίπεδο από κανέναν σε αυτήν την κατηγορία). Επιπλέον, αρκετά καλή τεχνική στο κράτημα και το οδηγημα της μπάλας αλλά και στο κλέψιμο, έχοντας παράλληλα ικανοποιητική ταχυτητα.
Κυρια μειονεκτήματα του, η σχετικά αργή επιτάχυνση του, το σουτ του και η αδυναμία του στο κεφάλι και το ψηλό παιχνίδι.
Δεν χρειάζεται να αποδομησουμε τον παίκτη και να τον βγάλουμε άχρηστο ακόμα και αν πάει σε ανταγωνιστή μας
. Δυστυχώς αν γίνει αυτό οι αντίπαλοι δυναμώνουν υπερβολικά.
Α ρε Σου γιατί είσαι τόσο αχαμπαρος και δεν έρχεσαι να μπούμε μαζί στο Λιγκ Παθ.
Ειλικρινά χαλιεμαι πολύ που φαίνεται να στραβωνει η δουλειά αλλά δεν μπορώ να προσαψω τίποτα στη διοίκηση αφού θεωρώ πως έπραξε τα δέοντα και η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον παίκτη (τουλάχιστον σύμφωνα με τα "ρεπορτάζ")
@equalizer ο τύπος έχει το βιζιον του Νταντας, το αγκρεσιβιτι του Ντάγκλας Αγκουστο, με το σώμα του Εσιτι. Μαρκάρει αντίπαλο αλλά και χώρο καταπληκτικά (δεν μπορώ να τον παρομοιάσω με κάποιον πρώην μας γιατί δεν έχω δει αυτό το επίπεδο από κανέναν σε αυτήν την κατηγορία). Επιπλέον, αρκετά καλή τεχνική στο κράτημα και το οδηγημα της μπάλας αλλά και στο κλέψιμο, έχοντας παράλληλα ικανοποιητική ταχυτητα.
Κυρια μειονεκτήματα του, η σχετικά αργή επιτάχυνση του, το σουτ του και η αδυναμία του στο κεφάλι και το ψηλό παιχνίδι.
Δεν χρειάζεται να αποδομησουμε τον παίκτη και να τον βγάλουμε άχρηστο ακόμα και αν πάει σε ανταγωνιστή μας

Α ρε Σου γιατί είσαι τόσο αχαμπαρος και δεν έρχεσαι να μπούμε μαζί στο Λιγκ Παθ.
Τον έχουμε χιλιοδει για να ξέρουμε το επίπεδο του.Blackgr4 έγραψε:Αυτό μένει να αποδειχθεί. Του Μεϊτέ αποδείχθηκε. Κόλλησε με την ομάδα, τον προπονητή, τον τρόπο παιχνιδιού κλπ.astral έγραψε:Ο Καμαρά δηλαδή δεν είναι χαφ επιπέδου? Ξέρω δεν είναι ιδιοι, αλλά μιας και μιλάμε για επίπεδο γενικά.
Ο Καμαρά μπορεί να βγει και καλύτερος. Δεν μπορούμε όμως να το ξέρουμε. Γιατί νομίζεις χτυπιέται ο άλλος για τη γ@μιόλα την ομοιογένεια; Όχι επειδή έτσι του κάπνισε. Ξέρει τι σημαίνει.
Άλλη κουβέντα αν θα κουμπώσει στην ομάδα και όπως είπα δεν τον αναφέρω ως αντικαταστάτη του Μειτε αλλά ως "χαφ επιπέδου" που δεν έχουμε δει εδώ και 4 χρόνια αλλά μόλις ήρθε.
Μακάρι να έμενε κι ο Μειτε αλλά αν δε θέλει , τότε πάμε παρακάτω.
Τελευταία ,να πω την αλήθεια, περισσότερο ανησυχώ για τη θέση του κετζιορα τουλάχιστον για το κοντινό μέλλον .
Μα υποτιθεται φετος πρεπει να αναβαθμισουμε το ροστερ οχι να το αφησουμε στα ιδια αν οχι χειροτερα επίπεδα. Τι διαφορα θα κανει ενας Καμαρα σε ενα κεντρο με Σβαμπ Οζντοεφ και Τσιγγαρα? Στην καλυτερη θα δουμε οτι ειδαμε και φετος. Το θεμα ειναι να εχεις εναν καμαρα και εναν μειτε για βασικους. Αλιμονο αν μεινουμε με εναν Καμαρα.astral έγραψε:Ο Καμαρά δηλαδή δεν είναι χαφ επιπέδου? Ξέρω δεν είναι ιδιοι, αλλά μιας και μιλάμε για επίπεδο γενικά.
Ο Αουγκούστο είναι μια χαρά παίκτης. Εστί, Φελίπε Σοάρες,Νινουα,Νταντάς και Μάρκος Αντώνιος ήταν αποτυχίες. Και ο Κουρτιτς με ένα καλό εξάμηνο σε διετές συμβόλαιο για μένα κρίνεται κακή επιλογή.
Φίλε το τόνισα πολλάκις, δεν μηδενίζω τον παίκτη, καλός είναι
Απλά διαφωνώ ΠΟΛΥ με την αποθέωση που έφαγε από πολύ νωρίς στη σεζόν ("μη τολμήσει και τον αφήσει η ΠΑΕ" - "θα βγούμε 4οι και θα φύγει ο Μεϊτε" και τα λοιπά φαιδρά)
Οτιδήποτε και αν γίνει, μείνει, φύγει, πάει σε αντίπαλο, την ίδια άποψη θα έχω
Απλά διαφωνώ ΠΟΛΥ με την αποθέωση που έφαγε από πολύ νωρίς στη σεζόν ("μη τολμήσει και τον αφήσει η ΠΑΕ" - "θα βγούμε 4οι και θα φύγει ο Μεϊτε" και τα λοιπά φαιδρά)
Οτιδήποτε και αν γίνει, μείνει, φύγει, πάει σε αντίπαλο, την ίδια άποψη θα έχω
Μακάρι να ξαναδούμε ότι είδαμε φέτοςGospi έγραψε:Μα υποτιθεται φετος πρεπει να αναβαθμισουμε το ροστερ οχι να το αφησουμε στα ιδια αν οχι χειροτερα επίπεδα. Τι διαφορα θα κανει ενας Καμαρα σε ενα κεντρο με Σβαμπ Οζντοεφ και Τσιγγαρα? Στην καλυτερη θα δουμε οτι ειδαμε και φετος. Το θεμα ειναι να εχεις εναν καμαρα και εναν μειτε για βασικους. Αλιμονο αν μεινουμε με εναν Καμαρα.astral έγραψε:Ο Καμαρά δηλαδή δεν είναι χαφ επιπέδου? Ξέρω δεν είναι ιδιοι, αλλά μιας και μιλάμε για επίπεδο γενικά.

και γιατί να μην κάνει διάφορα ο Καμαρά παίζοντας με τους παραπάνω? Πέρσι είχαμε σβαμπ-τσιγγαρα.
Αν δεν έρθει ο Μειτε τότε θα έρθει κάποιος άλλος. Δεν τελείωσαν οι χαφ.
Για άλλη μια φορά, μακάρι να έμενε αλλά αφού δε θέλει πάμε παρακάτω να βρούμε τον επόμενο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τετ 19 Ιουν 2024, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο κουρυιτς έπαιρνε σχεδόν τα ίδια χρήματα που δίνουμε τώρα στον μεϊτέ .Leonardo10 έγραψε:Υπάρχει μια διαφορά, όλοι αυτοί έπαιρναν 500-600κ και ο μαουρισιο 1.2. Λεφτά που δίνει και σήμερα ο ΠΑΟΚ.cartman έγραψε:Εσιτι, Αουγκούστο, Φελίπε Σοάρες, Νταντάς. Η ομάδα στα χαφ μετά τον Μαουρίτσιο και την ατυχία με τον Μίσιτς δεν είχε χαφ επιπεδου
Είμαστε οκ με έναν κουρτιτς?
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαλιέστε, αν ο Μειτε αποφάσισε να βγει στη σύνταξη καλά κάνει και πάει αραβίες. Και ο Πρίγιο κάποτε τα ίδια έκανε για να τελειώσει ποδοσφαιρικά ενώ θα μπορούσε ακόμα να παίζει Ευρώπη.
Η Μπενφίκα θα έχει το θέμα γιατί δεν θα πάρει φράγκο από του Άραβες.
Η Μπενφίκα θα έχει το θέμα γιατί δεν θα πάρει φράγκο από του Άραβες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 19 Ιουν 2024, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Νομίζω δεν θα έπρεπε να αναρωτιόμασταν καν αν θα “σαλταρει” ο Ραζβαν. Αλλά για να τα λέμε όλα όπως είναι τι να σαλτάρει επειδή δεν θα μείνει ο Μειτε; Του έφεραν το χαφ που ΑΥΤΟΣ ζήτησε και ήταν προσωπική του επιλογή, του ανανέωσε τον αντρίγια, τον ταισον και τον σβαμπ όπως ζήτησε, του ανανέωσε μέχρι και τον Μουργκ που δεν ξέρω αν κάποιος άλλος από την ομάδα επιθυμούσε την παραμονή του. Το πιο σημαντικό κράτησε τον Ντέλια και με μεγάλες πιθανότητες να παραμείνει και ο κεντζιορα. Θα έχει κατά 90% το ίδιο ροστερ και θα ενισχυθεί με 4-5 μεταγραφές. Και μετά από όλα αυτά θα έπρεπε να αναρωτιόμαστε αν θα σαλτάρει;Blackgr4 έγραψε: Θα καλυφθεί επάξια το κενό; Θα κοστίσει η απώλεια Μεϊτέ; Θα σαλτάρει ο Ράζβαν που ζήτησε τρεις παραμονές και με το ζόρι φαίνεται να μένει ο ένας;
Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε τις απαντήσεις σε όλα αυτά. Μην επιμένετε να αλλάξουν γνώμη οι άλλοι. Δεν θα συμβεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 19 Ιουν 2024, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.