Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά
- john4serres
Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ
Είδα στοιχηματικά τις μαύρες ομάδες.
Αποδόσεις πρόκρισης:
Konyaspor 1.07
Rakow 1.45
Djurgårdens 1.57
Elfsborg 1.91
Αποδόσεις πρόκρισης:
Konyaspor 1.07
Rakow 1.45
Djurgårdens 1.57
Elfsborg 1.91
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Τρί 19 Ιούλ 2022, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα όλο το κείμενο αξίζει, με κάποιες μικρές διορθώσεις. Κάντο ναι!Doomlord4 έγραψε:Να το αντιγράψω σε excel και να το στείλω;
Οι Τούρκοι είναι η μεγάλη μας ελπίδα (και της Φιορεντίνα)john4serres έγραψε:Είδα στοιχηματικά τις μαύρες ομάδες.
Αποδόσεις πρόκρισης:
Konyaspor 1.07
Rakow 1.45
Djurgårdens 1.57
Elfsborg 1.91
Το 1ο χρονικά παιχνίδι,που μας ενδιαφέρει έμμεσα
Botev Plovdiv-APOEL
Αύριο στις 8
(σόρυ ΑΠΟΕΛ)
Μα σέβομαι απόλυτα τη δουλειά σου.Doomlord4 έγραψε:Μπορεί ένας αισιόδοξος άνθρωπος να γράψει ότι αισιόδοξο και ανέμελο του κατέβει
Εδώ εγώ γράφω ποια είναι ακριβώς η κατάσταση με δεδομένα και αριθμούς και πραγματικά ποσοστά και πιθανότητες
Αλλιώς ας έγραφα και ζώδια
Αλλά αντί να γράφεις, έχουμε 21% πιθανότητα σε δύσκολη κλήρωση, γράψε πως 8 στις 10 θα πέσουμε με βατή ομάδα.
Δες το λίγο πιο μισόγεματο το ποτήρι

Καταλαβαίνεις πως το πρώτο συνθετικό της λέξης του ψευδώνυμού μου είναι ...doom,έτσι; 

Gika δεν θα 'λεγα 80% για εύκολη/βατή κλήρωση γιατί εκτός απ'τις 4 δυνατές υπάρχουν τουλάχιστον άλλες 4 ισάξιες (και να μην είναι, έτσι πρέπει να τις δούμε).
Φυσικά πάντα υπάρχουν εκπλήξεις δεν περνούν όλα τα φαβορί οπότε λογικά και μια-δυο θ'ανέβουν στους δυνατούς.
Καλώς ή κακώς αυτά τα ματς είναι η μισή χρονιά και παίζονται Ιούλιο-Αύγουστο, είναι τελικοί και οι ομάδες ακόμα ότι να 'ναι.
Φυσικά πάντα υπάρχουν εκπλήξεις δεν περνούν όλα τα φαβορί οπότε λογικά και μια-δυο θ'ανέβουν στους δυνατούς.
Καλώς ή κακώς αυτά τα ματς είναι η μισή χρονιά και παίζονται Ιούλιο-Αύγουστο, είναι τελικοί και οι ομάδες ακόμα ότι να 'ναι.
ΑγχωθηκαDoomlord4 έγραψε:Μπορεί ένας αισιόδοξος άνθρωπος να γράψει ότι αισιόδοξο και ανέμελο του κατέβει
Εδώ εγώ γράφω ποια είναι ακριβώς η κατάσταση με δεδομένα και αριθμούς και πραγματικά ποσοστά και πιθανότητες
Είμαι βέβαιος ότι θα μπούμε στους ομίλους πολύ εύκολα και άνετα με 6 νίκες και θεαματικό ποδοσφαιρο.Φετος είμαστε για μεγάλα πράγματα, πάμε για 4αδα τουλάχιστον!
-
Doomlord4 έγραψε:Μπορεί ένας αισιόδοξος άνθρωπος να γράψει ότι αισιόδοξο και ανέμελο του κατέβει
Κώδικας: Επιλογή όλων
Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου μας προτρέπει σήμερα να αφεθούμε στις απολαύσεις της ζωής, απολαμβάνοντας με άνεση όσα μας ηρεμούν και μας γαληνεύουν! Ζητήματα που αφορούν το χρήμα και τον έρωτα είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων! Τυχεροί της ημέρας Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες
Ρε συ Doomlord4,
παθαίνω σοκ κάθε φορά ρε παλικάρι μου από το επίπεδο των γνώσεων σου
και την αναλυτικότητα καθώς και την απλότητα με την οποία παρουσιάζεις
ένα κατά γενική ομολογία δύσκολο θέμα.
σου εύχομαι τα καλύτερα από βάθος καρδιάς!
παθαίνω σοκ κάθε φορά ρε παλικάρι μου από το επίπεδο των γνώσεων σου
και την αναλυτικότητα καθώς και την απλότητα με την οποία παρουσιάζεις
ένα κατά γενική ομολογία δύσκολο θέμα.
σου εύχομαι τα καλύτερα από βάθος καρδιάς!
Σιγά τον Doomlord... αφού ο Τζαντζαρας είπε οτι ο Δηματος είναι ο μεγαλύτερος γνώστης του Ευρωπαϊκού Ranking στην Ελλάδα...

- Kabamaru11
Ο Doom ειναι ο σκιερος ηγετης του Ευρωπαικου Ranking πισω απο τον Δηματο.Αυτος κινει τα νηματα,σαν τον Σιτζουνε ενα πραμα.