Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mbison

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από mbison »

xrictoforoc έγραψε:
mbison έγραψε:Mπας και μεταξυ του Αμπελ κ Βιειρι υπάρχει το ή εγώ ή αυτός?
Μακάρι να είναι έτσι και να γυρίσει ο Αντρέ

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προτιμώ τον μάγο, γούστο έχει. Έχει να δώσει κι άλλα σόου.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ksenitemenos4 έγραψε:
bersekeros έγραψε: τι να πρωτοσχολιασω, οτι βασιζεσαι σε δυο γνωστους σου που περασαν το ιδιο προβλημα (λες και σημαινει κατι αυτο για τον μισιτς η για τον οποιοδηποτε αλλο με το ιδιο προβλημα), οι οποιοι φανταζομαι δεν ηταν επαγγελματιες ποδοσφαιριστες? το οτι επιμενεις πως η ντιναμο δεν ρισκαρε τιποτα, οταν μιλαμε ετσι και αλλιως για εναν παικτη που ειναι ποσους μηνες εκτος γηπεδων, και εισαι και σιγουρος μαλιστα οτι θα παιξει συντομα , γιατι ελα μωρε ειναι παμπονηροι αυτοι οι γιουγκοσλαβοι....?η στο οτι μετα απολα τα παραπανω καταληγεις με καποιο τροπο στο συμπερασμα οτι καναμε πατατα και μιλας για αφηγηματα?
Για την οικονομία της συζήτήσης, ας θεωρήσουμε ότι εγώ λέω ανοησίες και η άποψή μου είναι αλαφριά που λένε και στο χωριό μου.

Αντικαταστάτη του Μίσιτς φέραμε; Όχι.
Το ξέραμε ότι δεν υπολογίζεται ο παίκτης; Όχι.

Τα χρήματα που θα δίναμε για τον Μίσιτς, έαν ήταν υγιής...γιατί δεν τα δώσαμε για τον Μενσά ή για κάποιο άλλο αντίστοιχο ποιοτικό χαφ;

Εάν είχε γίνει, ούτε θα καθόμουν εγώ τώρα να γκρινιάζω (και δεν ανήκω στους γκρινιάρηδες) και η ομάδα θα ρόλαρε καλυτερα, χωρίς να πιάνεται η ψυχή μας σε κάθε φάουλ στον Καντουρί ή τον Σβαμπ. Γιατί άλλα ποιοτικά χαφ δεν έχεις. Ο Αουγκούστο δεν με έχει πείσει.

Εκτός και μείνουμε κάποια στιγμή με μηδέν χαφ και βάλουμε ξέρω γω τον Τσιγγάρα μέσα ή κάνα Μιχαηλίδη στα χαφ και μετά θα ακούμε ότι βγάζει και παίκτες από τους μικρούς ο προπονητής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τρί 20 Οκτ 2020, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

ειπα εγω οτι δεν επρεπε να φερουμε χαφ? τοση ωρα συζηταμε ποιο μπορει να ηταν το σκεπτικο της παε και χαλασε του μισιτς, οχι εαν επρεπε να φερουν αλλον στη θεση του...ξεκινησες απο αφηγηματα, πηγες σε γνωστους σου, μιλησες για πατατες και τωρα μου λες οτι δεν φεραμε χαφ...οτι ναναι
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Ksenitemenos4 έγραψε:ειπα εγω οτι δεν επρεπε να φερουμε χαφ? τοση ωρα συζηταμε ποιο μπορει να ηταν το σκεπτικο της παε και χαλασε του μισιτς, οχι εαν επρεπε να φερουν αλλον στη θεση του...ξεκινησες απο αφηγηματα, πηγες σε γνωστους σου, μιλησες για πατατες και τωρα μου λες οτι δεν φεραμε χαφ...οτι ναναι
Εντάξει ξενιτεμένε εγώ λέω ότι να'ναι γιατί γκρινιάζω και χαλάστηκα με του Μίσιτς.

Εσύ τι ακριβώς λες; Οτι είχαμε σωστή διαχείριση στο θέμα Μίσιτς; Ότι τον υπολογίζαμε ή όχι;
Ότι ο σχεδιασμός στα χαφ και στα συμβόλαια έγινε χωρίς να υπολογίζεται ο παίκτης και το συμβόλαιό του;

Ότι η Δυναμό Ζάγκρεμπ πήρε ένα στοίχημα; Ότι εμείς δεν έπρεπε να το πάρουμε το στοίχημα;

Ότι ξέραμε ότι ο παικτης είναι δανεικός σε εμάς, μέχρι που τον ανακοίνωσε η Σπόρτινγκ στο ρόστερ;

Ποιο είναι το πραγματικό αφήγημα; Μας είπε κανένας;
ΔΕΝ χρειαζόμαστε χαφ άκουσα μόνο από τον ΤΔ.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

ολοι χαλαστηκαμε με του μισιτς ρε φιλε τι σχεση εχει αυτο? που τα ειδες ολα αυτα που γραφεις, εγραψα πιο πανω την αποψη μου, οπως και αλλα παιδια τι σε δυσκολευει τοσο? γραφουμε τοση ωρα για το αν πηρε ρισκο η ντιναμο, αν ειναι δυνατον δηλαδη, παικτη με τετοιο θεμα υγειας που εχει να παιξει μηνες μπαλα και το συζηταμε ακομα αν πηρε ρισκο??θα τον βγαλεις οτι εκανε και προετοιμασια σε λιγο και θα παιξει βασικος στο επομενο ματς...αστο γαμα το το παρααναλυσαμε
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Μακάρι να έχεις δίκιο εσύ και εγώ να λέω υπερβολές και ανοησίες, που πηγάζουν από γκρίνια και αδικαιολόγητα.

Μακάρι να έχουμε πάρει τις σωστές, ρεαλιστικές και ψύχραιμες αποφάσεις και στο θέμα Μίσιτς, προς το συμφέρον και το καλό της ομάδας.

Μακάρι να μην έπρεπε να ρισκάρουμε για το Μίσιτς (γιατί σύμφωνα με αυτά που διαρρέονται ο παίκτης είχε πρόβλημα που θα τον απέτρεπε να παίξει μπάλα πριν το καλοκαίρι του 21).

Μακάρι να έχει δίκιο ο τεχνικός διευθυντής που λέει ότι δεν χρειαζόμαστε χαφ.

Όποτε τώρα είμαστε με Σβαμπ, Καντουρί, Εσίτι, Αουγκούστο, Νινούα και Τσιγγάρα στα χαφ.

Μακάρι να είναι αρκετοί....
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Χαλαλι του Μισιτς αν ειναι να μου φερει τον Ιανουαριο τον Dan Blazer απο Μακαμπι αυτη τη χαφαρα που ληγει το συμβολαιο του!!!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

*Glazer.

Ας τον έφερναν το καλοκαίρι τον Glazer.

Μέχρι το Γενάρη έχουμε άλλα 10-11 παιχνίδια.
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

για μισιτς ενα εχω να πω , ας μην παιξει μπαλλα και ας ειναι υγιες το παιδι , ποια μπαλλα τωρα. περαστικα ρε παικταρα !! τωρα να δουμε πως θα κυλησει η φαση με το συστημα φερρειρα . Καντουρι με Σβαμπ ειναι κακο διδυμο!! ειναι σχετικα αργα κορμια δεν εχουν τρεξιματα εκρηξη , δεν ταιριαζουν μαζι!!! Αρα τι γρηγορο εχει ο παοκ διπλα στον Σβαμπ????Εσιτι???? με τιποτα αρα βαζεις εκει τσιγγαρα που ειναι ποερισσοτερο κοφτης και αφηνεις τον σβατζενεγκερ τον σβαμπ τον σωσια του , να παιξει οχταρακι!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μετά τη συνέντευξη τύπου πλεον κατάλαβα το πλάνο της ομάδας, που ευτυχώς είναι ξεκάθαρο:
- Δεν κανουμε πρωταθλητισμο, παρα μονο αν προκύψει.
- Η χρονιά αυτή ειναι εξορθολογισμου
- θα δοθει το βάρος στην Ευρώπη για ενα Sustainable future.
- θα εξελίξουμε νεαρούς δίνοντας ακόμη μεγαλύτερο κινητρο να μας επιλεγουν τα καλύτερα ταλεντα της χωρας.
- Έχουμε εναν ακριβό προπονητή που πιστεύουμε λόγω της επιτυχίας του στην Μπραγκα.

Εγω πλέον χαλάρωσα γιατί μου ειπαν την αλήθεια. Αυτο μπορούσαν, αυτο εκαναν. Μεταγραφικά τα πηγαν πολυ καλά με εξαίρεση το λαθος με Ουαγκε. Φυσικά αν τα έβρισκαν με το Μάτος ή Βιεϊρινια (για δεξι μπακ), δε θα χρειάζονταν αυτή η μεταγραφή. Η ελλειψη χαφ ισως καλυφθει εσωτερικά με μετατοπιση καποιου αμυντικου στην ανάγκη στη θεση 6. Επίσης ο Αουγκουστο, σε χρονιά πιο χαλαρή, οπως φέτος, ίσως βρει τον εαυτό του. Μεσοεπιθετικα, πιστεύουν στην εξέλιξη και του Βρακά. Στην επίθεση υπάρχει πίστη στον Σφιντερσκι (εγώ δυστυχώς δεν τον πιστεύω καθόλου και ήθελα 2 έτοιμα φορ στην ομάδα) . Μακάρι να εξελιχθεί ο παίκτης. Ολοι ευχόμαστε τα καλύτερα για τους παίκτες και την ομάδα. Λογικά φετος δε θα έχουμε πρόβλημα να πάρουμε τη 2η θέση αλλα και να καθαρίσουμε το ffp.
Max

Δημοσίευση από Max »

Διαβάζω διάφορα και αναρωτιέμαι αν έχουμε υπάρξει εργαζόμενοι?!
Δηλαδή θα κουβεντιάσω με την εργοδοσία, θα συμφωνήσω σε ότι συμφωνήσω κι αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα θα μου ζητήσει η εργοδοσία ή κάποιος άλλος, εκτός των συμβασιούχων να παραιτηθώ!!!
Θα το κάνω όταν το κρίνω εγώ και όχι όποιος άλλος!!!! Δηλαδή ρε παλικάρια αν η αποζημίωση σε έναν από εμάς, ανέρχεται στα 10.000 ευρώ θα του πούμε παραιτησου?Χουβαρνταδες!!!
Αν δεν σας κάνω με στέλνετε όπως πρέπει!
Πριν εκφράσουμε μια θεώρηση καλό θα είναι να βάζουμε τον εαυτό μας στην άλλη πλευρά.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Metagrafakias έγραψε:Χαλαλι του Μισιτς αν ειναι να μου φερει τον Ιανουαριο τον Dan Blazer απο Μακαμπι αυτη τη χαφαρα που ληγει το συμβολαιο του!!!
Από που προκύπτει πως αυτός Glazer,Blazer η όπως τέλος πάντων τον λένε,είναι "χαφάρα" ;
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

DimitrisS έγραψε:Νταξει, ή ο Πετρωτος εψαξε και βρηκε τον αντιστοιχο Πετρωτο της Κροατιας, τον Petrotic, για να μαθει πληροφοριες ή στην Ντιναμο πουλανε τρελο παπα στα μεσα και στους οπαδους της.

Κατι μου λεει οτι προκεται για το πρωτο.
Στην αρχή είπα ότι τρολλάρεις. Μετά ειδα το όνομα και απόρησα...
Ρε λες?
Σοβαρα τώρα?
Πέτροβιτς: «Ήθελε να επιστρέψει στην Κροατία ο Μίσιτς, ίσως παίξει την Κυριακή»

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Novi List, Νταβόρ Πέτροβιτς, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την μεταγραφή του Γιόσιπ Μίσιτς στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.
Πέτροβιτς ρε μλκ!!!!
Πέτροβιτς!!

:lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

dimitris88 έγραψε:σε αυτό που αναφέρει ο max, ο λόγος που παίζει με τρια στόπερ ο Φερέϊρα είναι απλός. Η ομάδα έχει τραγικά χαφ στην ανασταλτική τους συμπεριφορά. Το πρόβλημα ξεκινάει από το 2018, όπου όλοι βλέπαμε ότι με Σάχωφ και Κάνιας δεν πας πουθενά και σαφώς χρειαζόμασταν (ταχυδυναμική) αναβάθμιση.
Εαν αυτο το "πρόβλημα" στα χαφ μας ξαναφέρει νταμπλ, το θέλω ξανα...
Δεν ειμαι κανενας weirdo, θελω να πιστευω.
dimitris88 έγραψε: Ακολούθησε το τραγικό περσινό μεταγραφικό καλοκαίρι, όπου όχι μόνο δεν έγινε η αναβάθμιση αλλά έγινε ξεκάθαρη υποβάθμιση με Εσίτι και Αουγκούστο.
Από τα σημερινά μας χαφ κανένας δεν προσθέτει αμυντική ασφάλεια και σίγουρο αμυντικό τρανζίτιον όταν χάνεται η μπάλα στη επίθεση. Ο Εσίτι που είναι κόφτης, είναι αργός, όχι ιδιαίτερα ευκίνητος και χωρίς καλή ισορροπία και μηδενική περιστροφή. Είναι εξάρι να παίζει μπροστά από τα δύο στόπερ σε χαμηλά μέτρα αλλά η αμπαλοσύνη του γεννάει ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα. Εάν και τα στόπερ δεν είναι καλά με τη μπάλα κάτω (πχ Βαρέλα, Ίγκασον) συν τον Εσίτι δεν μπορούν να βγάλουν τη μπάλα εμπρός και μια ομάδα με καλούτσικη πίεση, μπορεί να σου δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα. Την είδαμε αυτήν την τραγική εικόνα στο περσινό παιχνίδι με το βάζελο στο οακα όπου χάσαμε 2-0 με τραγικά λάθη πίσω επειδή δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τη μπάλα από την άμυνα.
Τα υπόλοιπα μας χαφ είναι. Ο Σβάμπ που είναι αργός και εάν χρειάζεται να κάνει μεγάλες κούρσες δεν το έχει, Ο Αουγκούστο που και αυτός δεν έδειξε στοιχεία σημαντικά στο μαρκάρισμα και την ταχύτητα, αντίθετα έδειξε μια επιπολαιότητα στο παραπάνω κράτημα της μπάλας, που οδηγούσε σε λάθη. Έχουμε τον Καντουρί που ξέρει σπουδαία μπάλα και έχει απίστευτη τεχνική αλλά δεν είναι από τη φύση του το μηχανάκι που θα τρέχει και θα κόβει. Παρόλα αυτά είναι πολύ φιλότιμος και στα σημαντικά παιχνίδια υπερβάλλει εαυτό και σε κάποιο ικανοποιητικό βαθμό ανταποκρίνεται. Μετά είναι ο Νινούα που για λόγους δύναμης, εμπειρίας, κτλ, δεν είναι ακόμη έτοιμος σε αυτό το κομμάτι, υπάρχει επίσης και ο Τσιγγάρας που όμως ακόμη δεν έχει παίξει 90λεπτο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Για το Φερέϊρα, ήταν μονόδρομος οι 3 στόπερ γιατί έτσι βρήκε ισορροπία αμυντικά (balance που έλεγε και μια ψυχή), με τους τρεις στόπερ καλύπτει (στο βαθμό που γίνεται) την αμυντική αδυναμία των χαφ.
Και βέβαια ο Φερέϊρα ήθελε και θέλει καλύτερα χαφ. Ο πρώτος παίκτης που ζήτησε ήταν ο ταχυδυναμικός Μενσά, που είναι ενδεικτικό τι είδους παίκτη και τι χαρακτηριστικά ήθελε. Το ζήτημα όμως φέτος ήταν και το οικονομικό και τι μπορούσαμε να πάρουμε. Δηλαδή τώρα τι να κάνει ο Φερέϊρα να βγει και να ξεφωνίζει τη διοίκηση που έχει μαζέψει ένα σωρό χαφ που κανένας δεν είναι ολοκληρωμένος για να κάνει τη δουλειά που θέλει; Όχι βέβαια. Ξέρουν όλοι μέσα στην ομάδα και πολύ καλά μάλιστα το κενό που υπάρχει. Γι' αυτό εξάλλου εάν μπαίναμε στους ομίλους του τσουλου θα αγοραζόταν παίκτης με μεταγραφή 3εκ+ (είχε γραφεί για τον Όλσον το Σουηδό) που να έχει ολόκληρο το πακέτο. Τέτοιους παίκτες ψάχνουν όλες οι ομάδες, ταχυδυναμικούς που να ξέρουν και μπάλα.
Αν και αν και αν και αν ειχαμε λεφτά και αν περνούσαμε... Και αυτα τα χαφ κοστιζουν. ΦΦΠ ειπαμε ε?
Αμυντική αδυναμία έχουμε, μόνο επειδη θέλει να παιζει το συγκεκριμένο στυλ ποδοσφαιρου.
Τωρα τι κανουμε όμως?

Και όχι. Τα 3 στοπερ δεν ειναι μονοδρομος.
Αυτό ειναι μονόδρομος στο εγκέφαλο του και μόνο.
Μπορεί πολύ άνετα να αλλάξει σχηματισμό και στυλ και χρησιμοποιησει το ροστερ οπως πρέπει και όχι όπως νομίζει. Τα εχουν πει τα παιδια εδώ μεσα πολλές φορές... 3 χαφ,πχ Μιχαηλιδης πιο μπροστα κλπ...
dimitris88 έγραψε:Επίσης και ο λόγος που δεν κάνει ο Φερέϊρα πιο νωρίς τις αλλαγές δηλαδή να βγάλει ένα στόπερ και να βάλει ένα μεσοεπιθετικό είναι γιατί θεωρεί ότι τότε αυξάνει πολύ τις πιθανότητες να φάμε γκολ παρά να βάλουμε. Δείτε τι έγινε με την Κράσνοταρ στην Τούμπα, μόλις έβγαλε το ένα στόπερ και μείναμε με 2. Τότε βρήκαν κενά οι Ρώσοι και κάνανε τα γκολ, μέχρι τότε δεν μας είχαν απειλήσει καθόλου.
Γι' αυτό και με την κούλα αυτή την αλλαγή συστήματος την έκανε στο 81 δηλαδή να παίξει για περίπου 15 λεπτά με αυτήν την αδυναμία μεσοαμυντικά και όχι για παραπάνω.
Ενταξει, αμα φοβαται μην φαει γκολ από τον Ατρόμητο, τον Βόλο και την μισή Κούλα, τι να πουμε παραπανω...
Αμα δεν μπορείς, ας γίνεις κομμωτής.
(Αλλά εκει δεν έχει 2 μύρια μισθό)
dimitris88 έγραψε: Το ποδόσφαιρο είναι σύνθετο άθλημα. Νομίζω ότι μέσα σε αυτό το καλοκαίρι που ο Ρέμπε είχε να ξεκαθαρίσει πολλές παλιές μεταγραφικές αμαρτίες και αστοχίες, τα πήγε σε γενικές γραμμές καλά και τώρα το χειμώνα πιο στοχευμένα και με λιγότερη πίεση θα καλύψει και τα υπόλοιπα κενά.
Ας μην κρινουμε ακόμα. Αν και όντως για τα πεπραγμένα προηγουμενων ετων, δεν φταίει αυτός. Ή για το ποσες παρεμβασεις δεχεται στην δουλεια του (κλασική αμαρτία στην ΠΑΕ)
Μπορεί όμως η άρνηση των 6-7 μυριων για Γιαννούλη και των 4-5 μυριων για Σβαροφσκι (οπως ακουγεται) να είναι οι μεγαλυτερες πατάτες του φετινου καλοκαιριού... (σε συνδυασμό με τα ξεπουλήματα όσο όσο των Πελκα-Ακπομ).
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Την Παρασκευή τελειώνει η προθεσμία για τους ελεύθερους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”