Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από invincible »

Ο Μουστάκιας είπε ότι έκανε ρεπορταζ και έμαθε ότι: Δεν θα γίνει καμία μεταγραφική κίνηση μέχρι την Πέμπτη. Αν περάσουμε στους ομίλους υπολογίζεται ότι τελικά θα πάρουμε ένα ποσό κοντά στα 7 εκ. Τότε θα κάνουμε μεταγραφές και θα πάρουμε 4 καλούς παίχτες από το πάνω ράφι για πρωταθλητισμό. Ο Τζιοβίνκο είπε ζητάει 2,5 εκ για ένα χρόνο και δεν υπάρχει καμία περίπτωση στην ΠΑΕ να τα δώσουν αυτά ειδικά για έναν 35αρι που περσι έκανε 2 γκολ μόνο.
Σε περίπτωση που αποκαλεστούμε όλα είναι πιθανά. Ακόμα και να συνεχίσουμε την χρονιά έτσι αν δεν βρεθεί κάτι φθηνό κατι που δεν μπορεί να το φανταστεί.

Ο Γεωργίου είπε ότι στην κουλα κάνει μεταγραφές ο τίγρης γιατί υποσχέθηκε στην οριτζιναλ ότι θα κάνει μόλις μπει μέσα στο καινούργιο γήπεδο εδώ και χρόνια και στον ρουλη κάνουν μεταγραφές γιατί ενδέχεται στις 15 Σεπτέμβριου να φάνε τιμωρία με απαγόρευση μεταγραφών για 2 χρονια και θα πρέπει να έχουν ρόστερ για δύο χρόνια...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ψηφίζω κι εγώ Florin Tanasse...
Στείλτε κανένα μήνυμα στη scouting team,
να τον προτείνει,
πριν τον αρπάξει κανένας γάβρος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Όπως φαίνεται τον Ρουμάνο τον πήραμε πρώτα για ψυχολόγο,μετά για επικοινωνιολόγο και τέλος για προπονητή.
Ξαναγράφω όμως,αυτός ο πουστης και με εμένα μέσα,θα κάνει πρωταθλητισμό,καλά να είμαστε και θα τα λέμε.

Υ.Γ Αρχίζει σε λίγο Κάλιαρι με Ντειολα βασικό,καθίστε να δείτε τι χάσαμε. 8-)
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Έσκασε μύτη στη δουλειά, τύπος με μπλούζα Fulham, πως κι έτσι, ρωτάω; Δουλεύω, μου λέει! Που στη Fulham???????? Να είμαι υπεύθυνος εργομετρικών, σπούδασα Αγγλία και με τσίμπησαν. Εδώ; Διακοπές.
Μη τα πολυλογώ, αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, ομάδες, το γέλιο χαράς που έριξαν όλοι στην ομάδα που ξεφορτωθήκαν τον Καμαρα…. Μου λέει: πήρατε έναν 18χρονο; Λέω ναι! Από τον Βόλο, θα παίξει δανεικός εκεί… όχι μου λέει Αφρικανό; Από τη Μπουρκίνα Φασο…. Ναι του λέω, γιατί; Έχουμε κάτι σκαουτερς και τον πρότειναν στον δικό μου (πρόεδρος) και για κάποιο λόγο δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ. Όταν πήγαν να κάνουν κίνηση, τους είπαν ότι έκλεισε στον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eliask την Δευ 23 Αύγ 2021, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

crazy nagbe4 έγραψε:Δεν γίνεται ρε παίδες να έχουμε κλεισμένο τον Λουτσεσκου από τον Μάιο να έχει δει την περσινή ομάδα κ να έχει πάει τέλη Αυγούστου κ μην έχει δει τα τεράστια κενά της ομάδας .Κάτι γίνεται κ πρέπει να απαντηθούν οι απορίες αν όχι από Ιβάν Γιώργη τουλάχιστον από τον κυρ κυρ....
Ο κυρ κυρ δεν μπορει πια.Δεν ασχολειται με αυτα.
Πλεον ειναι αντιπροεδρος.
Καθεται στην president περιστρεφομενη πολυθρονα του γυμνος κ φοραει μονο καμποϊκες μυτερες μποτες γεματες βαζελινη.
Κοιταει εξω απο το παραθυρο το σχολειο απενατι κ σκεφτεται: ανδρουλακης η λοβερδος η καστανιδης, ανδρουλακης λοβερδος η καστανιδης..
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Rock4 έγραψε:Κι ο Χαμπιμπι κάνει ζωαρα, αλλά στο τοπι ξέρει να μιλάει.
Πέρα από την πλάκα ανέφερα και σε προηγούμενο post ότι το μείζον θέμα με τον Σιντκλει είναι η αγωνιστική του κατάσταση: σε απραξία εδώ και καιρό, γυαλίζει τον πάγκο...
αν θελαμε μποριλ , βραζιλιανο πραγματικα , θα ηταν εδω καιρο πριν...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

makispaspartou έγραψε:Florin Tanase με 3εκ, πάνω κάτω ίσως και με πιο λίγα παίρνεις και Bernard Mensah. Όποιος και να ερχόταν είχες δεκάρι ολκής.

Και οι δύο της πλάκας παίχτες είναι.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

seaman έγραψε:
kosths BXL έγραψε:τα 3 χαρτια τα αξιζει ο τανασε...αν τον παρουμε αντι για τζιβινκο και λευτα απο το συμβολαιο του θα γλυτωσουμε γτ δεν θα παρει οσα ο ιταλος και ειναι σε σουπερ ηλικια...μακαρι να τον ζητησει ο λουτσε αν πεσει εξω του ιταλου
20Κ το μήνα το συμβόλαιό του για φέτος και 30Κ το μήνα για του χρόνου. Το ακριβότερο στο Ρουμάνικο πρωτάθλημα :mrgreen:

ε κανα 300 το χρονο δεν βγαινει αυτο ? και με 800 να τον παρουμε το χρονο και με 900 να τον παρουμε το 1,2 που διναμε στον ιταλο που μπορει αν ερθει οντως να ειναι τελικα 1,3 δεν θα το φτασει ...σε βαθος 2 χρονων βγηκε η διαφορα 1 χαρτι...ουσιαστηκα 2 χαρτια θα βαλουμε παραπανω για την αγορα του...πσιτευω θα ηταν τρομερη κινηση αν την καναμε
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Που τους ξερετε αυτους κ τους θελετε σαν τρελοι η τους βρισκετε μαπα ,δεν μπορω να καταλαβω..
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

obanebane έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Florin Tanase με 3εκ, πάνω κάτω ίσως και με πιο λίγα παίρνεις και Bernard Mensah. Όποιος και να ερχόταν είχες δεκάρι ολκής.

Και οι δύο της πλάκας παίχτες είναι.

Με ποιους τους συγκρίνεις ακριβώς bane ? Για να καταλάβω κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Γι'αυτό δεν τους παίρνουμε,
τους άμπαλους.

Τζιοβίνκο και ας τρώγωμεν πέτρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Δευ 23 Αύγ 2021, 17:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δεν τους παίρνουμε γιατί θα πάρουμε με 1εκ τον Κλάεσον.....
renegade

Δημοσίευση από renegade »

eliask έγραψε:Έσκασε μύτη στη δουλειά, τύπος με μπλούζα Fulham, πως κι έτσι, ρωτάω; Δουλεύω, μου λέει! Που στη Fulham???????? Να είμαι υπεύθυνος εργομετρικών, σπούδασα Αγγλία και με τσίμπησαν. Εδώ; Διακοπές.
Μη τα πολυλογώ, αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, ομάδες, το γέλιο χαράς που έριξαν όλοι στην ομάδα που ξεφορτωθήκαν τον Καμαρα…. Μου λέει: πήρατε έναν 18χρονο; Λέω ναι! Από τον Βόλο, θα παίξει δανεικός εκεί… όχι μου λέει Αφρικανό; Από τη Μπουρκίνα Φασο…. Ναι του λέω, γιατί; Έχουμε κάτι σκαουτερς και τον πρότειναν στον δικό μου (πρόεδρος) και για κάποιο λόγο δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ. Όταν πήγαν να κάνουν κίνηση, τους είπαν ότι έκλεισε στον ΠΑΟΚ.
Πάντως 18χρονος δεν είναι σίγουρα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Toσο για τον Τανασε παντως οσο και για τον Μιτριτα αν αυτα που εχουν γραφτει εδω μεσα κατα καιρους για διαφορους ρουμανους παικτες ισχυαν τοτε δεν θα επρεπε η εθνικη Ρουμανιας να μαμουσε αντι να σερνεται?
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Μην ονειρεύεστε μεταγραφές…Ελεύθερους ψαξτε….Έχει πολλούς καλούς…Μόνο 10ριά δεν έχει, εκτός από Γκαστόν Ραμιρεζ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”