Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Ρε συ παρολε δε διαφωνω το εγραψα και εγω οτι με καποιο τροπο ηταν ντοπε σημερα,καμια φορα ομως η πιστη και η θεληση σε κανουν να φαινεσαι εξωπραγματικος.
Τι να πω τα τρεξιματα τους ηταν απιστευτα.
Τι να πω τα τρεξιματα τους ηταν απιστευτα.
- aisiodoksos
Εγω θα πω μερικα πραγματα που ισως δεν αρεσουν...
1) οπως ειχα διαπιστωσει απο την αρχη της χρονιας ο γαυρος ειναι ξεκαθαρα 2 (τουλαχιστον) κλασεις απο εμας.
2)δεν καταννοω την φραση οτι δεν υστερουμε σε ροστερ απεναντι σε αυτους. Εμενα ολους αυτους που απαξιωνουμε καθημερινα (μανωλας -που επρεπε να περνει κοκκινη σε καθε ματς- , σαλινο , χολεμπας (που ο λιναρος ειναι καλυτερος) , μανιατης κ.α) δεν νομιζω να εχουμε ιδιους στην ομαδα μας.
3) ο gay δυστυχως ειναι υπολογισιμη δυναμη ΚΑΙ στην ευρωπη , εδω εχει ξεφυγει αλλα και εκει βλεπουμε οτι πλεον δεν ξεφτιλιζεται οπως παλαιοτερα ( ελπιζω σε bayern αν με το κακο πανε στους 8).
4)αντι να κοιταμε την διαιτησια και να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να δινουμε αλοθι στους παικτες , προπονητες , παραγοντες να κοιταξουμε να κανουμε ΣΟΒΑΡΗ ομαδα , βασικα ΟΜΑΔΑΡΑ , και να τους χτυπησουμε στα ισια.
5) σημερα που ειδα το ματς ο γαυρος επαιξε την MU σαν την γατα με το ποντικι.
6) τραγικη γιουναιτεντ συμφωνω με ολους σας! θελω ολοι εσεις να μου πειτε με το χερι στη καρδια.. Ο ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΑ? ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ? Η ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ 'ΚΛΕΨΟΥΜΕ" ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΑΜΕ? ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑΖΩ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ. ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ...
7) αυτο προσπαθει να κανει ο Χουμπ να μας αλλαξει τη νοοτροπια.
δεν ξερω ποσο χαλια ειναι η manchester αλλα δυστυχως αυτη η διαφορα που εχει ο gay με εμας και τους υπολοιπους ειναι τρομακτικα χαοδης. ΝΑΙ δεν την αφηνουν να χασει βαθμους εδω περα, αλλα στην ευρωπη? πως γινεται αυτη η "κακη" ομαδα (παικτικα εννοω) να κανει τετοιες παιχνιδαρες ρε γαμωτο απορω. Παντως με 2-0 την γιουναιτεντ και οι γαυροι ουτε καν φωναζαν ρε πουστη μου...α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ θελω και εγω να νικας καμια γιουναιτεντ καποια στιγμη και θα σου πω εγω αν η ΤΟΥΜΠΑ βγαλει ποδια και χοροπηδαει μαζι μας....
τελος παντων και κλεινω εδω και συγνωμη για το μεγεθος του ποστ , ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ και μεγαλυτερες ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ απο την ομαδα μας...και δεν εννοω να φυγει ο προπονητης , ολοι οι παικτες και τετοια.. απλα να διωξουμε τη βλαχικη νοοτροπια του ηττημενου και του κακομοιρου που του φταιει μονο η αθηνα και οι διαιτητες.
υγ. οχι παλι Σαντος.
υγ2. αν νομιζετε οτι ειμαι υποπτος επειδη γραφω σημερα ΑΛΗΘΕΙΕΣ , οκ.. ειμαστε πισω απο τον κοσμο. δειτε ΟΛΑ μα ΟΛΑ μου τα ποστ και θα καταλαβετε.
1) οπως ειχα διαπιστωσει απο την αρχη της χρονιας ο γαυρος ειναι ξεκαθαρα 2 (τουλαχιστον) κλασεις απο εμας.
2)δεν καταννοω την φραση οτι δεν υστερουμε σε ροστερ απεναντι σε αυτους. Εμενα ολους αυτους που απαξιωνουμε καθημερινα (μανωλας -που επρεπε να περνει κοκκινη σε καθε ματς- , σαλινο , χολεμπας (που ο λιναρος ειναι καλυτερος) , μανιατης κ.α) δεν νομιζω να εχουμε ιδιους στην ομαδα μας.
3) ο gay δυστυχως ειναι υπολογισιμη δυναμη ΚΑΙ στην ευρωπη , εδω εχει ξεφυγει αλλα και εκει βλεπουμε οτι πλεον δεν ξεφτιλιζεται οπως παλαιοτερα ( ελπιζω σε bayern αν με το κακο πανε στους 8).
4)αντι να κοιταμε την διαιτησια και να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να δινουμε αλοθι στους παικτες , προπονητες , παραγοντες να κοιταξουμε να κανουμε ΣΟΒΑΡΗ ομαδα , βασικα ΟΜΑΔΑΡΑ , και να τους χτυπησουμε στα ισια.
5) σημερα που ειδα το ματς ο γαυρος επαιξε την MU σαν την γατα με το ποντικι.
6) τραγικη γιουναιτεντ συμφωνω με ολους σας! θελω ολοι εσεις να μου πειτε με το χερι στη καρδια.. Ο ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΑ? ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ? Η ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ 'ΚΛΕΨΟΥΜΕ" ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΑΜΕ? ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑΖΩ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ. ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ...
7) αυτο προσπαθει να κανει ο Χουμπ να μας αλλαξει τη νοοτροπια.
δεν ξερω ποσο χαλια ειναι η manchester αλλα δυστυχως αυτη η διαφορα που εχει ο gay με εμας και τους υπολοιπους ειναι τρομακτικα χαοδης. ΝΑΙ δεν την αφηνουν να χασει βαθμους εδω περα, αλλα στην ευρωπη? πως γινεται αυτη η "κακη" ομαδα (παικτικα εννοω) να κανει τετοιες παιχνιδαρες ρε γαμωτο απορω. Παντως με 2-0 την γιουναιτεντ και οι γαυροι ουτε καν φωναζαν ρε πουστη μου...α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ θελω και εγω να νικας καμια γιουναιτεντ καποια στιγμη και θα σου πω εγω αν η ΤΟΥΜΠΑ βγαλει ποδια και χοροπηδαει μαζι μας....
τελος παντων και κλεινω εδω και συγνωμη για το μεγεθος του ποστ , ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ και μεγαλυτερες ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ απο την ομαδα μας...και δεν εννοω να φυγει ο προπονητης , ολοι οι παικτες και τετοια.. απλα να διωξουμε τη βλαχικη νοοτροπια του ηττημενου και του κακομοιρου που του φταιει μονο η αθηνα και οι διαιτητες.
υγ. οχι παλι Σαντος.
υγ2. αν νομιζετε οτι ειμαι υποπτος επειδη γραφω σημερα ΑΛΗΘΕΙΕΣ , οκ.. ειμαστε πισω απο τον κοσμο. δειτε ΟΛΑ μα ΟΛΑ μου τα ποστ και θα καταλαβετε.
Δηλαδή μπορόύμε και εμείς άνετα να ντοπάρουμε τους πάικτες και να πάμε να κάνουμε την μπεμφίκα να μοιάζει ελευσηνιακός και να μην πάρει χαμπάρι κανείς;;;

Σε καποια στιγμη ανοιξαν τον ηχο τοσο που δε μπορουσες να ακουσεις τον σχολιαστη...desperando έγραψε: για την κερκιδα τους που ειπε ενα παιδι εγω που το ειδα απο ρωσικο καναλι χωρις να ανοιγουν την ενταση απο την κερκιδα δεν ειδα καμια κερκιδα αξια θετικου σχολιασμου.ο μονος λογος για να βγαλουν φωνη αυτα τα υποκοιμενα ειναι για να διαμαρτηρηθουν για διαιτητικη αποφαση.
@Parolos ξερεις, και δικο μου ποστ σβηστηκε... Επαναλαμβανω, προσεχε χαρακτηρισμους και υποδειξεις μην αρχισω και γω... και ας το κλεισουμε εδω

Ούτε ντοπέ, ούτε εξωπραγματικά τρεξίματα. Αφενός είναι αυτό που έγραψε ο angelheart (20 φιλικά και 10 αγώνες), αφετέρου πίεζαν στοχευμένα και η μανγιου φάνηκε απροετοίμαστη ή κουρασμένη ή ξενερωμένη.
Για να κάνουμε και συγκρίσεις: Η αγγλική ομάδα μέσα στο 2014 είχε 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες, με δύο αποκλεισμούς σε league cup και κύπελλο, με τέρματα 16-16.
ΥΓ: Για το άλλο που ρώτησες, ας πούμε ότι «έχω δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή».
Για να κάνουμε και συγκρίσεις: Η αγγλική ομάδα μέσα στο 2014 είχε 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες, με δύο αποκλεισμούς σε league cup και κύπελλο, με τέρματα 16-16.
kataramenos5 έγραψε: ΥΓ Γενικο σχολιο .4-5 ξεκαρφωτα ποστ με το ιδιο "νοημα" και αλλες λέξεις ,σε μια ώρα .Πως το λέν αυτο να δεις..

ΥΓ: Για το άλλο που ρώτησες, ας πούμε ότι «έχω δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stephanos την Τετ 26 Φεβ 2014, 01:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Οκ, προφανώς ο gay έκανε μεγάλη νίκη απέναντι σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα (όσο κι αν δεν χωνεύω τον γαύρο της Αγγλίας) και όπως και να το κάνουμε αυτό κάτι λέει.
ΟΜΩΣ
Αν επί δεκαετίες γ@μάς το εγχώριο πρωτάθλημα, στερείς από οποιονδήποτε άλλο την δυνατότητα ευρωπαϊκής διάκρισης και συσσωρεύεις τα βρώμικα μύρια (20 τσεπωμένα τον χρόνο παρακαλώ, 100δες στο σύνολο), ε κάποια στιγμή θα κάνεις και μια ευρωπαϊκή επιτυχία. Και πολύ άργησε ο γαύρος θα πω εγώ. Στατιστικά και μόνο να το δεις δηλαδή, ε κάποτε θα τον περνούσε (υπάρχει και επαναληπτικός βέβαια) τον 7ο της Αγγλίας, δεν γίνεται να κάνει μόνο κλαρίνα.
Κουλάρετε.
ΟΜΩΣ
Αν επί δεκαετίες γ@μάς το εγχώριο πρωτάθλημα, στερείς από οποιονδήποτε άλλο την δυνατότητα ευρωπαϊκής διάκρισης και συσσωρεύεις τα βρώμικα μύρια (20 τσεπωμένα τον χρόνο παρακαλώ, 100δες στο σύνολο), ε κάποια στιγμή θα κάνεις και μια ευρωπαϊκή επιτυχία. Και πολύ άργησε ο γαύρος θα πω εγώ. Στατιστικά και μόνο να το δεις δηλαδή, ε κάποτε θα τον περνούσε (υπάρχει και επαναληπτικός βέβαια) τον 7ο της Αγγλίας, δεν γίνεται να κάνει μόνο κλαρίνα.
Κουλάρετε.
- desperando
- Επικοινωνία:
δηλαδη βλεπεις μπαλα στο νησι αλλα δεν το περιμενες το σημερινο? ολο το νησι τον τελευταιο μηνα μιλαει για μια ομαδα που μπορει να χασει απο τον οποιονδηποτε.thomkat έγραψε:Είτε πιστεύεις είτε όχι σημερα κατάφερα να συνδεθώ μετά απο κανά δημινο .Τωαρα για τις υποψίες σου σπλώς χαμογελάω μιας και δεν εκθείαζω τον κωλογαυρο απλά ακριβολογώ και κοιτάω πως θα πνιξω τον καημό μου γιατι το σημερινό κι εγώ δεν το περίμενα και με έβαλε να σκεφτώ διαφορετικά.desperando έγραψε:σορρυ αλλα οταν καποιος δεν εχει μπει να γραψει στο paokmania τιποτα για τεσσερις μηνες και μπαινει για να μου εκθειασει τον γαυρο και να μου πει οτι εγω δεν εχω δει τσου λου ουτε με κιαλι,αυτος ο καποιος για μενα ειναι τουλαχιστον υποπτος
Όντως δεν γράφω συχνά αλλα αυτό δε με κάνει λιγότερο ΠΑΟΚ από κανένα .
μπορει αυτο που εγραψα για υποπτος να ηταν λιγο εως πολυ τραβηγμενο αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι σε ενα φορουμ τα πραγματα ειναι παντα λιγο ρευστα και καμια φορα το ταιμινγκ μας δημιουργει προβληματα.θα μπορουσε για παραδειγμα να σου συνδεθει το ιντερνετ την πεμπτη και το πρωτο ποστ σου μετα απο καιρο να ηταν για συγχαρικια για την μεγαλη προκριση.
οσο για το τσου λου που λες που δεν μπορουμε να το δουμε ουτε με κιαλι αν πιστευεις οτι το 2009-10 οΠΑΟΚ αξιζε το πρωταθλημα τοτε δεν επρεπε να το γραψεις αυτο
Όχι δε χρειάζεται να ντοπάρουμε παίχτες και να μας μείνουν στα χερια όπως ο Κοβάσεβιτς κι ο Γκαλλέτι που καταστράφηκαν... Συν οτι δε μας αρμόζει ως ομάδα εμάς τέτοια πουστριλικια..nikolasf έγραψε:Δηλαδή μπορόύμε και εμείς άνετα να ντοπάρουμε τους πάικτες και να πάμε να κάνουμε την μπεμφίκα να μοιάζει ελευσηνιακός και να μην πάρει χαμπάρι κανείς;;;![]()
Αυτοί έχουν Πλατινί και ντοπάρονται..
και ακόμη εμείς δεν έχουμε λαμογιο-Πατέρο-Βγενόπουλους για να ψαχτείς τί γίνεται.. όπως ψάχτηκαν εκεινοι τότε και τους ξεφτύλισαν..
Μέχρι να τους τη χαλάσουμε κι εμείς, ας κοιτάμε έναν γαύρο που είτε παίζουν Σαβιόλα-Βάις-Μίτρογλου είτε Ολαιτάν-Πέρεζ-Λυκογιάννης να μην έχει καμία διαφορά στην απόδοση..
- desperando
- Επικοινωνία:
Δε σε χαρακτήρισα.. είπα απαράδεκτο αυτό που έγραψες.. την υπόδειξη την έκανα ισχύει..pgetsos έγραψε: @Parolos ξερεις, και δικο μου ποστ σβηστηκε... Επαναλαμβανω, προσεχε χαρακτηρισμους και υποδειξεις μην αρχισω και γω... και ας το κλεισουμε εδω
τεσπα ας το κλείσουμε.
Περιμενω την ωρα και τη στιγμη που θα τους ξεφτιλισουμε τους κωλογαυρους και στο κυπελλο και στο πρωταθλημα, τιποτ'αλλο.
Τεσπα Χέστηκα με τον γάυρο πως και γιατί νικησε,...ας το σκεφτέι η MU!!!! Δικό της πρόβλημα!!! Εκείνη κονέ δεν έχει ή την διοικούν παναγίτσες;;;
Εγώ στις 9 τουτ Μάρτη θα τον γλεντήσω και μεχρι τότε θα γλεντήσω και την πορτογαλέζα μες στη λισσαβόνα ... Να μου το θυμάστε!!!!

Εγώ στις 9 τουτ Μάρτη θα τον γλεντήσω και μεχρι τότε θα γλεντήσω και την πορτογαλέζα μες στη λισσαβόνα ... Να μου το θυμάστε!!!!

Ναι ΑΔΕΛΦΕ έτσι είναι μόνο που το πρώτο τοστ θα ήταν Παρασκευή που γυρνάω από Λισαβόνα.Τωρα το για το 2009 2010 βαρέθηκα ρε ΑΔΕΛΦΕ τα αν και τα όμως.Η ουσία ποια είναι και το μένει στο τέλος;Ανυπομωνω για τη στιγμή που δε θα υπάρχουν αν και όμως.Για τη μέρα που θα γίνουν ολα όπως πρέπει και θα ξαναδώ τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.Μεχρι τότε όμως πάντα θα σκέφτομαι μήπως και δεν τα βλέπω σωστά τα πράγματα και μήπως αυτοί που έχουν επιτυχίες ακολουθούν πιο σωστό δρόμο.Το σημερινό ηταν μεγάλο χαστούκι για μένα.desperando έγραψε:δηλαδη βλεπεις μπαλα στο νησι αλλα δεν το περιμενες το σημερινο? ολο το νησι τον τελευταιο μηνα μιλαει για μια ομαδα που μπορει να χασει απο τον οποιονδηποτε.thomkat έγραψε:Είτε πιστεύεις είτε όχι σημερα κατάφερα να συνδεθώ μετά απο κανά δημινο .Τωαρα για τις υποψίες σου σπλώς χαμογελάω μιας και δεν εκθείαζω τον κωλογαυρο απλά ακριβολογώ και κοιτάω πως θα πνιξω τον καημό μου γιατι το σημερινό κι εγώ δεν το περίμενα και με έβαλε να σκεφτώ διαφορετικά.desperando έγραψε:σορρυ αλλα οταν καποιος δεν εχει μπει να γραψει στο paokmania τιποτα για τεσσερις μηνες και μπαινει για να μου εκθειασει τον γαυρο και να μου πει οτι εγω δεν εχω δει τσου λου ουτε με κιαλι,αυτος ο καποιος για μενα ειναι τουλαχιστον υποπτος
Όντως δεν γράφω συχνά αλλα αυτό δε με κάνει λιγότερο ΠΑΟΚ από κανένα .
μπορει αυτο που εγραψα για υποπτος να ηταν λιγο εως πολυ τραβηγμενο αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι σε ενα φορουμ τα πραγματα ειναι παντα λιγο ρευστα και καμια φορα το ταιμινγκ μας δημιουργει προβληματα.θα μπορουσε για παραδειγμα να σου συνδεθει το ιντερνετ την πεμπτη και το πρωτο ποστ σου μετα απο καιρο να ηταν για συγχαρικια για την μεγαλη προκριση.
οσο για το τσου λου που λες που δεν μπορουμε να το δουμε ουτε με κιαλι αν πιστευεις οτι το 2009-10 οΠΑΟΚ αξιζε το πρωταθλημα τοτε δεν επρεπε να το γραψεις αυτο
υγ Στο νησί η μαν γιου μπορεί να χάσει όντως απο οποιονδήποτε αλλα η Σαντερλαντ και η γουεςτ χαμ εδώ είναι κλάσεις ποδοσφαιρικά ανώτερες απο οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα .Και εδώ ΟΝΤΩΣ μπορεί οποιοσδήποτε να χάσει απο οποιονδήποτε όχι όμως από τον γελοτόποιο της Ευρώπης .
Κάποιοι σήμερα μπορεί να χάρηκαν σήμερα κάποιοι όχι. Εγώ προσωπικά έχασα στο στοίχημα οπότε με πείραξε. Κατά τα άλλα πάιζαν οι 2 γαύροι Αγγλίας και Ελλάδας μεταξύ τους οπότε δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη.
Αλλά ένα έχω να πω που παρατηρώ και δεν μ' αρέσει.
Ρε πως αλλάζει ο ΠΑΟΚσής, ρε πως αλλάζει...
Αλλά ένα έχω να πω που παρατηρώ και δεν μ' αρέσει.
Ρε πως αλλάζει ο ΠΑΟΚσής, ρε πως αλλάζει...
- trel@menos
δηλαδη να παιζουν οι 2 πιο σιχαμενες ομαδες στον πλανητη, να υποστηριζεις για πρωτη φορα στη ζωη σου τη λιγοτερο σιχαμενη απ τις δυο και να κερδιζει η πιο σιχαμενη τελικα.
ε τον πουλο ρε μογιες να πουμε. ρουνει αμυντικο χαφ, να μας πεσουν τα μαλλια θες? διωξτε τον τσομπανη και φερτε σερ αλεξ τουλαχιστον για τη ρεβανς.
ε τον πουλο ρε μογιες να πουμε. ρουνει αμυντικο χαφ, να μας πεσουν τα μαλλια θες? διωξτε τον τσομπανη και φερτε σερ αλεξ τουλαχιστον για τη ρεβανς.