Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
- denyparxeisalio
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Νομίζω αν μαζευτούμε 11 και 11 από εδώ μέσα καλύτερο θέαμα θα δείξουμε από ότι ο ιστορικός Βόλος και ΟΑΡΗΣ 

- navigator11
pgetsos έγραψε:Εγω δε συμφωνω με το "Οποιος δεν ειναι μαζι μας, ειναι εναντιον μας"Grigorios_PAOK έγραψε:Ο ΟΦΗ διοικητικά τα έχει βρει με γαύρο. Θυμηθείτε τις εκλογές.
Και δε μιλαω για τον ΟΦΗ, αλλα για τον Χ ανεξαρτητο. Εχεις να ψηφισεις αναμεσα σε δυο ΙΚΑΝΟΥΣ ανθρωπους για την προεδρια. Γιατι και ο Λυσανδρου δεν ειναι φυρα. Ε ψηφισαν εκεινον αντι για τον δικο μας
Φύρα δεν ξέρω αν είναι. Ψεύτης πάντως σε δικαιοδοτικά όργανα δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να είναι.
Πιγκετσο δε σε έχω για αφελή.Δε μιλάμε για εκπροσώπους ανεξάρτητων αρχών.προεδρο ομάδας ψηφίζεις σε αυτές τις διαδικασίες όχι βιογραφικά.Αν ήταν θα γινόταν πρόσληψη με ΑΣΕΠ.
- navigator11
Λιγοι θα περασουν απο την καυτη εδρα του Βολου.
Το καταλαβαινω. Αλλα μιλαμε και για δυο ομαδες χωρις τους δορυφορους του γαυρου. Εκτος αν θεωρουμε τους 4-5 που μας ψηφισαν οτι ειναι και "στο αρμα του ΠΑΟΚ" ή δορυφοροι μας. Εγω δε το πιστευω, ουτε οτι ολοι τους ειναι στο αρμα της κουλας. Καποιοι ειναι του γαυρου, σαφως. Ποιοι ειναι αυτοι ειναι αλλο θεμαbarlow4 έγραψε:Πιγκετσο δε σε έχω για αφελή.Δε μιλάμε για εκπροσώπους ανεξάρτητων αρχών.προεδρο ομάδας ψηφίζεις σε αυτές τις διαδικασίες όχι βιογραφικά.Αν ήταν θα γινόταν πρόσληψη με ΑΣΕΠ.
Απλως δεν μ'αρεσει η ολη φαση του Οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι εχθρος κτλ
paoki19 έγραψε:Τώρα βλέπω σε επανάληψη το δεύτερο ημιχρονιο ρουλης-οφης.
Τι τριμπουρδελο ομάδα έχει αυτός ο ρουλη ρε σεις, κόντεψε μέχρι και να χάσει το παιχνίδι στο τέλος γτ βγήκαν όλοι μπροστά!
Πάντως καταλαβαίνω γτ ήθελαν τόσο πολύ το ματς χθες γιατί μέχρι την 5η αγωνιστική παίζει να έχουν μαζέψει από 2 έως 3 βαθμους
Τελικά μάλλον έξω έπεσε αυτός ο εγκυρότατος, με άκρες εντός της Uefa, μεγαλοδημοσιογράφος. Ακούγεται ότι έκλεισε Γαλατά ο Falcao.jibbie έγραψε:σε αλλα νεα
https://twitter.com/manos_staram
Ο ιδιοκτητης του Ολυμπιακου Βαγγελης Μαρινακης αυτη τη στιγμη συζητα με τον φορ της Μονακο, Ρανταμελ Φαλκαο, εδω στο Meridien Plaza του Μοντε Καρλο!
Παρά την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του Ο.Α.Ρ.Η.Σ. άλλο ένα κλαρίνο και ήττα από τον νεοφώτιστο Βόλο. Πήρανε τον Μπέο ή μήπως τους πήρε ο Μπέος;
Και να μην ξεχνάμε την εμφάνιση των δικών μας...
Λύρατζης, Διαμάντης, Μπαλογιάννης και Μυστακίδης.
Καλές εμφανίσεις από όλους και κυρίως από τους 3 πρώτους.
Και το πέναλτυ του Βόλου το κέρδισε ο Λύρατζης.
Μπράβο στα παιδιά!
Λύρατζης, Διαμάντης, Μπαλογιάννης και Μυστακίδης.
Καλές εμφανίσεις από όλους και κυρίως από τους 3 πρώτους.
Και το πέναλτυ του Βόλου το κέρδισε ο Λύρατζης.
Μπράβο στα παιδιά!
Ο Βόλος μια χαρα ομάδα έχει. Στρωτη μπάλα με ποδοσφαιρο κατοχής, ταχύτητα και συνδιασμούς με κλειστά τα μάτα. Τι σχέση εχει με τους άλλους που δεν θυμιζαν καν ποδοσφαιρική ομάδα ?denyparxeisalio έγραψε:Νομίζω αν μαζευτούμε 11 και 11 από εδώ μέσα καλύτερο θέαμα θα δείξουμε από ότι ο ιστορικός Βόλος και ΟΑΡΗΣ
- denyparxeisalio
Όσο είδα και ειδα αρκετά πελαγοδρομούσαν. Για τους άλλους Ούτε σχόλιο. Μόνο όταν μπήκε ο Γκάμα κάτι έκαναν. Και το δοκάρι τους από μλκια Λύρατζη.Ettien έγραψε:Ο Βόλος μια χαρα ομάδα έχει. Στρωτη μπάλα με ποδοσφαιρο κατοχής, ταχύτητα και συνδιασμούς με κλειστά τα μάτα. Τι σχέση εχει με τους άλλους που δεν θυμιζαν καν ποδοσφαιρική ομάδα ?denyparxeisalio έγραψε:Νομίζω αν μαζευτούμε 11 και 11 από εδώ μέσα καλύτερο θέαμα θα δείξουμε από ότι ο ιστορικός Βόλος και ΟΑΡΗΣ
-
Εγω πάλι είδα μια σοβαρή ομάδα με αρχή, μεση και τελος. Που δεν κλειστηκαν πισω αλλά επιζητούσαν με σωστό passing game και με ορθό τρόπο αναπτυξης το γκολ απεναντι σε μια ομάδα με μεγαλύτερο μπατζετ που ηταν και το φαβορί.denyparxeisalio έγραψε:Όσο είδα και ειδα αρκετά πελαγοδρομούσαν. Για τους άλλους Ούτε σχόλιο. Μόνο όταν μπήκε ο Γκάμα κάτι έκαναν. Και το δοκάρι τους από μλκια Λύρατζη.Ettien έγραψε:Ο Βόλος μια χαρα ομάδα έχει. Στρωτη μπάλα με ποδοσφαιρο κατοχής, ταχύτητα και συνδιασμούς με κλειστά τα μάτα. Τι σχέση εχει με τους άλλους που δεν θυμιζαν καν ποδοσφαιρική ομάδα ?denyparxeisalio έγραψε:Νομίζω αν μαζευτούμε 11 και 11 από εδώ μέσα καλύτερο θέαμα θα δείξουμε από ότι ο ιστορικός Βόλος και ΟΑΡΗΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Σάβ 31 Αύγ 2019, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.