Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Αγοράστηκε 3Μ το καλοκαίρι από Φιορεντίνα αλλά δεν παίζει βασικός.
- john4serres
Η FORZA γράφει για αντι-Τσιμιροτ: Κουρμπελης,Μάντσον,Σάντσεζ + ένας Πορτογάλος κ ένας από Ρωσικό Πρωτάθλημα. Πρώτος στόχος για CB κλασσικά Χατσεριδης
μακαρι δε λες τπτ. ισως για δανεισμο, αλλα δυσκολο γενικα.
θα το τονιζανε το ποσοστο αν υπηρχε, σε μια προσπαθεια να χρυσωθει εστω κ σε ελαχιστα το χαπι..
θα το τονιζανε το ποσοστο αν υπηρχε, σε μια προσπαθεια να χρυσωθει εστω κ σε ελαχιστα το χαπι..
Κοιτάχτε εκεί που περιμένουμε αφάνα, μην ανοίξει πάλι η πόρτα και αντί να μπει, μην τυχόν βγει κάνας αφάνας... 

Mαθαμε ρε αν ο Χατσεριδης ειναι κοινοτικος;
Γιατι αν δεν ειναι, Μαντσον ή Σαντσεζ και Χατσεριδης δεν γινεται να αποκτηθουν.
Γιατι αν δεν ειναι, Μαντσον ή Σαντσεζ και Χατσεριδης δεν γινεται να αποκτηθουν.
Για Sanchez:
Σωστός Δημήτρη. Σάντσεζ αν έρθει μόνο δανεικός και άμα έρθει Καλοκαίρι ο Χατσε είμαστε οκ.We didn’t expect too much out of la Roca when he arrived, given his reputation for physical strength and comically slow foot speed. He looked like a solid backup for Milan Badelj at the base of the midfield. During the fall, though, Paulo Sousa dropped him into the back line after Carlos Salcedo, Nenad Tomović, and Sebastian de Maio proved unable to hang. Sánchez responded with a string of assured performances as a centerback. He even managed to cope with pacy wingers (albeit not perfectly) as a makeshift fullback.
- Petros1988
Νομίζω είναι αρχηγός της Πεσκάρα ο Μπρουγκμαν καλός παίκτης ειναι στο στυλ Τσιμιροτ.
μετριος ο Μπρουγκμαν. θα γουσταρα κατι σε στυλ Charles Kabore απο Κρασνονταρ 

johnys999 έγραψε:Σε μη αξιόπιστο σάιτ διάβασα το όνομα του Κάρλος Σάντσεζ της Φιορεντίνα
Μεγάλη μετριότητα παιδια ο τύπος... μακρυά
- Dimitris_L4
Κοιταξε θεωρω οτι η αναπροσαρμογη εγινε για να μην τον χασουμε εναντι μικρου αντιτιμου..τωρα εαν προσπαθησω ννα βρω μια λογικη εξηγξση για το τι γινεται μεσα εκει θα σου πω οτι πρόταση μεγαλυτερη των 2.5 δεν ηρθε ποτε..goran 64 έγραψε:Δεκτός ο προβληματισμός σου αλλά αν όντως έχουν τέτοιους στην διοίκηση, τότε κάτι πάει πολύ λάθος εκεί μέσα...Dimitris_L4 έγραψε:Γκοραν μου να σου απαντησω οτι προταση μεγαλυτερη για τον τσιμι 2 χρονια τωρα δεν ηρθε...για να μην κουραζουμαι ομως θα σε παραπεμψω στις 2 τελευταιες προτασεις μου οτι με αφηνουν και εμενα με ανοιχτο το στομα καποιες ενεργειες...βασικα δε διαφωνουμε επι της ουσιας..βαζω ενα προβληματισμο που ισως να ειχαν αυτοι που διοικουν για να προβουν σε τετοια αποφαση...
Άλλωστε για τίποτε δεν είμαστε σίγουροι...Ούτε ότι ήρθε ούτε ότι δεν ήρθε πρόταση μεγαλύτερη των 2 μυρίων...
Σίγουροι είμαστε ότι ο Τσίμι ήρθε το καλοκαίρι του '15 με τριετές συμβόλαιο (λήξη 30/6/2018) και το αμέσως επόμενο καλοκαίρι (έχοντας ήδη φύγει ο Άρνεσεν που τον έφερε) κάποιοι ΑΡΔ έγραψαν ότι ανανέωσε μέχρι τις 30/6/2019, με αύξηση αποδοχών και με την νέα ρήτρα αποδέσμευσης του να είναι στα 5 εκατομμύρια ευρώ...![]()
Αν το τελευταίο αληθεύει, για ποιον λόγο νομίζεις ότι έγινε η ανανέωση-αναπροσαρμογή, μόνο για ένα έτος?
Υ.Γ. Καμία κούραση για μένα όποτε συζητάω όμορφα κι ωραία με συμφορουμίτες σαν εσένα και το ξέρεις θαρρώ...
οταν λεω κουραζουμε εννοω τους συμφορουμιτες..η συζητηση ειναι ακρως ενδιαφερουσα και αυτο ειναι η λογικη ενος φορουμ..
Και μένα με αρέσειramboutla έγραψε:Στεφτόμουνα εντελώς υποθετικά, χωρίς να έχω κάποια πληροφορία.
Συζητήθηκε έντονα εδω μέσα το όνομα του Μάντσον.
Σύμφωνα με το πως περιέγραψε τα θέλω του ο Λουτσέσκου για τους παίκτες που παίζουν μπροστά από την άμυνα, μήπως μας ταιριάζει περισσότερο ο Βασιλακάκης? Νομίζω πως κάνει εξαιρετική σεζόν και από παλιότερα στην Ξάνθή μου άρεζε επίσης αρκετά.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχει προταθει εδω και εικοσι ημερες ο Αντιλσον που επαιζε στη Ρωσια μαζι με τον Μαουρισιο. Πολυ καλη περιπτωση και δεν πιανει θεση ξενου καθως εχει γερμανικο διαβατηριο.
Ελπιζω να δουν την περιπτωση διοτι οι αλλοι χαφ που ακουγονται ειναι μετριες περιπτωσεις.
Ελπιζω να δουν την περιπτωση διοτι οι αλλοι χαφ που ακουγονται ειναι μετριες περιπτωσεις.
- Dimitris_L4