Magpies4 έγραψε:Αν διαβάσετε το κείμενο, θα δείτε ότι η υπόθεση έχει κλείσει. Μάλιστα κάνει υπόδειξη στις επιτροπές της ΕΠΟ ότι δεν το χειρίστηκαν σωστά το θέμα. Το ότι το γυρίζουν πίσω είναι καθαρά τυπικό, για να παρθεί η απόφαση από τα τοπικά αρμόδια όργανα και να μήν φανεί ότι ουσιαστικά το ΚΑΣ υποβάλει την απόφαση στην Ελλάδα.
Οπότε μήν μας τα πρήζετε με το ῾῾γιατί πανυγηρίζετε῾῾.
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
- bersekeros
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Ρε φίλε μια ερώτηση έκανα, ούτε δικηγόρος είμαι,ούτε γνωρίζω από νομικά. Ούτε εξυπναδεςζουτε μαλακιεςGospi έγραψε:Γιατι το μειον 7 επιβληθηκε απο την πρωτοβαθμια επιτροπη της ΕΠΟ που δικασε δηθεν δεσμευμενη απο την ΕΕΑ.renegade έγραψε:Και γιατί δεν πάμε τότε στην εφέσεων με το -7 ?Gospi έγραψε:Εγω να πω κατι με κινδυνο να φαω τρελο πεσιμο.
Γιατι πανηγυριζουμε?
ΟΚ ειπε οτι κακως δεν δικασαν στην ουσια οι επιτροπες της ΕΠΟ.
Αλλα σε σχεση με την εισηγηση της ΕΕΑ γτ πανηγυριζουμε? Ειπε οτι δεν υπαρχει πολυιδιοκτησια? ΟΧΙ
Ειπε απλα οτι η εισηγηση της ειναι δεσμευτικη.
Το μονο θεμα εν ολιγοις π εξετασε το CAS ειναι το κατα ποσο ειναι δεσμευτικη ή οχι η εισηγηση της ΕΕΑ.
Ουτε για την βασιμοτητα της μιλαει, ουτε για κατι ουσιαστικο.
Δεν δινει πατημα να κυνηγησεις κανεναν η αποφαση του CAS
Πετατε τις εξυπναδες ολοι σας ρε παιδι μου εδω μεσα με τρομερη ανεση και στο τελος γκρινιαζετε κιολας οτι ολο το συμπαν ειναι εναντιον μας οταν δεν συμβαινουν αυτα που φαντασιωνεστε!
Η αποφαση του CAS ειναι ξεκαθαρη!
Και να σου πω και κατι? Σκασιλα σου τι σκατα λεω εγω που ειμαι δικηγορος. Δεκτο. Δεν ειναι η πρωτη φορα που αμφισβητεις ετσι απλα κατι που λεω.
Το μεσημερι ακουσα τον Μπαλτακο στον Τζατζαρα.
Το ειπε ο ανθρωπος ξεκαθαρα και κατανοητα για ολους.
To Cas στελνει την υποθεση πισω για να δικαστει. Το μονο θεμα που κριθηκε ειναι το θεμα της δεμσευτικοτητας της εισηγησης της ΕΕΑ. Απλ για φετος γλιτωσαμε το -7. Αλλα η επιτροπη της ΕΠΟ θα ξαναδικασει και θα κρινει. Ο μπαλτακος θεωρει πως η επιτροπη δεν μπορει να καταληξει σε πολυιδιοκτησια χωρις την εισηγηση της ΕΕΑ, και αρα λεει ξεμπερδεψαμε με το θεμα.
ΑΛΛΑ απο αυτο που λεει ο Μπαλτακος μεχρι το να πουμε οτι το εκρινε αυτο το CAS ειναι και γαμω τις αντιληπτικες υπερβασεις!
Το μόνο που ξέρω είναι ότι εξ αρχής ο ΠΑΟΚ στο ΚΑΣ πήγε την επο.
Η ερώτηση μου είναι απλή.
Οκ το ΚΑΣ κρίνει ότι η απόφαση της ΕΕΑ δεν είναι δεσμευτική και στέλνει την υπόθεση να δικαστεί από την στιγμή που στην ουσία δεν έγινε καμία δική μετά την απόφαση της ΕΕΑ. Γιατί δεν μπαίνουμε στο δικαστήριο με το -7 όπως μπήκαμε την πρώτη φορά που περάσαμε τις πόρτες της εφεσεων, αλλά αντίθετα μπαίνουμε χωρίς τιμωρία?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 10 Ιούλ 2020, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Γιατί η επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως.The CAS Panel found that, notwithstanding its power to decide the case itself, it was not appropriate
to render a final and binding decision in such circumstances, with major consequences for Greek
football. The Panel emphasized that the judicial bodies of the HFF should not be deprived of their duty
to assess the complex elements contained in the CPS report, the substance of which had not been fully
assessed in either the first instance or appeal proceedings conducted by the HFF. Furthermore, the
Panel considered that PAOK should not be deprived of the internal scrutiny at the HFF level. As a
consequence, both appeals have been partially upheld and the matter is referred back to the previous
instance, i.e. the HFF AC.
Γιατι το κασ γραφει οτι το πορισμα κ οσα λεει δεν μπορουν μα αποτελεσουν βαση τιμωριας.δε σρεκουν φιλε
- bersekeros
Γιατί το CAS τους "φτύνει στα μούτρα" και τους λέει είστε
"μ@λ@κες" με savoir vivre !!!
Τι ΔΕΝ καταλαβαίνετε μερικοί;
"μ@λ@κες" με savoir vivre !!!
Τι ΔΕΝ καταλαβαίνετε μερικοί;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Παρ 10 Ιούλ 2020, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δικηγόρος δεν είμαι, αλλά νομίζω ότι αυτό που εννοεί είναι ότι δεν γίνεται να μας δώσουν -7 επειδή έτσι λέει το πόρισμα. Όχι ότι όσα στοιχεία αναφέρονται στην έκθεση της ΕΕΑ δεν μπορούν να χρησιμοποιηθουν. Κοινώς, θα δικστούμε στην ουσία της υπόθεσης, ξεκινώντας από κατάσταση "αθώοι" με τους κατήγορους να προσπαθούν να αποδείξουν το ποιους νόμους παραβιάσαμε, χρησιμοποιιώντας μεταξύ άλλων και όσα στοιχεία μάζεψε η ΕΕΑ. Θέλω να πιστεύω πως νομικά δεν έχουμε κάνει άλλη γκέλα, και πως θα τη βγάλουμε καθαρή.
Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι πως το cas δινει την... ευκαιρια στα ελληνικα δικαστηρια να αποδειξουν πως δεν ηταν στημενα.
- bersekeros
Re: Προπαγάνδα και
Αυτό ξαναπές το...Napoli4 έγραψε:Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι πως το cas δινει την... ευκαιρια στα ελληνικα δικαστηρια να αποδειξουν πως δεν ηταν στημενα.
Ευχαριστώ!!!Napoli4 έγραψε:Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι πως το cas δινει την... ευκαιρια στα ελληνικα δικαστηρια να αποδειξουν πως δεν ηταν στημενα.
αν υπηρχαν πραγματικα στοιχεια θα ειχε δικασει ηδη το "δικαστηριο"
ακομα και παλι χαζομαρες να κανουν παλι υπαρχει το κας.το θεμα ειναι οτι μπορει οντως παλι να βγαλουν παρωδια αποφαση ωστε να κυνηγαμε παλι στο εξωτερικο.
ακομα και παλι χαζομαρες να κανουν παλι υπαρχει το κας.το θεμα ειναι οτι μπορει οντως παλι να βγαλουν παρωδια αποφαση ωστε να κυνηγαμε παλι στο εξωτερικο.
- PAOK_Antarctica
Θα επανέλθω όταν βρω χρόνο να τεκμηριώσω την άποψη μου. δυστυχώς είμαι εκτός, απλά για την οικονομία της συζήτησης να πω ότι αυτά που λέει ο gospi ισχύουν. Τα υπόλοιπα είναι εικασίες. Και κάτι ακόμη, το CAS λέει ότι δίνει τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να δικαστεί με βάση το εθνικό δίκαιο. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
+1926bersekeros έγραψε:Magpies4 έγραψε:Αν διαβάσετε το κείμενο, θα δείτε ότι η υπόθεση έχει κλείσει. Μάλιστα κάνει υπόδειξη στις επιτροπές της ΕΠΟ ότι δεν το χειρίστηκαν σωστά το θέμα. Το ότι το γυρίζουν πίσω είναι καθαρά τυπικό, για να παρθεί η απόφαση από τα τοπικά αρμόδια όργανα και να μήν φανεί ότι ουσιαστικά το ΚΑΣ υποβάλει την απόφαση στην Ελλάδα.
Οπότε μήν μας τα πρήζετε με το ῾῾γιατί πανυγηρίζετε῾῾.
Το CAS τους λέει ξεκάθαρα, είστε ρομπες κύριοι γιατί δεν τολμήσατε να κάνετε μια κανονική δίκη και κρυφτήκατε πίσω απο ένα πόρισμα μιας επιτροπής της πλάκας.. Πως ακριβώς θα δικάσει κανονικό δικαστήριο και θα μας καταδικάσει με πειστήριο φωτογραφίες και ενδείξεις οχι πολυιδιοκτησίας αλλά κυριαρχικής επιρροής (το νέο παραμύθι). Ας το κάνουν, να ξαναπάμε στο CAS να γελάσουμε πάλι.
Υ.Γ. Ρε αρχισυντάκτη της πλάκας στο πρεζοσαιτ θα γράφεις κάνα άρθρο σήμερα?ε κοτάρα ψευτοαριστερέ της πλάκας? Γλύφεις ακόμα τη σκόνη που σου άφησε ο πρεζέμπορας ρε πουλημένε?
Υ.Γ. Ρε αρχισυντάκτη της πλάκας στο πρεζοσαιτ θα γράφεις κάνα άρθρο σήμερα?ε κοτάρα ψευτοαριστερέ της πλάκας? Γλύφεις ακόμα τη σκόνη που σου άφησε ο πρεζέμπορας ρε πουλημένε?
Ο πανηγυρισμός υφίσταται διότι οι κύκλοι, τα κανάλια η κοινή γνώμη και ο βραχυσωμος Νάρκισσος δικηγόρος, έλεγε ότι 2 δικαστήρια επιβεβαίωσαν την ΕΕΑ.
Τώρα λένε ότι πρέπει να τεκμηριωθουν αυτά που λέει η ΕΕΑ και άρα να ξεκινήσεις τη διαδικασία με το τεκμήριο της αθωότητας. Άρα πρέπει ο γαυρος να αποδείξει ότι είμαστε ελέφαντες και όχι το αντίθετο όπως ξεκίνησε μετά το πόρισμα ΕΕΑ.
Τώρα λένε ότι πρέπει να τεκμηριωθουν αυτά που λέει η ΕΕΑ και άρα να ξεκινήσεις τη διαδικασία με το τεκμήριο της αθωότητας. Άρα πρέπει ο γαυρος να αποδείξει ότι είμαστε ελέφαντες και όχι το αντίθετο όπως ξεκίνησε μετά το πόρισμα ΕΕΑ.