Χαλάρωσε λίγο Snoufel! Πανηγυρίζω απλά!Αν θες κανε με μπαν!ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ!sn0ufel4 έγραψε:Πετρο ο μονος λογος που δεν τρως μπαν είναι λόγο της μέρας. Αν ξαναγίνει έφυγες. Κομμένο το σπαμ!
Τσε μόλις γίνει επίσημο
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- Petros1988
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Εμέις τους αμολάμε 2 μέρες στην Θεσσαλονίκη και πείθονται από την Θερμαϊκίλα...Aye4 έγραψε:Μην είσαι... πλεονέκτης αδελφέSekeris4 έγραψε:Προσγειωθηκε και περιμενουμε 2 μερες να ανακοινωθει.Τα διαδικαστικα σε μας κρατανε τουλαχιστον 2 μερες ενω στους αλλους λιγες ωρες.![]()
Στους άλλους, το αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο τεχνικός διευθυντής και το τελειώνει αμέσως.
Σ΄εμάς το έρχεται, το ξανασυζητούν με Ιβάν (όταν τον βρουν στο Skype), ξανακάνει έλεγχο η Γκοτζάρεβα, ενημερώνουν τον Γιώργη και περιμένουν πρώτα μήπως αναρτήσει κανά γρίφο στο instagram και αφού τελειώσουν με αυτούς και δεν ξέρω με πόσους ακόμη (τα "διαδικαστικά"), ανακοινώνουν τη μεταγραφή
ΠΑΟΚ είσαι αφού...

Φιλε μου είναι φορουμ εδώ. Δε μπορει ο καθενας που πανηγυρίζει να κατεβάζει 6 ποστ με κασκόλ. Σκεψου τι θα γινόταν εδώ. Και δε το κάνεις πρώτη φορά. Δεν είπε κανείς οτι δεν είσαι ΠΑΟΚ
εντομεταξυ ο σουηδος της ζελας συμφωνα με τον βλαξα τον νικολογιαννη απεριψε εμας και πηγε στην ζελα

- Dinos_Liverpool
Σνου, καινούργιο να ανοίξουμε με την ανάλογη υποδοχή. Αλλιώς για να πας στην πρώτη σελίδα που αφορά το 2017 θα πρέπει σε λίγες μέρες να την ψάχνεις.
Καινούργιο και ας το ανοίξει ο Ντιμ, που το θέλει τόσο.
Ντιμ, έσο έτοιμος!
Ντιμ, έσο έτοιμος!
simba έγραψε:ΜπανεΟποτε με την ποιοτητα του, λιγο να πατησει το γκαζι οπως και στο γκροζνυ, θα τους σκισουμε τα ραμματα..
Το στοιχημα ειναι στην εκγυμναση, να τον εχουμε ντουρο!
αντε ν'αρχισουν τα μπαμ μπουμ, να'χουμε ενα καλο φιναλε ρε γαμω, να χαρουμε λγκ!
Καπως ετσι,ειδικα φετος που δεν θα εχει την επιβαρυνση που θα ειχε αν παιζαμε ευρωπη και π.ο πρει να γαμαει και να δερνει.
Ρε πστ αν για κατι φημιζοταν η Ξανθη του Λουτσεσκου ηταν για τα τρεξιματα της,μονο αυτο αν φτιαξει η ποιοτητα της ομαδας θα φανει αμεσως.
Ισως θα πρεπει να αρχισουμε να αισιοδοξουμε παλι.
- Petros1988
sn0ufel4 έγραψε:Φιλε μου είναι φορουμ εδώ. Δε μπορει ο καθενας που πανηγυρίζει να κατεβάζει 6 ποστ με κασκόλ. Σκεψου τι θα γινόταν εδώ. Και δε το κάνεις πρώτη φορά. Δεν είπε κανείς οτι δεν είσαι ΠΑΟΚ

- navigator11
Συγνώμη ρε παίδες κιόλας, τι στον μπ@υτσ@ σας ενοχλεί ακόμα και με την ... καθυστέρηση στις ανακοινώσεις; Οι παίχτες δηλαδή χάθηκαν; Ξενέρωσαν από την αργοπορία και πήραν των ομματιών τους; Τι λύσσα σε βάρος της ομάδας βγάζετε ρε πστ μου; Τι είναι αυτή η αρρώστια;
- Dinos_Liverpool
Dinos_Liverpool έγραψε:Σνου, καινούργιο να ανοίξουμε με την ανάλογη υποδοχή. Αλλιώς για να πας στην πρώτη σελίδα που αφορά το 2017 θα πρέπει σε λίγες μέρες να την ψάχνεις.
Ντιμ, έσο έτοιμος!
Έγινε Ντίνο!
E ναι ρε συ , δε το ήξερες;donpablo έγραψε:εντομεταξυ ο σουηδος της ζελας συμφωνα με τον βλαξα τον νικολογιαννη απεριψε εμας και πηγε στην ζελα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η καλύερη μεταγραφή του καλοκαιριού σύμφωνα με τον άλλο τον αρδ τους.
Ξέσκισμα όλη τη χρονιά μέσα έξω να βάλουν μυαλό.
Και 15 πόντους στη βαθμολογία , τίποτα λιγότερο
Τι αλλάζει από την υποτιθέμενη καθυστέρηση;navigator11 έγραψε:Συγνώμη ρε παίδες κιόλας, τι στον μπ@υτσ@ σας ενοχλεί ακόμα και με την ... καθυστέρηση στις ανακοινώσεις; Οι παίχτες δηλαδή χάθηκαν; Ξενέρωσαν από την αργοπορία και πήραν των ομματιών τους; Τι λύσσα σε βάρος της ομάδας βγάζετε ρε πστ μου; Τι είναι αυτή η αρρώστια;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Αυτος ο Βιειρινια βγαινει και σε χαπι?Να παιρνεις ενα και να ξεχνας ολα σου τα προβληματα..Να ζεις μες στη καλη χαρα.
Για να αναρωτιεστε,πιθανως δεν εχετε υπ οψην σας οτι μια μεταγραφη οσο δεν ανακοινωνεται,υπαρχουν ελπιδες να χαλασει.eorptol1 έγραψε:Τι αλλάζει από την υποτιθέμενη καθυστέρηση;navigator11 έγραψε:Συγνώμη ρε παίδες κιόλας, τι στον μπ@υτσ@ σας ενοχλεί ακόμα και με την ... καθυστέρηση στις ανακοινώσεις; Οι παίχτες δηλαδή χάθηκαν; Ξενέρωσαν από την αργοπορία και πήραν των ομματιών τους; Τι λύσσα σε βάρος της ομάδας βγάζετε ρε πστ μου; Τι είναι αυτή η αρρώστια;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δν ξερω τι θα κανετε, του Mauricio να τ'ανοιξει ο 87αρης που ανοιξε του Ματος, κανονιστε, στειλτε συρμα στο τσατ, κατι..Αλλιως ο Μπανε 
Ας ελπισουμε ρε Μπανε να φτιαξει αυτο το θεμα και μετα ας ριξουμε τη ζαρια μας και ο,τι βγει.
και στην τελικη προετοιμαζομαστε-δενουμε για τα προκρ. τσουλου το καλοκαιρι.
Υ.Γ. τα λεγαμε τον ιουλη, βρε ας ερθουν αυτοι που πρεπει και οχι ημιμετρα, και ας ανακοινωθουν και μισο δευτερολεπτο πριν...

Ας ελπισουμε ρε Μπανε να φτιαξει αυτο το θεμα και μετα ας ριξουμε τη ζαρια μας και ο,τι βγει.
και στην τελικη προετοιμαζομαστε-δενουμε για τα προκρ. τσουλου το καλοκαιρι.
Υ.Γ. τα λεγαμε τον ιουλη, βρε ας ερθουν αυτοι που πρεπει και οχι ημιμετρα, και ας ανακοινωθουν και μισο δευτερολεπτο πριν...