Γιατί είναι μονταζιέρα φάση και βλέπεις μόνο όσες πάσες έφτασαν σε συμπαίκτη του και όσες τρίπλες του βγήκαν.psiras67 έγραψε:Εγώ γιατί βλέπω και καλή μακρινή πάσα στην πλάτη τον αντιπάλων και καλή τριπλά και κράτημα της μπάλας στον ανθρωποφάγο ?James Moriarty έγραψε:Δεν ξέρω αν μπήκε το βίντεο, αλλά είναι το καλύτερο που βρήκα και στην καλύτερη ανάλυση. Στο 442 η 343 με παραλλαγές ένας τέτοιος ΒΡΑΧΟΣ είναι αναγκαίος. Πρέπει να πάρουμε πιστευω και ένα ακόμα εξαροοχταρι όπως τον Κροατη αν πέσουν οι Ιταλοί. Η τον Σίλβα. Μάο θα έρθει αργά και θα είναι προφανώς σε πτώση στην αρχή λόγω φόβου, ο Μισιτς δανεικός και είναι μια καλή αλλαγή, ο κάτσε πιστεύω θα φύγει, ο Βερνμπλουμ συγνώμη αλλά δεν βλέπω να επανέρχεται και είναι και το ΠΟΥΛΕΝ μου, ο Αουγκούστο που είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑ έχει βγει πρώτη φορά από την χώρα του και πιστευω με Αγιαξ θα μας εξέπληξει αλλά παιδιά θέλει χρόνο. Εν κατακλείδι θέλουμε όπως και δηποτε, ένα οχταρι επιπέδου bradaric. Αυτός της Κάλιαρι πήρε δύο πακταρες με πόσα εκατομμύρια και τσάμπα θα πληρώνει ένα παίκτη που μπορεί να είναι και εκτός 18αδας και που είναι έξαλλος όπως λένε αφού δεν τον δίνουν να κάνει το βήμα παραπάνω. Τεσπα εδώ το βίντεο από τον ΤΑΝΚΣ που θυμάμαι, δεν είμαι σίγουρος ότι πριν δύο χρόνια είχαν ρίξει πίτα στην Χαντερσφιλντ τότε που ανέβηκε PREMIER LEAGUE για δεκα χαρτια.
Το βίντεο 10 λεπτών από τον ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟ!
https://vimeo.com/291677688
Αυτό έλειπε, να εβαζαν τα τσαφ, τα πουλήματα της μπάλας, τις γκάφες και τις φορές που του πήραν τη μπάλα ή τον πέρασαν σαν σταματημενο.
Αμα δε δούμε ολοκληρωμένο παιχνίδι ή καμια ανάλυση τύπου repress, που βάζουν και τις αδυναμίες, εικόνα δε θα έχουμε.