Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

Νομίζω αν μαζευτούμε 11 και 11 από εδώ μέσα καλύτερο θέαμα θα δείξουμε από ότι ο ιστορικός Βόλος και ΟΑΡΗΣ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

pgetsos έγραψε:
Grigorios_PAOK έγραψε:Ο ΟΦΗ διοικητικά τα έχει βρει με γαύρο. Θυμηθείτε τις εκλογές.
Εγω δε συμφωνω με το "Οποιος δεν ειναι μαζι μας, ειναι εναντιον μας"

Και δε μιλαω για τον ΟΦΗ, αλλα για τον Χ ανεξαρτητο. Εχεις να ψηφισεις αναμεσα σε δυο ΙΚΑΝΟΥΣ ανθρωπους για την προεδρια. Γιατι και ο Λυσανδρου δεν ειναι φυρα. Ε ψηφισαν εκεινον αντι για τον δικο μας

Φύρα δεν ξέρω αν είναι. Ψεύτης πάντως σε δικαιοδοτικά όργανα δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να είναι.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Πιγκετσο δε σε έχω για αφελή.Δε μιλάμε για εκπροσώπους ανεξάρτητων αρχών.προεδρο ομάδας ψηφίζεις σε αυτές τις διαδικασίες όχι βιογραφικά.Αν ήταν θα γινόταν πρόσληψη με ΑΣΕΠ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Όχι ΑΣΕΠ ρε. ΕΠΑΣΕΠ!
Kal4

Δημοσίευση από Kal4 »

Λιγοι θα περασουν απο την καυτη εδρα του Βολου.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

barlow4 έγραψε:Πιγκετσο δε σε έχω για αφελή.Δε μιλάμε για εκπροσώπους ανεξάρτητων αρχών.προεδρο ομάδας ψηφίζεις σε αυτές τις διαδικασίες όχι βιογραφικά.Αν ήταν θα γινόταν πρόσληψη με ΑΣΕΠ.
Το καταλαβαινω. Αλλα μιλαμε και για δυο ομαδες χωρις τους δορυφορους του γαυρου. Εκτος αν θεωρουμε τους 4-5 που μας ψηφισαν οτι ειναι και "στο αρμα του ΠΑΟΚ" ή δορυφοροι μας. Εγω δε το πιστευω, ουτε οτι ολοι τους ειναι στο αρμα της κουλας. Καποιοι ειναι του γαυρου, σαφως. Ποιοι ειναι αυτοι ειναι αλλο θεμα

Απλως δεν μ'αρεσει η ολη φαση του Οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι εχθρος κτλ
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

paoki19 έγραψε:Τώρα βλέπω σε επανάληψη το δεύτερο ημιχρονιο ρουλης-οφης.
Τι τριμπουρδελο ομάδα έχει αυτός ο ρουλη ρε σεις, κόντεψε μέχρι και να χάσει το παιχνίδι στο τέλος γτ βγήκαν όλοι μπροστά!

Πάντως καταλαβαίνω γτ ήθελαν τόσο πολύ το ματς χθες γιατί μέχρι την 5η αγωνιστική παίζει να έχουν μαζέψει από 2 έως 3 βαθμους :lol:
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

jibbie έγραψε:σε αλλα νεα

https://twitter.com/manos_staram

Ο ιδιοκτητης του Ολυμπιακου Βαγγελης Μαρινακης αυτη τη στιγμη συζητα με τον φορ της Μονακο, Ρανταμελ Φαλκαο, εδω στο Meridien Plaza του Μοντε Καρλο!
Τελικά μάλλον έξω έπεσε αυτός ο εγκυρότατος, με άκρες εντός της Uefa, μεγαλοδημοσιογράφος. Ακούγεται ότι έκλεισε Γαλατά ο Falcao.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του Ο.Α.Ρ.Η.Σ. άλλο ένα κλαρίνο και ήττα από τον νεοφώτιστο Βόλο. Πήρανε τον Μπέο ή μήπως τους πήρε ο Μπέος;
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Και να μην ξεχνάμε την εμφάνιση των δικών μας...

Λύρατζης, Διαμάντης, Μπαλογιάννης και Μυστακίδης.
Καλές εμφανίσεις από όλους και κυρίως από τους 3 πρώτους.
Και το πέναλτυ του Βόλου το κέρδισε ο Λύρατζης.

Μπράβο στα παιδιά!
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

denyparxeisalio έγραψε:Νομίζω αν μαζευτούμε 11 και 11 από εδώ μέσα καλύτερο θέαμα θα δείξουμε από ότι ο ιστορικός Βόλος και ΟΑΡΗΣ :mrgreen:
Ο Βόλος μια χαρα ομάδα έχει. Στρωτη μπάλα με ποδοσφαιρο κατοχής, ταχύτητα και συνδιασμούς με κλειστά τα μάτα. Τι σχέση εχει με τους άλλους που δεν θυμιζαν καν ποδοσφαιρική ομάδα ?
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

Ettien έγραψε:
denyparxeisalio έγραψε:Νομίζω αν μαζευτούμε 11 και 11 από εδώ μέσα καλύτερο θέαμα θα δείξουμε από ότι ο ιστορικός Βόλος και ΟΑΡΗΣ :mrgreen:
Ο Βόλος μια χαρα ομάδα έχει. Στρωτη μπάλα με ποδοσφαιρο κατοχής, ταχύτητα και συνδιασμούς με κλειστά τα μάτα. Τι σχέση εχει με τους άλλους που δεν θυμιζαν καν ποδοσφαιρική ομάδα ?
Όσο είδα και ειδα αρκετά πελαγοδρομούσαν. Για τους άλλους Ούτε σχόλιο. Μόνο όταν μπήκε ο Γκάμα κάτι έκαναν. Και το δοκάρι τους από μλκια Λύρατζη.
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Παραιτηση Παντελιδη .Δακρυσα
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

denyparxeisalio έγραψε:
Ettien έγραψε:
Όσο είδα και ειδα αρκετά πελαγοδρομούσαν. Για τους άλλους Ούτε σχόλιο. Μόνο όταν μπήκε ο Γκάμα κάτι έκαναν. Και το δοκάρι τους από μλκια Λύρατζη.
Εγω πάλι είδα μια σοβαρή ομάδα με αρχή, μεση και τελος. Που δεν κλειστηκαν πισω αλλά επιζητούσαν με σωστό passing game και με ορθό τρόπο αναπτυξης το γκολ απεναντι σε μια ομάδα με μεγαλύτερο μπατζετ που ηταν και το φαβορί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Σάβ 31 Αύγ 2019, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Μια βδομάδα άντεξε χωρίς τον Διαμαντόπουλο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”