Razvan Lucescu IV

Patron

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Patron »

Καλά ο μεταφραστής αγγλικά δεν ξέρει, το κυριοτερο όμως είναι πως δεν ξέρει ούτε ελληνικά.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Πόσο δύσκολο ήταν να βρεθεί κάποιος/κάποια δίγλωσση σε Ελληνικά & Ρουμάνικα να κάνει την μετάφραση;
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Όλη η συνέντευξη σε μια παράγραφο είναι αυτό που έγραψε ο Ginola παραπάνω. Όλη η συνέντευξη σε έξι λέξεις ειναι :
ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δεν είναι μεταφραστής.
Ασχέτως που τον έβαλαν να τον κάνει.
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Maxpaok έγραψε:μια χαρά, έκανε την αυτοκριτική του. Ανέλαβε τις ευθύνες του.
Zanis24 έγραψε:αυτος ηταν ενας ναρκισσος Ρασβαν που αποποιηθηκε τις ευθυνες και εριξε λαδι στη φωτια.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Όταν δύο άνθρωποι βλέπουν ένα πράγμα και ένας καταλαβαίνει άσπρο και ο άλλος μαύρο, ένας από τους δύο έχει σοβαρό πρόβλημα κατανόησης.

9:17 και όλα καλά.

[youtube]0sMEPO7C1xQ[/youtube]

Πρόλαβα να δω ένα μικρό μέρος και το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δικαιώνομαι που δεν εμπιστεύομαι ούτε την απομαγνητοφώνηση των αρδ, ούτε τη μετάφραση του διπλανού.
Εμπιστεύομαι μόνο τον Razvan και τα μη τέλεια αγγλικά του.
Δε θα καταφερεις κατι...
Το παιδι ξερει οτι εχει δικιο...
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Zanis24 έγραψε:αυτος ηταν ενας ναρκισσος Ρασβαν που αποποιηθηκε τις ευθυνες και εριξε λαδι στη φωτια.

Όταν δύο άνθρωποι βλέπουν ένα πράγμα και ένας καταλαβαίνει άσπρο και ο άλλος μαύρο, ένας από τους δύο έχει σοβαρό πρόβλημα κατανόησης.

Πρόλαβα να δω ένα μικρό μέρος και το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δικαιώνομαι που δεν εμπιστεύομαι ούτε την απομαγνητοφώνηση των αρδ, ούτε τη μετάφραση του διπλανού.
Μανια να προσβαλλω συνεχως για να νιωσω εγω καλα δεν εχω σιγουρα παντως. Σεβομαι τις γνωμες των αλλων, αλλα ειναι και θεμα ανατροφης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zanis24 την Παρ 15 Νοέμ 2024, 15:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

George Best έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Δε θα καταφερεις κατι...
Το παιδι ξερει οτι εχει δικιο...
Σε ευχαριστω, ξερω οτι εχω δικιο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αρα o Maxpaok εχει σοβαρο προβλημα αντιληψης
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

At the end of the day αυτο που μενει ειναι αυτο που ειπε μεσα στην συνεντευξη 2-3 φορες. Ειμαστε στο -1 οταν την ιδια εποχη περυσι ημασταν στο -5.
Με λιγα λογια...."Μην μας ξεγραφετε. Ειμαστε εδω"
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Mīngus έγραψε:Δεν είναι μεταφραστής.
Ασχέτως που τον έβαλαν να τον κάνει.
Ποιος είναι;
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

psykoman έγραψε:Αρα o Maxpaok εχει σοβαρο προβλημα αντιληψης
Δεν ειπα εγω κατι για προβλημα αντιληψης, εσεις παραθεσατε εμας τους 2 αρα εσεις υποθεσατε οτι καποιος εχεοι προβλημα. Η ανατροφη μου δε με αφηνει να προσβαλλω ετσι.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πολύ καλή συνέντευξη τύπου, στο κατάλληλο σημείο, να γυρίσει ο διακόπτης μέσα από τη δουλειά.

Ο κόουτς ανέλαβε όλες τις ευθύνες που του αναλογούν. Για μεταγραφές είπε ότι δεν είναι υπεύθυνος, αλλά δεν το μετάφρασε το παλικάρι. Έπειτα όταν έγινε ξανά η ερώτηση, ο Ραζβάν εκνευρίστηκε, γιατί προφανώς ήθελε να καλύψει τη διοίκηση. Εγώ κατάλαβα ότι έγιναν πολλές λαλακίες που τον έκαναν αρνητικό και απλά δεν ήθελε σήμερα να αναφερθεί, ώστε να αλλάξουμε από την αρνητικότητα σε μια θετική προσέγγιση. Είναι ξεκάθαρο ότι η επικοινωνία με τη διοίκηση δε λειτουργεί σωστά, όπως παλιά λέγαμε για δημόσιο του 1980, και δε θέλει να 'δώσει' τους ιδιοκτήτες που τον στηρίζουν. Τα λέγατε πολλά μέλη εδώ και δεν έλεγα να το χωνέψω.

Η μουσίτσα Κυριάκος Κυριάκος, εγώ βλέπω ότι είναι μέρος του προβλήματος, το είπα και πέρυσι, παρά την κατάκτηση. Έχει τη μύγα και μυγιάζεται. Φαίνονταν οι αντιδράσεις του στις ερωτήσεις. Η μόνη που του άρεσε ήταν για την άδικη τιμωρία του Ραζβάν. Δε βοηθάει το κλαμπ να γίνει Ευρωπαϊκό, αλλά να παραμείνει στο επιπεδο της ελληνικής ίντρικας. Πολλά μπορώ να πω, αλλά και αυτός είναι μέρος του προβλήματος (μικρό μέρος σε σχέση με τη νοοτροπία των ιδιοκτητών).

Εγώ θα στηρίξω το Ραζβάν, μου άρεσαν αυτά που είπε και ήταν 100% on spot σε όλα. Δεν του μετέφεραν την ερώτηση του Τζόρμπα για την έλλειψη Ελλήνων στο ρόστερ και τις μεγάλες ηλικίες. Ελπίζω, μιας που ανάφερε το Θυμιάνη, να τον βάλει αντί του ανύπαρκτου Μπακαγιόκο στα χαφ, γιατί χαφ είναι (διαφωνώ με όσους λένε ότι ο παίκτης είναι Κ.Αμυντικός).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 15 Νοέμ 2024, 15:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Προβλημα αντιληψης υπαρχει...εσυ εχεις παντα δικιο...αρα;
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Τεραστιος Στρατηγος, ανελαβε σχεδον εξ ολοκληρου την ευθυνη. Χαρηκα ιδιαιτερα για τις αναφορές του στις ατομιστιες των παιχτων. Το ιδιο φανταζομαι και οι επικριτες του-μεγαλοι φαν του Θυμιανη, για την αναφορά του στον συγκεκριμενο παιχτη :mrgreen:

Μυριζει οντως restart πιστευω.

Παμε να τους ξαναμαμησουμε :nairepaok:
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

psykoman έγραψε:Προβλημα αντιληψης υπαρχει...εσυ εχεις παντα δικιο...αρα;
Νομιζω πως χρειαζεσαι λιγο υπνο γιατι βλεπεις λεξεις που δεν εχω πει. Ειπα εγω "παντα"?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”