Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Petros1988 »

sn0ufel4 έγραψε:Πετρο ο μονος λογος που δεν τρως μπαν είναι λόγο της μέρας. Αν ξαναγίνει έφυγες. Κομμένο το σπαμ!

Τσε μόλις γίνει επίσημο
Χαλάρωσε λίγο Snoufel! Πανηγυρίζω απλά!Αν θες κανε με μπαν!ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ!
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Aye4 έγραψε:
Sekeris4 έγραψε:Προσγειωθηκε και περιμενουμε 2 μερες να ανακοινωθει.Τα διαδικαστικα σε μας κρατανε τουλαχιστον 2 μερες ενω στους αλλους λιγες ωρες.
Μην είσαι... πλεονέκτης αδελφέ :mrgreen:
Στους άλλους, το αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο τεχνικός διευθυντής και το τελειώνει αμέσως.
Σ΄εμάς το έρχεται, το ξανασυζητούν με Ιβάν (όταν τον βρουν στο Skype), ξανακάνει έλεγχο η Γκοτζάρεβα, ενημερώνουν τον Γιώργη και περιμένουν πρώτα μήπως αναρτήσει κανά γρίφο στο instagram και αφού τελειώσουν με αυτούς και δεν ξέρω με πόσους ακόμη (τα "διαδικαστικά"), ανακοινώνουν τη μεταγραφή
ΠΑΟΚ είσαι αφού...
:nairepaok:
Εμέις τους αμολάμε 2 μέρες στην Θεσσαλονίκη και πείθονται από την Θερμαϊκίλα... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Φιλε μου είναι φορουμ εδώ. Δε μπορει ο καθενας που πανηγυρίζει να κατεβάζει 6 ποστ με κασκόλ. Σκεψου τι θα γινόταν εδώ. Και δε το κάνεις πρώτη φορά. Δεν είπε κανείς οτι δεν είσαι ΠΑΟΚ
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

εντομεταξυ ο σουηδος της ζελας συμφωνα με τον βλαξα τον νικολογιαννη απεριψε εμας και πηγε στην ζελα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Σνου, καινούργιο να ανοίξουμε με την ανάλογη υποδοχή. Αλλιώς για να πας στην πρώτη σελίδα που αφορά το 2017 θα πρέπει σε λίγες μέρες να την ψάχνεις.

Καινούργιο και ας το ανοίξει ο Ντιμ, που το θέλει τόσο.

Ντιμ, έσο έτοιμος!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

simba έγραψε:Μπανε ;) Οποτε με την ποιοτητα του, λιγο να πατησει το γκαζι οπως και στο γκροζνυ, θα τους σκισουμε τα ραμματα..
Το στοιχημα ειναι στην εκγυμναση, να τον εχουμε ντουρο!

αντε ν'αρχισουν τα μπαμ μπουμ, να'χουμε ενα καλο φιναλε ρε γαμω, να χαρουμε λγκ! :opaokara:

Καπως ετσι,ειδικα φετος που δεν θα εχει την επιβαρυνση που θα ειχε αν παιζαμε ευρωπη και π.ο πρει να γαμαει και να δερνει.
Ρε πστ αν για κατι φημιζοταν η Ξανθη του Λουτσεσκου ηταν για τα τρεξιματα της,μονο αυτο αν φτιαξει η ποιοτητα της ομαδας θα φανει αμεσως.
Ισως θα πρεπει να αρχισουμε να αισιοδοξουμε παλι.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

sn0ufel4 έγραψε:Φιλε μου είναι φορουμ εδώ. Δε μπορει ο καθενας που πανηγυρίζει να κατεβάζει 6 ποστ με κασκόλ. Σκεψου τι θα γινόταν εδώ. Και δε το κάνεις πρώτη φορά. Δεν είπε κανείς οτι δεν είσαι ΠΑΟΚ
;)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Συγνώμη ρε παίδες κιόλας, τι στον μπ@υτσ@ σας ενοχλεί ακόμα και με την ... καθυστέρηση στις ανακοινώσεις; Οι παίχτες δηλαδή χάθηκαν; Ξενέρωσαν από την αργοπορία και πήραν των ομματιών τους; Τι λύσσα σε βάρος της ομάδας βγάζετε ρε πστ μου; Τι είναι αυτή η αρρώστια;
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

:lol: :lol: :lol:

Σωστότατος!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Σνου, καινούργιο να ανοίξουμε με την ανάλογη υποδοχή. Αλλιώς για να πας στην πρώτη σελίδα που αφορά το 2017 θα πρέπει σε λίγες μέρες να την ψάχνεις.

Καινούργιο και ας το ανοίξει ο Ντιμ, που το θέλει τόσο.

Ντιμ, έσο έτοιμος!

Έγινε Ντίνο!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

donpablo έγραψε:εντομεταξυ ο σουηδος της ζελας συμφωνα με τον βλαξα τον νικολογιαννη απεριψε εμας και πηγε στην ζελα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E ναι ρε συ , δε το ήξερες;
Η καλύερη μεταγραφή του καλοκαιριού σύμφωνα με τον άλλο τον αρδ τους.
Ξέσκισμα όλη τη χρονιά μέσα έξω να βάλουν μυαλό.
Και 15 πόντους στη βαθμολογία , τίποτα λιγότερο
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

navigator11 έγραψε:Συγνώμη ρε παίδες κιόλας, τι στον μπ@υτσ@ σας ενοχλεί ακόμα και με την ... καθυστέρηση στις ανακοινώσεις; Οι παίχτες δηλαδή χάθηκαν; Ξενέρωσαν από την αργοπορία και πήραν των ομματιών τους; Τι λύσσα σε βάρος της ομάδας βγάζετε ρε πστ μου; Τι είναι αυτή η αρρώστια;
Τι αλλάζει από την υποτιθέμενη καθυστέρηση;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αυτος ο Βιειρινια βγαινει και σε χαπι?Να παιρνεις ενα και να ξεχνας ολα σου τα προβληματα..Να ζεις μες στη καλη χαρα.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

eorptol1 έγραψε:
navigator11 έγραψε:Συγνώμη ρε παίδες κιόλας, τι στον μπ@υτσ@ σας ενοχλεί ακόμα και με την ... καθυστέρηση στις ανακοινώσεις; Οι παίχτες δηλαδή χάθηκαν; Ξενέρωσαν από την αργοπορία και πήραν των ομματιών τους; Τι λύσσα σε βάρος της ομάδας βγάζετε ρε πστ μου; Τι είναι αυτή η αρρώστια;
Τι αλλάζει από την υποτιθέμενη καθυστέρηση;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να αναρωτιεστε,πιθανως δεν εχετε υπ οψην σας οτι μια μεταγραφη οσο δεν ανακοινωνεται,υπαρχουν ελπιδες να χαλασει.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Δν ξερω τι θα κανετε, του Mauricio να τ'ανοιξει ο 87αρης που ανοιξε του Ματος, κανονιστε, στειλτε συρμα στο τσατ, κατι..Αλλιως ο Μπανε ;)

Ας ελπισουμε ρε Μπανε να φτιαξει αυτο το θεμα και μετα ας ριξουμε τη ζαρια μας και ο,τι βγει.
και στην τελικη προετοιμαζομαστε-δενουμε για τα προκρ. τσουλου το καλοκαιρι.

Υ.Γ. τα λεγαμε τον ιουλη, βρε ας ερθουν αυτοι που πρεπει και οχι ημιμετρα, και ας ανακοινωθουν και μισο δευτερολεπτο πριν...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”