Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ο Ρόι των Ρόβερς, αρχηγός-προπονητής-ιδιοκτήτης, ήταν στο "Αγόρι" το "αντίπαλο δέος" του τερματοφύλακα-γιατρού στο "Μπλεκ"
tsalis

Δημοσίευση από tsalis »

soflodoras έγραψε:
tsalis έγραψε:Έχουμε σίγουρα περισσότερες πιθανότητες από ένα αντίστοιχο 2πλό παιχνίδι. Το μεγαλύτερο ερώτημα πιστεύω είναι το τι θα γίνει στο δεξί άκρο της άμυνας. Υπολογίζεται ο Μάτος; Αν ναι είμαστε καλά, έχουμε 2 παίκτες για τη θέση. Αν όχι χρειάζεται άμεσα παίκτης εκεί(αλλιώς πιστεύω θα αλλάξει το σύστημα και θα πάει ο Κρέσπο δεξιά).
Τον εχεις δει αυτον που πηρανε στα αριστερα στην μπενφικα; (Νομιζω με 20 εκατ.)
Δες τον και πες μου αν με τον ματος θα είμαστε καλα. Μεχρι να γυρισει ο Ματος να τον μαρκαρει θα εχει φτασει αυτος στην μικρη περιοχη. Καλως ή κακως ο μονος που θα μπορουσε ΚΑΠΩΣ να σταθει λογω ταχυτητας εκει ειναι ο Λημνιος. Ουτε ο Ροντριγκο θα μπορουσε. Αν παιξουμε με Ματος απο τα δεξια δε θα ανεβει το κεντρο ουτε σε κορνερ (τροπος του λεγειν). Εμεις παμε για να σκοραρουμε πρωτοι και ακομα ενα με αντεπιθεσεις. Αυτο στοχευουμε. Και ας ειναι ο Ματος στον παγκο για να μπει στο 60 και το 2-0. Λεμε τωρα
Όποιος και να τον μαρκάρει θα θέλει βοήθειες από το δεξί στόπερ(λογικά Ίνγκασον) και έναν του κέντρου. Δεν νομίζω πως ούτε ο Μάτος ούτε ο Λημνιός μπορούν να τον μαρκάρουν. Γι αυτό πιστεύω πως ίσως θα ήταν καλό να παίξουμε με 6άρι που να δίνει βοήθειες στα πλάγια. Βέβαια έτσι χάνεις την πίεση του Άκπομ μπροστά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ακρα του ταφου σιωπη στον καμπο βασιλευει...Πραγματικα απιστευτο το οτι δεν κυκλοφορει ο παραμικρος ψιθυρος,ουτε καν στο εξωτερικο,ενα ονομα εστω ενδεικτικο του οτι ψαχνουμε κατι...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Όντως,το πιθανότερο είναι να μην υπάρχουν καν επαφές.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Eιλικρινά δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ενισχυόμαστε.
Εν τω μεταξύ ήδη έχουν προηγηθεί 2 ύποπτα γεγονότα για να αποκλειστούμε από μόνοι μας στους ομιλους του τσ.λ.
Με το φαξ και με τα δελτία υγείας.
Για να μπουμε φετος έπρεπε ούτως ή αλλως να αποκλεισουμε δυνατη ομαδα (όπως κ τις αλλες φορες). Φετος μας δινεται η δυνατοτητα να αποκλεισουμε τη δυνατη σε μονό αγωνα στην Τούμπα.
Θα σκάσω..
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

Και Τζακ ο τιγρης
Κ τζιμυ ο κεραυνος ....
Για Δυο αδερφια που επαιζαν σε Μπλακμπερν ο τζιμυ ( φαν η μαμα) κ σε καποια αλλη ο τζακ (φαν ο μπαμπας)
Μπλεκ / Αγορι δε θυμαμαι ...διαβαζα κ τα δυο....
Ημουν μελετηρος.....προκοψα :D
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν θυμαμαι ποτε ξανα σε μεταγραφικη περιοδο να κανεις search στο twiter για σχεδον 3 εβδομαδες και να μην υπαρχει η παραμικρη ειδηση.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Ρεμπε στην Βόλφσμπουργκ,τις εκτός Γερμανίας μεταγραφές,υπήρχε κάποια συγκεκριμένη αγορά που τις έκανε;
Μήπως έχει τίποτα δίχτυα στην Αφρική;
Εκεί είναι δύσκολο να βγει είδηση.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Τρία μεγάλα μεταγραφικά ντεμαραζ έχει κάνει ο ΠΑΟΚ :
1) Με Μπατμαν που έφερε 15 παίχτες και Γιδοπουλος κτλ και πάμε για πρωτάθλημα late 90s

2) Με Ζαγοράκη και Βρύζα με σαρδέλες και Σαντος και Γκαρσια , Μουσλι, Κοντρερας, Λινο , Βιερινια, Μπιζερα κτλ.

3) Το τελευταίο Σαββιδη με Αρσεν και και λίγο μετά με Ιβιτς και λιγο Μιχελ με Ροντριγκες , Ματος, Σακποφ, Τζαλμα, Μπισεσβαρ, Βαρελα, Κρεσπο κτλ.

Φυσικά ο Σαββίδης σε ''λάθος'' στιγμή μεμονωμένα έχει φέρει και μεγάλους παιχτες όπως Μπερμπατοφ κτλ.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Μπα γενικά από Ευρώπη έπαιρνε. Είχε πάρει και τον Osimhen από Νιγηρία που ήταν πραγματικό λαβράκι, αλλά ήταν μεμονωμένη περίπτωση.

Πάντως νομίζω ότι δεν το βλέπουμε σωστά. Νομίζω ότι η ΠΑΕ κοιτάει να χτίσει τον νέο ΠΑΟΚ που είπε και ο Γιώργης. Τους ενδιέφερε πάρα πολύ να εξασφαλίσουμε τα λεφτά του Europa και τώρα με το πάσο τους ψάχνουν τις καλύτερες επιλογές, γιατί η μεταγραφική περίοδος έχει έναν μήνα ακόμα για να τελειώσει. Θεωρώ ότι το Τσάμπιονς λιγκ είναι κάτι που πολύ θα ήθελαν να πετύχουν αλλά ξέρουν ότι τώρα ότι και να έκαναν δεν θα άλλαζε κάτι συνταρακτικα υπέρ μας. Επίσης θα ήθελα όλα αυτά να μην τα βγάζω από το κεφάλι μου αλλά να μας τα έλεγε κάποιος επίσημα. Αλλά μάλλον πολλά θέλω.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Κάτι μου λέει ότι σήμερα θα έχουμε νέα ;) :!: ;)
:opaokara: :opaokara: :opaokara:

Στο τμήμα σκάκι...
G4Space

Δημοσίευση από G4Space »

obanebane έγραψε:Ο Ρεμπε στην Βόλφσμπουργκ,τις εκτός Γερμανίας μεταγραφές,υπήρχε κάποια συγκεκριμένη αγορά που τις έκανε;
Έφερε τον Oshimen που πήρε μεταγραφή στη Νάαπολη από την Λιλ
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

obanebane έγραψε:Ο Ρεμπε στην Βόλφσμπουργκ,τις εκτός Γερμανίας μεταγραφές,υπήρχε κάποια συγκεκριμένη αγορά που τις έκανε;
Η μοναδική κίνηση που έχει κάνει από Αφρική ήταν η μεταγραφή του 19χρονου τότε Osimhen τον Γενάρη του 2017 που ήρθε απευθείας από Νιγηρία. Δεν έχει πάρει άλλο παίκτη από Αφρική αν και η επιτυχία της περίπτωσης Osimhen ίσως δημιούργησε καλές σχέσεις για ανάλογες περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

ron-swanson έγραψε:Μπα γενικά από Ευρώπη έπαιρνε. Είχε πάρει και τον Osimhen από Νιγηρία που ήταν πραγματικό λαβράκι, αλλά ήταν μεμονωμένη περίπτωση.

Πάντως νομίζω ότι δεν το βλέπουμε σωστά. Νομίζω ότι η ΠΑΕ κοιτάει να χτίσει τον νέο ΠΑΟΚ που είπε και ο Γιώργης. Τους ενδιέφερε πάρα πολύ να εξασφαλίσουμε τα λεφτά του Europa και τώρα με το πάσο τους ψάχνουν τις καλύτερες επιλογές, γιατί η μεταγραφική περίοδος έχει έναν μήνα ακόμα για να τελειώσει. Θεωρώ ότι το Τσάμπιονς λιγκ είναι κάτι που πολύ θα ήθελαν να πετύχουν αλλά ξέρουν ότι τώρα ότι και να έκαναν δεν θα άλλαζε κάτι συνταρακτικα υπέρ μας. Επίσης θα ήθελα όλα αυτά να μην τα βγάζω από το κεφάλι μου αλλά να μας τα έλεγε κάποιος επίσημα. Αλλά μάλλον πολλά θέλω.
Παρολο που και ετσι να ειναι δε θα το μαθουμε ποτε, ακουγεται λογικη η σκεψη..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βγήκε επιτέλους παπας έστω και αν μιλάνε για άρνηση σε πρόταση μας για κάποιον https://www.transfermarkt.com/lucas-per ... ler/352041 ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”