Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Ενω ο μελισοκαβουρας που δινει 1,5 για δανεικο τον αραουχο χωρις οψιον.. Επειδη την εχω πατησει και γω αρκετες φορες , οποιον και να φερουν οι αλλοι , επειδη απλα ειναι γνωστο ονομα , δεν παει να πει οτι ειναι και παιχταρας.. Ολοκληρο Essien και govou φεραν οι αλλοι , ολοκληρο Καρντοσο εφερε ο γαυρος και δεν ακουμπησανε. Μην κανουμε παντα τους αλλους θεους χωρις λογο
Kat σωστή η μπηχτουλα, αλλά ρε αγορίνα σκέψου τον λόγο να ξεχύνεται, να κάνει την κόφτη τριπλιτσα και βρωμοσουτο απ τα τριάντα μέτρα και να παστελωνει...
Πόσα χρόνια περιμένουμε μια παιχταρα να δίνει λύσεις επειδή ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ εκείνη την ώρα που οι άλλοι δε μπορούσαν!
Πόσα χρόνια περιμένουμε μια παιχταρα να δίνει λύσεις επειδή ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ εκείνη την ώρα που οι άλλοι δε μπορούσαν!
- Kostas_Peraia4
- navigator11
Σε χάπι δεν ξέρω! Ο Περαίας πάντως σκέφτεται να προτείνει στους ... αγαπημένους του σαντουιτσάδες τη νέα του γευστική εφεύρεση : Βιεγυρίνια!!kataramenos5 έγραψε:Αυτος ο Βιειρινια βγαινει και σε χαπι?Να παιρνεις ενα και να ξεχνας ολα σου τα προβληματα..Να ζεις μες στη καλη χαρα.
Το κορυφαίο είναι ότι αν έρθει και ο Ζαμπρανο, θα έχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας ενδεκάδα για τσ. λ. Και θα δούμε αποκλειστεί στα προκριματικά Γιουρόπα. Πόσο ΠΑΟΚ;
Μαουριτσιο συγγνώμη Σιμπα αλλά θα ανοίξω εγώ.
Εκτός αν μου αφήσετε του Βιερινια!
Εκτός αν μου αφήσετε του Βιερινια!
- SplashBro22
του είπαν θες 700 χιλιάδες και διεκδίκηση τίτλου ή 350 και να μην έχεις στόχουςdonpablo έγραψε:εντομεταξυ ο σουηδος της ζελας συμφωνα με τον βλαξα τον νικολογιαννη απεριψε εμας και πηγε στην ζελα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θέλει και ρώτημα, φυσικά το δεύτερο, τους απάντησε
- Petros1988
Οπότε η εντεκάδα θα είναι ΡΕΥ ΛΕΟΒΑΤΣ ΚΡΕΣΠΟ ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΤΟΣ ΤΣΙΜΙΡΟΤ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ ΜΑΚ ΒΙΕΡΗΝΙΑ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ!ΠΑΓΚΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΙΑΣ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΤΖΑΛΜΑ ΚΑΤΣΕ ΣΑΧΟΦ ΠΕΛΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΛΕΒΕΚ ΜΑΛΕΖΑ ΛΗΜΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΩΤΙΑ!
rainmaker έγραψε:Kat σωστή η μπηχτουλα, αλλά ρε αγορίνα σκέψου τον λόγο να ξεχύνεται, να κάνει την κόφτη τριπλιτσα και βρωμοσουτο απ τα τριάντα μέτρα και να παστελωνει...
μεγαλες προσδοκιες βλεπω!! και γω τα ιδια θελω και ελπιζω εννοειται, αλλα ας κραταμε μια πισινη γιατι σιγουρα δεν ειναι ο ιδιος παικτης του 9-10 πριν φυγει για γερμανια.. εγω τον βλεπω να ειναι στο 7-8 αυτη τη στιγμη... Και σιγουρα δεν πρεπει να επαναπαυτει στο γεγονος οτι εδω ειναι Ελλαδα και ελα μωρε να φαμε και λιγο παραπανω κτλ.. γιατι δεν ειναι πια 23 να μπορει να τα χασει οπως τοτε...
- Petros1988
simba έγραψε:Δν ξερω τι θα κανετε, του Mauricio να τ'ανοιξει ο 87αρης που ανοιξε του Ματος, κανονιστε, στειλτε συρμα στο τσατ, κατι..Αλλιως ο Μπανε
Ας ελπισουμε ρε Μπανε να φτιαξει αυτο το θεμα και μετα ας ριξουμε τη ζαρια μας και ο,τι βγει.
και στην τελικη προετοιμαζομαστε-δενουμε για τα προκρ. τσουλου το καλοκαιρι.
Υ.Γ. τα λεγαμε τον ιουλη, βρε ας ερθουν αυτοι που πρεπει και οχι ημιμετρα, και ας ανακοινωθουν και μισο δευτερολεπτο πριν...
Εγω δεν θα μπορεσω,φευγω σε μιση ωρα,θα ειμαι στο δρομο,ο 87αρης χαθηκε.
Ελπιζω να μην το ανοιξει ενας που τον θελει και για πουλεν.