Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Οι πορτογαλοι λενε οτι θελουμε τζεφερσον αλλα δεν πληρωνουμε για μεταγραφη
.obanebane έγραψε:Nikos 74 έγραψε:Νομίζω πως παίρνει πάνω από 400.000 ευρώ το χρόνο ο Χατζηϊσαιας.
Σιγά μην παίρνει και 500,200-250 παίρνει.
Νομίζω 220 για την ακρίβεια.
Μπανε καθαρά λες? Γιατί τελικά στην ομάδα θα κοστίζει πολλά παραπάνω.
Και μόλις διάβασα ότι ο πόθος πολλών εδώ μέσα Γκουντελι, έκλεισε στην Σεβίλλη.
Κι εμείς του κάναμε πρόταση για να έρθει εδώ....
Νταξ

και εγω εκει εντοπιζω το προβλημα, στο γεγονος πως δεν θα καταφερουμε να παρουμε λεφτα απο εναν παιχτη που ειχε ολα τα προσοντα να μας φερει ενα 3αρι μυρια, αλλα δυστυχως δεν ειχε την απαραιτητη ψυχικη ισορροπια και εγκεφαλικη ωριμοτητα...sourmenetes έγραψε:Μεγαλη κουβεντα...Gospi έγραψε:Δυστυχως το ελληνικο στοιχειο που μαζεψαμε στο παρελθον δεν ειχε την εξελιξη που θελαμε, και απλα ετρωγε μπατζετ χωρις να προσφερει πολλα!sourmenetes έγραψε:Αν φυγει και ο χατζη θα χει γινει,εκτος 1-2 εξαιρεσεων, ενα πολυ καλο ξεκαθαρισμα του ροστερ και εξισορροπησει του μπατζετ.
Χανουμε βεβαια σε ελληνικο στοιχειο αλλα ο παικτης περαν της πρωτης χρονιας, δεν υπολογισθηκε ποτε σοβαρα.
Συμφωνω πως εγινε καλο ξεσκαρταρισμα, αλλα οσο υπαρχει στο ροστερ ο ουαρντα και ο χατσεριντι εχουμε δρομο μπροστα μας! Τον Κατσε δεν τον αναφερω γτ θα φαω ξυλο!![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως ρεαλιστικα, δεν μας ευνοει το οτι ειμαστε ελληνικη ομαδα... απο την φουρνια του Γιουρο εχουμε να βγαλουμε ποιοτικους παιχτες, και οχι απλα εργατες/χαμαληδες.
Καποτε υπηρχαν Γεωργατοι, Γεωργιαδηδες, Ζαγορακηδες κλπ τωρα περα απο 2 στοπερ ποιοτικα δεν υπαρχει δειγμα ποιοτητας στην εγχωρια αγορα!
Ελπιζω τα παιδια του Γκαρσια που φυγαν δανεικοι να κανουν το μπαμ!
Δε θεωρω πως χατσερ και ουαρντα δε θα φυγουν, αν δεν εχει φυγει ηδη ο πρωτος.
Απλα απο ουαρντα θα μπορουσαμε να παρουμε κανα φραγκο,αλλα με τετοιο μυαλο δεν πας πουθενα.
Βεβαια τις προαλλες ακουσα εναν αρδ να λεει πως μετα απο οσα εκανε δεν θελουν να τον παρουν ουτε δανεικο οι ομαδες, οχι να τον αγορασουν! Και μου φαινεται πολυ λογικο!
Ελπιζω η ΠΑΕ να βρει εναν τροπο να λυσει το συμβολαιο του πατωντας στην εξωγηπεδικη συμπεριφορα του και στα οσα εχουν δει το φως της δημοσιοτητας!
- anekfrastos
Από που προκύπτει ότι "οι περισσότεροι δεν τον θέλουμε στην ομάδα";ΧΑΛΙΑΣ έγραψε:@GiorgosAtha
Γιώργο συμφωνώ και εγώ. Θα πρέπει να υπάρχουν ισορροπίες στην επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας με δεδομένο ότι και τα σέντερ μπακ μας κατεβαίνουν περιοχή στα στημένα (σημ. ο Κρέσπο θα σκοράρει κατά του Αγιαξ).
Ο Κοεντράο αποδείχθηκε ασταθής "πεταλούδα" και πλέον οι περισσότεροι δεν τον θέλουμε στην ομάδα, ακόμα και εάν αποτελεί παίκτη με στάνταρ στοιχεία. Οπως αποδείχθηκε και πρόσφατα, παίκτες που ήλθαν με κρύα καρδιά στην ομάδα, δεν πρόσφεραν. Οποιος έλθει πρέπει να νιώθει ευτυχισμένος επειδή έρχεται στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας, αλλιώς ας μην έλθει ποτέ.
Πρέπει να δουλέψει ο Γιαννούλης γιατί έχει πολλά καλά στοιχεία.
Ανησυχώ για την έλλειψη προετοιμασίας στην Φ.Κ. . Είναι ένα τρυκ για να πας φρέσκος στα προκριματικά, αλλά μετά κλατάρεις.
Και από που "αποδείχθηκε ασταθής πεταλούδα";
Παρεμπιπτόντως, ο Κοεντράο στη Ρεάλ έχει παίξει καποια ματς και στο κέντρο...εκεί που ακόμα πάσχουμε...

- James Moriarty
Δεν ξέρω αν μπήκε το βίντεο, αλλά είναι το καλύτερο που βρήκα και στην καλύτερη ανάλυση. Στο 442 η 343 με παραλλαγές ένας τέτοιος ΒΡΑΧΟΣ είναι αναγκαίος. Πρέπει να πάρουμε πιστευω και ένα ακόμα εξαροοχταρι όπως τον Κροατη αν πέσουν οι Ιταλοί. Η τον Σίλβα. Μάο θα έρθει αργά και θα είναι προφανώς σε πτώση στην αρχή λόγω φόβου, ο Μισιτς δανεικός και είναι μια καλή αλλαγή, ο κάτσε πιστεύω θα φύγει, ο Βερνμπλουμ συγνώμη αλλά δεν βλέπω να επανέρχεται και είναι και το ΠΟΥΛΕΝ μου, ο Αουγκούστο που είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑ έχει βγει πρώτη φορά από την χώρα του και πιστευω με Αγιαξ θα μας εξέπληξει αλλά παιδιά θέλει χρόνο. Εν κατακλείδι θέλουμε όπως και δηποτε, ένα οχταρι επιπέδου bradaric. Αυτός της Κάλιαρι πήρε δύο πακταρες με πόσα εκατομμύρια και τσάμπα θα πληρώνει ένα παίκτη που μπορεί να είναι και εκτός 18αδας και που είναι έξαλλος όπως λένε αφού δεν τον δίνουν να κάνει το βήμα παραπάνω. Τεσπα εδώ το βίντεο από τον ΤΑΝΚΣ που θυμάμαι, δεν είμαι σίγουρος ότι πριν δύο χρόνια είχαν ρίξει πίτα στην Χαντερσφιλντ τότε που ανέβηκε PREMIER LEAGUE για δεκα χαρτια.
Το βίντεο 10 λεπτών από τον ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟ!
https://vimeo.com/291677688
- constadine
Από sfina :
Στοχ και Εσίτι εξ αρχής οι πρώτοι στόχοι
Από τον περασμένο Μάιο ο Μίροσλαβ Στοχ και ο Άντερσον Εσίτι ήταν οι βασικοί μεταγραφικοί στόχοι.
Η πρώτη εσωτερική κουβέντα στα γραφεία της ΠΑΕ για τον Στοχ έγινε λίγο μετά τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ. Από τότε ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον ίδιο και με την Σλάβια για την απόκτησή του. Θεωρήθηκε ως ο εξτρέμ εμπειρίας και επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους της μεγάλης διοργάνωσης.
Ο Εσίτι εντυπωσίασε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ από το φιλικό με την Γάνδη το καλοκαίρι του 2017 στην Ολλανδία (ήττα με 2-0). Ήθελε ο ΠΑΟΚ έναν «ανθρωποφάγο» αμυντικό χαφ που να μην καταλαβαίνει τίποτα στη μεσαία γραμμή, ούτε από σπρωξίματα, ούτε από «ξύλο» και να έχει το ύψος για να παίρνει τις κεφαλιές. Το καλό είναι πως τον ήξερε και ο Φερέιρα από την Πορτογαλία.
Η απόκτησή του φαίνεται πως ολοκληρώνεται δύο χρόνια αργότερα, κι αφού μεσολάβησε από τον Μάιο ένα νέος γύρος διαπραγματεύσεων με την Γάνδη μέχρι να κλείσει η συμφωνία στα τρία εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης 30% για τους Βέλγους και βέβαια την ετήσια αμοιβή του παίκτη που δεν θα ξεπερνά τις 700.000 ευρώ για 4ετές συμβόλαιο.
Αναμένεται η οριστικοποίηση της μεταγραφής εντός της ημέρας, αφού όλα δείχνουν πως στα βασικά σημεία οι δύο ομάδες τα «βρήκαν» και απομένουν λεπτομέρειες προς διευθέτηση. Βέβαια, πριν να πέσουν οι υπογραφές καμία μεταγραφή δεν θεωρείται “τελειωμένη”.
Αφού ήταν ο πρώτος στόχος ο Εσίτι γιατί κινηθήκαμε για άλλους πρώτα ;
Στοχ και Εσίτι εξ αρχής οι πρώτοι στόχοι
Από τον περασμένο Μάιο ο Μίροσλαβ Στοχ και ο Άντερσον Εσίτι ήταν οι βασικοί μεταγραφικοί στόχοι.
Η πρώτη εσωτερική κουβέντα στα γραφεία της ΠΑΕ για τον Στοχ έγινε λίγο μετά τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ. Από τότε ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον ίδιο και με την Σλάβια για την απόκτησή του. Θεωρήθηκε ως ο εξτρέμ εμπειρίας και επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους της μεγάλης διοργάνωσης.
Ο Εσίτι εντυπωσίασε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ από το φιλικό με την Γάνδη το καλοκαίρι του 2017 στην Ολλανδία (ήττα με 2-0). Ήθελε ο ΠΑΟΚ έναν «ανθρωποφάγο» αμυντικό χαφ που να μην καταλαβαίνει τίποτα στη μεσαία γραμμή, ούτε από σπρωξίματα, ούτε από «ξύλο» και να έχει το ύψος για να παίρνει τις κεφαλιές. Το καλό είναι πως τον ήξερε και ο Φερέιρα από την Πορτογαλία.
Η απόκτησή του φαίνεται πως ολοκληρώνεται δύο χρόνια αργότερα, κι αφού μεσολάβησε από τον Μάιο ένα νέος γύρος διαπραγματεύσεων με την Γάνδη μέχρι να κλείσει η συμφωνία στα τρία εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης 30% για τους Βέλγους και βέβαια την ετήσια αμοιβή του παίκτη που δεν θα ξεπερνά τις 700.000 ευρώ για 4ετές συμβόλαιο.
Αναμένεται η οριστικοποίηση της μεταγραφής εντός της ημέρας, αφού όλα δείχνουν πως στα βασικά σημεία οι δύο ομάδες τα «βρήκαν» και απομένουν λεπτομέρειες προς διευθέτηση. Βέβαια, πριν να πέσουν οι υπογραφές καμία μεταγραφή δεν θεωρείται “τελειωμένη”.
Αφού ήταν ο πρώτος στόχος ο Εσίτι γιατί κινηθήκαμε για άλλους πρώτα ;
Αυτός το Τζέφερσον έχει πολύ αντιτουριστικη φάτσα.
Είναι και ξένος, πόσους να χωρέσουμε;
Είναι και ξένος, πόσους να χωρέσουμε;
έχουμε απίστευτο τημ και μηχανήματα για την φυσική κατάσταση ,εγώ δεν ανησυχώ για αυτό . Και οι ομάδες έχουν εδώ και χρόνια σταματήσει να τρέχουν στα βουνά όπως με τον άγγελο που μας έτρεξε στο ελατοχώρι , τώρα γίνονται συνεχόμενες προετοιμασίες κατά την διάρκεια της σεζόν !ΧΑΛΙΑΣ έγραψε:@GiorgosAtha
Γιώργο συμφωνώ και εγώ. Θα πρέπει να υπάρχουν ισορροπίες στην επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας με δεδομένο ότι και τα σέντερ μπακ μας κατεβαίνουν περιοχή στα στημένα (σημ. ο Κρέσπο θα σκοράρει κατά του Αγιαξ).
Ο Κοεντράο αποδείχθηκε ασταθής "πεταλούδα" και πλέον οι περισσότεροι δεν τον θέλουμε στην ομάδα, ακόμα και εάν αποτελεί παίκτη με στάνταρ στοιχεία. Οπως αποδείχθηκε και πρόσφατα, παίκτες που ήλθαν με κρύα καρδιά στην ομάδα, δεν πρόσφεραν. Οποιος έλθει πρέπει να νιώθει ευτυχισμένος επειδή έρχεται στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας, αλλιώς ας μην έλθει ποτέ.
Πρέπει να δουλέψει ο Γιαννούλης γιατί έχει πολλά καλά στοιχεία.
Ανησυχώ για την έλλειψη προετοιμασίας στην Φ.Κ. . Είναι ένα τρυκ για να πας φρέσκος στα προκριματικά, αλλά μετά κλατάρεις.
- pagotatzis
Πάρε και Μπραταριτς και πουλά αν θες τον Κάτσε η τον Κάτσε η και τον Κάτσε
Ίσως και τον Κάτσε
Ίσως και τον Κάτσε
Εγώ γιατί βλέπω και καλή μακρινή πάσα στην πλάτη τον αντιπάλων και καλή τριπλά και κράτημα της μπάλας στον ανθρωποφάγο ?James Moriarty έγραψε:Δεν ξέρω αν μπήκε το βίντεο, αλλά είναι το καλύτερο που βρήκα και στην καλύτερη ανάλυση. Στο 442 η 343 με παραλλαγές ένας τέτοιος ΒΡΑΧΟΣ είναι αναγκαίος. Πρέπει να πάρουμε πιστευω και ένα ακόμα εξαροοχταρι όπως τον Κροατη αν πέσουν οι Ιταλοί. Η τον Σίλβα. Μάο θα έρθει αργά και θα είναι προφανώς σε πτώση στην αρχή λόγω φόβου, ο Μισιτς δανεικός και είναι μια καλή αλλαγή, ο κάτσε πιστεύω θα φύγει, ο Βερνμπλουμ συγνώμη αλλά δεν βλέπω να επανέρχεται και είναι και το ΠΟΥΛΕΝ μου, ο Αουγκούστο που είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑ έχει βγει πρώτη φορά από την χώρα του και πιστευω με Αγιαξ θα μας εξέπληξει αλλά παιδιά θέλει χρόνο. Εν κατακλείδι θέλουμε όπως και δηποτε, ένα οχταρι επιπέδου bradaric. Αυτός της Κάλιαρι πήρε δύο πακταρες με πόσα εκατομμύρια και τσάμπα θα πληρώνει ένα παίκτη που μπορεί να είναι και εκτός 18αδας και που είναι έξαλλος όπως λένε αφού δεν τον δίνουν να κάνει το βήμα παραπάνω. Τεσπα εδώ το βίντεο από τον ΤΑΝΚΣ που θυμάμαι, δεν είμαι σίγουρος ότι πριν δύο χρόνια είχαν ρίξει πίτα στην Χαντερσφιλντ τότε που ανέβηκε PREMIER LEAGUE για δεκα χαρτια.
- constadine
Το sdna έχει άρθρο του για τον Εσίτι και φώτο του από το γυμναστήριο .
Είναι πολύ γυμνασμένος ,δεν είναι τυχαία όλα τα παρατσούκλια για τη δύναμή του .
Είναι πολύ γυμνασμένος ,δεν είναι τυχαία όλα τα παρατσούκλια για τη δύναμή του .
- anekfrastos
πάντως είναι τάνκς ο πστς ο S.E.T.
θα ήθελα ωστόσο να τον δω σε ολόκληρο ματς και δεν βρήκα κάτι
στα βιντεάκια και ο κίτσιου παιχτούρα φαίνεται.
θα ήθελα ωστόσο να τον δω σε ολόκληρο ματς και δεν βρήκα κάτι
στα βιντεάκια και ο κίτσιου παιχτούρα φαίνεται.
Νομίζω ο Κάτσε θα ταίριαζε πάρα πολύ με τον Εσιτί και ο ένας θα συμπλήρωνε τον άλλον ποδοσφαιρικά. Θα δούμε ωραία πράγματα από τους 2 τους.pagotatzis έγραψε:Πάρε και Μπραταριτς και πουλά αν θες τον Κάτσε η τον Κάτσε η και τον Κάτσε
Ίσως και τον Κάτσε
Παρε ρε λουτσε το μαου να ανοιξει χωρος στο ροστερ,να φυγει και ένα μπακ κ κανα δυο εξτρεμ,να παρουμε ένα 8αρι.