Blackgr4 έγραψε:Εν τω μεταξύ από χθες μέχρι τώρα, παίζει να μην έχω διαβάσει ούτε μισό θετικό σχόλιο υπέρ του Λουτσέσκου.
Μάλλον ενοχλεί που δεν γράφονται μόνο σιχτίρια, δεν εξηγείται αλλιώς.
Αποκλείεται να φταίει και ο Λουτσέσκου αλλά και τα κενά στο ρόστερ για τις τελευταίες στραβές. Μόνο ένας φταίει.
Φίλε Blackgr4 από χθες τονίζεις ξανά αυτό που λες καιρό τώρα, από το περσινό καλοκαίρι (τουλάχιστον από τότε διαβάζω εγώ). Καταδεικνύεις την διοίκηση ως κύρια υπεύθυνη για τα κενά του ροστερ και για την έλλειψη διάθεσης για ενισχυση. Συμφωνώ ως προς την ευθυνη. Σαφώς και όταν μιλάμε για αποφάσεις απόκτησης παιχτών, εκεί πάει η κυρία ευθύνη. Διαφωνώ για την ποιότητα του ροστερ, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Σε αυτό το συλλογισμό σου βγάζεις συνεχώς από αμέτοχο ως και θύμα τον προπονητή.
Δεν είναι όμως τίποτε από τα δύο. Είναι συνεργός σε όλα όσα συμβαίνουν.. Αν χτυπάει αρνητικά η λέξη συνεργός, να πω σύμφωνος, να πω βολικός για το πλάνο της διοίκησης ή μιλάνε την ίδια γλώσσα, πάρε οποίο θες.
Εξ ου και η πρόωρη τριετής ανανέωση, που δεν έγινε απλώς από ενθουσιασμό, πάνω στις πεντάρες και τα ντόρτια, αλλά γιατί υπάρχει τέλεια συμπλευση αποψεων.
Αυτή επισφραγίστηκε με ανανεώσεις παιχτών όπως ο Μουργκ, ο Τάισον και ίσως ο Μπράντον, ο Κεντζιόρα, πιθανόν και ο Σβαμπ. Να μην χαλάσει το γκρουπ, τα ιερά αποδυτήρια. Επιβεβαιώθηκε με το μίνιμουμ στις χειμερινές μεταγραφές, ένα δεξί μπακ, γιατί απλά ο Ραζβάν δεν αντέχει το Σάστρε. Βλέπεις που το πάω;
Ο Ραζβάν είναι ο ιδανικός προπονητής για μια low badget ομαδα, ή έστω lower σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν μας. Ό ιδανικός προπονητής για την αυτάρκεια. Δεν θα ζητήσει τον Μάρκος Αντόνιο το καλοκαίρι, δεν θα καεί ιδιαίτερα αν φύγει κανένας μικρός. Τουναντίον.
Μου θυμίζει πολύ τον Άγγελο ο Ραζβάν. Τόσο αντίθετοι προπονητικά, αλλά τόσο ίδιοι χαρακτήρες.
Μια ομαδα του προπονητή, γεμάτη τίμιους εργάτες που υπηρετούν το πλάνο και γερά αποδυτήρια θέλουν και οι δύο. Σε βάρος ακόμη και της ποιότητας.
Δεν το λέω για κακό απαραίτητα. Για μένα ο Άγγελος είναι ο μεγαλύτερος προπονητής που έζησα στον ΠΑΟΚ, μαζί με τον Χάαν, αλλά αυτο που τον έφαγε είναι ο εγωισμός και το ΠΑΟΚ εναντίον όλων, αμπαλαεα, και με οσο πιο λίγα οπλα, τόσο το καλύτερο. Ο αποκλεισμός της Άρσεναλ με Βελή, Τασιόπουλο και Ζαφειρίου βασικούς το φούντωσε αυτό. Εκστασιαζοταν. Η αγαπημενη του σεζον ήταν η σεζόν 2003-04. Δωσ του προβλήματα και χάντικαπ και παρτου την ψυχή.
Απο την ίδια ΠΑΟΚτσήδικη ασθένεια πάσχει ο Ραζβάν. Θα το σηκώσω ρε μπινεδες με τον Σβαμπ και τον Μουργκ και τον Σαμάτα και θα προσκυνάτε. Ίσως όμως όλο αυτό να είναι ένας απλός εγωισμός. Ίσως και η φυσιολογική αντίδραση ενός προπονητή που αντιμετωπίζει του κόσμου τις κλεψιες. Δεν είναι τυχαίο που συνέβη στους δύο μακροβιότερους.
Πώς θα κριθεί όλο αυτό; Εκ του αποτελέσματος φυσικά, τουλάχιστον από την πλειοψηφία των οπαδών. Άσχετα με κάποιους ταλιμπάν υπέρ ή κατά του Λουτσέσκου που ο, τι και να γίνει θα πούνε τα δικά τους. Κι εγώ εκ του αποτελέσματος θα το κρίνω. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα