Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από vs40 »

logios έγραψε:Νομίζω ότι ξεχνάτε μία παράμετρο όσοι ζητάτε νεαρούς-φτασμένους με 5 μύρια , ότι εμείς ακόμη δεν είμαστε το βήμα παραπάνω.
Πολλώ δε μάλλον όταν μπορούν να πετύχουν πώληση η ομάδες τους και συμβόλαια αυτοί ( παίκτες ) απευθείας σε μεγάλα ευρωπαικά πρωταθλήματα και ομάδες.
Δεν χρειάζονται έναν επιπλέον μεσάζοντα, που θα βγάλει και αυτός.
Μόνο εξαιρέσεις και υπό προυποθέσεις.
Είναι όντως δύσκολο και έχεις δίκαιο. Αν όμως δώσεις στην ομάδα του όσα θέλει, τότε δεν θα σου πει ο νεαρός δεν έρχομαι. Το θέμα είναι να κάνεις την προσφορά που θα πει η ομάδα το ναι. Εγώ ποντάρω πολύ στο ότι έχουμε τον Τούντορ. Έχω πάθει πλάκα με τη Χάιντουκ. Είναι ομάδα που μας μοιάζει πολύ. Στο βίντεο παρακάτω 9/7/2015 προκριματικά 6-2. Γκολ Μπάλιτς και μπαλιά ακριβείας από την άμυνα στο εξτρέμ στο 3ο ακριβώς λεπτό. Γκολ - ασίστ ο Βλάσιτς.
https://www.youtube.com/watch?v=wonlZyuTJcs

Πραγματικά ομαδάρα με κόσμο που στηρίζει. Ένα πλεονέκτημα μετά είναι ότι καλύτερα να πουλήσει σε εμάς παρά στους ανταγωνιστές (Dinamo Zagrab) που μαζεύει ότι καλύτερο υπάρχει στην Κροατία.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πραγματικά αν δεν ήταν σίγουρη η μεταγραφή του Wesley στην Τσέλσι θα έλεγα να τον φέρναμε πακέτο με Jairo..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

vs40 δες και γκολ με τα επομενα ματς εναντιον της στρομγκονσετ
ειναι γερο κολλημα οι νεαροι τους
makispaspartou

vs40 έγραψε:
logios έγραψε:Νομίζω ότι ξεχνάτε μία παράμετρο όσοι ζητάτε νεαρούς-φτασμένους με 5 μύρια , ότι εμείς ακόμη δεν είμαστε το βήμα παραπάνω.
Πολλώ δε μάλλον όταν μπορούν να πετύχουν πώληση η ομάδες τους και συμβόλαια αυτοί ( παίκτες ) απευθείας σε μεγάλα ευρωπαικά πρωταθλήματα και ομάδες.
Δεν χρειάζονται έναν επιπλέον μεσάζοντα, που θα βγάλει και αυτός.
Μόνο εξαιρέσεις και υπό προυποθέσεις.
Είναι όντως δύσκολο και έχεις δίκαιο. Αν όμως δώσεις στην ομάδα του όσα θέλει, τότε δεν θα σου πει ο νεαρός δεν έρχομαι. Το θέμα είναι να κάνεις την προσφορά που θα πει η ομάδα το ναι. Εγώ ποντάρω πολύ στο ότι έχουμε τον Τούντορ. Έχω πάθει πλάκα με τη Χάιντουκ. Είναι ομάδα που μας μοιάζει πολύ. Στο βίντεο παρακάτω 9/7/2015 προκριματικά 6-2. Γκολ Μπάλιτς και μπαλιά ακριβείας από την άμυνα στο εξτρέμ στο 3ο ακριβώς λεπτό. Γκολ - ασίστ ο Βλάσιτς.
https://www.youtube.com/watch?v=wonlZyuTJcs

Πραγματικά ομαδάρα με κόσμο που στηρίζει. Ένα πλεονέκτημα μετά είναι ότι καλύτερα να πουλήσει σε εμάς παρά στους ανταγωνιστές (Dinamo Zagrab) που μαζεύει ότι καλύτερο υπάρχει στην Κροατία.
Φιλε μου πραγματικά παικτες σαν τον Balic ειναι αδυνατο να φερεις στον ΠΑΟΚ οπως ειναι αυτη την στιγμη...Παρόμοια περίπτωση ήταν και ο Iheanacho..Οταν μπλεκουν μεγαθηρια που τους εχουν καρα τσεκαρισμενους που να πας να τους συναγωνιστεις..Προσωπικα πιο προσιτη περιπτωση θα θεωρουσα τον Susic αλλα κι αυτος χλωμο...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια πρόταση, άρα και δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Εγώ ξέρω ο τολμών νικά. Μπορεί 1/3 περιπτώσεις να σου κάτσει. Όποιος δίνει τα περισσότερα έχει τον 1ο λόγο. Όπως και να έχει η ομάδα βαδίζει σωστά και με Άρνεσεν ίσως φτάσουμε να φτυπάμε και τέτοια ταλέντα. Για μένα από πάντα ήταν το πιο σημαντικό να έχουμε με διαφορά το καλύτερο προπονητικό στην Ελλάδα. Το έλεγα από το 1995. Αν έχεις καλές εγκαταστάσεις ψήνεις πιο εύκολα μεγάλους παίκτες, μεγάλα ταλέντα, βγάζεις λιγότερους τραυματισμούς, και οι παίκτες εξελίσσονται πιο αποτελεσματικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 07 Αύγ 2015, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Αντικαταστατης Lucas... http://www.transfermarkt.co.uk/kenedy/p ... ler/281404
Αντικαταστάτης Martens... http://www.transfermarkt.co.uk/lucas-pi ... ler/176485
Πιστεύω Σαλπι και Περέιρα αφήνουν τις θέσεις τους σε Rodriguez και Jairo αντιστοιχα...
και φυσικα Ola τέλη αυγούστου για φορ!!!!!!!!
Κανε τα κουμάντα σου ρε Φρανκ....
makispaspartou

vs40 έγραψε:Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια πρόταση, άρα και δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Εγώ ξέρω ο τολμών νικά. Μπορεί 1/3 περιπτώσεις να σου κάτσει. Όποιος δίνει τα περισσότερα έχει τον 1ο λόγο. Όπως και να έχει η ομάδα βαδίζει σωστά και με Άρνεσεν ίσως φτάσουμε να φτυπάμε και τέτοια ταλέντα. Για μένα από πάντα ήταν το πιο σημαντικό να έχουμε με διαφορά το καλύτερο προπονητικό στην Ελλάδα. Το έλεγα από το 1995. Αν έχεις καλές εγκαταστάσεις ψήνεις πιο εύκολα μεγάλους παίκτες, μεγάλα ταλέντα, βγάζεις λιγότερους τραυματισμούς, και οι παίκτες εξελίσσονται πιο αποτελεσματικά.
Χρειάζεται όμως να φτάσεις σε επίπεδο ώστε ο κάθε Balic να σε βλέπει σαν εξέλιξη στην καριέρα του...Αλλιώς δε θα ερθει ποτε...εκτος κι αν μπορεις και βρισκεις πρωτη υλη φθηνα χωρις να εχουν γινει ακομη γνωστες οι προοπτικές της και να την εξελίξεις εσύ δημιουργώντας το wonderkid...Αλλα κι αυτο θελει χρονο...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Σωστος ο θρασιαν με το ποστ "που τους βρισκουνε"..

Δεν ξερω, ο τυπάς μεψησε αρκετα,μαρεσαν πολυ τα στοιχεία του,ανεξαρτητα με ποιους εβρισκε και τα κανε..
Κατ εμε δεν είναι το καθαρο εξτρεμ (αν και το εχει) αλλα περισσοτερο all around 2o φορ, οπως ειχα πει λιγες μερες πριν οτι θελουμε εναν φαση Τεβεζ και ενα φαση Μπαραλες...
Και δεν ειναι και μυγοφτυμα οπως ο Περειρα..
Εχει την προσωπικη ενεργεια, διασκελισμο, το γκολ, απλά θελω ν δω κανα βιντεακι παραπανω (οχι πως ειναι τερμα αντιπροσωπευτικά) για να δω αν εχει βιζιον,πασα και σουτ εκτος περιοχης..

Δεν ξερω αν είμαι τελειως οφ, παντως ο Σαμπο με τα στοιχεια του, μου κανει για τον αντιστοιχο Μορατα που ειπώθηκε προηγουμενως..

Παντως κακα τα ψεματα, θελεις και ενα 30χρονο εμπειρο αρχιδατο,γιατι με 23χρονα μονο δε βγαίνει η δουλεια..

Υ.Γ να σημειωσω οτι μου αρεσε αρκετα ο μαυρουκος με το 27 που συνεργαζοταν με το χαιρο, ο μοισες σιμον,φαση αμπειντ, αλλα τον τσίμπησε η Γάνδη το χειμωνα με 800χιλιαρικα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 07 Αύγ 2015, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Pogba ειναι ο σαμπο

Για Μορατα μαλλον ο χαιρο
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

Εγώ θα ήθελα αυτό το παικτάκι.... 8-)

https://en.wikipedia.org/wiki/Domenico_Berardi

Όμως χρειαζόμαστε πολλά χρήματα για να τον φέρουμε...

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Εχω διαβασει τις τελευταιες 20 σελιδες...
Το μονο που βλεπεις ειναι...φερτε καλο φορ...φερτε χαφαρα....φερτε 10αρι...φερτε winger...φερτε περιφερειακο...φερτε μεσοεπιθετικο...φερτε 6αρι...φερτε 8αρι και box to box....
Καλα ολα αυτα ρε μαγκες...
ΑΛΛΑ
ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;;
Πιστευω οτι χωρις 2 μπακ πρωτης γραμμης δεν παμε πουθενα...και μπορει μονο απο την αμυντικη γραμμη να χαλασει το ολο φετινο εγχειρημα...
Αλλα επειδη εχω Φρανκ τσακαλι...και το ξερει καλυτερα απ ολους το μουχαμπετι...πιστευω κατι καλο να γινει και σ αυτην την γραμμη
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ νομίζω ότι στο σεντερ μπακ θα πάρουμε όνομα "μικρότερο" του Κόστα (ώστε αυτός να παραμείνει ο έμπειρος και ηγέτης στην άμυνα) αλλά ελπιδοφόρο και ταλαντούχο κάργα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ron-swanson έγραψε:Παντως και οι ΠΑΟΚ24 και ο Τσακαλεας που γραφει στο contra, εγραψαν οτι ο Αρνεσεν τωρα θελει να γεμισει το ροστερ και στο τελος Αυγουστου θα παει για μερικους απο το πανω ραφι. Τωρα ενας θα ειναι, δυο θα ειναι, δεν ξερω.
Ρε παιδια.. ποιοι 24 και τσακαλακια κλπ.. ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι ολοι αυτοι οι τυποι δεν ξερουν ουτε το ονομα τους να γραφουν σωστα και εχουν ΠΛΗΡΗ αγνοια για το τι γινεται στην ομαδα? Κι εγω σου λεω οτι 23 Αυγουστου θα κλεισουμε τον Ταδε ξερω γω.. Πιο εγκυρη ειναι η πληροφορια μου απο αυτα που αναφερεις και ας την εβγαλα μολις απο το μυαλο μου.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Κοιτα για να βγαινει αυτο το πραγμα απο ολους τους ΑΡΔ, σημαινει οτι αυτο τους ειπαν τωρα που ηταν μαζι με ανθρωπους της ΠΑΕ στην Σλοβακια.

Αν ισχυει ή οχι θα το δουμε.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

vs40 έγραψε:Είναι απίστευτο να χαρακτηρίζεται ως μαύρος ένας Βραζιλιάνος. Καμία σχέση με αφρικάνος. Μοιάζει πολύ στον Ριβάλντο στη φάτσα στο κοντινό. Εννοώ το δέρμα - χρώμα. Για μένα όσο πιο μαύρος ο Βραζιλιάνος τόσο περισσότερα τα γούστα. Επιτέλους ξανά στην ομάδα ένας από Brazil. Εγώ τον βλέπω να παίζει σαν δεύτερος επιθετικός στην ομάδα και όχι σαν εξτρέμ. Θα πάρει τη θέση του Λουκά. Έχει τελειώματα, 2 πόδια, ταχύτητα, ντρίπλα, μοιράζει πολλές ασίστ. Θα με τρελάνει ο Φρανκ πάλι. Επιτέλους έχουμε ΤΔ που ψάχνει από υποτιμημένες αγορές και όχι από τις Ρώσικες ομάδες που οι μεγιστάνες χώνουν μαύρο χρήμα. Αυτός ο Τσιτσιακόφ τεράστια λαίλαπα. Νομίζω ξεπερνά και τον ΖΒ! Πέρα από αυτήν την κίνηση θα ήθελα να χτυπήσουμε και ένα τεράστιο ταλέντο πάλι από υποτιμημένη αγορά (πχ Κροατία) που να χρειαστεί να πληρώσουμε αρκετά, και να μιλάμε για παίκτη που θα αφήσει εποχή στον ΠΑΟΚ. Καλύτερο του Βιεϊρίνια. Για μένα αυτός είναι ο Andrija Balić. Δεν ξέρω όμως αν ο Τούντορ θα θέλει να κάνει τέτοια ζημιά στην πρώην ομάδα του. Θα τον μισούσουν οι οπαδοί τους. Δε λέω όμως να τον πάρουμε τσάμπα. 5εκ + 25-30% ποσοστό μεταπώλησης. Στο κάτω κάτω τόσα δίνει και η κάθε Μπενφίκα. Γιατί να μην είμαστε μια φορά εμείς.
Δεν ειναι λαθος το σκεπτικο σου, αλλα πρωτον, νομιζω πως η Κροατια δεν ειναι και τοσο υποτιμημενη αγορα... Εχει παραδοση στις πωλησεις.. και δευτερον, η Μπενφικα μπορει να κανει αυτο που λες, αλλα εχει την ικανοτητα να παρει 4-5 παικτες τετοιου επιπεδου και να της βγει ενας ή δυο, οποτε εχει κερδος. Και οι παικτες των 5 μυριων μεταγραφη που θα παρει, δεν θα ειναι οι πιο ακριβοι της παικτες. Εμεις παιρνοντας εναν μονον τετοιο, θα ειναι ο πιο ακριβος παικτης της ομαδας μας, η ακριβοτερη μεταγραφη μας ever, και θα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μας βγει γιατι αν δεν μας βγει... την μαμησαμε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”