Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Μην τους φώναξε ο Λουτσεσκου να τους πει τίποτα άλλο φοβάμαι εγώ..
Προσωπικά ποτέ δεν σκάω με τέτοια . Καθρέφτης το γήπεδο. Μετά την μαλμε ήμουν να κάτσω να σκάσω αλλά όταν γράφεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για τις ελλείψεις (που σημαίνει ότι σκας) όταν τελικά φαίνεται να αποτυγχάνεις σίγουρα δεν θα έχω διάθεση για ειρωνία και να κοροϊδεύωGospi έγραψε:και τι να κανς?DamoN έγραψε:Στο κράξιμο πάντως μια χαρά περνάτε .
Πως γίνεται να έχετε διάθεση για χιουμορακι όταν κάτι σας στεναχωρεί ποτέ δεν το κατάλαβα
Να κατςς να σκαης?
Τεσπα ο καθένας με τις ορέξεις του
Ή εγώ ή ο ΝτεσποντοφJohnDag έγραψε:Μην τους φώναξε ο Λουτσεσκου να τους πει τίποτα άλλο φοβάμαι εγώ..
(Τι να κάνω να κάτσω να σκάσω;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 11 Σεπ 2024, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μήπως είναι και ο Τελης στην συσκεψη;JohnDag έγραψε:Τοσκιτσης στο fb μόλις:
«Αφου δεν μπόρεσε ως τώρα να κλείσει τον Σολέ πιστεύω δεν θα κάνει μεταγραφή ο ΠΑΟΚ. Εδώ που φτάσαμε έκπληξη θα είναι (ήταν) να κάνει. Βέβαια αυτήν την ώρα γίνεται σύσκεψη στο Πόρτο Καρράς με Σαββίδη, Λουτσέσκου, Γκοντσάρεβα Κυριάκο Κυριάκο. Να δούμε τι θα προκύψει από αυτήν και αν γίνει κάτι...»
Πόσες τέτοιες περιπτώσεις να σου τύχουν; ο Ζιφκο ειναι η εξαιρεση, όχι ο κανόνας.aivas19 έγραψε: Γιατι ειναι ανεφικτες; Ο Ζιφκο πως ηρθε;
Μητινγκ οργάνωσης των μεταγραφών Ιανουαρίου. Καμία κα8υστέρηση 3 παιχτες έτοιμοι μεσημβρία μέχρι τα ρώσικα χριστούγεννα, εντολή Ιβάν.
Μπα το πιθανοτερο ειναι να αρχισει το μπος τα καντηλια στους λοιπους που αφησαν την ομαδα γυμνη και μετα απολογουμενος στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ανθρωπο στον συλλογο που κανει πρωταθλητισμο με επαγγελματισμο να του πει ¨μεχρι το Γεναρη το εχεις;;¨"JohnDag έγραψε:Μην τους φώναξε ο Λουτσεσκου να τους πει τίποτα άλλο φοβάμαι εγώ..
Και αυτος χαμογελωντας με το γνωστο του Ρουμανικο μειδιαμα να του πει "αστο πανω μου μπος"...
Είχα πει θα μείνω ψύχραιμος - αλλά η σύσκεψη την δεδομένη χρονική στιγμή είναι απλά αστεία. Αυτά γίνονται ΠΡΙΝ την μεταγραφική περίοδο όχι την τελευταία μέρα.
Είτε που πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ είτε που συζητιέται κάτι άσχετο με τις μεταγραφές.
Το να πει ο Ράζβαν καίγομαι για 2 παίκτες, η Μαρία ότι τόσα μας παίρνει να δώσουμε, το σκάουτινγκ ότι αυτές είναι οι επιλογές, ο Κυριάκος να πίνει το φρέντο του και ο Ιβάν να ανάψει το πράσινο φως σίγουρα δεν απαιτεί σύσκεψη δίπλα στην πισίνα.
Είτε που πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ είτε που συζητιέται κάτι άσχετο με τις μεταγραφές.
Το να πει ο Ράζβαν καίγομαι για 2 παίκτες, η Μαρία ότι τόσα μας παίρνει να δώσουμε, το σκάουτινγκ ότι αυτές είναι οι επιλογές, ο Κυριάκος να πίνει το φρέντο του και ο Ιβάν να ανάψει το πράσινο φως σίγουρα δεν απαιτεί σύσκεψη δίπλα στην πισίνα.
Ναι ανέβηκε φωτό που είναι οι δυο τους αγκαλιά.nunies4 έγραψε:Μπα το πιθανοτερο ειναι να αρχισει το μπος τα καντηλια στους λοιπους που αφησαν την ομαδα γυμνη και μετα απολογουμενος στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ανθρωπο στον συλλογο που κανει πρωταθλητισμο με επαγγελματισμο να του πει ¨μεχρι το Γεναρη το εχεις;;¨"JohnDag έγραψε:Μην τους φώναξε ο Λουτσεσκου να τους πει τίποτα άλλο φοβάμαι εγώ..
Και αυτος χαμογελωντας με το γνωστο του Ρουμανικο μειδιαμα να του πει "αστο πανω μου μπος"...
Ουφφφ.
Μα ειναι πανδυσκολες περιπτωσεις. Λογικο να εχουν μειωμενες πιθανοτητες επιτυχιας.Logistis έγραψε:Πόσες τέτοιες περιπτώσεις να σου τύχουν; ο Ζιφκο ειναι η εξαιρεση, όχι ο κανόνας.aivas19 έγραψε: Γιατι ειναι ανεφικτες; Ο Ζιφκο πως ηρθε;
Photoshop είναι η φωτογραφία.
Εγώ τον Ίβιτς βλέπω στην αυθεντική.
Που, λινκ?JohnDag έγραψε:Ναι ανέβηκε φωτό που είναι οι δυο τους αγκαλιά.nunies4 έγραψε:Μπα το πιθανοτερο ειναι να αρχισει το μπος τα καντηλια στους λοιπους που αφησαν την ομαδα γυμνη και μετα απολογουμενος στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ανθρωπο στον συλλογο που κανει πρωταθλητισμο με επαγγελματισμο να του πει ¨μεχρι το Γεναρη το εχεις;;¨"JohnDag έγραψε:Μην τους φώναξε ο Λουτσεσκου να τους πει τίποτα άλλο φοβάμαι εγώ..
Ουφφφ.
Ετοιμάζουν κ μία ΚονσεισάοMīngus έγραψε:Photoshop είναι η φωτογραφία.
- theodorsalonika
Πνιγοσαστε σε μια κουταλιά νερό...δεν πήραμε σέντερ Μπακ και κάτι τρέχει στα γύφτικα...το πολύ πολύ θα παίξει ο βειρινια αν χρειαστεί..
Κλαιν μαιν...
Κλαιν μαιν...
Δε βαριέσαι ποτε με αυτή την ομάδα

Και κάπου εκεί πίσω από τη γλάστρα, αχνοφαίνεται(?) η μεταγραφή

Και κάπου εκεί πίσω από τη γλάστρα, αχνοφαίνεται(?) η μεταγραφή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τετ 11 Σεπ 2024, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.