Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εκείνη τη γκολάρα ακόμα τη κοιτάζει ο Νικοπολίδης...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο Ζαιρης πριν λιγο ποσταρε πως φευγει πουλιδο σιοβας απο τον γαυρο...
Φερε μια φορακλα να τους γλεντησουμε ασχημα φετος που ειναι κωλοχανειο!
Φετος ειναι μοναδικη ευκαιρια να τους κανουμε πλακα και να το σηκωσουμε!
Φορ ΧΘΕΣ! :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Nα φανταστω ολοι περιμετε/περιμενουμε τα πρωτοσελιδα,ετσι? :mrgreen:
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Ο Σιόβας πάει στη Μπέτις..και ο Πουλίδο στην Τσίβας με 15 εκατ..Είναι δυνατόν???Πάνε καλα???
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... -o-poylido
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οπως αγορασαν και τον ρομπερτο με 6 μυρια!
Σιγα μην πηραν 15 μυρια για πουλιδο, κλασσικος σανος για να μην διαμαρτυρηθουν τα προβατα!
4 αν πηραν και πολλα ειναι!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Nα φανταστω ολοι περιμετε/περιμενουμε τα πρωτοσελιδα,ετσι? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω βασικα εχω στηθει αεροδρομιο και περιμενω τον φορ!

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΚΤΕΛ λεβαδειας
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

MANIAKOS έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Nα φανταστω ολοι περιμετε/περιμενουμε τα πρωτοσελιδα,ετσι? :mrgreen:
η μετροσπορ λεει οτι στελνουμε τον ουκρανο μανατζερ τουστην ισπανια για συζητησεις. ο ουκρανος μανατζερ ειναι ο γνωστος του ματος,σακχοφ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Odi έγραψε:Γκοραν το εξήγησα.Όνομα δεν μπορώ να πω.

Δεν καταλαβαίνω,έγραψα κάτι τόσο χοντρό που και απλό μέλος να το έγραφε θα του ζητούσα να ανακαλέσει για να μην τιμωρηθεί;Άντε και σου έγραψα οτι μου το είπε ο Μίχελ.Απόδειξη είναι αυτό;Θα είχα καταγεγραμένη συνομιλία ας πούμε;Όχι φυσικά.

Σου είπα:Γράφω πολλά χρόνια εδώ και ψέμα δεν έχω γράψει.Αν αυτό σου λέει κάτι,κράτα αυτό που λέω.

Αν όχι αγνόησε το.

Νομίζω ότι πάλι δεν με καταλαβαίνεις Odi και το λέω μια τελική φορά και πιο αναλυτικά.

Δεν είναι το θέμα αν σε αγνοήσω εγώ (μόνο) ή όχι, ούτε αν γράφεις εσύ (μόνο) ψέματα ή αλήθεια...

Μιλάω για τον κάθε αναγνώστη απ τους χιλιάδες, αυτόν που μπαίνει και μας διαβάζει δίχως να συμμετέχει, ο οποίος δεν "γνωρίζει" κανέναν μας φυσικά, ούτε καν πόσα χρόνια γράφει μέσα στο forum, ούτε βέβαια αν λέει αλήθειες ή ψέματα! Ειδικά μάλιστα τον όχι καθημερινό αλλά τους πολλούς και αρκετά αραιότερους επισκέπτες!!

Εκτιμώ λοιπόν ότι κάποιος από όλους μας που γράφουμε καθημερινά και είμαστε πιο εξοικειωμένοι με το forum, όταν έχει κάποια inside πληροφόρηση για την οποία δεν μπορεί να αναφερθεί έστω στην πηγή, τότε θα ήταν καλύτερα να παρουσιάζει την είδηση αυτή σαν προσωπική του εκτίμηση κι όχι σαν δεδομένη είδηση, της οποίας όμως δεν μπορεί να αναφέρει την πηγή, γιατί έτσι γίνεται "ύποπτος" παπατζής για τους αναγνώστες κι όχι για τους καθημερινούς χρήστες του forum, δημιουργώντας ίσως ακόμα και πρόβλημα αξιοπιστίας με την διάδοση του συμπεράσματος αυτού από κάποιον επισκέπτη σε άλλους κ.ο.κ.!!

Με την αξιοπιστία λοιπόν του καθενός μας, την οποία εκτιμούμε όλοι καθημερινά και προσωπικά για τον καθένα μας ξεχωριστά απ το τι έχει γράψει κατά καιρούς, θα μπορούμε και εμείς να καταλαβαίνουμε αν όντως ισχύει ή όχι μια τέτοια προσωπική εκτίμηση κάποιου από εμάς, αλλά ταυτόχρονα και κάθε επισκέπτης δεν θα διαβάζει σαν δεδομένες κάποιες ειδήσεις, για τις οποίες δεν θα βρίσκει πουθενά αποδεικτικά στοιχεία, links ή άρθρα δηλαδή, στραβομουτσουνιάζοντας πιθανά γιατί ίσως πιστέψει ότι διαβάζει ΑΡΔιές κι εδώ μέσα!!!!

Εκεί ακριβώς λοιπόν πάει και η απόδειξη κάποιων γραφομένων ή, εάν όχι, η διαγραφή τους κι όχι προσωπικά...

Ελπίζω πλέον να έγινα απόλυτα κατανοητός...
proedros

paoktzis έγραψε:Για 24 ώρες σίγησα στο θέμα του Ουκρανού πολύ απλά ότι ο χρόνος θα ήθελα να "μιλήσει" για μένα. Λοιπόν:
1. Ξέρω ότι κάποιοι έχουν ανάψει λαμπάδες ίσα με το μπόι του Φασούλα περιμένοντας την διάψειση της ΠΑΕ. ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ
2. Ξέρω κάποιοι παρακαλούν ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ γιατί δεν βάζουν το ΠΑΟΚ πάνω απ όλα
3. Δεν είδα δημοσιεύματα διάψευσης ή διαπόμπευσης του ρεπορτάζ από τα "αξιόπιστα" (δεν αναφέρομαι σε όλα) sites. Οταν σιωπείς κάτι συμβαίνει, κάτι πήγε στραβά για τους μάγκες
4. Οταν αναφέρεις ένα τέτοιο όνομα, ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, η ΠΑΕ (το έχει κάνει πολλές φορές) φροντίζει να το διαψεύσει πολύ απλά για να μην δημιουργείς προσδοκίες. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
5. Από την πρώτη στιγμή γράψαμε ότι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ DEAL. Αν δεν το καταφέρει κανείς δε θα την κακίσει γιατί μιλάμε για δύσκολη ως ανέφικτη μεταγραφή. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ.
6. Η ευγένεια από κάποιους εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Δεν αναφέρομαι στα ποσταρίσματα οπαδών (σεβαστή η άποψη τους). Αλλά σε ανώμυμα σχόλια και ανυπόγραφα ρεπορτάζ σε κάτι αθηναϊκές ιστοσελίδες του κώλου. Δράκος δεν υπάρχει φιλε στο παραμυθι γιατί δεν ειναι παραμύθι.
7. Μακάρι να γίνει γιατί ειμαι ΠΑΟΚ πρώτα και μετά δημοσιογράφος. Με αρκεί το ότι το ξέρετε εσείς οι πέντε, δέκα, είκοσι άνθρωποι που διαβάζετε και κάνετε παρέα μαζί μου εδώ μέσα.
8. Βάλτε στον κώλο τη λαμπάδα σας εσείς που παρακαλάτε να μην γίνει το deal λόγω της εγωπάθειας και της μικροπρέπειας σας. Για αυτό άλλωστε έχουμε να πάρουμε τίτλο 35 χρόνια
9. Και κάτι τελευταίο: στο paokrevolution δεν ανέβασα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ γιατί τιμώ το ψωμί που τρώω στην εφημερίδα.
10. ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ
zairhs
Μπορείς να μου πεις φίλε Παοκτσή που τα γράφει αυτά ο Ζαίρης??Στο fb, σε site που??
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Στο fb τα γραψε ο Ζαιρης

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

MANIAKOS έγραψε:ΚΤΕΛ λεβαδειας
Μαντζιος θα λεμε και θα κλαιμε! [FACE WITH TEARS OF JOY]

proedros

Gospi έγραψε:Στο fb τα γραψε ο Ζαιρης

Thanks φίλε....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pgetsos έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Αν δεν ήσουν συντονιστής αλλά απλό μέλος του forum και ένας συντονιστής σου ζητούσε ή να αποδείξεις κάτι που έγραψες ή να το ανακαλέσεις για να μην τιμωρηθείς, θα σε απασχολούσε η αξιοπιστία σου?
Θα ξαναπω, αν του το σφυριξε ενας απο την ΠΑΕ, τι μπορει να πει ακριβως ο Odi? Ειλικρινα σε ρωταω

Επισης δε θα ζητουσε κανεις αποδειξεις για κατι τετοιο, δε τον ρωτησε κανεις τον Μπανε ποια η πηγη του για Κονοπλιανκα που ειπε ημασταν κοντα κτλ
Πέτρο, αν διάβασες το post διευκρινίσεων μου προς τον @Odi ελπίζω να καλύφθηκες για το πρώτο θέμα.

Όσο για τον Μπάνε και την είδηση για τον Κονοπλιάνκα, παρ ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί ή όχι μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες (ενώ το θέμα Μπερμπάτοφ έχει κλείσει και δεν μπορεί πλέον να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί ανήκοντας ήδη "στο αρχείο"), δεν διάβασα πως ακριβώς το έθεσε ο Μπάνε, αλλά θαρρώ ότι θα το έκανε με κάποια επιφύλαξη και δεν θα το ανέφερε σαν κάτι δεδομένο 100%, δηλαδή:

"Μάγκες κρατηθείτε, φέρνουμε τον Κονοπλιάνκα" για παράδειγμα...

Αν το έκανε βέβαια με τον τρόπο που αναγράφεται με τα τονισμένα γράμματα, προσωπικά, αν ήμουν συντονιστής φυσικά, θα τον καλούσα να δώσει link για το άρθρο ή την πηγή της πληροφόρησης του κι αν δεν το έκανε θα του έλεγα να το διαγράψει για να προστατέψω την αξιοπιστία του forum από τυχόν "άκυρα" νέα...

Αν τυχόν βέβαια έκανε το ίδιο πράγμα κατ επανάληψη, τότε θα είχα υποχρέωση, αφού τον προειδοποιήσω, να τον τιμωρήσω με κάποιον τρόπο, αναφέροντας φυσικά την αιτία που το κάνω, έτσι ώστε όλοι οι υπόλοιποι συμφορουμίτες, συχνότεροι ή όχι, να ακολουθούν αυτόν τον κανόνα εφεξής, γνωρίζοντας μάλιστα ότι όταν δεν τον τηρούν θα υπάρχει τιμωρία!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”