Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Πελκας αντι Μουργκ ειναι αναβαθμιση hands down.
Χωρις καμια προσθετη αναλυση.
Πελκας αντι...(διαλεξτε οποιον αλλον θελετε μεσοεπιθετικα) σηκωνει μεγαλη κουβεντα
Χωρις καμια προσθετη αναλυση.
Πελκας αντι...(διαλεξτε οποιον αλλον θελετε μεσοεπιθετικα) σηκωνει μεγαλη κουβεντα
Ο Πέλκας επειδή έχει τύχει και έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί του ο άνθρωπος είναι άρρωστος ΠΑΟΚτσης απλά ήθελε να ζήσει το όνειρο το να μαζέψει πολλά λεφτά και για αυτό έφυγε. Τώρα είναι εξασφαλισμένος από πολλές απόψεις έχει πολλά λεφτά, εντάξει η γυναίκα του είναι από γνωστή οικογένεια κτλ Είναι χορτάτος. Απλά δεν είναι ο Πέλκας που ξέραμε που όργωνε και πίεζε μπροστά. Εχει γίνει πιο τεχνίτης, πιο Φωρτούνης. Δεν είναι το ίδιο διψασμένος και πεινασμένος αλλά είναι ΠΑΟΚ. Στον βάζελο χωράει μόνο στα αριστερά γιατί έχει τον βλακασετε στο δέκα. Εντάξει ο Πέλκας είναι να παίζει στο δέκα καλύτερα αλλά και αριστερά τρώγεται . Τώρα αν πάει στον βαζελο για τα λεφτά πάλι δεν νομίζω. Βέβαια είναι σε ένα γραφείο που θα ζητήσει καλό συμβόλαιο αλλά φτάσαμε στην Ελλάδα να λέμε καλά συμβόλαια άνω των 1 εκ. τον χρόνο.
Εγώ πιστεύω ότι ο Σαββίδης θα φέτος το καλοκαίρι θα βάλει λεφτά για μεταγραφές γιατί τα έσοδα από 3-4 που είναι στην βιτρίνα θα φέρουν ποσό ρεκόρ εσόδων πρωτόγνωρο που αναγκαστικά θα βάλει λεφτά. Δηλαδή αν για παράδειγμα λάβει από πωλήσεις ένα ποσό άνω των 30+εκ. εκεί δεν γίνεται τουλάχιστον τα 10 θέλει να τα βάλεις στην ομάδα . Βέβαια τα ΑΡΔ μπορεί να βάλουν μία φαγάνα στο προπονητικό και να μπούνε μόνο 5εκ για μεταγραφές.
Εγώ πιστεύω ότι ο Σαββίδης θα φέτος το καλοκαίρι θα βάλει λεφτά για μεταγραφές γιατί τα έσοδα από 3-4 που είναι στην βιτρίνα θα φέρουν ποσό ρεκόρ εσόδων πρωτόγνωρο που αναγκαστικά θα βάλει λεφτά. Δηλαδή αν για παράδειγμα λάβει από πωλήσεις ένα ποσό άνω των 30+εκ. εκεί δεν γίνεται τουλάχιστον τα 10 θέλει να τα βάλεις στην ομάδα . Βέβαια τα ΑΡΔ μπορεί να βάλουν μία φαγάνα στο προπονητικό και να μπούνε μόνο 5εκ για μεταγραφές.
Εμενα παλι μου έκανε εντυπωση αυτη η ανακοινωση για νεα ΑΜΚ στην ΠΑΕ
Στην Ελλάδα οι ΑΜΚ είναι ρουτίνα. Είναι σαν να σου λέει το κράτος πρέπει τα λεφτά που έχεις στην δεξιά τσέπη να τα βάλεις στην αριστερή και κάθε τόσο άλλαζε τα τσέπη κάτι σαν ρουτίνα.
Για να μπει ο Μυστακίδης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει και το λιμάνι. Τώρα να πουλήσει το λιμάνι δεν ξέρω θα είναι αστρονομικό το ποσό και θα πρέπει να συνοδεύεται με αγορά άλλου λιμανιού. Θα μου πεις πήρε τον Βόλο πρόσφατα. Να γίνουν τόσες καραμπόλες δεν νομίζω.
Για να μπει ο Μυστακίδης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει και το λιμάνι. Τώρα να πουλήσει το λιμάνι δεν ξέρω θα είναι αστρονομικό το ποσό και θα πρέπει να συνοδεύεται με αγορά άλλου λιμανιού. Θα μου πεις πήρε τον Βόλο πρόσφατα. Να γίνουν τόσες καραμπόλες δεν νομίζω.
Δεν διαφωνω σε αυτο π λες
Τα δημοσιευματα των ΑΡΔ, οτι εχουμε παλι τρυπα στα εσοδα φοβαμαι
Τα δημοσιευματα των ΑΡΔ, οτι εχουμε παλι τρυπα στα εσοδα φοβαμαι
- Μπαρκαρούτσος
το ίδιο...Special 4 έγραψε:Εγω αν κ δεν τον θελω, πιθανολογω οτι γυριζει ο Πελκας
εύχομαι σε κρίσιμα για το σύλλογο ματς να μην ξαναβάλει τον εαυτό του πάνω απ όλους και όλα και πάρει την μπάλα να παίξει Πανένκα....
Κάτι ίδιο κάνει και ο αλλος ο αμυντικός μας και καλά.
έτσι κι αλλιώς εκεί στην ΠΑΕ όπου φυσάει το χρήμα τρέχουν, την γνώμη μας θα σεβαστούν;
Ας τελειώσουμε με το πρωτάθλημα και βλέπουμε.
Πολύ φοβάμαι ότι ο Πέλκας θα έρθει, αν τελικά έρθει, στη θέση του Ντέλια.
Κσι η αποχώρηση Ντέλια δε θα είναι η μόνη από την ελλειπή ούτως ή άλλως μεσοεπιθετική γραμμή. Βλέπω και τον Βούλγαρο να αποχωρεί μετά την χρονιά που έκανε και μάλιστα με καλά λεφτά.
Κσι η αποχώρηση Ντέλια δε θα είναι η μόνη από την ελλειπή ούτως ή άλλως μεσοεπιθετική γραμμή. Βλέπω και τον Βούλγαρο να αποχωρεί μετά την χρονιά που έκανε και μάλιστα με καλά λεφτά.
Και κάπως έτσι, αναδύονται ιστορίες που συνδέονται με τα μέρη μας. Χτες, η Γκιρεσούνσπορ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Τσικίνιο από την Μπενφίκα ως τα τέλη της σεζόν. Ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος ήταν όντως μια από τις επιλογές που εξετάστηκαν από τον ΠΑΟΚ στο τέλος του περασμένου καλοκαιρού. Δεν έκανε όμως στον Ράζβαν Λουτσέσκου και έτσι η περίπτωσή του, παρότι ήταν διαδικαστικά βατή, δεν προχώρησε, με τον ίδιο να μετακομίζει – πάντα ως δανεικός – στην Μπράγκα.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
-
Εννοείται… τα χαφ που παίρνουμε είναι η χαφ 1.85 30+ και τους ποιο αργους που κυκλοφορούν ή χαφ 1.50 χωρίς εντάσεις, χωρίς κάθετο παιχνίδι χωρίς τίποτα. Καημό το έχω να δω στον ΠΑΟΚ χαφ box to box γρήγορο και σεντερ φορ με κακαλα που να τα καρφώνει και όχι ιμιτασιόν σεντερ φορ που δήθεν ανοίγουν χώρους και βγαινουν στις έρευνες ως φορ με την καλύτερη αμυντική συμπεριφορά
Τον Γιαννούλη τον θέλουν Λατσιο , Φιορεντινα και Νιου Καστελ ! Και εμείς συζητάμε να έρθει ελλάδα.
στα στοπερ ηγετη διπλα στον κουλιε και να παει ο νασμπεργκ σπιτι του
θεωρώ οτι στα χαφ μόνο ο μειτε,και αυτός αγορά οχι με 4εκ αλλά το πολύ με 2,5εκ,πρέπει να μείνει..
Ο τσιγγάρας δεν είναι επιθυμητό χαφ για τον ραζβαν.
οι οζντοεφ και σβαμπ ειναι πολυ αργοι και χωρίς εντάσεις για το ποδόσφαιρο που πρέπει να παίζει ενας σύγχρονος συλλογος
ενω ο μαρκος αντονιο ας παει να βρει αλλου ιατρική μονάδα..
για μπροστά αδιανόητη η ανανέωση μουργκ ,η οποία κινδυνεύει να αποβεί καθοριστικα μοιραια αν δεν αποκτηθούν 2 επιθετικά χαφ.
στην επιθεση σαματα ΑΝΤΙΟ ,μπραντον 3ος και τζιμας δανεικος με υποχρεωση συμμετοχων
θεωρώ οτι στα χαφ μόνο ο μειτε,και αυτός αγορά οχι με 4εκ αλλά το πολύ με 2,5εκ,πρέπει να μείνει..
Ο τσιγγάρας δεν είναι επιθυμητό χαφ για τον ραζβαν.
οι οζντοεφ και σβαμπ ειναι πολυ αργοι και χωρίς εντάσεις για το ποδόσφαιρο που πρέπει να παίζει ενας σύγχρονος συλλογος
ενω ο μαρκος αντονιο ας παει να βρει αλλου ιατρική μονάδα..
για μπροστά αδιανόητη η ανανέωση μουργκ ,η οποία κινδυνεύει να αποβεί καθοριστικα μοιραια αν δεν αποκτηθούν 2 επιθετικά χαφ.
στην επιθεση σαματα ΑΝΤΙΟ ,μπραντον 3ος και τζιμας δανεικος με υποχρεωση συμμετοχων
Εγω θεωρώ σχεδον σιγουρο (μακάρι να διαψευσθω) οτι θα φυγει ο Κουλιεράκης. Ισως
(Μακάρι, να μην συμβεί) φύγουν και τα τρία Κ μαζι
Κατα τα άλλα, λογικά ο Οσντοεφ ( συμβολαιο δεν εχει?) μένει, Γιόνι μένει,
Εαν θελει ο Λουτσε να μείνει ο Μουργκ, ως αλλαγη ( στον ΠΑΟΚ μας του 2024, παιζει βασικό 10αρι ο Μουργκ
) ας μεινει για 3-4 αλλαγη.Φυσικα, ως αλλαγη, αξιζει να μείνει ο τίμιος, Σβαμπ.
Εκονγκ, ας φερει οτι μπορει, και να φυγει, Κεντζιόρα μένει,
Ο αρχηγός. μαλον? σταματάει...?
Μαρκος Αντωνιο,ας παει στο καλό....η στην...Κλεοπάτρα ...οπου θέλει, τελως παντως...
Μειτέ, προσωπικα, τον θελω, αλλλα ας αποφασιισουν τι θελουν,και ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ σαν περτενέρ του....
Σαμάτα....ας πάει δανεικός οπου βρούμε...Και να φέρουν ΕΝΑΝ Επιτελους καλό φόρ....
Ας αποφασίσουν τι θελουν να κάνουν με τον Τζίμα.....εαν τον θελουν για να περνει χρονο συμετοχης (οχι οπως εγινε φετος) ας παει δανικος κάπου να παιζει...
Και ο Μπραντον, εαν θελει να παιζει οποτε του ζητηθεί ( εμενα μου αρεσει σαν παίκτης, μας ξελάσπωσε αρκετες φορές, και τα δινει ολα για την ομάδα) να μείνει...
Θα φανουν φυσικα, απο τις αποδεσμεύσεις, και τις ανάλογες μεταγραφές, τι θελει να κάνει η ΠΑΕ φέτος....
Π
,
(Μακάρι, να μην συμβεί) φύγουν και τα τρία Κ μαζι

Κατα τα άλλα, λογικά ο Οσντοεφ ( συμβολαιο δεν εχει?) μένει, Γιόνι μένει,
Εαν θελει ο Λουτσε να μείνει ο Μουργκ, ως αλλαγη ( στον ΠΑΟΚ μας του 2024, παιζει βασικό 10αρι ο Μουργκ

Εκονγκ, ας φερει οτι μπορει, και να φυγει, Κεντζιόρα μένει,
Ο αρχηγός. μαλον? σταματάει...?
Μαρκος Αντωνιο,ας παει στο καλό....η στην...Κλεοπάτρα ...οπου θέλει, τελως παντως...
Μειτέ, προσωπικα, τον θελω, αλλλα ας αποφασιισουν τι θελουν,και ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ σαν περτενέρ του....
Σαμάτα....ας πάει δανεικός οπου βρούμε...Και να φέρουν ΕΝΑΝ Επιτελους καλό φόρ....
Ας αποφασίσουν τι θελουν να κάνουν με τον Τζίμα.....εαν τον θελουν για να περνει χρονο συμετοχης (οχι οπως εγινε φετος) ας παει δανικος κάπου να παιζει...
Και ο Μπραντον, εαν θελει να παιζει οποτε του ζητηθεί ( εμενα μου αρεσει σαν παίκτης, μας ξελάσπωσε αρκετες φορές, και τα δινει ολα για την ομάδα) να μείνει...
Θα φανουν φυσικα, απο τις αποδεσμεύσεις, και τις ανάλογες μεταγραφές, τι θελει να κάνει η ΠΑΕ φέτος....

Π
,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Woodman73 την Παρ 10 Μάιος 2024, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Patricio_4
Ο αρχηγός θα μείνει πιστεύω για να περάσει τον γκουερινο σε συμμετοχές, όπως και να έχει όμως χρειαζόμαστε 2 μπακ μπροστά από αυτόν στην ιεραρχία
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk