Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από JohnDag »

Μην τους φώναξε ο Λουτσεσκου να τους πει τίποτα άλλο φοβάμαι εγώ..
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Gospi έγραψε:
DamoN έγραψε:Στο κράξιμο πάντως μια χαρά περνάτε .
Πως γίνεται να έχετε διάθεση για χιουμορακι όταν κάτι σας στεναχωρεί ποτέ δεν το κατάλαβα
και τι να κανς?
Να κατςς να σκαης?
Προσωπικά ποτέ δεν σκάω με τέτοια . Καθρέφτης το γήπεδο. Μετά την μαλμε ήμουν να κάτσω να σκάσω αλλά όταν γράφεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για τις ελλείψεις (που σημαίνει ότι σκας) όταν τελικά φαίνεται να αποτυγχάνεις σίγουρα δεν θα έχω διάθεση για ειρωνία και να κοροϊδεύω
Τεσπα ο καθένας με τις ορέξεις του
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

JohnDag έγραψε:Μην τους φώναξε ο Λουτσεσκου να τους πει τίποτα άλλο φοβάμαι εγώ..
Ή εγώ ή ο Ντεσποντοφ
(Τι να κάνω να κάτσω να σκάσω;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 11 Σεπ 2024, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

JohnDag έγραψε:Τοσκιτσης στο fb μόλις:

«Αφου δεν μπόρεσε ως τώρα να κλείσει τον Σολέ πιστεύω δεν θα κάνει μεταγραφή ο ΠΑΟΚ. Εδώ που φτάσαμε έκπληξη θα είναι (ήταν) να κάνει. Βέβαια αυτήν την ώρα γίνεται σύσκεψη στο Πόρτο Καρράς με Σαββίδη, Λουτσέσκου, Γκοντσάρεβα Κυριάκο Κυριάκο. Να δούμε τι θα προκύψει από αυτήν και αν γίνει κάτι...»
Μήπως είναι και ο Τελης στην συσκεψη;
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

aivas19 έγραψε: Γιατι ειναι ανεφικτες; Ο Ζιφκο πως ηρθε;
Πόσες τέτοιες περιπτώσεις να σου τύχουν; ο Ζιφκο ειναι η εξαιρεση, όχι ο κανόνας.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Μητινγκ οργάνωσης των μεταγραφών Ιανουαρίου. Καμία κα8υστέρηση 3 παιχτες έτοιμοι μεσημβρία μέχρι τα ρώσικα χριστούγεννα, εντολή Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

JohnDag έγραψε:Μην τους φώναξε ο Λουτσεσκου να τους πει τίποτα άλλο φοβάμαι εγώ..
Μπα το πιθανοτερο ειναι να αρχισει το μπος τα καντηλια στους λοιπους που αφησαν την ομαδα γυμνη και μετα απολογουμενος στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ανθρωπο στον συλλογο που κανει πρωταθλητισμο με επαγγελματισμο να του πει ¨μεχρι το Γεναρη το εχεις;;¨"
Και αυτος χαμογελωντας με το γνωστο του Ρουμανικο μειδιαμα να του πει "αστο πανω μου μπος"...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Είχα πει θα μείνω ψύχραιμος - αλλά η σύσκεψη την δεδομένη χρονική στιγμή είναι απλά αστεία. Αυτά γίνονται ΠΡΙΝ την μεταγραφική περίοδο όχι την τελευταία μέρα.

Είτε που πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ είτε που συζητιέται κάτι άσχετο με τις μεταγραφές.

Το να πει ο Ράζβαν καίγομαι για 2 παίκτες, η Μαρία ότι τόσα μας παίρνει να δώσουμε, το σκάουτινγκ ότι αυτές είναι οι επιλογές, ο Κυριάκος να πίνει το φρέντο του και ο Ιβάν να ανάψει το πράσινο φως σίγουρα δεν απαιτεί σύσκεψη δίπλα στην πισίνα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

nunies4 έγραψε:
Μπα το πιθανοτερο ειναι να αρχισει το μπος τα καντηλια στους λοιπους που αφησαν την ομαδα γυμνη και μετα απολογουμενος στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ανθρωπο στον συλλογο που κανει πρωταθλητισμο με επαγγελματισμο να του πει ¨μεχρι το Γεναρη το εχεις;;¨"
Και αυτος χαμογελωντας με το γνωστο του Ρουμανικο μειδιαμα να του πει "αστο πανω μου μπος"...
Ναι ανέβηκε φωτό που είναι οι δυο τους αγκαλιά.

Ουφφφ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Logistis έγραψε:
aivas19 έγραψε: Γιατι ειναι ανεφικτες; Ο Ζιφκο πως ηρθε;
Πόσες τέτοιες περιπτώσεις να σου τύχουν; ο Ζιφκο ειναι η εξαιρεση, όχι ο κανόνας.
Μα ειναι πανδυσκολες περιπτωσεις. Λογικο να εχουν μειωμενες πιθανοτητες επιτυχιας.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Photoshop είναι η φωτογραφία.
Εγώ τον Ίβιτς βλέπω στην αυθεντική.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

JohnDag έγραψε:
nunies4 έγραψε:
Ναι ανέβηκε φωτό που είναι οι δυο τους αγκαλιά.

Ουφφφ.
Που, λινκ?
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Mīngus έγραψε:Photoshop είναι η φωτογραφία.
Εγώ τον Ίβιτς βλέπω στην αυθεντική.
Ετοιμάζουν κ μία Κονσεισάο
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Πνιγοσαστε σε μια κουταλιά νερό...δεν πήραμε σέντερ Μπακ και κάτι τρέχει στα γύφτικα...το πολύ πολύ θα παίξει ο βειρινια αν χρειαστεί..

Κλαιν μαιν...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δε βαριέσαι ποτε με αυτή την ομάδα 8-)

Εικόνα

Εικόνα

Και κάπου εκεί πίσω από τη γλάστρα, αχνοφαίνεται(?) η μεταγραφή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τετ 11 Σεπ 2024, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”